miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 A fugit ala cu PISATUL/URO mancand pamantul Auzi la el:, ca mi se pare mie ceva anormal si ca este doar o chestiune de perceptie , cand cere sa se pise fetele pe moaca lui 22 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Tu ce făceai mă, în cârdășie cu Pipilică, pe topicul Sianei? Mai du-te bă, în p.m. de idiot și ipocrit, ce ești!Care sunt fetele alea cu recenzii "destul" de bune, pe care le-am calomniat? Băi pulete, aportul tău pe forumul ăsta, e 0, așa că taci dracu și du-te în pădure să tai vreascuri, că vine iarna!Aici n-ai dreptate,eu l-am adus legat cu lantul de gat pe topic la Siana.Da-l in PLM ca a fost siluit,pardon,silit. 9 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bai Miki, este chior? Ce nu vezi ? Omul a spus locul si ora. Ce PM vrei,cretinel? Bai moarta , pardon marta , daca ai coaie spune, ce vrei de la mine? Ti-am facut eu tie ceva? Ne stim noi doua de undeva si eu nu stiu? Esti cu capu', ce ai cu mine? E nebună, las-o! 5 15 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bai Miki, este chior? Ce nu vezi ? Omul a spus locul si ora. Ce PM vrei,cretinel? Bai moarta , pardon marta , daca ai coaie spune, ce vrei de la mine? Ti-am facut eu tie ceva? Ne stim noi doua de undeva si eu nu stiu? Esti cu capu', ce ai cu mine? Paraschive, am un gard. Îmi dai un băţ? 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Aici n-ai dreptate,eu l-am adus legat cu lantul de gat pe topic la Siana.Da-l in PLM ca a fost siluit,pardon,silit.Cu, sau fără alifie? 7 16 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Băi fetiță, ești bolnavă rău. La cap.Știi care e vestea proastă? Că orice user se poate înscrie din nou, chiar dacă este banat, așa că lupta ta e sortită eșecului. Nu mai are rost sa ii raspunzi ca sa compromis singura si si-a dat arama pe fata de Turnatoare aici : http://nimfomane.com/forum/topic/98592-propun-banarea-lui-picon/?p=3063504 cu un user cu care nici nu era in conflict . Deci ar trebui pusa la DE EVITAT . 6 6 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bai Miki, este chior? Ce nu vezi ? Omul a spus locul si ora. Ce PM vrei,cretinel? Bai moarta , pardon marta , daca ai coaie spune, ce vrei de la mine? Ti-am facut eu tie ceva? Ne stim noi doua de undeva si eu nu stiu? Esti cu capu', ce ai cu mine? E din echipa de minusat a lui MIky. 11 12 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ma intreb cum se vor recunoaste (in fata la l'Incontro e statia R.A.T.B.), oare s.p.p. va veni in odajdii, iar miky77 va umbla cu mana dreapta ridicata? 2 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Tu ce făceai mă, în cârdășie cu Pipilică, pe topicul Sianei? Mai du-te bă, în p.m. de idiot și ipocrit, ce ești!Care sunt fetele alea cu recenzii "destul" de bune, pe care le-am calomniat? Băi pulete, aportul tău pe forumul ăsta, e 0, așa că taci dracu și du-te în pădure să tai vreascuri, că vine iarna!Mos Tagarta eu am avut strict ceva cu ea ,din cauza ca ma injurase gratuit (inclusiv de familie) si o perioada scurtaCum a injurat si tovarasul tau Lisandru de 2 ori pe contul Advanced (cum ti-am si aratat) , l-am rugat sa se potoleasca , nu a inteles , ba chiar a avansat si la familie si mama. si acum tot el apare din cand in cand si spune ca am eu ceva personal cu el ? Deci...mars in plm , daca te faci ca ploua .Ai aparut sa o dai in diverse pe aici si sa te faci ca nu stii cum a stat treaba ? Mosule diliu , tu ce fetish conduci de ai dat-o in mintea copiilor ? Stiu care , dar te las pe tine sa-l zici primul 22 16 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Paraschive, am un gard. Îmi dai un băţ? Am doar la set, vere. Cate vrei? Fac si reducere. 4 8 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ma intreb cum se vor recunoaste (in fata la l'Incontro e statia R.A.T.B.), oare s.p.p. va veni in odajdii, iar miky77 va umbla cu mana dreapta ridicata? Un taranusi il recunosti de la o posta,sigur o sa aiba ciocate incaltate cu tocul in fata. 10 12 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Am doar la set, vere. Cate vrei? Fac si reducere. Ie multe la set, fratemeleu? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Mos Tagarta eu am avut strict ceva cu ea ,din cauza ca ma injurase gratuit (inclusiv de familie) si o perioada scurtaCum a injurat si tovarasul tau Lisandru de 2 ori pe contul Advanced (cum ti-am si aratat) , l-am rugat sa se potoleasca , nu a inteles , ba chiar a avansat si la familie si mama Deci...mars in plm , daca te faci ca ploua .Ai aparut sa o dai in diverse pe aici si sa te faci ca nu stii cum a stat treaba ? Mosule diliu , tu ce fetish conduci de ai dat-o in mintea copiilor ? Stiu care , dar te las pe tine sa-l zici primul Ai tu habar ce e ala fetish? Hai ca m-ai facut sa rad. 5 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Mos Tagarta eu am avut strict ceva cu ea ,din cauza ca ma injurase gratuit (inclusiv de familie) si o perioada scurtaCum a injurat si tovarasul tau Lisandru de 2 ori pe contul Advanced (cum ti-am si aratat) , l-am rugat sa se potoleasca , nu a inteles , ba chiar a avansat si la familie si mama. si acum tot el apare din cand in cand si spune ca am eu ceva personal cu el ? Deci...mars in plm , daca te faci ca ploua .Ai aparut sa o dai in diverse pe aici si sa te faci ca nu stii cum a stat treaba ? Mosule diliu , tu ce fetish conduci de ai dat-o in mintea copiilor ? Stiu care , dar te las pe tine sa-l zici primul Cum spunea cineva mai sus, te bați pentru locul1 în topul prostiei, pe acest forum. Dobrică e geniu pe lângă tine. 8 16 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Nu dialoghez cu fatalai ...asta da fetish ...asa ca nu ma mai cita 23 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bai Miki, este chior? Ce nu vezi ? Omul a spus locul si ora. Ce PM vrei,cretinel? Bai moarta , pardon marta , daca ai coaie spune, ce vrei de la mine? Ti-am facut eu tie ceva? Ne stim noi doua de undeva si eu nu stiu? Esti cu capu', ce ai cu mine? Uite aici gasca lui Miky,cu mentiunea ca @last samurai tot Miky este. http://www.nimfomane.com/poze/starx.gifmiky77 http://www.nimfomane.com/poze/spp.png christiano_29 http://www.nimfomane.com/poze/spp.png marta m http://www.nimfomane.com/poze/spp.png satulcuprosti >piondealb< http://www.nimfomane.com/poze/spp.png the last samurai http://www.nimfomane.com/poze/spp.png dmx dmx http://www.nimfomane.com/poze/spp.png anonna1 chuck shurley regatron burgman4 cinestie viezuremanz http://www.nimfomane.com/poze/spp.png tanya thering 9 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Iti dai seama , Mos Tagarta ....momentan esti lipsit de concurenta .Pana atunci viata ta se zbate doar in minviuna pe aici Cum spunea cineva mai sus, te bați pentru locul1 în topul prostiei, pe acest forum. Dobrică e geniu pe lângă tine. 23 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2017 L'incontro intre orele 21 si 22. 9 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Pe PIsat il mananca punctele in cur mai rau decat hemoroizii aceia de care tot facea observatie la toate fetele Suferi este ? Doar puncte de reputatie visezi si zi si noapte PS: Esti un las zdreanta si o dai cotite . Cand vei fixa ceva serios te iau in considerare sau iti fixez eu daca nu te deranjeaza . 22 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Pe PIsat il mananca punctele in cur mai rau decat hemoroizii aceia de care tot facea observatie la toate fetele Suferi este ? Doar puncte de reputatie visezi si zi si noapte Eu nu mi-am dat 10 mii de puncte de reputatie asa cum ai facut tu,toata lumea poate vedea asta la tine pe "reputatie"La tine se potriveste perfect zicala "HOTUL STRIGA HOTII" 10 11 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 2, 2017 ... Bai moarta , pardon marta , daca ai coaie spune, ce vrei de la mine? Ti-am facut eu tie ceva? Ne stim noi doua de undeva si eu nu stiu? Esti cu capu', ce ai cu mine? Nici pe mine nu ma place. Cred ca-l place doar pe m(umu)skin si viseaza s-o ia de nevasta si s-o duca in tari straine (la clasa business, musai). Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ba tu nu cumva esti @nu mai spune? Ala era obsedat cu PM-ul. Ce PLM sa-ti spun in PM altceva de cat ti-am spus public?Gaseste si tu ceva inteligent sa scapi de rusine. L'incontro intre orele 21 si 22. Sa traiesti, Mos Izmana! Ai avut o zi de plina, observ. 62 de postari in ultimele 24h, and still counting.Si iarasi bluful cu L'Incontro? Ce s-a intamplat cu 'sa nu minti'? Eram pe topic atunci cand ai avut disputa cu @nu mai spune, si stiu ca omul te-a chemat sa va intalniti intr-o locatie neutra. Ai aruncat cateva fumigene, si ai refuzat sa raspunzi provocarii. Jenant! Bai Miki, este chior? Ce nu vezi ? Omul a spus locul si ora. Ce PM vrei,cretinel? Bai moarta , pardon marta , daca ai coaie spune, ce vrei de la mine? Ti-am facut eu tie ceva? Ne stim noi doua de undeva si eu nu stiu? Esti cu capu', ce ai cu mine? Nene Paraschiv, din nou cu glumele de autobaza? Si ce-i cu expresiile astea de golanas frustrat sexual? Parca te-am rugat deja in cateva randuri sa te limitezi la postarea de poze. 3 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Si mie mi-ai cerut URO doar ca nu ti-am facut ptr ca nu aveai acei extra 50leiGizăs, ce gioarsă !!!!! 3 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Picon s-a dat la fund (ca de obicei) si a lasat lacheii acestia sa-i sustina moralul , fie si gratuit .Nu iti este clar ?O pulă ai ghicit! Picon mai are și treburi. Ai înțeles, șomerule?Înapoi, fuga ...marș! Culcat! Salt înainte! Culcat! ... 6 16 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Sa traiesti, Mos Izmana! Ai avut o zi de plina, observ. 62 de postari in ultimele 24h, and still counting.Si iarasi bluful cu L'Incontro? Ce s-a intamplat cu 'sa nu minti'? Eram pe topic atunci cand ai avut disputa cu @nu mai spune, si stiu ca omul te-a chemat sa va intalniti intr-o locatie neutra. Ai aruncat cateva fumigene, si ai refuzat sa raspunzi provocarii. Jenant! Nene Paraschiv, din nou cu glumele de autobaza? Si ce-i cu expresiile astea de golanas frustrat sexual? Parca te-am rugat deja in cateva randuri sa te limitezi la postarea de poze.Erai “pe topic”, pizdoiule? Pă bune? Cu ce user? Răspunde, bă, căcatule, la întrebări. Adu, bă, pizdoiule, dovezile alea. Ziceai că prezinți nușce dovezi înmărmuritoare despre Pipilică. Încă îmi țin respirația. Pizdoiule. 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum