Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cum se numea serialul ala cu Betty?"Betty cea urata" 3 5 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 "Betty cea urata" mai era si un personaj de desene animate Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2017 un pechinez , numit satul cu prosti,suge la doi stapani, pe care-i apara cu zel, ori de cate ori unul din stapani e atacat-picon si pipilicapechinezul asta ,e cam talamb,e si cel mai mare labagiu, conform propriei caracterizari ,din topicul deschis si inchis chiar de el http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/page-3 Oare cat de labagiu sa fii?citez ,,Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve.,, satulcuprosti rated negatively a post you made in Este Miky77 prostituata mas...Astazi, 14:38satulcuprosti rated negatively a post you made in Oare cat de labagiu sa fii?Astazi, 14:33satulcuprosti rated negatively a post you made in Propun banarea lui Picon!Astazi, 14:32 azi, pechinezul idiot si-a administrat multe labi,pe diverse conturi care nu conveneau stapanilor, in curand va orbi de la atata laba ,degeaba 6 12 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Te victimizezi prea rau. Ti-am vorbit frumos, fara jigniri, amenintari, am intrebat daca deranjez, pe bune stai cu mine in tel juma' de ora ca vrei sa intelegi "detaliile" si apoi vii si te plangi ca de ce te-am sunat? ...pe bune? Si apoi te intrebi dc te-au banat membrii...off Gelu!😅 Glumești...dacă cu tine a stat doar o juma' de oră la telefon, înseamnă că pe mine era să mă ia și dă năvastă! 9 15 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Glumești...dacă cu tine a stat doar o juma' de oră la telefon, înseamnă că pe mine era să mă ia și dă năvastă!Sa ia de nevasta o baba prostituata si fara dinti in gura?Ai-de pula mea! 11 12 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Sa ia de nevasta o baba prostituata si fara dinti in gura?Ai-de pula mea!Ce ai nene, esti papagal? 9 15 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ce ai nene, esti papagal?Eram curios cum ai ramas fara dinti in gura si ce tehnica folosesti la supt pula? 10 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Glumești...dacă cu tine a stat doar o juma' de oră la telefon, înseamnă că pe mine era să mă ia și dă năvastă!Vis t....ti-ai iesit din mana , daca nu stii totul de ce dai din gura.Tu de cate ori ai sunat clientii ?Aud ? Asa ceva nu se face.Si sa mai scrii pe urma si pe forum.Alte detalii nu mai spun.Tu dai informatii despre clienti ?Aud ?Ai fost bolnava ?Nu te consider baba , esti in plinatate fizica si psihica , dar tot mandra , semeata si dura ca un fachir pe ace ! 4 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 5, 2017 @Miky 77 , iti raspund poate intelegi ce si cum.Se poate verifica pe forum.Tu ai inceput sa ma ataci pe aici , te-ai bucurat cand Cel mai muissst m-a aranjat.A urmat faza cu uro pe care o repeti.Nici la tribunal nu se repeta....Daca ti-am dat dreptate ai continuat.Daca nu , m-ai atacat iar.Daca nu scriu nimic , gasesti tu ceva mai vechi sa ma ataci.Ce vrei de la mine ?Daca nu as mai scrie nimic luni de zile , tot m-ai ataca.Pariem ?nu chiar ...ai pierdut sirul faptelor straduiestete mai intens sa-ti aduci aminte in rest imi esti infiferent , nu ma cheama pisilica atata timp cat iti vezi de treaba ta si eu stiu de asemeni sa te evit 22 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 nu chiar ...ai pierdut sirul faptelor straduiestete mai intens sa-ti aduci aminte in rest imi esti infiferent , nu ma cheama pisilicaatata timp cat iti vezi de treaba ta si eu stiu de asemeni sa te evit Pai ce faci ba nene,ba?Asa se procedeaza?Stai in pula mea in genunchi daca vrei sa te ierte Gelutu.In sfarsit ti-ai dat seama ca ai ramas singur. 9 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Singur m-am desfasurat intodeauna pe aici , pisatule , doar nu ma bazam pe Gelu , picon , Lisandru sau inca 2-3 zbanghii care le ofera cunnilingus de placere unor trazniti ca voi , complexati afisandu-si zilnic pe aici toate rautatile si neamplinirile sufletesti 22 17 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Eu nu mai postez. Pentru că dacă supăr, din nou, mă penalizează Satucuprosti . Așa cum o face cu destui colegi / colege. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mie mi se rupe de pisilica din @satulcuprosti 22 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 "Betty cea urata" nu chiar ...ai pierdut sirul faptelor straduiestete mai intens sa-ti aduci aminte in rest imi esti infiferent , nu ma cheama pisilicaatata timp cat iti vezi de treaba ta si eu stiu de asemeni sa te evit * străduiește-te ... în poola mea! 5 23 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Singur m-am desfasurat intodeauna pe aici , pisatule , doar nu ma bazam pe Gelu , picon , Lisandru sau inca 2-3 zbanghii care le ofera cunnilingus de placere unor trazniti ca voi , complexati afisandu-si zilnic pe aici toate rautatile si neamplinirile sufletesti Mai du-te bă, în pulă cu satelitu'! Lumpen prost și cu arfe, intrigant, turnător și mincinos! Rebutule! 6 23 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nu te ingrijora Tataie . tichia matale este de neintrecut Rezista coafura ? ....rezista , cum naibilui 22 17 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nu te ingrijora Tataie . tichia matale este de neintrecut Rezista coafura ? ....rezista , cum naibilui Am impresia că te cerți singur, în seara asta 5 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Am impresia că te cerți singur, în seara asta Pai daca latra numai in regionalisme , cine naiba il intelege ce vrea sa " comunice " 6 6 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/page-3 Oare cat de labagiu sa fii?Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve. ce faci , Bobita, joci fazan pe Buzau si-ti dai singur minus?ah, si cateva labute satulcuprosti rated negatively a post you made in martaloaga moartea paiuniiIeri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in masaj calea mosiilor 072069...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Propun banarea lui Picon!Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in PROXENET LIVE -1-Sfantul pa...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Indiscretia clientilorIeri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in PROXENET LIVE -1-Sfantul pa...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Oare cat de labagiu sa fii? 7 12 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/page-3 Oare cat de labagiu sa fii?Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve. ce faci , Bobita, joci fazan pe Buzau si-ti dai singur minus?ah, si cateva labute satulcuprosti rated negatively a post you made in martaloaga moartea paiuniiIeri, 23:58 satulcuprosti rated negatively a post you made in masaj calea mosiilor 072069...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Propun banarea lui Picon!Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in PROXENET LIVE -1-Sfantul pa...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Indiscretia clientilorIeri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in PROXENET LIVE -1-Sfantul pa...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Oare cat de labagiu sa fii?E posibil deasemenea să le facă cineva sponsorizarea pentru acele conturi...Eu pur si simplu nu reusesc sa il văd plin de nerv pe brett si cum dintr-o dată isi face cont verde de tavaleala... Nu, e aiurea!Sau iresponsabilul de dmx...pff, asta-i culmea grotescului! 😅 9 13 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2017 pe 1o expira contul rusinii lui http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/page-3 7 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/page-3Oare cat de labagiu sa fii?Oare cata laba trebuie sa faci, ca alta varianta nu ai, incat sa platesti cont super premum si sa iti pierzi viata dand puncte negative? Cred ca dau toti banii pe conturi SP si nu mai au bani de curve. ce faci , Bobita, joci fazan pe Buzau si-ti dai singur minus?ah, si cateva labute satulcuprosti rated negatively a post you made in martaloaga moartea paiuniiIeri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in masaj calea mosiilor 072069...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Propun banarea lui Picon!Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in PROXENET LIVE -1-Sfantul pa...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Indiscretia clientilorIeri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in PROXENET LIVE -1-Sfantul pa...Ieri, 23:58satulcuprosti rated negatively a post you made in Oare cat de labagiu sa fii? Ce te mai doare punctilii! 6 22 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Ce te mai doare punctilii! 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 pe 1o expira contul rusinii lui http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/page-3ARE UNU NOU...( lingaudecurve ) 5 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Partajează Postat Octombrie 7, 2017 @ Adina milf , de unde stii tu atatea detalii ?Esti administrator ?Poate ne spui si cine era in spatele altei simpatii a ta ,Cel mai muissst.Ce te faci daca vor disparea conturile verzi ?Tu te suporti pe tine ? 7 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum