marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2017 SATULCU PROSTI E CLONA LUI PIPILICA http://nimfomane.com/forum/topic/65114-fazan/ #3000291Reputatie Primita>sfantu parinte pipilica<http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngsatulcuprostihttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngthe last samurai #3000290 Fazan #3000289 Fazan si tot asahttp://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/?tab=reputation&app_tab=forums&type=received&st=240 CUM DE PE CONT GALBEN ITI DADEAI SINGUR REPUTATIE?????SATUL CU PROSTI E CLONA TA ,PIPILICA PIPILICA de pe topic cu profilhttp://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ 866 puncteInscris la: 29 Aug 2017ultimul click astazi oo:20 PIPILICA CARE ISI DADEA PLUS cu profil http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ 1273 puncteInscris la: 29 Aug 2017ultimul click ieri 16;44 RAPORTATI TOATE CONTURILE BOSOROGULUI CLONTOS SI NEBUN CARE SE CRDE POPA MINUS PE EL CARE VRETI ,AVETI CU CE SI PUTETI,PE TOATE CELE 3 CONTURI MOTANE ,NU FI PISICA SI DA-I BAN PICON, DE DATA ASTA , TE-AM BANUIT DEGEABA , SORRY 6 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Tu ce vrei? Stai la coada cu restul prostilor care asteapta sa ma baneze. pe 6 inchid contul asta oricumAtat de vita esti incat credeai ca picon era satu cu prosti ba nebunule, de la avatarul cu clovnul ala zombi, ai sarit in povesti cu urzeli,unde te vezi femeie la streche ?tu crezi ca eu citesc toate imbarliigaturile de pe toate topicele , sa stiu ce-i bese mintea oricui?culca-te ca maine e luni 6 12 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 24, 2017 ba nebunule, de la avatarul cu clovnul ala zombi, ai sarit in povesti cu urzeli,unde te vezi femeie la streche ?tu crezi ca eu citesc toate imbarliigaturile de pe toate topicele , sa stiu ce-i bese mintea oricui?culca-te ca maine e luni Nu ai de lustruit puli maine? 3 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 25, 2017 RAPORTATI TOATE CONTURILE BOSOROGULUI CLONTOS SI NEBUN CARE SE CRDE POPA MINUS PE EL CARE VRETI ,AVETI CU CE SI PUTETI,PE TOATE CELE 3 CONTURI MOTANE ,NU FI PISICA SI DA-I BAN PICON, DE DATA ASTA , TE-AM BANUIT DEGEABA , SORRYTu de obicei, dai cu bâta-n baltă. 7 14 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu ai de lustruit puli maine? vad ca ma lustruiesti tu pe mine ,la minusuritu esti somer? ca ai timp nene 6 12 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Daca imi arat pizda de trei ori ,face 100 de puncte Este productiva Plusica Pai de ce nu le inveti si pe ele sa faca acelasi lucru? 1 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 vad ca ma lustruiesti tu pe mine ,la minusuritu esti somer? ca ai timp neneAoleuuu.....Doamneeeee....! Cat am putut sa rad.... Prostituata batrana il critica pe @daenerys ca i-a dat 2-300 de minusuri si asta dupa ce ea a stat toata noaptea sa imparta 2000 de PC Nu am glumit deloc cand am spus ca prostituatele batrane ajung niste demente cu grave probleme psihice.O alta dovada a imbecilitatii este ca ai stat o saptamana sa te chinuiesti sa te loghezi pe contul SP Ai intrebat zeci de cunostinte si intr-un final ai reusit ceea ce poate sa faca un copil de gradinita in 30 sec. 12 13 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Aoleuuu.....Doamneeeee....! Cat am putut sa rad.... Prostituata batrana il critica pe @daenerys ca i-a dat 2-300 de minusuri si asta dupa ce ea a stat toata noaptea sa imparta 2000 de PC Nu am glumit deloc cand am spus ca prostituatele batrane ajung niste demente cu grave probleme psihice.O alta dovada a imbecilitatii este ca ai stat o saptamana sa te chinuiesti sa te loghezi pe contul SP Ai intrebat zeci de cunostinte si intr-un final ai reusit ceea ce poate sa faca un copil de gradinita in 30 sec.Din păcate, prostituția nu are nici o contribuție la starea în care se află. Curvele au o scuză, barem. EL, nu. 1 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Din păcate, prostituția nu are nici o contribuție la starea în care se află. Curvele au o scuză, barem. EL, nu.Adica asta este un travestit? 11 13 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Adica asta este un travestit?E singura scuză, la feu' în care arată. Zici că-i Concita Crem Wurst. 