trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Stai cuminte Obsedatule cu glumele tale de bazar Stai cuminte că te arde râzând...de Obsedatu', zic 5 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 ... because !Asta a fost nick-ul meu pe forum. Lamurit domnu ? nu s domn.sunt baiat de cartiersi de ce esti asa periculos.ca nu doarme pisicuts de tine 17 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Nu te-au banat, bre?! Ce lume naiva... Die hard, ce plm! 5 17 Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Nici platit nu a facut mosneagul check out.El crede ca ''sta in gat'' ( )unora, de fapt el fiind cu nasul si limba in rectul curvelor si proxenetilor. Repet, sa-l scoti pe picon de pe nimfomane e ca si cum un comatos in stare vegetativa ar fi deconectat de la aparatele de mentinere ale functiilor vitale. 1 Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Unii calatoresc la varsta pensionarii.Altii cu nepotii.Altii stau prin Pattaya cu panarame.Picon, de 7 ani, pe baricadele nimfomane.com. Ce destin. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Nici platit nu a facut mosneagul check out.El crede ca ''sta in gat'' ( )unora, de fapt el fiind cu nasul si limba in rectul curvelor si proxenetilor. Repet, sa-l scoti pe picon de pe nimfomane e ca si cum un comatos in stare vegetativa ar fi deconectat de la aparatele de mentinere ale functiilor vitale.Salut pozare dă poze dă pă pliante! La al câtelea cont ești?Sa-l scoti pe Mîșkin de pe nimfomane e ca si cum un comatos in stare vegetativa ar fi deconectat de la aparatele de mentinere ale functiilor vitale. Ai de mea! 5 16 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 3, 2017 nu s domn.sunt baiat de cartiersi de ce esti asa periculos.ca nu doarme pisicuts de tine ... nu-s periculos frate, deloc. Il poti intreba, poate iti spune. 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Va' ca pe tine nici cu ban nu te scoate )) PS - de ala zic )) stiti voi care )) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Repet, sa-l scoti pe picon de pe nimfomane e ca si cum un comatos in stare vegetativa ar fi deconectat de la aparatele de mentinere ale functiilor vitale. Spuse unu' care-și face minimum 5 conturi pe săptămână...din afară se vede ca dracu' Respirați 3 4 Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Spuse unu' care-și face minimum 5 conturi pe săptămână...din afară se vede ca dracu' Respirați De la un sofisticat, banat pentru milogeala, zic ca e jignire. 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Unii calatoresc la varsta pensionarii.Altii cu nepotii.Altii stau pe blogurile altora Picon, de 7 ani, pe baricadele nimfomane.com. Ce destin. 2 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 3, 2017 De la un sofisticat, banat pentru milogeala, zic ca e jignire. Vând talent 2 4 Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9Br84X1_Tj8 Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Vând talent Da. https://www.youtube.com/watch?v=t-Irz8m92FU Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Vând talent nui nevoe.Pune poza cu frigideru si lai dat gata ))) faci si tu un compromis 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2017 nui nevoe.Pune poza cu frigideru si lai dat gata ))) faci si tu un compromis Vrei să leșine? 4 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Vrei să leșine? d-aia am zis compromis )) Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Daca nu a fost banat, atunci cand s-a injurat de mama de pe conturi clona sau cand a pus umarul la santajul baragladinei aleia, atunci nu mai e banat. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 De la un sofisticat, banat pentru milogeala, zic ca e jignire.Auzi RATATULE.Ai vazut cum si a batut pula de gura ta VANATORUL?Dadada .Hai inventeaza repede ceva ca l IERTI sau dispari cum faci tu cand nu ti convine ceva. Am avut senzatia ca mi-a scris @picon cand am vazut justificarile alea si folosirea virgulei in mod haotic. La fel cum datu' asta cu stangu-n dreptu' - cand pretinzi ca nu ii stii pe 'fraerii din esalonul inferior', dar oferi tot felul de detalii despre ei - este tocmai una din 'tacticile' preferate ale aceluiasi @picon. Cel mai surprinzator, insa, a fost sa aflu ca imperialul @miskin - the man above all - s-a simtit jignit si chiar a suferit putin din cauza supozitiilor unor 'boschetari'. Chiar si asa, nu imi imaginez ca scuzele mele - pentru faptele altora - il vor face sa-si recapete zambetul si detasarea de altadata. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 asta e,plangeti si voi putin si va trece da ala zic ) Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Pai, stai bre, parca vanatorul era clona mea? Ai de mea. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Numa pula iti bag pe gat cand intri de fiecare data Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Un cule de la Urziceni/Vaslui sufera pentru fratii catalani. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Pai, stai bre, parca vanatorul era clona mea? Ai de mea.Ai zis ca nu.Si doi la mana cu ce schimba asta faptul ca si a batut pula de gura ta????? Ahahahahahahahaha.Cu nimic dar nimic nimic.Si a batut pula de gura ta?Si a batut.Ti a dat o muie?Ti a dat.Chiar zicea ca nu stii folosi virgulele.Idiotule Link spre comentariu
miskin de mi vida Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Ahahahahahahahaha. Ai uitat un ''Ah'', un ''ha'' si un ''a''.Hai, ca se poate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum