Sari la conținut

Kiki77, ce te face sa crezi ca esti cel mai tare din parcare

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Vai de capul tau , o sa ajungi al doilea Miskin. Penibilul este ca si dai bani pentru asta . Presupunerile tale despre situatia mea financiara nu ma afecteaza , mai ales ca sunt doar PRESUPUNERI. :slap2

Vad ca ai spor la facut de ras singur, asa ca te rog continua :slap2 Noi sau cel putin eu, o sa continui sa ma ma amuz cand faci asta.

PS : din ce ai aratat pana acum reusita ta se datoreaza pentru ca esti genul care isi mananca de sub unghie si baga la ciorap totul

Ce să bage la ciorap, nene? Țărâna?  :laugh2

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

esti de belea , Mosule ...ca si @promovator care  nu stie sa conceapa o replica fresh  de-a lui  

2 tristi , de fapt 3 , ca ala  iti da  ghiont pe la spate ...se stie el  (nu  a vazut pizda fara bani in viata lui , atat era de extaziat....nici nu ma indoiam de altfel )  :)

• Like 20
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

2 tristi , de fapt 3 , ca ala  iti da  ghiont pe la spate 

Ai fii surprins   ca mai sunt vreo 3-4 pe PM care rad de tine, la care nici nu te-ai gandii , dar le este teama sa prezinte public , pentru ca stie ca esti razbunator si ii banezi dupa  5 clone pentru ca au indraznit sa maraie la tine, comporament specific provinciabilului (sa nu zic taranului ) care atunci cand nu are argumente ia sipca din gard si incepe sa dea :laugh2

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ce să bage la ciorap, nene? Țărâna?  :laugh2

Corect tataie ...parca ti-am spus sa te duci la somn , te vad putin agitat si imi este mila de tine daca  maine nu am de cine rade :)

Vai de capul tau , o sa ajungi al doilea Miskin. Penibilul este ca si dai bani pentru asta . Presupunerile tale despre situatia mea financiara nu ma afecteaza , mai ales ca sunt doar PRESUPUNERI. :slap2

Vad ca ai spor la facut de ras singur, asa ca te rog continua :slap2 Noi sau cel putin eu, o sa continui sa ma ma amuz cand faci asta.

PS : din ce ai aratat pana acum reusita ta se datoreaza pentru ca esti genul care isi mananca de sub unghie si baga la ciorap totul

Bine , pansatule ...nu trebuie sa scrii cu litera mare cuvinte care nu  prezinta prea multa insemnatate , altfel nu-mi oferi decat confirmarea la ceea ce am spus .

Romica....nu uita data Aviatoare sa formulezi propozitiile acelea cu un real inteles   :)

ps: nu incape la ciorap , ca sunt prea multi ..... chilotare  by Nimfomane  

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

Corect tataie ...parca ti-am spus sa te duci la somn , te vad putin agitat si imi este mila de tine daca  maine nu am de cine rade :)

Bine , pansatule ...nu trebuie sa scrii cu litera mare cuvinte care nu  prezinta prea multa insemnatate , altfel nu-mi oferi decat confirmarea la ceea ce am spus .

Romica....nu uita data Aviatoare sa formulezi propozitiile acelea cu un real inteles   :)

Port boxeri , nu chiloti.  Te rugam sa ne protejezi retina si sa nu te gandesti vreodata sa iti pui pe aici poze cu chiloti . Daca portofelul arata in halul ala, ne-am ingrozii sa iti vedem si chilotii

Hai ca deja incepe sa devina absurd si te las in lumea ta. Se vede ca esti nevindecabil .

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

esti de belea , Mosule ...ca si @promovator care  nu stie sa conceapa o replica fresh  de-a lui  

2 tristi , de fapt 3 , ca ala  iti da  ghiont pe la spate ...se stie el  (nu  a vazut pizda fara bani in viata lui , atat era de extaziat....nici nu ma indoiam de altfel )  :)

77, taci bă, ca te faci de hăndel la foc automat! Mai bine, pune poza aia cu brățara de cocalar și arată-ne tu, càt dă jmeker ești!
  • Like 5
  • Minus 14
Link spre comentariu

Ai fii surprins   ca mai sunt vreo 3-4 pe PM care rad de tine, la care nici nu te-ai gandii , dar le este teama sa prezinte public , pentru ca stie ca esti razbunator si ii banezi dupa  5 clone pentru ca au indraznit sa maraie la tine, comporament specific provinciabilului (sa nu zic taranului ) care atunci cand nu are argumente ia sipca din gard si incepe sa dea :laugh2

Deci intr-un fel sau altul imi recunosti meritele ca sunt  .....forta ....chiar si de unul singur cu voi , altfel nu mi s-ar deschide atatea Topice cu dedicatie , daca nu as fi  atat de important . Cum ar fi sa-i deschidem lui Dylan topic si ce sa zicem despre el ? Ma minunez si eu . la cat esti de fraierici . :laugh2

Bai prostanacule  , omul las si mediocru niciodata nu va avea de castigat  in viata si nici nu va avea  vreodata  un real succes ...mai stiu si eu cativa pe aici care le este teama sa-i zica ceva lui Tataie sau sa-si exprime gandurile , ca sare impreuna cu hahalerele  de Nimfomane cu ghioagele  pe ei   :laugh2 

• Like 21
  • Minus 16
Link spre comentariu

Oricum, tu râzi ca proasta-n pulă
  • Like 5
  • Minus 14
Link spre comentariu

Deci intr-un fel sau altul imi recunosti meritele ca sunt  .....forta ....chiar si de unul singur cu voi , altfel nu mi s-ar deschide atatea Topice cu dedicatie , daca nu as fi  atat de important . Cum ar fi sa-i deschidem lui Dylan topic si ce sa zicem despre el ? Ma minunez si eu . la cat esti de fraierici . :laugh2

Bai prostanacule  , omul las si mediocru niciodata nu va avea de castigat  in viata si nici nu va avea  vreodata  un real succes ...mai stiu si eu cativa pe aici care le este teama sa-i zica ceva lui Tataie sau sa-si exprime gandurile , ca sare impreuna cu hahalerele  de Nimfomane cu ghioagele  pe ei   :laugh2 

Ești important, bă! Pe un site de curve.

'ai de poola mea! Pentru tine e bine și aici. Adică, te bagă și pe tine cineva în seamă

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

77, taci bă, ca te faci de hăndel la foc automat! Mai bine, pune poza aia cu brățara de cocalar și arată-ne tu, càt dă jmeker ești!

Port boxeri , nu chiloti.  Te rugam sa ne protejezi retina si sa nu te gandesti vreodata sa iti pui pe aici poze cu chiloti . Daca portofelul arata in halul ala, ne-am ingrozii sa iti vedem si chilotii

Hai ca deja incepe sa devina absurd si te las in lumea ta. Se vede ca esti nevindecabil .

Din 2 nu reusesc sa fac nici macar jumatate  de Doamne ajuta  :

Tantalailor ...rupeti randurile , ca poate individual va desfasurati mai bine  :laugh2 

• Like 17
  • Minus 15
Link spre comentariu

Da ,ma rog nu aia ma socat pe mine, cat bomba aia biologica de portofel . Mie mi-ar fi fost rusine sa scot bani din el sa platesc la benzinarie sau in supermarket. Adica, imbolnavesti banii , introducandu-i in asemenea focar.

Te inseli portofelul vechi este cu schepsis....1.este un portofel muncit...a pastrat in ..burta lui,, bani multi ...2.find un portofel ,,muncit,, nu atrage hotii

3. un portofel vechi ,,stie,, cum sa te scoata din noroi sa aiba in permanenta bani...Un pormoneu vechi este precum tigaia aia veche si neagra unde

cartofi si oole au gustul  ala adevarat....Lemnele ca sunt frumoase sau urite tot cenusa ajung....Problema cea mai interesanta este de unde are Tipul atita energie sa se lupte cu toti pe forum....Gratarul cu 3 stiuleti si 4 ciocanele nu este de ris ....este o realitate trista pentru noi toti ....E ca si cum faci laba acasa si nu ai 50 ron pentru o tragere....Daca toti de pe forum am avea bani multii...multii si escoertele ar fi toate precum cele de la topicul fotografia erotica....Miky77 nu te lasa....

• Like 2
Link spre comentariu

'ai de poola mea! Pentru tine e bine și aici. Adică, te bagă și pe tine cineva în seamă

Iti dai seama suferinta, daca si-a luat conturi premium si sta ore intregi sa se aprecieze singur , pentru ca nimeni nu o mai face :slap2  , asta char e jenant , cum am zis-o si aici

http://nimfomane.com/forum/topic/96801-observ-un-trend-penibil/?do=findComment&comment=2990888

Edit : uitati-va ce zice chiar el al doilea post :slap2 :slap2 :slap2 :slap2

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...