patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 22, 2017 Maine cum lucrezi?Mâine incep la 13:00 și termin la 17:00. Pup
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2308 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Decembrie 22, 2017 Am vizitat-o și eu pe Patricia și îmi fac datoria de membru al forumului lăsând un review.Per total a fost o experienta plăcută, a fost deschisa, implicată, am făcut glumițe cu ea, e foarte simpatică, dar, și e un mare dar aici (pentru mine cel puțin), nu accepta să fie sărutată deloc, nici FK (cu limba), nici sărut normal (pe buze), acceptă numai pe corp. Pentru mine a fost prima femeie care m-a pus în situația asta și chiar nu am știut cum să reacționez. Am încercat niște sărutări pe corp, însă am cam sărit peste preludiu (ceva ce eu de obicei nu fac). Nu zic că nu existau soluții, dar pe moment mi-a dat cu virgulă. Am trecut la oral și de acolo lucrurile au decurs bine. Fizic 10/10: aș zice că arată mai bine ca în poze.Atitudine: 10/10: simpatică, vorbăreață, implicată.GFE 6/10: per total m-am simțit bine, dar chestia cu sărutul m-a debusolat. Oral 9/10: reușit însă fără DT, doar că mie nu-mi place DT așa că nu depunctez, și fără atenție la zonele din jur.Normal 10/10: aici s-a descurcat foarte bine, s-a așezat în toate pozițiile cerute de mine și a venit și ea cu idei, am cooperat eficient.Anal 8/10: analul a mers bine. Problema este că nu îi place anal și nu caută să ascundă asta, ceea ce afectează atmosfera. În același timp apreciez sinceritatea. Halat 400 ron 1h + anal, fără grabă. 5 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 22, 2017 Am vizitat-o și eu pe Patricia și îmi fac datoria de membru al forumului lăsând un review.Per total a fost o experienta plăcută, a fost deschisa, implicată, am făcut glumițe cu ea, e foarte simpatică, dar, și e un mare dar aici (pentru mine cel puțin), nu accepta să fie sărutată deloc, nici FK (cu limba), nici sărut normal (pe buze), acceptă numai pe corp. Pentru mine a fost prima femeie care m-a pus în situația asta și chiar nu am știut cum să reacționez. Am încercat niște sărutări pe corp, însă am cam sărit peste preludiu (ceva ce eu de obicei nu fac). Nu zic că nu existau soluții, dar pe moment mi-a dat cu virgulă. Am trecut la oral și de acolo lucrurile au decurs bine. Fizic 10/10: aș zice că arată mai bine ca în poze.Atitudine: 10/10: simpatică, vorbăreață, implicată.GFE 6/10: per total m-am simțit bine, dar chestia cu sărutul m-a debusolat. Oral 9/10: reușit însă fără DT, doar că mie nu-mi place DT așa că nu depunctez, și fără atenție la zonele din jur.Normal 10/10: aici s-a descurcat foarte bine, s-a așezat în toate pozițiile cerute de mine și a venit și ea cu idei, am cooperat eficient.Anal 8/10: analul a mers bine. Problema este că nu îi place anal și nu caută să ascundă asta, ceea ce afectează atmosfera. În același timp apreciez sinceritatea. Halat 400 ron 1h + anal, fără grabă.Îți mulțumesc pentru recenzie dragul meu și te mai aștept la mine. Te pupic :* 10
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 23, 2017 Dragi mei ma găsiți pana la 17:00. Va pupacesc :* 11
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Postat Decembrie 23, 2017 Draga Patriciana iti mulțumesc pentru încă o zi frumoasa, ca tine! Sper ca nu te-am "deocheat" excesiv! Mi-a plăcut lectia pe care mi-ai dat-o, ultima pozitie. Note poate da orcine, eu iti daruiesc trei inimioare dragi, binemeritate. Iti doresc un an nou frumos, cu impliniri! mic gros, (eternul) :) 1
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 24, 2017 Postat Decembrie 24, 2017 Craciun fericit! Funduletz.Abia astept ziua de 28!Da' de ce-i zici Funduletz ? E apetisant ?
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 26, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 26, 2017 Goodnight dragi mei!Mâine ma întorc in oraș pentru câteva zile, iar apoi ne vedem in Februarie 🤪🎀 12
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 27, 2017 Buna dragilor! 😊🎀🤗Am revenit in oraș pentru câteva zile. Astept programările prin sms,gmail,PM sau apel. :callyouSunt disponibilă pana târziu :girly 16
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 Bine ai revenit!Hai ca te așteaptă băieții, ca după atâția cârnați, sarmale și salata boeuf, se simte nevoia de putina miscare :-) 2 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 27, 2017 Bine ai revenit!Hai ca te așteaptă băieții, ca după atâția cârnați, sarmale și salata boeuf, se simte nevoia de putina miscare :-)Bine v-am regăsit :D. Normal =)) :* 12
horror Reputație: 1 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 Pe topicul ăsta s-au adunat cei mai penibili bărbați. Genul ăla de "masculi" care dacă asta trage o flegmă pe jos ăștia se bat între ei care să curețe. Penibil 4 1
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2017 Pe topicul ăsta s-au adunat cei mai penibili bărbați. Genul ăla de "masculi" care dacă asta trage o flegmă pe jos ăștia se bat între ei care să curețe. PenibilBine punctat... Noroc ca sunt doar 2-3 2
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 Bine punctat... Noroc ca sunt doar 2-3Mai bine putini și buni decât mulți și prosti. 2 1
cerone Reputație: -39 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 Pe topicul ăsta s-au adunat cei mai penibili bărbați. Genul ăla de "masculi" care dacă asta trage o flegmă pe jos ăștia se bat între ei care să curețe.PenibilBine-ai venit si tu !! 1 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 28, 2017 Buna dragilor! 💖🤗Sunt disponibilă pentru programări pana târziu! ðŸ‘ðŸ»ðŸ˜‡Aștept programările prin gmail,sms,PM sau apel :callyou Va pupacesc dulce :* 14
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 29, 2017 Buna dragilor! 💖🤗Sunt disponibilă pentru programări pana târziu! ðŸ‘ðŸ»ðŸ˜‡Aștept programările prin gmail,sms,PM sau apel :callyou Va pupacesc dulce :* 13
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 29, 2017 Dragilor, de mâine nu ma mai găsiți la birou! O seara buna tuturor! :* 11 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Decembrie 30, 2017 sper sa nu te mai intorci deloc ca prea multe figuri ai.. vorbeste lumea 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum