sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Asta nu a fost prostituata o fi o nebuna care si-a pierdut licenta de maseor terapeuticAdica in loc sa faca frectii,sugea pula si si-a pierdut licenta? 12 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Totusi ...sa revenim la RECENZII Azi vei simti "o pula in cur" ca la carte ...crede-ma pe cuvant ca nu glumesc 20 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Adica in loc sa faca frectii,sugea pula si si-a pierdut licenta? popo, eu cred ca te-am primit la mine , de 2 oriprima data ti-am facut masajsi ti-am dat o crema de canabis pt picioarele umflate de la mers pe jos si tigari si bauturasi un ulei de canabis , sa-l iei dupa ce lasi bautura, le-ai platit pe amandoua,si m-ai sunat sa-mi multumesti pt crema , ca ti s-au dezumflat picioarele, si toata lumea ar trebui sa afle de crema astasi spuneai ca ai personalitate bipolara, ca noaptea faci rau , si tot umblai cu un briceag, de frica ca te ataca carevasi spuneai ca lucrezi pe la manastiri , constructii, pictat , munci pe langa manastiream baut si un vin ,pe urma , in bucatarie, ca aveai 2 sticle in rucsac, si prima data ai plecat dupa cateva minute , cand incepusera sa-ti tremure picioarele , de la paharul cu vin, dar tu spuneai ca e un inceput de Parkinsona doua oara , a fost cam la fel, o frectie cu carmol si crema de canabis ,ca erai tot o apa pe spate , de la mesul pe jos , si te pastea o pleurezie ,doar ca a trebuit sa-ti cer eu banii , ca uitai de ei 6 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Stai bland., ca azi te pierd "in papuris ca sa te chis" si de pe acest cont ...punem pariu ? PS: Baga mare si fa-ti SP ca jar mananci si carbuni te caci ...in IZMANA bineinteles Cum te simti prostituata masculina dupa ce ai dat minusuri dupa 2 conturi + alianta cu un sclav sexual dovedit @Cristiano si baba frectionera?Te sinti prost este?Ce spuneai,ca @last samurai nu e contul tau? 10 13 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 popo, eu cred ca te-am primit la mine , de 2 oriprima data ti-am facut masajsi ti-am dat o crema de canabis pt picioarele umflate de la mers pe jos si tigari si bauturasi un ulei de canabis , sa-l iei dupa ce lasi bautura, le-ai platit pe amandoua,si m-ai sunat sa-mi multumesti pt crema , ca ti s-au dezumflat picioarele, si toata lumea ar trebui sa afle de crema astasi spuneai ca ai personalitate bipolara, ca noaptea faci rau , si tot umblai cu un briceag, de frica ca te ataca carevasi spuneai ca lucrezi pe la manastiri , constructii, pictat , munci pe langa manastiream baut si un vin ,pe urma , in bucatarie, ca aveai 2 sticle in rucsac, si prima data ai plecat dupa cateva minute , cand incepusera sa-ti tremure picioarele , de la paharul cu vin, dar tu spuneai ca e un inceput de Parkinsona doua oara , a fost cam la fel, o frectie cu carmol si crema de canabis ,ca erai tot o apa pe spate , de la mesul pe jos , si te pastea o pleurezie ,doar ca a trebuit sa-ti cer eu banii , ca uitai de eiSunt legale astfel de creme ?Se gasesc la farmacii sau de pe net ? 4 4 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Cum te simti prostituata masculina dupa ce ai dat minusuri dupa 2 conturi + alianta cu un sclav sexual dovedit @Cristiano si baba frectionera?Te sinti prost este?Ce spuneai,ca @last samurai nu e contul tau? Ce sclav sexual dovedit, schizofrenicule?Mars in satul tau cu prosti! 14 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 esti sigur piondealb (aka http://www.nimfomane.com/poze/spp.png satulcuprosti) sau latra disperarea in tine ? 19 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Da' o recenzie obiectivă nu vrei, bulangiule? pai , ti-o facblond, cam 1,80, ochi albastri, cearcane si pungi su ochi , de nesomn si bauturaveneai cu masina din provincie , si ai spus ca esti stabilit in bucai spus ca ai citit pe blog ca dupa un masaj bine facut, corpul se relaxeaza si erectia apare automat , dar tu nu crezi asta , si vrei sa verifici , si ca ai probleme de erectie in ultima vremede masaj ai spus ca e cel mai bun , din ce ai primit, si ai cerut best cock pe la jumatatea sedintei, spuneai ca ce stiinta la sculat pula am pe urma am continuatt cu masajul si la un moment dat, ti-ai rasucit capul spre mine si mi-ai cerut a doua finalizareerai cam apatic, chiar sictirit ca atitudine , si am inteles de ce cand dupa a doua finalizare,mi-ai spus ca nu credeai ca reusesc , ca ce stiinta ai la sculat pula , si ai plecat cui saru`mana doamnana , eu cred ca tu erai 5 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Ce sclav sexual dovedit, schizofrenicule?Mars in satul tau cu prosti!Dovedit 100% 11 13 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Dovedit 100%De tine, pisulica? ðŸ˜ðŸ˜ 14 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 esti sigur >piondealb< (aka http://www.nimfomane.com/poze/spp.png satulcuprosti) sau latra disperarea in tine ? Vezi ba prostituata masculina,exact asta este distractia mea favorita.Sa te vad cu mainile tremurande de nervi si spume la gura,cum dai 1200 de minusuri si apoi cum cauti disperat pe toate topicele postarile ascunse.Cum dai zeci de PM-uri sa-ti cauti sustinatori. Asta este ba prostituata masculina,distractie pura.Acum ai inteles de ce am facut doua conturi perfect identice?Sa-mi bat joc de tine,pentru ca am stiut ca halesti momeala.Hai,ca iti mai trebuie 3 conturi SP si reusesti. 12 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 popo, eu cred ca te-am primit la mine , de 2 oriprima data ti-am facut masajsi ti-am dat o crema de canabis pt picioarele umflate de la mers pe jos si tigari si bauturasi un ulei de canabis , sa-l iei dupa ce lasi bautura, le-ai platit pe amandoua,si m-ai sunat sa-mi multumesti pt crema , ca ti s-au dezumflat picioarele, si toata lumea ar trebui sa afle de crema astasi spuneai ca ai personalitate bipolara, ca noaptea faci rau , si tot umblai cu un briceag, de frica ca te ataca carevasi spuneai ca lucrezi pe la manastiri , constructii, pictat , munci pe langa manastiream baut si un vin ,pe urma , in bucatarie, ca aveai 2 sticle in rucsac, si prima data ai plecat dupa cateva minute , cand incepusera sa-ti tremure picioarele , de la paharul cu vin, dar tu spuneai ca e un inceput de Parkinsona doua oara , a fost cam la fel, o frectie cu carmol si crema de canabis ,ca erai tot o apa pe spate , de la mesul pe jos , si te pastea o pleurezie ,doar ca a trebuit sa-ti cer eu banii , ca uitai de ei Sunt legale astfel de creme ?Se gasesc la farmacii sau de pe net ? da, sunt creme cu canabis medical, cu fractiunea CBD, nu cea care e drog,se gasesc la Ferma DOMNITA MARIA , pe netcanabisul medical e legal din 2013, inginerul de la ferma cultiva bio si organic, e furnizor pe Europacrema si uleiul , au 10% subst activa CBD, crema e 60 lei si uleiul cam 70 leihttp://domnitamaria.ro/ro/home/51-crema-cbd.htmlhttp://domnitamaria.ro/168-large_default/crema-cbd.jpg 6 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Vai de pula meaaa......Ai-de pula mea.........Dar chiar pe toate prostituatele astea batrane atarna suncile pe ele ca la scroafe?????de vistantric zici?DA 14 18 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 de vistantric zici?DAToate prostituatele batrane ajung la fel. 12 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Toate prostituatele batrane ajung la fel.Lupta nu gluma se da la punctele tale.Ce ai facut frate ))))))))) 14 18 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Lupta nu gluma se da la punctele tale.Ce ai facut frate )))))))))Frate,pe cuvantul meu de onoare,am ras si inca mai rad cu lacrimi Dupa ce a dat Mikyduta 1200 de minusuri pe "reputatie" cu doua conturi,au mai ramas 50 de postari ascunse pe care le cauta pe toate topicele,apoi ii trimite lui Cristiano Link-urile sa dea si el.Omule,dementa e boala grea de tot. 11 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Frate,pe cuvantul meu de onoare,am ras si inca mai rad cu lacrimi Dupa ce a dat Mikyduta 1200 de minusuri pe "reputatie" cu doua conturi,au mai ramas 50 de postari ascunse pe care le cauta pe toate topicele,apoi ii trimite lui Cristiano Link-urile sa dea si el.Omule,dementa e boala grea de tot. Baga un cont verde cu numele pipilica si fai sa dispere 14 19 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Aoleuuuuuu! Acum ii trimite link-urile si babetei MARTAloaga sa dea si ea 15-20 de minusuri. 12 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Aoleuuuuuu! Acum ii trimite link-urile si babetei MARTAloaga sa dea si ea 15-20 de minusuri.esti CAUTAT frate nu gluma 14 18 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Frate,pe cuvantul meu de onoare,am ras si inca mai rad cu lacrimi Dupa ce a dat Mikyduta 1200 de minusuri pe "reputatie" cu doua conturi,au mai ramas 50 de postari ascunse pe care le cauta pe toate topicele,apoi ii trimite lui Cristiano Link-urile sa dea si el.Omule,dementa e boala grea de tot. nu este nevoie de linkuri, eu am intrat pe ambele tale conturi la reputatie 6 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Baga un cont verde cu numele pipilica si fai sa dispere Daca il fac verde,nu-mi mai da minusuri si atunci unde mai este distractia? 12 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Daca il fac verde,nu-mi mai da minusuri si atunci unde mai este distractia?O sa te baneze asa 14 18 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 esti CAUTAT frate nu gluma Asta a fost intentia cu planul,2 conturi perfect identice.Sa-mi bat joc de ei.Sa-i vad cum se chinuie ore intregi sa ma baneze,apoi in fac alt cont in 2 min. 12 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 O sa te baneze asaCare e problema,pot sa mai fac alte conturi perfect identice. 12 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Aoleuuuuuu! Acum ii trimite link-urile si babetei MARTAloaga sa dea si ea 15-20 de minusuri. am intrat pe ambele tale conturi , la reputatie ,si te-am adus la -561 pe unul , pe urma am vazut ca ai -561 pe ambele si apoi ca aveai peste 1000 , pe asta cu care scrii aici, deci cineva a compensatvorbeste frumos ,batrane , chiar daca ai personalitate bipolara, si esti pe aia negativa acum, ca te-am ajutat cu crema aia , nu te mai caca pe cei care ti-au facut bine , ca de aia suferi de ce suferi, plus Parkinson ,de la bautura 6 12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum