Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Vezi sa nu ajungi ca baietii de la Marlboro.Peste tot umbla cu calu de cand li s-a scos juma' de plaman.Eeeeeee, da cum sa nu,aia de băgau gitanes sunt bine mersi Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Eeeeeee, da cum sa nu,aia de băgau gitanes sunt bine mersi Aia's in legiunea straina.Nu toti au apucat pensia Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Aia's in legiunea straina.Nu toti au apucat pensiaLas' ca a trăit Fidel o grămadă Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Las' ca a trăit Fidel o grămadă FIdel?CIne-i fidel? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Ba , da' ce va place sa va futeti creierii reciproc !!! Zboara pulile pe-aici de zici ca-i tornada !!! Baa... da' voi nu futeti nimica ? Cre' ca asta e problema voastra , nu va mai primesc tarfulinele , cand afla ce hram purtati pe forum !!! In pula mea , cand am vazut poza aia cu taranul care caca un papusoi , mi-a venit sa borasc !!! Ce dracu' ba Pipiloi , esti complet sarit de pe fix !!! Normal ca Miky a inceput sa fiarba , da' nici tu nu vrei sa te lasi ... Ba baieti , va trebuie o betie d-aia crunta , cu o cafteala sanatoasa la sfarsit ... Fără beție nu se poate? Nu beau alcool. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 FIdel?CIne-i fidel?P-aici...cam nimeni ) 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Si eu as putea spune destul de simplu...doar o chelie de mincinos duplicitar cu interese marunte Cred ca e destul de bine si inchei destul de simplu intreaga caracterizare a ta O postare ce scoate în evidență încă o dată paupertatea ta intelectuală, vocabularul "destul" de limitat.Cere-te bă, afară și ia-le cu tine pe Betty și Moarta! 8 14 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Te intalnesti o pula , lasule ...doar te eschivezi ca si data trecuta , Baluta Asta iti spui tie, acum, privind oglinda? Nu-i asa ca nu te duci? Exact cum te stiu: las, mitoman, grandoman. 8 7 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Fără beție nu se poate? Nu beau alcool. Nici io ...da' invatam ... mai o bere , mai o scatoalca ... uite-asa uiti de problemele existentiale de pe forum . Mi-ar place sa-l vad pe Pipiloi in sutana , cum trasneste cu cadelnita , si pe Miky cum ia pozitia " ferit " , amandoi beti turta , cu ochii pierduti si spume la gura !!! As plati pentru spectacolul asta . 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Nici io ...da' invatam ... mai o bere , mai o scatoalca ... uite-asa uiti de problemele existentiale de pe forum . Mi-ar place sa-l vad pe Pipiloi in sutana , cum trasneste cu cadelnita , si pe Miky cum ia pozitia " ferit " , amandoi beti turta , cu ochii pierduti si spume la gura !!! As plati pentru spectacolul asta . Zi o cifră. Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Mai avea tupeul sa si zica sa o testez. Sa testez ce ? Cand o sa imi vina randul sa ma de-a in gat ? Comportament specific etniei, daia sunt sceptic cand vine vorba de etnice si cer informatii inainte . E greu cand nu ai bani, tu stii cel mai bine! Iti ramane scrisu' 2 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Asta iti spui tie, acum, privind oglinda? Nu-i asa ca nu te duci? Exact cum te stiu: las, mitoman, grandoman. Popandaule ai glume acum cu mine? bulangiule iscoditor. 21 17 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Va cafiti pentru Betty sa inteleg? "Prietene" tu nu ai viata? De curiozita-te la ce iti foloseste ca iti iei din timpul tau ca sa dai cu minus postarilor??? Ai imbatranit degeaba...fimi-ar scarba de tine 2 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Zi, bă, căcatule de pyzdoy, vorbesc cu oamenii ăia, să băgăm o plângere penală lu’ domnu’ Căcău? Mă gândesc s-o băgăm direct la Parchet, cică-i mai bine. Parcă citisem pe undeva de ceva care semăna cu o infracțiune informatică, tor, tails, poze de automatul payu. Ce recomanzi, că pari să te pricepi.Bășitura de betty a pumctat negativ postul de mai sus. Mă întreb dacă, în afară de “penală”, a mai înțeles ceva. 2 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2017 "Prietene" tu nu ai viata? De curiozita-te la ce iti foloseste ca iti iei din timpul tau ca sa dai cu minus postarilor??? Ai imbatranit degeaba...fimi-ar scarba de tine Dar ție și Martei? 7 14 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Bășitura de betty a pumctat negativ postul de mai sus. Mă întreb dacă, în afară de “penală”, a mai înțeles ceva. stii parerea mea despre tine, eu nu ma repet! 2 5 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 E greu cand nu ai bani, tu stii cel mai bine! Iti ramane scrisu'Hmm, ce sa zici si tu cand ti-ai dat arama pe fata. Ce vrei sa iti fac poze cu bani ca sa ma cobor la nivelul tau etnic ca sa iti demonstrez ca am " valoare " . A facut-o altul inaintea mea, asa ca il las pe ala sa te viziteze. 5 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 O postare ce scoate în evidență încă o dată paupertatea ta intelectuală, vocabularul "destul" de limitat.Cere-te bă, afară și ia-le cu tine pe Betty și Moarta! Du-te bai chelie la somn ...ca incepi sa te clatini pe aici Nu-ti plac glumele acestea , dar pe ale Pisatului le promovezi. Cum vine asta? Acum sunt sigur ca nu-ti defileaza nici ala chelia degeaba pe aici. Ti-o meriti din plin ca esti duplicitar si nu procedezi niciodata corect 21 17 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Dar ție și Martei? eu zic sa iti pui sagetile la treaba sa mai scrie si ei niste recenzii negative dar de data asta sa inventezi ceva credibil 1 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Du-te bai chelie la somn ...ca incepi sa te clatini pe aici Nu-ti plac glumele acestea , dar pe ale Pisatului le promovezi. Cum vine asta? Acum sunt sigur ca nu-ti defileaza nici ala chelia degeaba pe aici. Ti-o meriti din plin ca esti duplicitar si nu procedezi niciodata corect Ești "destul" de limitat, retardatule! 7 15 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2017 eu zic sa iti pui sagetile la treaba sa mai scrie si ei niste recenzii negative dar de data asta sa inventezi ceva credibil Mai ai tupeul sa crauni aici , turnatoare nesimtita si mai ceri si banarea altora ,cand recenzia negativa ti-ai facut-o singura : http://nimfomane.com/forum/topic/98592-propun-banarea-lui-picon/page-18?do=findComment&comment=3063504 5 6 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Hmm, ce sa zici si tu cand ti-ai dat arama pe fata. Ce vrei sa iti fac poze cu bani ca sa ma cobor la nivelul tau etnic ca sa iti demonstrez ca am " valoare " . A facut-o altul inaintea mea, asa ca il las pe ala sa te viziteze. Un barbat care se cearta virtual cu o femeie nu are sange-n p*la; ca o definitie sterge-o piz*o! 2 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2017 "Prietene" tu nu ai viata? De curiozita-te la ce iti foloseste ca iti iei din timpul tau ca sa dai cu minus postarilor??? Ai imbatranit degeaba...fimi-ar scarba de tine Isi face doar de ocupatie ,ca sa nu-i plezneasca o vena . Se joaca ca la pacanele pe butoanele acelea , daca tot si-a cheltuit banii degeaba si nu are mari realizari cu acel cont 21 17 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 2, 2017 stii parerea mea despre tine, eu nu ma repet!Mai importantă e părerea mea despre tine, borâtură jegoasă. Apropo, penală se mai folosește și în alte “combinații”, nu vine neapărat de la “târfă penală”. 2 4 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Mai ai tupeul sa crauni aici , turnatoare nesimtita si mai ceri si banarea altora ,cand recenzia negativa ti-ai facut-o singura : http://nimfomane.com/forum/topic/98592-propun-banarea-lui-picon/page-18?do=findComment&comment=3063504Ma omule, ia-te de cineva pe masura ta..poi tu cu mine te certi? Mi-e rusine mie de rusinea ta! 2 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum