patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Actualizeaza si pe pagina personala numarul de telefon.Ai posibilitatea de a adauga o semnatura la toate postarile.In semnatura pune macar numarul de telefon - este mult mai rapid de gasit.Gata , am rezolvat Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bunaaa ❤Disponibilă pentru programări pana la ora 20:00 ⏰Call me, baby @ ))))) Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Gata , am rezolvat Te pup Patricia , biiine ca ai scapat de zdrentele alea !!Fk faci cu clientii ? Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Da buna rau mai esti fetito 2 8 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ti-am zis , fata e superba. Daca ar îmbunătăți calitatea serviciilor ( si nu foarte mult ) , a se citi un oral mai adanc si mai prelung si un FK , parerea mea ca ar fi ( aproape ) coada , chiar si la tariful solicitat. Nu ii fac reclama , chiar ea a spus ca ar trebui sa mai lucreze la oral , dar fata chiar e misto. 6 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Te pup Patricia , biiine ca ai scapat de zdrentele alea !!Fk faci cu clientii ?Ms , și eu te puuup dulce . Nu fac fk , dar fac pupic mai discret 7 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Da buna rau mai esti fetitoMultumesc Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ti-am zis , fata e superba. Daca ar îmbunătăți calitatea serviciilor ( si nu foarte mult ) , a se citi un oral mai adanc si mai prelung si un FK , parerea mea ca ar fi ( aproape ) coada , chiar si la tariful solicitat. Nu ii fac reclama , chiar ea a spus ca ar trebui sa mai lucreze la oral , dar fata chiar e misto.Multumesc mult Ptr aprecieri . Da într-adevăr am început sa inbunatatesc oralul , să-l fac mai adânc . Dar încă nu am făcut fk , doar pupic mai discret Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bravo Patricia. Deja e un pas inainte in privinta îmbunătățirii calitatii prestatiei. In acest caz , sanse mari de a ne revedea. 8 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bravo Patricia. Deja e un pas inainte in privinta îmbunătățirii calitatii prestatiei. In acest caz , sanse mari de a ne revedea.Ma bucur atunci Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bravo Patricia. Deja e un pas inainte in privinta îmbunătățirii calitatii prestatiei. In acest caz , sanse mari de a ne revedea.Îți promit ca nu vei regreta Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Daca zici tu... 😊 , dar sper ca ai imbunatit nu numai adâncimea la oral , ci si durata ( adica nu numai 1 min si gata hop la normal ) . 7 Link spre comentariu
andrei114 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Noul nr de telefon la care putem da de tine? 😘 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Daca zici tu... , dar sper ca ai imbunatit nu numai adâncimea la oral , ci si durata ( adica nu numai 1 min si gata hop la normal ) .Îți dai seama ))) Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Noul nr de telefon la care putem da de tine? 0770743093 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 O seara buna sa aveți , eu ma bag la nani Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 O seara buna sa aveți , eu ma bag la nani singurica Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 singurica Nu sunt singurică , sunt cu Ursulețul meu . Cei care au mai fost la min știu despre cine vorbesc I love my ❤ Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 My beard ❤️ Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Goodnight Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 A mai trecut o zi de munca. Randament maxim. Satisfactii depline. Toata lumea multumita. Maciucarii dau navala peste tine. Pune-i la pamant. Asa fata. Pe ei, rupe-i. Ce hoata e asta mica!! 2 4 Link spre comentariu
unadoi Reputație: 295 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:jungla Oras:jungla Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Gata , am rezolvat Te pup "discret" 😊 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 3, 2017 A mai trecut o zi de munca. Randament maxim. Satisfactii depline. Toata lumea multumita. Maciucarii dau navala peste tine. Pune-i la pamant. Asa fata. Pe ei, rupe-i. Ce hoata e asta mica!!Heeei Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Te pup "discret" Și eu pe tine Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 3, 2017 My beard ❤️Iți iubești barba? Ai țăcălie? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum