Sari la conținut

Cel mai trist user

43 membri au votat

1. 1. Care este cel mai trist user al forumului?

• dmx dmx
      11
    • pipilica aka satulcuprosti
      11
    • petrepetre02
      3
    • henzo aka colorado si clonele
      12
    • picon
      11
    • pisicuts
      7
    • alexqwerty si clonele lui
      5
    • promovator aka putzifer77
      8
    • machucambo
      13
    • sarlatanu aka tendoi
      2
    • raffaello
      3
    • brett
      6
    • obsedatu
      10
    • burgman4 (5,300 postari in 4 luni)
      7
    • justlove
      5

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Pulete, cât de prost ești! Cum p.m. ai reușit să supraviețuiești până la vârsta asta? Dacă te nășteai pe vremea Spartei, erai  mâncare la pești, de mic.  :ras

Mai prost ca tine Picoaie nu am sa fiu  niciodata

Adica plm ai ajuns sa faci parteneriat de conjuctura , doar stiind ca este dusmanul meu :slap2  , o pizda pe care de altfel ai tot contestat-o si blamat-o  pe aici . Numai Lisandru (pretenarul tau face d'astea)  De Paraschiv zic  acum .

Macar eu am o gandire constanta , nu duplicitara . Jalnic mai esti Mosule  , deci nu te gandi atat de departe in timp "pe vremea Spartei" ....ca te rod moliiele de pe acum :laugh2

PS: De Henzo clonatul  , uratelul si saracul platformei nu mai spun nimic . Inca alearga singur si trist pe aici . Ce ar putea sa faca altceva . Poate intr-o zi iti va prelua stafeta :)

Si a devenit si milionar ! =))

Pesemne ca m-a dus creierul cumva ....sarantocule... nu mi-am pierdut intreaga viata pe Nimfomane si sub diverse clone

Dar poti lua in continuare exemplul Piconului  (7 ani de supravietuire aici , ca maine trec) si intr-o zi vei ajunge la fel de batranel ,trist....si singur 

Doar priveste la aceasta poza si s-ar putea sa gasesti oarece asemanari  :)

post-194745-0-23030300-1506493604_thumb.jpg

• Like 16
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Miky77,singurătatea pentru uni este o cale prin care îţi dai repede seama că nu se merită să fii singur… a cunoscut mulţi… care şi-au regăsit singurătatea lângă singurătatea altora, dar şi labari care au zis că nu se mai poate...:))

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu

Tin minte cum o alerga pe @anais777 pe toate topicele si ii dadea minusuri cu lopata.

Oare nu era mai simplu sa-i fi trimis un PM si s-o invite la o cafea, daca se amorezase de ea? :)

Cu anais777 (pe atunci , vechiul cont al lui Paraschiv  ) am incercat o conciliere ca si acum , de genul : nu te legi de mine , nu ma leg de tine si la fel nu a inteles-o .

Nu s-a pus problema de cafele , ca nu a stiut sa-mi raspunda de pe atunci la o simpla intrebare , pe care i-am pus-o si pe contul acesta :"scopul si durata vizitei , pe aici ?" . Nu sunt genul care sa ma amorezez de himere  . :)

• Like 16
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Mai prost ca tine Picoaie nu am sa fiu  niciodata

Adica plm ai ajuns sa faci parteneriat de conjuctura , doar stiind ca este dusmanul meu :slap2  , o pizda pe care de altfel ai tot contestat-o si blamat-o  pe aici . Numai Lisandru (pretenarul tau face d'astea)  De Paraschiv zic  acum .

Macar eu am o gandire constanta , nu duplicitara . Jalnic mai esti Mosule  , deci nu te gandi atat de departe in timp "pe vremea Spartei" ....ca te rod moliiele de pe acum :laugh2

PS: De Henzo clonatul  , uratelul si saracul platformei nu mai spun nimic . Inca alearga singur si trist pe aici . Ce ar putea sa faca altceva . Poate intr-o zi iti va prelua stafeta :)

Pesemne ca m-a dus creierul cumva ....sarantocule... nu mi-am pierdut intreaga viata pe Nimfomane si sub diverse clone

Dar poti lua in continuare exemplul Piconului  (7 ani de supravietuire aici , ca maine trec) si intr-o zi vei ajunge la fel de batranel ,trist....si singur 

Doar priveste la aceasta poza si s-ar putea sa gasesti oarece asemanari  :)

attachicon.gif21616153_1949328655305628_8637925535916119053_n.jpg

Același retardat, același Miky-IQ77! Care visează alianțe, conspirații, cabale, toate îndreptate împotriva lui. Băi pulete, ești prea cretin, pres insignifiant,ca să facă alianțe cineva, care să...ce? Despre ce p.m. constanță vorbești, bă? Despre constanța prin care erai aliat cu Pipilică pe topicul Sianei și apoi, adversar cu mine, rasucindu-te apoi, devenind aliat cu mine și adversarul lui Pipilică? Ca să dau doar un exemplu...

Du-te bă, panaramo și te spanzură de coaie, că ești prostul forumului și, ca să fie tacâmul complet și jigodia nr.1.

Dispari de unde ai venit, adică din noaptea minții!

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Mai prost ca tine Picoaie nu am sa fiu niciodata

Adica plm ai ajuns sa faci parteneriat de conjuctura , doar stiind ca este dusmanul meu :slap2 , o pizda pe care de altfel ai tot contestat-o si blamat-o pe aici . Numai Lisandru (pretenarul tau face d'astea) De Paraschiv zic acum .

Macar eu am o gandire constanta , nu duplicitara . Jalnic mai esti Mosule , deci nu te gandi atat de departe in timp "pe vremea Spartei" ....ca te rod moliiele de pe acum :laugh2

PS: De Henzo clonatul , uratelul si saracul platformei nu mai spun nimic . Inca alearga singur si trist pe aici . Ce ar putea sa faca altceva . Poate intr-o zi iti va prelua stafeta :)

Dar poti lua in continuare exemplul Piconului (7 ani de supravietuire aici , ca maine trec) si intr-o zi vei ajunge la fel de batranel ,trist....si singur

Doar priveste la aceasta poza si s-ar putea sa gasesti oarece asemanari :)

Milionarul pulii, tu vorbești si îi critici pe alții că isi pierd vremea pe aici sau ca au cont de 7 ani, îți zic doar un singur lucru gustere, Picon are 30000 de postari in 7 ani tu ai cam jumătate in aproape 2 ani.....dar sigur, gustere nu tu ești ala care trăiește pe forum, altii sunt, tu intri doar asa din cand in cand :slap2
  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Mai prost ca tine Picoaie nu am sa fiu niciodata

Adica plm ai ajuns sa faci parteneriat de conjuctura , doar stiind ca este dusmanul meu :slap2 , o pizda pe care de altfel ai tot contestat-o si blamat-o pe aici . Numai Lisandru (pretenarul tau face d'astea) De Paraschiv zic acum .

Macar eu am o gandire constanta , nu duplicitara . Jalnic mai esti Mosule , deci nu te gandi atat de departe in timp "pe vremea Spartei" ....ca te rod moliiele de pe acum :laugh2

PS: De Henzo clonatul , uratelul si saracul platformei nu mai spun nimic . Inca alearga singur si trist pe aici . Ce ar putea sa faca altceva . Poate intr-o zi iti va prelua stafeta :)

Dar poti lua in continuare exemplul Piconului (7 ani de supravietuire aici , ca maine trec) si intr-o zi vei ajunge la fel de batranel ,trist....si singur

Doar priveste la aceasta poza si s-ar putea sa gasesti oarece asemanari :)

Paraschiv a încercat să o facă pe Ines sa creada ca are probleme psihice! Am vazut eu...am proba faptelor lor. Mai am si alte probe despre josnicia lor, dar imi bag pixul...ca-s prea scarboase!
  • Like 7
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Miky77,singurătatea pentru uni este o cale prin care îţi dai repede seama că nu se merită să fii singur… a cunoscut mulţi… care şi-au regăsit singurătatea lângă singurătatea altora, dar şi labari care au zis că nu se mai poate...:))

Aceasta nu este singurătate cu adevărat! Singurătatea este un fenomen deosebit de frumos in realitate! Ăstia îs niste oameni săraci sufletește, încercați sa sesizati diferența...Nu sunt suflete rămase fără alinare, ci negre de ură!

• Like 6
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pe Ines ... o iubeste si Cineva Acolo de Sus

Da. Pentru ca este plină de creativitate! Cuvântul ei dăruit saraciilor astea...nu o mai lasă sa doarma. Nu are nici o dependență si nici o problemă psihică cum a zis mincinoasa de Paraschiv!
  • Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

Paraschiv a încercat să o facă pe Ines sa creada ca are probleme psihice! Am vazut eu...am proba faptelor lor. Mai am si alte probe despre josnicia lor, dar imi bag pixul...ca-s prea scarboase!

Am observat ...asa face de obicei haita asta de soareci cu orice fata new-entry care nu le cunoaste obiceiurile   :)

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)

Eu am si argumente pentru spusele mele.

Activitatea ta de pe forum e toxica. Esti foarte negativist, vesnic nemultumit.

Vezi peste tot conspiratii, hartuiri, victime si calai. Ai o viziune mult prea dramatica. E doar un forum.

E adevarat ca m-ai acuzat de aceste lucruri, insa asta pentru ca stii ca ai o problema si incerci sa arunci pisica moarta in curtea altuia.

Ma, da' tu esti prost rau! Tot ce faci e sa-mi repeti ideile si replicile mele! E pur si simplu pierdere de timp orice tentativa de conversatie cu un gogoman incuiat ca tine.

Papagalesteule!

vai ce mare ciuda mi ai facut ca ai revenit.Ce puteai si tu sa faci ?Bine ca nu zici ca ce ciuda mi ai facut ca ai continuat sa respiri:))))Ahahahahahahahahaha

Te agiti din nou! Daca-mi spui la ce statie peco lucrezi, promit sa trec pe acolo si sa-ti las bacsis de un sandwich.

Paraschiv e doar un nene/tanti care cauta atentie si validare aici pe forum. E de o simplitate intelectuala dezarmanta, pe care nu are cum sa o mascheze, indiferent de subiectele pe incearca sa le abordeze. Serios, acum, cata minte poti sa ai atunci cand afirmi ca machucambo - cu injuraturile lui de mame si de morti, ar avea umor?

Paraschiv si-a facut, insa, un mic grup de fani. Aceiasi mocofani disperati 50+, care o coplesesc cu atentie si complimente doar pentru ca i-a bagat in seama cu un emoticon.

Te mănâncă in cur observ

Si pe tine. Mereu! Ai reusit sa strangi 50 de lei pentru o finalizare luna asta? Vorbeste cu Picon, sa-ti recomande o fata care lucreaza cu strapon.

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Același retardat, același Miky-IQ77! Care visează alianțe, conspirații, cabale, toate îndreptate împotriva lui. Băi pulete, ești prea cretin, pres insignifiant,ca să facă alianțe cineva, care să...ce? Despre ce p.m. constanță vorbești, bă? Despre constanța prin care erai aliat cu Pipilică pe topicul Sianei și apoi, adversar cu mine, rasucindu-te apoi, devenind aliat cu mine și adversarul lui Pipilică? Ca să dau doar un exemplu...

Du-te bă, panaramo și te spanzură de coaie, că ești prostul forumului și, ca să fie tacâmul complet și jigodia nr.1.

Dispari de unde ai venit, adică din noaptea minții!

Nervosule  ...mai usor cu epitetele  Sau asa te manifesti de obicei cand spune cineva  adevarul ? Lighioana de batranel :)

Milionarul pulii, tu vorbești si îi critici pe alții că isi pierd vremea pe aici sau ca au cont de 7 ani, îți zic doar un singur lucru gustere, Picon are 30000 de postari in 7 ani tu ai cam jumătate in aproape 2 ani.....dar sigur, gustere nu tu ești ala care trăiește pe forum, altii sunt, tu intri doar asa din cand in cand :slap2

Ce facusi , ma ,  te apucasi de curling  ?  Stiu...nu ai bani  :)

PS: socoteste mai bine propriile postari si Topicele  din mintea ta ravasita  de pe intreg forumul si toate clonele   , nu sunt decat  minim 20  si vor mai urma de altfel.  .

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

Nervosule ...mai usor cu epitetele Sau asa te manifesti de obicei cand spune cineva adevarul ? Lighioana de batranel :)

Ce facusi , ma , te apucasi de curling ? Stiu...nu ai bani :)

PS: socoteste mai bine propriile postari si Topicele din mintea ta ravasita de pe intreg forumul si toate clonele , nu sunt decat minim 20 si vor mai urma de altfel. .

Faceam doar o comparație intre un distrus (tu) si Moș Flocea (Picon)

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am observat ...asa face de obicei haita asta de soareci cu orice fata new-entry care nu le cunoaste obiceiurile :)

Mie mi-a plăcut cum au înghițit galusca ce le-am dat-o de la început, prea îmi păreau prosti...si nu m-am putut abtine. Si astăzi mai sunt anumiti dintre ei cu galusca rămasă in gât si mă acuză de falsitate, pe mine! Am râs atunci mai mult decât puteam să duc...si mai ales pentru faptul, că ei au crezut că as râde cu ei! Au fost aici niste oameni de excepție si mi-e dor de ei, dar de ei...asa cum îi vreau eu si cum îi stiu eu că sunt în realitate! Nu stiu de ce si-au lăsat resturile astea pe aici, care încearcă sa-si castige un statut pe spinarea altora! ...Si cu Picon în frunte! Probabil...tocmai pentru ca, Picon doreste sa-si recastige statutul si nu stie altfel cum sa o facă!

• Like 10
  • Minus 17
Link spre comentariu

Faceam doar o comparație intre un distrus (tu) si Moș Flocea (Picon)

O comparatie destul de "desteapta"   ca ptr. unul ca tine :laugh2

Ba miky tu nu cumva ai cont SP?

Nu, dar il voi face  pe acesta  cat de curand  ...sa moara @satulcuprosti de ciuda ca-si prapadeste timpul degeaba  :)

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...