1 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 E singura scuză, la feu' în care arată. Zici că-i Concita Crem Wurst.Da-mi un link sa vaza si ochiul meu aratarea.Stai 2 min.sa deschid o saniuta,nu vreau sa am un soc. 12 13 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Da-mi un link sa vaza si ochiul meu aratarea.Stai 2 min.sa deschid o saniuta,nu vreau sa am un soc.Nici nu te trolez parinte chiar asta e marta. Am cautat pe google si mi-a dat intai link pe anuntul. Am crezut ca e o greseala de search asa ca am cautat aici pe nimfo... sa vezi si sa nu crezi! O cheama cica Marta Miron si chiar ofera masaj medical... pe un site de prostituate 🤣🤣🤣😂😂😅😅 2 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 dar tu cum arati, daenarys , querty sau cum tiu-oi mai zice, pune si tu o poza cu tinela fel si pipilicamaciucanotsi altiisa vedem si noi septuagenari pensionari la fata 5 12 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Aoleuuu.....Doamneeeee....! Cat am putut sa rad.... Prostituata batrana il critica pe @daenerys ca i-a dat 2-300 de minusuri si asta dupa ce ea a stat toata noaptea sa imparta 2000 de PC Nu am glumit deloc cand am spus ca prostituatele batrane ajung niste demente cu grave probleme psihice.O alta dovada a imbecilitatii este ca ai stat o saptamana sa te chinuiesti sa te loghezi pe contul SP Ai intrebat zeci de cunostinte si intr-un final ai reusit ceea ce poate sa faca un copil de gradinita in 30 sec.Asta nu a fost prostituata o fi o nebuna care si-a pierdut licenta de maseor terapeutic 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nici nu te trolez parinte chiar asta e marta. Am cautat pe google si mi-a dat intai link pe anuntul. Am crezut ca e o greseala de search asa ca am cautat aici pe nimfo... sa vezi si sa nu crezi! O cheama cica Marta Miron si chiar ofera masaj medical... pe un site de prostituate Vai de pula meaaa......Ai-de pula mea.........Dar chiar pe toate prostituatele astea batrane atarna suncile pe ele ca la scroafe????? 11 13 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Asta nu a fost prostituata o fi o nebuna care si-a pierdut licenta de maseor terapeuticNeh......sunt multe prostituate care de frica se ascund sub abureala cu masajul terapeutic. 13 13 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Gata,a inebunit baba frectionera. Sa vedeti ce crize face. 11 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Paranoicule ai fugit aici 20 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Paranoicule ai fugit aici Nu te panica,nu ti-ai pierdut stapanul. 10 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Vai de pula meaaa......Ai-de pula mea.........Dar chiar pe toate prostituatele astea batrane atarna suncile pe ele ca la scroafe????? dar de suncile tale , cand ne minunam si noi, pune o poza cu tine daca ai curaj , ca de vorb it vorbestti ca un porc batranpoate ma duc intr-o zi la carciuma unde zici ca mananci, la L`incontro si rog pe un ospatar sa-ti faca o poza , ce zici? 6 12 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 25, 2017 dar tu cum arati, daenarys , querty sau cum tiu-oi mai zice, pune si tu o poza cu tinela fel si pipilicamaciucanotsi altiisa vedem si noi septuagenari pensionari la fataMăciucanot e mă-ta. Poză nu pun, că te sparii, la fel cum te-ai spăriet când ți-am călcat pragu'. 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 25, 2017 dar de suncile tale , cand ne minunam si noi, pune o poza cu tine daca ai curaj , ca de vorb it vorbestti ca un porc batranpoate ma duc intr-o zi la carciuma unde mananci si iti fac o poza , ce zici?Da' o recenzie obiectivă nu vrei, bulangiule? 1 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 dar de suncile tale , cand ne minunam si noi, pune o poza cu tine daca ai curaj , ca de vorb it vorbestti ca un porc batranpoate ma duc intr-o zi la carciuma unde mananci si iti fac o poza , ce zici?E buna ideea.BV. 11 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu te panica,nu ti-ai pierdut stapanul. Stai bland., ca azi te pierd "in papuris ca sa te chis" si de pe acest cont ...punem pariu ? PS: Baga mare si fa-ti SP ca jar mananci si carbuni te caci ...in IZMANA bineinteles 20 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Stai bland., ca azi te pierd "in papuris ca sa te chis" si de pe acest cont ...punem pariu ? Eu cred ca o s-o sugi.. Cu DEEP si CIM. 10 13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum