vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Septembrie 29, 2017 Dupa o lupta crancena de cateva saptamani, la inceput moderata, dar extrem de intensa in ultimele zile, au invins!Dusmanul cel crud, cel mai mare rau din istoria forumului, ascuns cu dibacie in hainele unei fete blonde de 20 de ani, a fost, in sfarsit, infrant!Indrazneala fetei de a spune ce gandeste, de a nu merge pe burta si de a nu zambi recunoscatoare atunci cand era umilita, injurata si discreditata, i-au fost fatale.Nu a fost usor, insa! Unii au pierdut nopti intregi, si-au folosit toate conturile clona, nu au mancat decat un sandwich de benzinarie, nu s-au spalat si nu au cedat un centimetru. Vitejia, iscusinta si experienta lor in arta harturii si a linsajului virtual au facut diferenta. Sa facem cunostinta cu eroii forumului. Cu eroii nostri, de fapt, pentru ca, asa cum i-ati tot auzit, ei au facut-o numai si numai din grija pentru binele comunitatii. dmx dmxpipilicamachucambopiconpisicutsn.am.ce.face.niciodataraffaelloobsidianjustlovepromovatorLE uitasem de henzo / del rey / colorado Lor si celorlalti pe care am omis sa-i nominalizez, CHAPEAU! 10 7
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 Dupa o lupta crancena de cateva saptamani, la inceput moderata, dar extrem de intensa in ultimele zile, au invins!Dusmanul cel crud, cel mai mare rau din istoria forumului, ascuns cu dibacie in hainele unei fete blonde de 20 de ani, a fost, in sfarsit, infrant!Indrazneala fetei de a spune ce gandeste, de a nu merge pe burta si de a nu zambi recunoscatoare atunci cand era umilita, injurata si discreditata, i-au fost fatale.Nu a fost usor, insa! Unii au pierdut nopti intregi, si-au folosit toate conturile clona, nu au mancat decat un sandwich de benzinarie, nu s-au spalat si nu au cedat un centimetru. Vitejia, iscusinta si experienta lor in arta harturii si a linsajului virtual au facut diferenta. Sa facem cunostinta cu eroii forumului. Cu eroii nostri, de fapt, pentru ca, asa cum i-ati tot auzit, ei au facut-o numai si numai din grija pentru binele comunitatii. dmx dmxpipilicamachucambopiconpisicutsn.am.ce.face.niciodataraffaelloobsidianjustlovepromovator Lor si celorlalti pe care am omis sa-i nominalizez, CHAPEAU!Să le sugi pulile. Cu swallow. 11 12
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 29, 2017 Dupa o lupta crancena de cateva saptamani, la inceput moderata, dar extrem de intensa in ultimele zile, au invins!Dusmanul cel crud, cel mai mare rau din istoria forumului, ascuns cu dibacie in hainele unei fete blonde de 20 de ani, a fost, in sfarsit, infrant!Indrazneala fetei de a spune ce gandeste, de a nu merge pe burta si de a nu zambi recunoscatoare atunci cand era umilita, injurata si discreditata, i-au fost fatale.Nu a fost usor, insa! Unii au pierdut nopti intregi, si-au folosit toate conturile clona, nu au mancat decat un sandwich de benzinarie, nu s-au spalat si nu au cedat un centimetru. Vitejia, iscusinta si experienta lor in arta harturii si a linsajului virtual au facut diferenta. Sa facem cunostinta cu eroii forumului. Cu eroii nostri, de fapt, pentru ca, asa cum i-ati tot auzit, ei au facut-o numai si numai din grija pentru binele comunitatii. dmx dmxpipilicamachucambopiconpisicutsn.am.ce.face.niciodataraffaelloobsidianjustlovepromovatorLor si celorlalti pe care am omis sa-i nominalizez, CHAPEAU!Te urasc labagiule dar sunt de acord cu tine.Nu sunt insa deacord cu multi oameni din lista aia. Maxim 2-3 au contribuit la retragerea lui inesines 7 2
Administrator pisicuts Reputație: 114925 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 29, 2017 seems legit 1 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 29, 2017 Ma doare n pula de ce gandeste blonda. Ca nu o fut in ganduri. Sa gandeasca acasa la ea, la o scoala, etc. Restul a fost can can generat si intretinut de ea. Nu uitati...maine plec in Delta ! 2
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Postat Septembrie 29, 2017 Să le sugi pulile. Cu swallow. Ti-o recomand pe matusa 'analu anului 2015' pentru asta. Sau pe machucambo, daca ai o fantezie cu barbati. Te urasc labagiule dar sunt de acord cu tine.Nu sunt insa deacord cu multi oameni din lista aia. Maxim 2-3 au contribuit la retragerea lui inesines Cati ani au trecut de cand te-a parasit?Sa stii ca nu iti vei regasi linistea pe forumul asta infect. PS Cel putin cateva conturi de acolo sunt clone. Lucruri stiute ... 1 6
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 29, 2017 Ti-o recomand pe matusa 'analu anului 2015' pentru asta. Sau pe machucambo, daca ai o fantezie cu barbati. Cati ani au trecut de cand te-a parasit?Sa stii ca nu iti vei regasi linistea pe forumul asta infect. PS Cel putin cateva conturi de acolo sunt clone. Lucruri stiute ...Nu m-a parasit. Rozeta alice e aici pe forum. Nu ma va parasi niciodata 4 2
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 Ti-o recomand pe matusa 'analu anului 2015' pentru asta. Sau pe machucambo, daca ai o fantezie cu barbati. Cati ani au trecut de cand te-a parasit?Sa stii ca nu iti vei regasi linistea pe forumul asta infect. PS Cel putin cateva conturi de acolo sunt clone. Lucruri stiute ...Du-te bă și vezi ce face bășinioasa aia mică! Și-o fi tăiat dracu' venele! 7 12
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Postat Septembrie 29, 2017 Nu m-a parasit. Rozera e aici pe forum. Nu ma va parasi niciodata S-a maritat femeia intre timp? E adevarat ca si tu locuiesti cu parintii? Du-te bă și vezi ce face bășinioasa aia mică! Și-o fi tăiat dracu' venele! As merge oricand la ea decat la matusa 'analul 2015'.Numai tu poti fi atat de parsiv si imbecil incat sa faci astfel de remarci. Dar, ce asteptari sa avem de la un batranel divortat si singur pe lume, cu domiciliul permanent pe nimfomane.com? 3 6
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 29, 2017 S-a maritat femeia intre timp? E adevarat ca si tu locuiesti cu parintii? Nu stiu ce face ea... si eu am auzit asta probabil voi fi sincer cu tine pula mea m-ai prins...Da tot ce zicea de mine asa e locuiesc cu parintii in caritierul salajan intr-un apartament de 2 camere bag pula in voi de psihopati va meritati unul pe altu 4 2
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Postat Septembrie 29, 2017 Nu stiu ce face ea... si eu am auzit asta probabil voi fi sincer cu tine pula mea m-ai prins...Da tot ce zicea de mine asa e locuiesc cu parintii in caritierul salajan intr-un bloc de 2 camere bag pula in voi de psihopati va meritati unul pe altu Ai folosit cuvantul 'pula' de doua ori. Detectez multa ostilitate si o unda de gelozie. Nejustificata, de altfel. PS Ai macar camera ta? Sau care e aranjamentul de dormit? 2 7
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 29, 2017 Hai gata ca devi obraznic 4 2
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Postat Septembrie 29, 2017 Hai gata ca devi obraznic Inteleg ca nu ai camera ta privata, asadar. O sugestie doar: nu-ti mai da puncte de reputatie de unul singur. Te face si mai caraghios decat esti deja. 3 5
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2017 Ti-o recomand pe matusa 'analu anului 2015' pentru asta. Sau pe machucambo, daca ai o fantezie cu barbati. Cati ani au trecut de cand te-a parasit?Sa stii ca nu iti vei regasi linistea pe forumul asta infect. PS Cel putin cateva conturi de acolo sunt clone. Lucruri stiute ... Io i-am recomandat-o pe ma-ta, da' mi-a zis ca nici platit regeste de Regina Daenerys nu se duce. Zi, ba, iti tai pula... ? Stii tu... 3 4
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 29, 2017 S-a retras si Ines ?? Gluma , gluma dar aici ,forumul, devine o jungla ! Pacat , a fost un forum foarte util pentru toata lumea , acum daca s-a ajuns la decapitari si promovari puternice .....Pacat !! Ps: eu cand am spus ca Motanu vrea sange , nu am gresit cu nimic , optiunea de SP , asta a facut a dat drumul la Lei in arena !! 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Inteleg ca nu ai camera ta privata, asadar. O sugestie doar: nu-ti mai da puncte de reputatie de unul singur. Te face si mai caraghios decat esti deja.Nu are camera privată ca sta cu mine ,dar cred ca e mai bine sa stea cu mine decât singur cum stai tu 28 1
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2017 S-a retras si Ines ?? Gluma , gluma dar aici ,forumul, devine o jungla ! Pacat , a fost un forum foarte util pentru toata lumea , acum daca s-a ajuns la decapitari si promovari puternice .....Pacat !! Ps: eu cand am spus ca Motanu vrea sange , nu am gresit cu nimic , optiunea de SP , asta a facut a dat drumul la Lei in arena !! S-a retras din cauza "forumului"...? 2 4
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 29, 2017 S-a retras din cauza "forumului"...?Asa se pare , nu stiu exact , era bagata " in corzi " ,zilele trecute ! Vanatorule , stii motivul pt care s-a retras ?
picon Reputație: 1045 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2017 S-a maritat femeia intre timp? E adevarat ca si tu locuiesti cu parintii? As merge oricand la ea decat la matusa 'analul 2015'.Numai tu poti fi atat de parsiv si imbecil incat sa faci astfel de remarci. Dar, ce asteptari sa avem de la un batranel divortat si singur pe lume, cu domiciliul permanent pe nimfomane.com?Ți-a căcat nasu'. 6 12
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Postat Septembrie 29, 2017 Ma doare n pula de ce gandeste blonda. Ca nu o fut in ganduri. Sa gandeasca acasa la ea, la o scoala, etc. Restul a fost can can generat si intretinut de ea. Nu uitati...maine plec in Delta ! Haide, bre, chiar trebuie sa anunti pe fiecare topic? Nobody gives a shit about your trip!! Nu are camera privată ca sta cu mine ,dar cred ca e mai bine sa stea cu mine decât singur cum stai tu Daca incerci sa ma faci sa-l invidiez, chiar nu-ti reuseste.Dar mai incearca, am rabdare cu tine, pentru ca esti tanara si simpatica. 2 5
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Postat Septembrie 29, 2017 Ți-a căcat nasu'. O replica definitorie pentru userul @picon. 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 Haide, bre, chiar trebuie sa anunti pe fiecare topic? Nobody gives a shit about your trip!! Daca incerci sa ma faci sa-l invidiez, chiar nu-ti reuseste.Dar mai incearca, am rabdare cu tine, pentru ca esti tanara si simpatica. Hm, mi-ai răspuns foarte diplomat ... 28 1
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2017 Dupa o lupta crancena de cateva saptamani, la inceput moderata, dar extrem de intensa in ultimele zile, au invins!Dusmanul cel crud, cel mai mare rau din istoria forumului, ascuns cu dibacie in hainele unei fete blonde de 20 de ani, a fost, in sfarsit, infrant!Indrazneala fetei de a spune ce gandeste, de a nu merge pe burta si de a nu zambi recunoscatoare atunci cand era umilita, injurata si discreditata, i-au fost fatale.Nu a fost usor, insa! Unii au pierdut nopti intregi, si-au folosit toate conturile clona, nu au mancat decat un sandwich de benzinarie, nu s-au spalat si nu au cedat un centimetru. Vitejia, iscusinta si experienta lor in arta harturii si a linsajului virtual au facut diferenta. Sa facem cunostinta cu eroii forumului. Cu eroii nostri, de fapt, pentru ca, asa cum i-ati tot auzit, ei au facut-o numai si numai din grija pentru binele comunitatii. dmx dmxpipilicamachucambopiconpisicutsn.am.ce.face.niciodataraffaelloobsidianjustlovepromovatorLE uitasem de henzo / del rey / colorado Lor si celorlalti pe care am omis sa-i nominalizez, CHAPEAU!Aicea îi dai mue la’ Tanța, că nu-nțeleg? Aia a văzut câteva zeci de useri. 2 4
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Postat Septembrie 29, 2017 S-a retras si Ines ?? Gluma , gluma dar aici ,forumul, devine o jungla ! Pacat , a fost un forum foarte util pentru toata lumea , acum daca s-a ajuns la decapitari si promovari puternice .....Pacat !! Ps: eu cand am spus ca Motanu vrea sange , nu am gresit cu nimic , optiunea de SP , asta a facut a dat drumul la Lei in arena !!Ines nu s-a retras din cauza junglei Ba dimpotriva, ea s-a distrat pe seama ei si timp de vreo 2 saptamani cat a fost foarte activa ea a intretinut-o replicand la orice postare in care persoana ei era implicata chiar si indirect.Eu tin minte ca de cel putin o saptamana a anuntat ca mai activeaza pana vineri dupa care se retrage si renunta la cont.O femeie de cuvant. A zis si a facut ce a zis Bravo Ines, felicitari
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 29, 2017 Ines nu s-a retras din cauza junglei Ba dimpotriva, ea s-a distrat pe seama ei si timp de vreo 2 saptamani cat a fost foarte activa ea a intretinut-o replicand la orice postare in care persoana ei era implicata chiar si indirect.Eu tin minte ca de cel putin o saptamana a anuntat ca mai activeaza pana vineri dupa care se retrage si renunta la cont.O femeie de cuvant. A zis si a facut ce a zis Bravo Ines, felicitari Am pierdut firul , asa este , parca avea ceva trecut in semnatura ! Nu mai stiu exact . Bravo ei ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum