Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Nu va convine , nu veniți . Nimeni nu e obligat sa facă ceva ce nu vrea . Nu vreau să-mi fac o reputație aici . Eu nu stau într-un loc mai mult de 3,4 luni. Deci nu va mai stresați pentru mine, va rog !

Probabil de-aia te-ai si obisnuit sa prestezi in doru' lelii...oricum nu esti de interes

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Băieți , ce aveți cu mine ? Chiar vi s-a pus pata pe mine ?

Eu nu consider ca v-am jignit sau v-am făcut un rău ? Ce servicii nu ofer eu ? Fk și cim , in rest fac de toate . Ce ați vrea sa va iau in brațe și sa va recit 'Luceafărul' ? Vreți sa fiu iubita voastră ? Chiar nu va înțeleg .

pfff... iar nu ai inteles....

intrebarea nu e ce avem noi cu tine, ca in final si la urma urmei crede-ma nu are nimic cu tine, toti te-ar fute la cat de buna esti, si te-ar plati cu pretul cerut, daca ai fi corecta, daca ai avea servicii de calitate si daca nu ai mai incerca sa ne iei pe toti de prosti

intrebarea in schimb este ce ai tu cu noi de incerci in repetate randuri si flagrant da ne iei de prosti???? noi ce ti-am facut sa meritam asta???

PS: cat de curand ma gandesc serios sa ofer un program de training pentru pestii din ziua de azi, pe care ii consider direct si in cea mai mare parte responsabili pentru calitatea scazuta a ofertei de futareala pe bani din zilele noastre. poate incet incet inteleg si ei cum sta treaba si vom avea si noi parte de oferte de pizde bune cu servicii bune si atitudine corecta

• Like 3
Link spre comentariu

nu imi convine pentru ca e prea mic

eu vreau sa fie mai mare, sa nu isi mai permita oricine sa vina la tine

de fapt, daca ma gandesc mai bine, tot ce as vrea ar fi ca prostia sa coste scump, foarte scump, pentru ca prostii sa plateasca mult, foarte mult pentru faptul ca sunt prosti

PS: cu scuzele de rigoare pentru cei care se simt lezati desigur :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

pfff... iar nu ai inteles....

intrebarea nu e ce avem noi cu tine, ca in final si la urma urmei crede-ma nu are nimic cu tine, toti te-ar fute la cat de buna esti, si te-ar plati cu pretul cerut, daca ai fi corecta, daca ai avea servicii de calitate si daca nu ai mai incerca sa ne iei pe toti de prosti

intrebarea in schimb este ce ai tu cu noi de incerci in repetate randuri si flagrant da ne iei de prosti???? noi ce ti-am facut sa meritam asta???

PS: cat de curand ma gandesc serios sa ofer un program de training pentru pestii din ziua de azi, pe care ii consider direct si in cea mai mare parte responsabili pentru calitatea scazuta a ofertei de futareala pe bani din zilele noastre. poate incet incet inteleg si ei cum sta treaba si vom avea si noi parte de oferte de pizde bune cu servicii bune si atitudine corecta

Ce nevoie au de training daca business ul le merge ? Idioti care sa plateasca sunt peste tot.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

După atâtea recenzii negative am zis sa scriu și eu.. 

Eu avut o experiență plăcută.. voi probabil nu ati făcut ''click'' cu ea.

Mie unul mi-a plăcut tipa atât ca și caracter cat și fizic nu știu care a fost problema la voi dar eu unul voi mai reveni la ea.
Pentru mine a fost la același nivel ca și Monica de la Vogue.

Am fost pe la ea acum 3 sapt.  undeva pe la un 12-14:00 cred .. locația atunci era pe Corneliu Coposu viz a viz de cele 2 benzinării, locația avea tot ce trebuia.
Zicea totuși ca vrea sa se mute din cauza la vecini.

Locația: 9 central cu parcare ușor de găsit in zona

Fizic & Chip : 10 Poze reale (gusturile nu se discuta dar este genul meu)
Normal: 8, se mișca bine își dă silința... eu nu ma-m simțit grăbit 
Oral 7  - nimic wow ..dar mișto ca face neprotejat 

Anal: -  Nu am întrebat 
GFE: - nu pot nota, am fost sa fut sa nu îmi fac gajica.. 

Tarif 150 o tragere 
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Va salut.

Scuze pentru recenzia intarziata, dar efectiv nu am avut foarte mult timp la dispoziție pe de o parte, iar pe de alta parte , in ultima vreme mi-a mers netul la birou ca un cur , sau mai degraba nu a mers.

In fine , pe la începutul lunii am fost si eu la Patricia.

Recunosc ca am vrut sa merg in alta parte , dar nu m-am sincronizat la program cu cealalta fata si am sunat la Patricia.

A fost foarte amabila si m-a strecurat in programul ei ( eu sunand foarte din scurt ca sa zic asa) si ne-am inteles la tel pentru 1 finalizare, fapt care mi-a convenit si mie fiind pe fuga.

Zis si facut si in maxim 20 min ma prezentam in locatia de pe Coposu , in blocul in care a debutat Yren.

Fata arata super si mi-a placut ca e foarte prietenoasa, vesela si deschisa.

Apartamentul curat , baie curata , prosop imecabil de curat, geluri de dus - overall nota 9.

Fata e piesa : poze reale , frumusica foc la fata , ochi frumoși, sani micuti , obraznici , cur rotund, craci lungi , piele fina . Aspect - nota 9.

La fut insa cam slabuta prestatia . E drept ca am stat si doar 1 glont, dar chiar si asa , mi-ar fi plăcut sa fie mai implicata in fut.

No FK, am lins-o bine in pizda ( curata impecabil ) , ceva gemete ( false clar ) , apoi un oral nepro bunicel ( cam doar capul i-a in gura ) , insa nici vorba de DT sau lins coaie si pe deasupra si foarte scurt ( sub 1 min ) , asa incat am trecut repede la futul in pizda ca sa nu mi se blegeasca pula ( dupa ce am aplicat un prez pe pula ).

Am început s-o fut in pozitia misionar, am schimbat in doggy ( mi-a zis ca asa ii place ei mai mult ) si recunosc ca a fost ok , a dat ceva contre si am futut-o frenetic vreo 15 min si cam aia a fost.

Acu , sincer , nu stiu ce sa zic. Fata chiar e buna de pula si simpatica in felul ei , eu m-am inteles ok cu ea in scurtul timp petrecut împreună, si nu imi pare rau de investitie , dar ar fi bine sa imbunatateasca prestatia si sigur ar avea de câștigat. Parerea mea.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9 , detaliat mai sus.

Oral - 6 , scurt si asa cum am specificat mai sus, fara artificii

Normal - 8 , destul de bun , participativ , contre , dar e loc de mai bine

Igiena - 10 , curata impecabil, miroase frumos, fresh.

Halat - 150 RON, 1 finalizare, aprox 25 min

Ma gandesc daca revin. Personal, ma tenteaza , practic se incadreaza in ceea ce urmaresc eu , dar mai e de lucru la actiune. Mai vedem.

O zi buna va doresc!

• Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!

nu imi convine pentru ca e prea mic

eu vreau sa fie mai mare, sa nu isi mai permita oricine sa vina la tine

de fapt, daca ma gandesc mai bine, tot ce as vrea ar fi ca prostia sa coste scump, foarte scump, pentru ca prostii sa plateasca mult, foarte mult pentru faptul ca sunt prosti

PS: cu scuzele de rigoare pentru cei care se simt lezati desigur :)

Ai de împărțit ceva personal cu mine ? Ca nu am înțeles exprimarea ta .
Link spre comentariu

După atâtea recenzii negative am zis sa scriu și eu.. 

Eu avut o experiență plăcută.. voi probabil nu ati făcut ''click'' cu ea.

Mie unul mi-a plăcut tipa atât ca și caracter cat și fizic nu știu care a fost problema la voi dar eu unul voi mai reveni la ea.

Pentru mine a fost la același nivel ca și Monica de la Vogue.Am fost pe la ea acum 3 sapt.  undeva pe la un 12-14:00 cred .. locația atunci era pe Corneliu Coposu viz a viz de cele 2 benzinării, locația avea tot ce trebuia.Zicea totuși ca vrea sa se mute din cauza la vecini.

Locația: 9 central cu parcare ușor de găsit in zona

Fizic & Chip : 10 Poze reale (gusturile nu se discuta dar este genul meu)

Normal: 8, se mișca bine își dă silința... eu nu ma-m simțit grăbit 

Oral 7  - nimic wow ..dar mișto ca face neprotejat 

Anal: -  Nu am întrebat 

GFE: - nu pot nota, am fost sa fut sa nu îmi fac gajica.. 

Tarif 150 o tragere 

Buna!! Ma bucur mult ca ți-a plăcut . Data viitoare îți promit ca o sa fie și mai bine . Te pupacesc dulce și te mai aștept :X
Link spre comentariu

Va salut.

Scuze pentru recenzia intarziata, dar efectiv nu am avut foarte mult timp la dispoziție pe de o parte, iar pe de alta parte , in ultima vreme mi-a mers netul la birou ca un cur , sau mai degraba nu a mers.

In fine , pe la începutul lunii am fost si eu la Patricia.

Recunosc ca am vrut sa merg in alta parte , dar nu m-am sincronizat la program cu cealalta fata si am sunat la Patricia.

A fost foarte amabila si m-a strecurat in programul ei ( eu sunand foarte din scurt ca sa zic asa) si ne-am inteles la tel pentru 1 finalizare, fapt care mi-a convenit si mie fiind pe fuga.

Zis si facut si in maxim 20 min ma prezentam in locatia de pe Coposu , in blocul in care a debutat Yren.

Fata arata super si mi-a placut ca e foarte prietenoasa, vesela si deschisa.

Apartamentul curat , baie curata , prosop imecabil de curat, geluri de dus - overall nota 9.

Fata e piesa : poze reale , frumusica foc la fata , ochi frumoși, sani micuti , obraznici , cur rotund, craci lungi , piele fina . Aspect - nota 9.

La fut insa cam slabuta prestatia . E drept ca am stat si doar 1 glont, dar chiar si asa , mi-ar fi plăcut sa fie mai implicata in fut.

No FK, am lins-o bine in pizda ( curata impecabil ) , ceva gemete ( false clar ) , apoi un oral nepro bunicel ( cam doar capul i-a in gura ) , insa nici vorba de DT sau lins coaie si pe deasupra si foarte scurt ( sub 1 min ) , asa incat am trecut repede la futul in pizda ca sa nu mi se blegeasca pula ( dupa ce am aplicat un prez pe pula ).

Am început s-o fut in pozitia misionar, am schimbat in doggy ( mi-a zis ca asa ii place ei mai mult ) si recunosc ca a fost ok , a dat ceva contre si am futut-o frenetic vreo 15 min si cam aia a fost.

Acu , sincer , nu stiu ce sa zic. Fata chiar e buna de pula si simpatica in felul ei , eu m-am inteles ok cu ea in scurtul timp petrecut împreună, si nu imi pare rau de investitie , dar ar fi bine sa imbunatateasca prestatia si sigur ar avea de câștigat. Parerea mea.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9 , detaliat mai sus.

Oral - 6 , scurt si asa cum am specificat mai sus, fara artificii

Normal - 8 , destul de bun , participativ , contre , dar e loc de mai bine

Igiena - 10 , curata impecabil, miroase frumos, fresh.

Halat - 150 RON, 1 finalizare, aprox 25 min

Ma gandesc daca revin. Personal, ma tenteaza , practic se incadreaza in ceea ce urmaresc eu , dar mai e de lucru la actiune. Mai vedem.

O zi buna va doresc!

Buna ! Îmi pare bine ca te-ai simțit bine cu mine și îți promit ca data viitoare o sa ma revanșez cu oralul .. te pup dulce :*
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Buna băieți !

Astăzi ma găsiți la birou între orele :

11:00-23:00

Va pupacesc dulce și aștept apelurile voastre :X

Esti cea mai  jmekera pixda de pe-aici ai doua threaduri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...