Sari la conținut

Kiki77, ce te face sa crezi ca esti cel mai tare din parcare

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Eu nu as avea nimic frate, dar din pacate la tara la mine ei fac recoltele , paiele si lemnele sa dispara :laugh2

Un singur loc, unde am vazut ca romanii au furat mai rau ca tiganii , a fost in Comarnic . Fura aia ca dracii acolo, plus ca orasul ala e cosmarul oricarui om in carucior cu rotile ( nu ca as fi in carucior , doar imi imaginam), la ce strazi abrupte au.

In zona aia sta Miky. :laugh2 Cred ca el face ravagii acolo.

• Like 10
  • Minus 11
Link spre comentariu

Eu nu as avea nimic frate, dar din pacate la tara la mine ei fac recoltele , paiele si lemnele sa dispara :laugh2

Un singur loc, unde am vazut ca romanii au furat mai rau ca tiganii , a fost in Comarnic . Fura aia ca dracii acolo, plus ca orasul ala e cosmarul oricarui om in carucior cu rotile ( nu ca as fi in carucior , doar imi imaginam), la ce strazi abrupte au.

OOOoo dar asta i drept ca noi suntem specializati pe asa ceva :))))))

E o cultura asta la noi .Dar nu sunt toti tiganii la fel.Crede ma.

Ma duc s o mai injur pe OLIMPICA putin.

• Like 15
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Sa-i scriem o recenzie lui Miky?

Miky deja are recenzii pe contul Alessandra.

Ti-am scris eu inainte o Recenzie

http://nimfomane.com/forum/topic/78957-spovedania-unei-prostituate/page-436

pardon o Spovedanie  de-a ta  :laugh2 

ps: @promovator mirosi a prost de la o posta , pardon , de la Comarnic ...nu degeaba te tangui pe aici , tot ca un prost , bineinteles si in asociere cu unul care se declara  fara voia lui un nebun , ba chiar pozeaza destul de bine de fiecare data  :)

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

Grătarul ăla din OB 37 face toți banii.  :laugh2

este pc 52 picoaie , este a doua oara cand te corectez   :laugh2 

tu in plm faci gratarul in tigaia de la bucatarie , asa ca te iert 

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

este pc 52 picoaie , este a doua oara cand te corectez   :laugh2 

tu in plm faci gratarul in tigaia de la bucatarie , asa ca te iert 

Eu fac grătarul pe grătar, nu pe fier-beton, sau oțel-beton, ca să fim STAS. 

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

ps: @promovator mirosi a prost de la o posta , pardon , de la Comarnic ...nu degeaba te tangui pe aici , tot ca un prost , bineinteles si in asociere cu unul care se declara  fara voia lui un nebun , ba chiar pozeaza destul de bine de fiecare data   :)

Poti sa ai si 20 de case frate , ca buletinul arata ca tot TARAN esti . Poti sa ma jignesti cat vrei , pentru ca niciodata NU o sa ma simt INFERIOR unui TARAN .

Cat despre poze ( lemnele cele mai ieftine, probabil furate, portofelul pastrat pana la dezintegrare , gratarul facut saracacios) , pentru mine ,ca simplu privitor, arata despre persoana care le detine, ca este un mare zgarciob sau nu stie ce e aia calitate.

Cum ti-am mai zis , nu e vorba de cui dau dreptate, tu ti-ai pozele si stai linistit ca mai multi vroiau sa ia cu tine , cand te-ai luat ca boala de om sanatos de useri care isi vedeau de treaba lor si le trimeteam prin PM sa te lase in lumea ta ca ai luat-o pe aratura si nu are cu cine discuta, insa ca sper ca o sa iti revii , dar m-am inselat amarnic .

• Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu

Faci o pula....pe tigaie ....si esti STAS cand vei face diferentiarea la fier beton (neted sau striat) 

Majoritatea gratarelor mari sunt concepute din pc sau ob , deci cunosti o pula. Daca nu ma crezi intereseaza-te   :)

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

Poti sa ai si 20 de case frate , ca buletinul arata ca tot TARAN esti . Poti sa ma jignesti cat vrei , pentru ca niciodata NU o sa ma simt INFERIOR unui TARAN .

Cat despre poze ( lemnele cele mai ieftine, probabil furate, portofelul pastrat pana la dezintegrare , gratarul facut saracacios) , pentru mine ,ca simplu privitor, arata despre persoana care le detine, ca este un mare zgarciob sau nu stie ce e aia calitate.

Cum ti-am mai zis , nu e vorba de cui dau dreptate, tu ti-ai pozele si stai linistit ca mai multi vroiau sa ia cu tine , cand te-ai luat ca boala de om sanatos de useri care isi vedeau de treaba lor si le trimeteam prin PM sa te lase in lumea ta ca ai luat-o pe aratura si nu are cu cine discuta, insa ca sper ca o sa iti revii , dar m-am inselat amarnic .

Că era grătarul făcut sărăcăcios, din fier-beton, mai treacă-meargă, dar să-ți etalezi bunăstarea postând o poză cu acel fabulos grătar artizanal , cu 3 știuleți de porumb și 4 ciocănele de pui, asta înseamnă să ai IQ < 77! :slap2

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Că era grătarul făcut sărăcăcios, din fier-beton, mai treacă-meargă, dar să-ți etalezi bunăstarea postând o poză cu acel fabulos grătar artizanal , cu 3 știuleți de porumb și 4 ciocănele de pui, asta înseamnă să ai IQ < 77! :slap2

Da ,ma rog nu aia ma socat pe mine, cat bomba aia biologica de portofel . Mie mi-ar fi fost rusine sa scot bani din el sa platesc la benzinarie sau in supermarket. Adica, imbolnavesti banii , introducandu-i in asemenea focar.

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

Faci o pula....pe tigaie ....si esti STAS cand vei face diferentiarea la fier beton (neted sau striat) 

Majoritatea gratarelor mari sunt concepute din pc sau ob , deci cunosti o pula. Daca nu ma crezi intereseaza-te    :)

Băi pulete, vrei să-ți țin un curs de Betoane? Mai las-o-n plm de șmecherie, că ești prost de bubui! Dar, ia spune tu, cum sunt concepute grătarele alea? Poate fabricate, sau concepute a fi fabricate din P.C. sau O.B.! Mai du-te-n p,m., incultule!

• Like 4
  • Minus 14
Link spre comentariu

Esti atat de prost incat  nu ma mira asemuirea si copierea replicilor lui pisarcios  si balbait  (plm numai tu stii ce ai vrut sa scrii acolo) 

pe CI , nu buletin fraiere ....scrie un oras unde tu te duci si lasi bani grei , atunci cand iti permiti, cu toate ca ma indoiesc . La tine la Bucuresti vin si stau gratis , avand si casa acolo ...deci care este mai prost dintre noi 2 ,  sarantocule . care pierzi toata ziua timpul pe aici si latrii ca un tantalau in alianta cu alti fraieri ca si tine (ca de cine se aseamana se aduna . in cele mai multe cazuri ) , doar chestii si idei destul de marunte. Am momente cand si eu o pierd , recunosc , dar sunt un om realizat in momentul de fata si imi permit  si chiar daca imi petrec timpul pe aici mie imi curg veniturile , fie si intr-un portofel  ponosit. Tie ce iti curg ? Balele ...iti spun eu , ca prea multe nu iti permiti  :)

Acum nu ma mira de ce intr-o postare mai veche scriai ca esti sictirit de Romania , fiindca esti un paduche care nu a realizat nimic aici , nu vrea , dar nici nu are tendinta  sa faca ceva in primul rand cu viata sa . Eu am reusit...deci ma doare in pulicica de ideile si criticile matale  sau cui trimiti pm-uri (inclusiv de sustinere) care de altfel nu ma afecteaza cu absolut nimic . Intelegi ? Cu siguranta nu .

Deci bai prostanacule , eu inca traiesc in real live si stiu sa ma delimitez perfect atunci cand este cazul de mediul online  destul de nociv in anumite situatii. Tu reusesti?Ma indoiesc ...prea te vad ancorat  si intr-o crasa mediocritate :)

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

Băi pulete, vrei să-ți țin un curs de Betoane? Mai las-o-n plm de șmecherie, că ești prost de bubui! Dar, ia spune tu, cum sunt concepute grătarele alea? Poate fabricate, sau concepute a fi fabricate din P.C. sau O.B.! Mai du-te-n p,m., incultule!

ma tii de pla  si o sugi :) 

ce betoane ai turnat ,ma . tu ? Sa nu zici ca te numesti Anton care-si toarna in cur beton ?

hai noapte buna , tataie , sa nu faci infarct pe aici ...du-te la somn :)

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

ma tii de pla  si o sugi :)

ce betoane ai turnat ,ma . tu ? Sa nu zici ca te numesti Anton care-si toarna in cur beton ?

hai noapte buna , tataie , sa nu faci infarct pe aici ...du-te la somn :)

Nu bă, Pulică-frânaru, sunt ăla care-ți toarnă-n cur beton! 

Marș în p.m., închipuitule! 

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Esti atat de prost incat  nu ma mira asemuirea si copierea replicilor lui pisarcios  si balbait  (plm numai tu stii ce ai vrut sa scrii acolo) 

pe CI , nu buletin fraiere ....scrie un oras unde tu te duci si lasi bani grei , atunci cand iti permiti, cu toate ca ma indoiesc . La tine la Bucuresti vin si stau gratis , avand si casa acolo ...deci care este mai prost dintre noi 2 ,  sarantocule . care pierzi toata ziua timpul pe aici si latrii ca un tantalau in alianta cu alti fraieri ca si tine (ca de cine se aseamana se aduna . in cele mai multe cazuri ) , doar chestii si idei destul de marunte. Am momente cand si eu o pierd , recunosc , dar sunt un om realizat in momentul de fata si imi permit  si chiar daca imi petrec timpul pe aici mie imi curg veniturile , fie si intr-un portofel  ponosit. Tie ce iti curg ? Balele ...iti spun eu , ca prea multe nu iti permiti   :)

Acum nu ma mira de ce intr-o postare mai veche scriai ca esti sictirit de Romania , fiindca esti un paduche care nu a realizat nimic aici , nu vrea , dar nici nu are tendinta  sa faca ceva in primul rand cu viata sa . Eu am reusit...deci ma doare in pulicica de ideile si criticile matale  sau cui trimiti pm-uri (inclusiv de sustinere) care de altfel nu ma afecteaza cu absolut nimic . Intelegi ? Cu siguranta nu .

Deci bai prostanacule , eu inca traiesc in real live si stiu sa ma delimitez perfect atunci cand este cazul de mediul online  destul de nociv in anumite situatii. Tu reusesti?Ma indoiesc ...prea te vad ancorat  si intr-o crasa mediocritate :)

Vai de capul tau , o sa ajungi al doilea Miskin. Penibilul este ca si dai bani pentru asta . Presupunerile tale despre situatia mea financiara nu ma afecteaza , mai ales ca sunt doar PRESUPUNERI. :slap2

Vad ca ai spor la facut de ras singur, asa ca te rog continua :slap2 Noi sau cel putin eu, o sa continui sa ma ma amuz cand faci asta.

PS : din ce ai aratat pana acum reusita ta se datoreaza pentru ca esti genul care isi mananca de sub unghie si baga la ciorap totul

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...