dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 nu te cred...demonstreaza Si tu incepi cu "demonstreaza" ca redusa aia mental INES Pitzipoanca Botoxata? 17 14
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Adevarat ca viata e frumoasa . Mai ales cand 20x D3 is pe drum, vin tocmai din China, probabil sunt la Chiajna acum. 1
the sum of all miskin Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Hold on, bre. Adica aceiasi indivizi, care isi dramuiesc banii de curve si stau toata ziua pe forum, cautand "calitate raportat la pret", vorbesc de aur si obligatiuni de stat? Io, sincer, nu am interesul sa strang.La mine, la Vaslui, nici macar Mall nu avem. Ai de mea. Adica, bei vin la carafa, ai masina pe Bulgaria, esti agramat(dar lucrezi cu intelect superior, ), mananci orez cu paine de la Alimentara, esti izmanaro-clopotar si scrii despre aur si obligatiuni de stat? Eco, uite-i!
the sum of all miskin Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Eu am o sticla de Casanova di Neri Tenuta Nuova, vinul anului in 2001, conform WS.Am dat pe ea vreo 150 €. Peste 145 de ani o vand unui chinez pe 5000 €.Poate atunci am si eu bani de un BMW de Bulgaria si de-o latte, ca Flocea.
the sum of all miskin Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Miki, Miki.Nu m-ai ascultat.Cand erai tu pretin cu ciumpalacii astia si-ti prezentai alea 6 acoepeRISE si mai ca i-ai fi cazat gratis pe fraierii astia, doar sa te accepte, eram parca, la Paris, mergand teleleu prin Montmartre, cautand macaron cu gust de mamaliga.Ce vremuri.... Ti-am zis, de atunci, sa ceri refund, pentru ca esti batjocorit pe banii tai. Asculta de la cineva, care a avut imensa sansa sa stea la aceeasi masa cu profesori/doctori de la John Hopkins si SLAM.Asculta de la cineva, care a vazut suferinta refugiatilor si cunoaste perversitatea umana.Asculta de la un adevarat cule. Iesi in mea de aici. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 nu te cred...demonstreaza ce vinzi atunci : ace , brice sau carice? Ești de-a dreptul idiot, amice! 6 14
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 Miki, Miki.Nu m-ai ascultat.Cand erai tu pretin cu ciumpalacii astia si-ti prezentai alea 6 acoepeRISE si mai ca i-ai fi cazat gratis pe fraierii astia, doar sa te accepte, eram parca, la Paris, mergand teleleu prin Montmartre, cautand macaron cu gust de mamaliga.Ce vremuri....Ti-am zis, de atunci, sa ceri refund, pentru ca esti batjocorit pe banii tai.Asculta de la cineva, care a avut imensa sansa sa stea la aceeasi masa cu profesori/doctori de la John Hopkins si SLAM.Asculta de la cineva, care a vazut suferinta refugiatilor si cunoaste perversitatea umana.Asculta de la un adevarat cule.Iesi in mea de aici.I-ai servit la masă, vrei să spui. Ce au comandat? 5 14
the sum of all miskin Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 I-ai servit la masă, vrei să spui. Ce au comandat?Au comandat putin din mecanismele de aparare ale EU-ului, ceva despre terapia in vivo si cat de bine se vinde Ebixa.Chestii grele, nu fleacuri de contopist.Poate ar trebui sa ciulesti urechile, eu vad cam multe semne si iti doresc binele.Precum in fabula aceea, nu toti, care se caca pe tine, iti vor raul.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 Au comandat putin din mecanismele de aparare ale EU-ului, ceva despre terapia in vivo si cat de bine se vinde Ebixa.Chestii grele, nu fleacuri de contopist.Poate ar trebui sa ciulesti urechile, eu vad cam multe semne si iti doresc binele.Precum in fabula aceea, nu toti, care se caca pe tine, iti vor raul.Depinde de care parte a curului stai. Tu stsi pe partea bună, aia pe care curge. De căcat zic.
the sum of all miskin Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Depinde de care parte a curului stai. Tu stsi pe partea bună, aia pe care curge. De căcat zic.Venind de la cineva, care a dus tuseul rectal cu limba la rang de arta, m-am decis sa ma simt ofensat. Cica maine e Ziua Inimii.Ai grija de tine. https://youtu.be/ZqDnyMmMdAg
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 Venind de la cineva, care a dus tuseul rectal cu limba la rang de arta, m-am decis sa ma simt ofensat.Cica maine e Ziua Inimii.Ai grija de tine.https://youtu.be/ZqDnyMmMdAgOfensează-te, dar deschide gura.Cum e bă, să fii atât de prost? Atât de prost și închipuit, încât să pui poze luate de pe net și să pretizi/sugerezi că le-ai făcut tu? Fi-ți-ar Quataru' de râs! 5 14
the sum of all miskin Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Ofensează-te, dar deschide gura.Cum e bă, să fii atât de prost? Atât de prost și închipuit, încât să pui poze luate de pe net și să pretizi/sugerezi că le-ai făcut tu? Fi-ți-ar Quataru' de râs!*pretinzi *Qatar Linisteste-te.Ziua Inimii e maine. Cat despre poze, zic sa stai bland.Cand calatoream eu la Business, tu luai tramvaiul la vreo nespalata de p-aici.
umbra_umbra Reputație: 49 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 penibil mai esti prostanacule te pomenesti ca unul ca tine vrea sa ma invete cum se invart sau se fac anumite business-uri , tu fiind si un agramat de prima mana nu mai visa la linhouri de aur , unde rata de castig se situeaza la maxin 5 % pe an (asta cu noroc) si du-te aduna-ti paduchii si orele pierdute pe aici postand vesnicele elucubratii si mitocanii , vezi daca iti dau cu plus sau cu minus Habar nu ai ce invart cu exactitate , dar te macina in schimb curiozitatea anumitor detalii. pe mine sincer nu ma incita sa-ti pun vreo intrebare legata de viata ta sau de castigurile tale , e suficient doar sa citesc ce postezi si imi gasesc repede raspunsul ps mai editeaza inca o data ....poate reusesti intr-un final sa scrii ceva decent Bai dobitocule cat tupeu ai ma sa-i faci pe altii agramati?...ba cat de imbecil esti futu-te-n gura de cocalar...uita-te cretinule la tine ca nu stii sa scrii corect...papagalule 4 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2017 Cat despre poze, zic sa stai bland.Cand calatoream eu la Business, tu luai tramvaiul la vreo nespalata de p-aici.Asta e o afirmatie de om care a vazut scara rulanta doar la maturitate. 16 9
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2017 Du-te @pulesteu si mai fa o Recenzie pun pariu ca nu ai vazut la viata ta decat pizda platita ,la cat ai fost de entuziast ultima oara , poate cel mai entuziast de pe acest forum . De ce oare ? In acest caz se poate spune doar Q.E.D.Afirmatiile tale spun mult mai multe despre tine decat despre mine. 17 9
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2017 In acest caz se poate spune doar Q.E.D.Afirmatiile tale spun mult mai multe despre tine decat despre mine.E invidios 6 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 *pretinzi *Qatar Linisteste-te.Ziua Inimii e maine.Cat despre poze, zic sa stai bland.Cand calatoream eu la Business, tu luai tramvaiul la vreo nespalata de p-aici.Când calatoream eu cu avionul, tu nici embrion nu erai. Prost te-a mai făcut! 6 14
neiberr Reputație: 877 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2017 Eu am o sticla de Casanova di Neri Tenuta Nuova, vinul anului in 2001, conform WS.Am dat pe ea vreo 150 €.Peste 145 de ani o vand unui chinez pe 5000 €.Poate atunci am si eu bani de un BMW de Bulgaria si de-o latte, ca Flocea.Pustiule unii care chiar daca au bani imatriculeaza BMW -ul in Bulgaria in semn de protest la taxele mari platite statului hot ....Cu bani care ai platesti anual ca detii un BMW 3000 ....poti face un concediu de 7 zile all-inclusiv la un hotel de 5 stele in Bulgaria...sau acum mergi la oferta la Paris....Si poti avea si o sticla si de Tetranova de 300 $...daca doar o tii in vitrina si nu iti permiti sa bei zilnic un pahar 2 de vin este egal cu zero...Faptul ca il intepi pe unul cu sulita prin gard asta e alta mincare de peste....Stii care este taxa pe propietate la o casa de 300 m2 si teren 1000 m2...cam 400 ron/an...iar la un BMW de peste 3000 cmc in jur 6000 ron/an cit costa sticla Ta de vin...asfel daca cocalarul cu BMW in 5 ani isi cumpara 5 sticle pe care le vinde peste 100 de ani la un chinez cu 25.000 euro.....Dar stii ce mai face cocalarul .....goleste sticla de vin ....cu spiralul ...si bea vinul si pune vinul la carafa in sticla de Casanova....si-l arde pe chinez...Tipule stiu citeva locurii unde poti bea un latte pe gratis zilnic....!!!!
jcoadm Reputație: 53 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2017 Ce discutii interesante....care mai de care mai laudarosNice :laugh2 2 1
yingyang Reputație: 87 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Tare poza cu porumbul la fiert ))))))
yingyang Reputație: 87 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Parca sunteti niste personaje din Caragiale )))))))))
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 @Ospatare, taie-ti unghiile alea pline de jeg( ai pus cel putin 2 poze cu jeg), mergi la munca si abordeaza-ne cu “ Buna ziua”, “Poftiti meniul”, Ce doriti sa comandati?”. Joci in liga a 5-a. Cel putin pe langa mine. Cui spui, mă, “ Flocea”? I-ai supt pula unuia pe nume Florin si ti-au ramas floci in gura?
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 29, 2017 Bai dobitocule cat tupeu ai ma sa-i faci pe altii agramati?...ba cat de imbecil esti futu-te-n gura de cocalar...uita-te cretinule la tine ca nu stii sa scrii corect...papagalule Potoleste-te Lisandrule sau nu ti-a ajuns cacatul acela de caine pe care ti l-am trimis sa-l fumezi ? Iti mai trimit ....sa fii pe faza cand suna curierul la 0 7_._._ _ _._2 2 Imbecil mai esti , sifiliticule , cand te muti pe cele 3 conturi sa pari mai multi 19 16
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Du-te dracului de tembel, ca ma deranjezi, eu sunt afara, la masa, imi strici seara! Bă, tu ce faci? Te joci pe forum ? Nu sunt niciun Lisandru,psihopatule! Azi ce planuru ai, tot asa, pana spre ziua, pana pe la trei? Asa este cand unica ta familie este nimfomane.com Buni-rai sunt ai tai, trebuie sa accepti ca esti retardatul forumului, unica familie care te accepta este aici. Astia de drag te iau la pula de dimineata pana seara. 2 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 29, 2017 Calmeaza-te falcute - @pulesteu , recunosc ca am cheltuit ceva bani la viata mea cu femeile , dar niciodata 600 la tarif de o ora . Sumele care depaseau cu mult aceasta valoare se limitau la cadouri , mese la restaurant , excursii , ...etc...iar "recunostinta" din partea acestora nu a fost taxata sau limitata niciodata cu ceasul la mana Ce puteam sa cred altceva , mai ales cand ai scris asemenea Recenzie ca un pusti virgin si extaziat . In mintea ta creata , practic ai vrut de fapt sa te dai mare , ce os esti tu cand vine vorba de "agatat" femei Parca si fetele acestea simt uneori miros de pampalai ...o spun fara a avea ceva cu acea persoana feminina si a-i contesta anumite calitati ... despre care ai scris 19 16
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum