picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Corinuta , vreau si io puncte , cat de multe !O clona verde cu valoare d'aia mare imi da minusuri...he !Apropo , tu iti suni clientii ?Nu. Îi fute. 6 22 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Meaș poola-n Corinuța Iar poftesti? 2 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Corinuta , vreau si io puncte , cat de multe !O clona verde cu valoare d'aia mare imi da minusuri...he !Apropo , tu iti suni clientii ? Numai de cersetorie te tii , milogule Un penibil ca tine nici ca va avea site-ul vreodata , ca user 21 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Numai de cersetorie te tii , milogule Un penibil ca tine nici ca va avea site-ul vreodata , ca user Io zic sa ne spui si noua daca mai exista pe site-ul asta macar un singur membru care te mai respecta? 8 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Micyputaaaa nu stie nici cum il cheama.Face asa zise glume de care rade tot el ca proasta-n targ.Prost de bubuie , mitoman , turnator si paiata. 8 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Io zic sa ne spui si noua daca mai exista pe site-ul asta macar un singur membru care te mai respecta? Nu tanjesc dupa respectul unor prapaditi ca tine sau a oligofrenului de Gelu (cersetor si de pipi) .Mereu am trait pe propriile picioare , betivanule trist si amarat PS : da-i puncte de reputatie lui Gelu , ca iar incepe sa se smiorcaie pe la toti in mesagerie . Barbat mai e si asta !? Daca il imbraci cu o fustita nici n-ai zice ca aduce 15 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Nu tanjesc dupa respectul unor prapaditi ca tine sau a oligofrenului de Gelu (cersetor si de pipi) .Mereu am trait pe propriile picioare , betivanule trist si amarat PS : da-i puncte de reputatie lui Gelu , ca iar incepe sa se smiorcaie pe la toti in mesagerie . Barbat mai e si asta !? Daca il imbraci cu o fustita nici n-ai zice ca aduce Pussy,intrebarea mea a fost simpla.Da un singur nume,al unuia care te respecta.Spune de ce nu ai venit la intalnirea stabilita de tine? Nu mai ocoli intrebarea cu disperare. 7 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 1 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Corinuţa, dă-mi plus la mesaju' ăsta că iar mi-a dat tîmpita de justlove minus. Link spre comentariu
dadasiguuur Reputație: 2 Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Ce mai face muarteam?A gasit-o muartea acasa?Pa mine nu ma cauta si stie unde stau si o astept cu USA deschisa :XStiu cum e sa pierzi, sa simti cu atata disperare ca ai dreptate, doar sa dai gres la felFie-ti frica de elFugi de elDestinul ajunge oricum la felSi este aiciSau mai bine spuns...Yo sant aici Link spre comentariu
dadasiguuur Reputație: 2 Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Nu am fost niciodata la vreun psiholog sa ma tratez dimpotriva, eu imi petrec timpul pe banii parintiilor sa ma joc mental cu o psihoterapeuta in speranta de a o fute ca poate poate ii castig simpatia, mi-am mintit psihiatrul ca as avea dependent personality disorder, mi-am mintit familia, doar ca sa imi justific cheltuielile mele nelegitime pe curve, ca am ramas fara bani si am avut nevoie sa mai sparg bani pe o pizda pe care chiar o compatimesc si imi este drag ca nah a avut o veatza grea si vorba cristinucii spera sa gasesc pe cineva pe care sa o iubesc, am gasit-o si o iubesc in felul meu si stiu situatia si realitatea intre noi, ca nu vom avea un viitor pe termen lung si asta e viata, nu imi pasa pentru ca eu sunt dispus sa merg in panzele albe doar pentru a imi satisface ego-ul meu stiind ca am facut mai multe pentru o tarfa decat a facut pestele ei vreodata baaaa.Si imi permit asta, si o voi lua la pula pa cristina toata viata pentru ca asta merita psihopata care la 13 ani a acceptat cu buna credinta sa fie postita de toata valea jiului! eu macar imi asum ca sunt un sociopat, in timp ce aia se ascunde de adevarata ei natura! auleu am iesit din rolul meu de analfabet, ce ma fac acuma.. m-ati aflatma duari la pula :X Asa ca muie tuturor, care ati mancat cacat despre mine si m-ati judecat, asta macar ma accepta pentru ce sunt, spre deosebire de alte civile care daca ar afla ce sunt cu adevarat ar fugi de mine, si chiar si tarfele fug de mine pentru ca ma vad ca sunt un sociopat care pute a bani si daca mi se pune pata le distrug psihologic and doi timpi si trei miscari :X Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Decembrie 5, 2020 sa traiesti vere 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum