picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Vai de capul tau , o sa ajungi al doilea Miskin. Penibilul este ca si dai bani pentru asta . Presupunerile tale despre situatia mea financiara nu ma afecteaza , mai ales ca sunt doar PRESUPUNERI. Vad ca ai spor la facut de ras singur, asa ca te rog continua Noi sau cel putin eu, o sa continui sa ma ma amuz cand faci asta. PS : din ce ai aratat pana acum reusita ta se datoreaza pentru ca esti genul care isi mananca de sub unghie si baga la ciorap totulCe să bage la ciorap, nene? Țărâna? 7 14 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 27, 2017 O poză cât o mie de cuvinte, ca să zic așa 4 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2017 esti de belea , Mosule ...ca si @promovator care nu stie sa conceapa o replica fresh de-a lui 2 tristi , de fapt 3 , ca ala iti da ghiont pe la spate ...se stie el (nu a vazut pizda fara bani in viata lui , atat era de extaziat....nici nu ma indoiam de altfel ) 20 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 O poză cât o mie de cuvinte, ca să zic așa Adevăraaaat! 4 15 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Eu fac grătarul pe grătar, nu pe fier-beton, sau oțel-beton, ca să fim STAS.Si perioda de colt care e?Am gasit un colt in castelul meu sa plang cand l-au ucis pe pruncul meu Viserion.A fost doliu national 4 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Adevăraaaat! Ți-aș da minus, da' n-am 3 4 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Èši-aș da minus, da' n-am Mi-am facut eu datoria de Regina.Ce-o mai face marean? 🤣 4 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 2 tristi , de fapt 3 , ca ala iti da ghiont pe la spate Ai fii surprins ca mai sunt vreo 3-4 pe PM care rad de tine, la care nici nu te-ai gandii , dar le este teama sa prezinte public , pentru ca stie ca esti razbunator si ii banezi dupa 5 clone pentru ca au indraznit sa maraie la tine, comporament specific provinciabilului (sa nu zic taranului ) care atunci cand nu are argumente ia sipca din gard si incepe sa dea 5 7 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ce-o mai face marean? 🤣 E bine, se luptă cu rozeu' 2 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Meaș pula-n Ines 3 4 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 27, 2017 E bine, se luptă cu rozeu' Veatza.. oare ma invita la nunta lui si a corinei?tu si picon veti fi domni de oroare.. asta onoare?Eu pot fi domnita. Apropo, cum stai cu recenzia delieipispis 🤣🤣 6 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ce să bage la ciorap, nene? Țărâna? Corect tataie ...parca ti-am spus sa te duci la somn , te vad putin agitat si imi este mila de tine daca maine nu am de cine rade Vai de capul tau , o sa ajungi al doilea Miskin. Penibilul este ca si dai bani pentru asta . Presupunerile tale despre situatia mea financiara nu ma afecteaza , mai ales ca sunt doar PRESUPUNERI. Vad ca ai spor la facut de ras singur, asa ca te rog continua Noi sau cel putin eu, o sa continui sa ma ma amuz cand faci asta. PS : din ce ai aratat pana acum reusita ta se datoreaza pentru ca esti genul care isi mananca de sub unghie si baga la ciorap totulBine , pansatule ...nu trebuie sa scrii cu litera mare cuvinte care nu prezinta prea multa insemnatate , altfel nu-mi oferi decat confirmarea la ceea ce am spus . Romica....nu uita data Aviatoare sa formulezi propozitiile acelea cu un real inteles ps: nu incape la ciorap , ca sunt prea multi ..... chilotare by Nimfomane 17 15 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Apropo, cum stai cu recenzia delieipispis 🤣🤣 ÃŽncă lucrez la ea...e mult de detaliat 3 4 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Meaș pula-n Ines 😒😒😒 4 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Si perioda de colt care e?Am gasit un colt in castelul meu sa plang cand l-au ucis pe pruncul meu Viserion.A fost doliu nationalDacă-l bag și în perioada de colț, se cutremură. 4 14 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Corect tataie ...parca ti-am spus sa te duci la somn , te vad putin agitat si imi este mila de tine daca maine nu am de cine rade Bine , pansatule ...nu trebuie sa scrii cu litera mare cuvinte care nu prezinta prea multa insemnatate , altfel nu-mi oferi decat confirmarea la ceea ce am spus . Romica....nu uita data Aviatoare sa formulezi propozitiile acelea cu un real inteles ps: nu incape la ciorap , ca sunt prea multi ..... chilotare by Nimfomane Port boxeri , nu chiloti. Te rugam sa ne protejezi retina si sa nu te gandesti vreodata sa iti pui pe aici poze cu chiloti . Daca portofelul arata in halul ala, ne-am ingrozii sa iti vedem si chilotii Hai ca deja incepe sa devina absurd si te las in lumea ta. Se vede ca esti nevindecabil . 7 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 esti de belea , Mosule ...ca si @promovator care nu stie sa conceapa o replica fresh de-a lui 2 tristi , de fapt 3 , ca ala iti da ghiont pe la spate ...se stie el (nu a vazut pizda fara bani in viata lui , atat era de extaziat....nici nu ma indoiam de altfel ) 77, taci bă, ca te faci de hăndel la foc automat! Mai bine, pune poza aia cu brățara de cocalar și arată-ne tu, càt dă jmeker ești! 5 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 E bine, se luptă cu rozeu' I-o fi greu? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ai fii surprins ca mai sunt vreo 3-4 pe PM care rad de tine, la care nici nu te-ai gandii , dar le este teama sa prezinte public , pentru ca stie ca esti razbunator si ii banezi dupa 5 clone pentru ca au indraznit sa maraie la tine, comporament specific provinciabilului (sa nu zic taranului ) care atunci cand nu are argumente ia sipca din gard si incepe sa dea Deci intr-un fel sau altul imi recunosti meritele ca sunt .....forta ....chiar si de unul singur cu voi , altfel nu mi s-ar deschide atatea Topice cu dedicatie , daca nu as fi atat de important . Cum ar fi sa-i deschidem lui Dylan topic si ce sa zicem despre el ? Ma minunez si eu . la cat esti de fraierici . Bai prostanacule , omul las si mediocru niciodata nu va avea de castigat in viata si nici nu va avea vreodata un real succes ...mai stiu si eu cativa pe aici care le este teama sa-i zica ceva lui Tataie sau sa-si exprime gandurile , ca sare impreuna cu hahalerele de Nimfomane cu ghioagele pe ei 21 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Corect tataie ...parca ti-am spus sa te duci la somn , te vad putin agitat si imi este mila de tine daca maine nu am de cine rade Bine , pansatule ...nu trebuie sa scrii cu litera mare cuvinte care nu prezinta prea multa insemnatate , altfel nu-mi oferi decat confirmarea la ceea ce am spus . Romica....nu uita data Aviatoare sa formulezi propozitiile acelea cu un real inteles ps: nu incape la ciorap , ca sunt prea multi ..... chilotare by Nimfomane Oricum, tu râzi ca proasta-n pulă 5 14 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 77, taci bă, ca te faci de hăndel la foc automat! Mai bine, pune poza aia cu brățara de cocalar și arată-ne tu, càt dă jmeker ești!Aia e nimic , ce o sa mai zici cand o sa iti arate tronul facut din stiuleti lipiti cu diamante? 7 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Deci intr-un fel sau altul imi recunosti meritele ca sunt .....forta ....chiar si de unul singur cu voi , altfel nu mi s-ar deschide atatea Topice cu dedicatie , daca nu as fi atat de important . Cum ar fi sa-i deschidem lui Dylan topic si ce sa zicem despre el ? Ma minunez si eu . la cat esti de fraierici . Bai prostanacule , omul las si mediocru niciodata nu va avea de castigat in viata si nici nu va avea vreodata un real succes ...mai stiu si eu cativa pe aici care le este teama sa-i zica ceva lui Tataie sau sa-si exprime gandurile , ca sare impreuna cu hahalerele de Nimfomane cu ghioagele pe ei Ești important, bă! Pe un site de curve.'ai de poola mea! Pentru tine e bine și aici. Adică, te bagă și pe tine cineva în seamă 6 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2017 77, taci bă, ca te faci de hăndel la foc automat! Mai bine, pune poza aia cu brățara de cocalar și arată-ne tu, càt dă jmeker ești! Port boxeri , nu chiloti. Te rugam sa ne protejezi retina si sa nu te gandesti vreodata sa iti pui pe aici poze cu chiloti . Daca portofelul arata in halul ala, ne-am ingrozii sa iti vedem si chilotii Hai ca deja incepe sa devina absurd si te las in lumea ta. Se vede ca esti nevindecabil . Din 2 nu reusesc sa fac nici macar jumatate de Doamne ajuta : Tantalailor ...rupeti randurile , ca poate individual va desfasurati mai bine 17 15 Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Da ,ma rog nu aia ma socat pe mine, cat bomba aia biologica de portofel . Mie mi-ar fi fost rusine sa scot bani din el sa platesc la benzinarie sau in supermarket. Adica, imbolnavesti banii , introducandu-i in asemenea focar.Te inseli portofelul vechi este cu schepsis....1.este un portofel muncit...a pastrat in ..burta lui,, bani multi ...2.find un portofel ,,muncit,, nu atrage hotii3. un portofel vechi ,,stie,, cum sa te scoata din noroi sa aiba in permanenta bani...Un pormoneu vechi este precum tigaia aia veche si neagra undecartofi si oole au gustul ala adevarat....Lemnele ca sunt frumoase sau urite tot cenusa ajung....Problema cea mai interesanta este de unde are Tipul atita energie sa se lupte cu toti pe forum....Gratarul cu 3 stiuleti si 4 ciocanele nu este de ris ....este o realitate trista pentru noi toti ....E ca si cum faci laba acasa si nu ai 50 ron pentru o tragere....Daca toti de pe forum am avea bani multii...multii si escoertele ar fi toate precum cele de la topicul fotografia erotica....Miky77 nu te lasa.... 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 'ai de poola mea! Pentru tine e bine și aici. Adică, te bagă și pe tine cineva în seamăIti dai seama suferinta, daca si-a luat conturi premium si sta ore intregi sa se aprecieze singur , pentru ca nimeni nu o mai face , asta char e jenant , cum am zis-o si aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/96801-observ-un-trend-penibil/?do=findComment&comment=2990888 Edit : uitati-va ce zice chiar el al doilea post :slap2 :slap2 5 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum