miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Ne doare punctele si adevarul , POPONAUTULE ZBANGHIU . Crezi ca daca apelezi si la aceasta clona ,mai ai scapare ?http://nimfomane.com/forum/user/240583-piondealb/ (asta e facuta cum era pvg-ul pe Topicul Sianei , doar ptr. scandal si sustinere ) Ti-am spus eu ca toata viata si jucariile tale sunt doar aici pe Nimfomane ...OLIGOFRENULE PS : Interesant personajul acesta nou aparut care iti tine partea la nevoie http://nimfomane.com/forum/user/4015-avpop/?tab=reputation&app_tab=forums&type=received&st=45 sa ghiceasca cineva cine este 21 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 O sa te baneze asa Asta a fost intentia cu planul,2 conturi perfect identice.Sa-mi bat joc de ei.Sa-i vad cum se chinuie ore intregi sa ma baneze,apoi in fac alt cont in 2 min. Care e problema,pot sa mai fac alte conturi perfect identice. motane , nu fi pisica si da-i ban 6 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 am intrat pe ambele tale conturi , la reputatie ,si te-am adus la -561 pe unul , pe urma am vazut ca ai -561 pe ambele si apoi ca aveai peste 1000 , pe asta cu care scrii aici, deci cineva a compensatvorbeste frumos ,batrane , chiar daca ai personalitate bipolara, si esti pe aia negativa acum, ca te-am ajutat cu crema aia , nu te mai caca pe cei care ti-au facut bine , ca de aia suferi de ce suferi, plus Parkinson ,de la bauturaMamaie,in viata mea nu am fost la "frectii" mai ales la o baba grasa care arata groaznic.Deci mai incearca. 12 11 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 motane , nu fi pisica si da-i banStai in genunchi si fa o felatie cu DEEP si CIM,poate reusesti asa daca nu a mers cu minusurile. 12 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Prapaditule dispari la birt si nu mai face spumite la gurite pe aici 19 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Adica in loc sa faca frectii,sugea pula si si-a pierdut licenta? ce ineptii inventezi,am mai multe licente pe langa cea de terapeut maseur, intr-o vreme erau pe perete, si veneau si se holbau la ele , urcati pe scaunel, sau cu ochelarii pe nas, asa ca le-am dat joscine cauta , gaseste pe blog ce studii si acreditari amproblema ta si a altora , e ca nu pricepeti ca nu sunt ce credeti voi, doar pt ca sunt pe acest forum 6 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Prapaditule dispari la birt si nu mai face spumite la gurite pe aici Este ca te simti PROST dupa doua ore de dat minusuri?Nasol,asa e cand te ai dintii de lapte si te pui cu o pula prea tare pentru tine.Hai ca iti mai trebuie 2 conturi SP.Mai baga PM-uri,incearca-ti norocul. 12 11 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 O sa te baneze asaCum PLM sa nu rad cu lacrimi Uite aici cum se tin toti 4 unul dupa altul,dupa ce gasesc cate o postare ratacita. 13 11 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 popo, eu cred ca te-am primit la mine , de 2 oriprima data ti-am facut masajsi ti-am dat o crema de canabis pt picioarele umflate de la mers pe jos si tigari si bauturasi un ulei de canabis , sa-l iei dupa ce lasi bautura, le-ai platit pe amandoua,si m-ai sunat sa-mi multumesti pt crema , ca ti s-au dezumflat picioarele, si toata lumea ar trebui sa afle de crema astasi spuneai ca ai personalitate bipolara, ca noaptea faci rau , si tot umblai cu un briceag, de frica ca te ataca carevasi spuneai ca lucrezi pe la manastiri , constructii, pictat , munci pe langa manastiream baut si un vin ,pe urma , in bucatarie, ca aveai 2 sticle in rucsac, si prima data ai plecat dupa cateva minute , cand incepusera sa-ti tremure picioarele , de la paharul cu vin, dar tu spuneai ca e un inceput de Parkinsona doua oara , a fost cam la fel, o frectie cu carmol si crema de canabis ,ca erai tot o apa pe spate , de la mesul pe jos , si te pastea o pleurezie ,doar ca a trebuit sa-ti cer eu banii , ca uitai de ei ACESTA ESTE PIPILICA Cum te simti prostituata masculina dupa ce ai dat minusuri dupa 2 conturi + alianta cu un sclav sexual dovedit @Cristiano si baba frectionera?Te sinti prost este?Ce spuneai,ca @last samurai nu e contul tau? deci te recunosti?frictionera te-a ajutat , si asa ii multumestizdreanta 5 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Cum PLM sa nu rad cu lacrimi Uite aici cum se tin toti 4 unul dupa altul,dupa ce gasesc cate o postare ratacita. 13 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 ACESTA ESTE PIPILICA deci te recunosti?frictionera te-a ajutat , si asa ii multumestizdreanta Da , rotofeiul nazdravan ...umbla cu cadelnita , pardon , briceagul dupa el . Saracul 18 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ sfantu parinte pipilicaInscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 14:39 http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ sfantu parinte pipilicaInscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 14:39 http://nimfomane.com/forum/user/243757-sfantu-parinte-pipilica/ >sfantu parinte pipilica<Inscris la: 29 Aug 2017Online Ultimul click: Astazi, 16:04 primele 2 conturi apar banate dar el e tot aici ?????????????????cum merge asta??????????? 5 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Anonna dragoste mai da cateva puncte minus la postarile mele si pe topicul acela Cat de tampita sa fii sa dai minusuri unui cont verde? 14 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Cu dracu' te mai pui si mai scapi , dar cu lipitoarea asta trebuie sa duci munci de lamurire 18 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 25, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ sfantu parinte pipilicaInscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 14:39 http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ sfantu parinte pipilicaInscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 14:39 http://nimfomane.com/forum/user/243757-sfantu-parinte-pipilica/ >sfantu parinte pipilica<Inscris la: 29 Aug 2017Online Ultimul click: Astazi, 16:04 primele 2 conturi apar banate dar el e tot aici ?????????????????cum merge asta???????????Nu trebuie sa stie toate babele proaste. Hai ca a aparut si mamaica Anonna.A fost prompta la apelul prostituatei masculine 13 11 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu trebuie sa stie toate babele proaste. Hai ca a aparut si mamaica Anonna.A fost prompta la apelul prostituatei masculine Anonna s a specializat pe bagat minusuri.Vrea sa arate la toata lumea ca nu conteaza cat e de handicapata -----sa vada toata lumea!!!! 14 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Rotofeiule alcoolic , ai ramas cu pula infipta in cur ? 18 16 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu trebuie sa stie toate babele proaste. Hai ca a aparut si mamaica Anonna.A fost prompta la apelul prostituatei masculine pisalaule, vorbesti sa nu te plictisesti, eu iti dau minusuri de cateva zile dar tu nu simti ... ai soriciul prea gros sa te deranjeze o asemenea gadilitura cat despre tine, dmx-ule... n-ai treaba, am rabdarea mare 4 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Anonna anonna nu stiu daca ai observat....dar de cand imi dai minusuri au crescut punctele mele.Asa ca ,de ce nu.Chiar te rog Nu ai observat asa este tarfa batrana? 14 18 Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Intrigi... Razbunari... Alianțe.... Razboaie....Rivalități continue... Game of Thrones e fix pula pe langa ce-i pe-aici! 4 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ sfantu parinte pipilicaInscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 14:39 http://nimfomane.com/forum/user/243753-sfantu%20parinte%20pipilica/ sfantu parinte pipilicaInscris la: 29 Aug 2017Offline Ultimul click: Astazi, 14:39 http://nimfomane.com/forum/user/243757-sfantu-parinte-pipilica/ >sfantu parinte pipilica<Inscris la: 29 Aug 2017Online Ultimul click: Astazi, 16:04 primele 2 conturi apar banate dar el e tot aici ?????????????????cum merge asta??????????? PISICUTZ, CUM E POSIBIL ASA CEVA, TEHNIC VORBIND? 5 12 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 25, 2017 PISICUTZ, CUM E POSIBIL ASA CEVA, TEHNIC VORBIND?Bre, unele muieri la varsta matale, cresc nepoti. Esti emancipata ? 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 PISICUTZ, CUM E POSIBIL ASA CEVA, TEHNIC VORBIND?Nu e vraja probabil este space ceva inre cuvinte 15 18 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Anonna dragoste mai da cateva puncte minus la postarile mele si pe topicul acela Cat de tampita sa fii sa dai minusuri unui cont verde? La intrebarea asta iti pot raspunde @daenerys, @dracarys si @satulcuprosti.Au mare experientaðŸ˜ðŸ˜ 15 7 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Intrigi... Razbunari... Alianțe.... Razboaie....Rivalități continue... Game of Thrones e fix pula pe langa ce-i pe-aici! Adevarat ,alianta de 5 insi pe un om , e deplorabil , chiar daca e vorba de parinte ( as fi zis acelasi lucru indiferent despre cine era victima ) . Ceilalti cel putin se chinuiau cate unul , nu in haita . 4 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum