incepator2017 Reputație: 416 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Octombrie 3, 2017 cam asa e si la minebravo, uite cui ii place zacusca, si stie s-o pregateasca Eu stiu ce e bun, nu ca altii, care se caca in ea, nu mai avem nimic tabu pe.lumea asta... Unde o sa ajungem!?!?!?! 1 3
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 3, 2017 Du-te, bă, bășitu’ dreaq, spartule-n găoază, continuă-ți cruciada. Să nu uiți să te trezești la noapte, poate mai spârcâi 2-3 negative, căca-m-aș în zacusca ta. doare eh?da`ti spun eu ca e mai putin ca un comentariu scarbos si veninos, si tu numai de astea vrei sa faci,asa ca nu-mi dai alterna ti-asi propune un armistitiu , daca n-asi crede ca o sa spui ca e sub demnitatea ta 7 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Eu stiu ce e bun, nu ca altii, care se caca in ea, nu mai avem nimic tabu pe.lumea asta... Unde o sa ajungem!?!?!?!nicaieri...suntem deja....la balamuc 4 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 doare eh?da`ti spun eu ca e mai putin ca un comentariu scarbos si veninos, si tu numai de astea vrei sa faci,asa ca nu-mi dai alterna ti-asi propune un armistitiu , daca n-asi crede ca o sa spui ca e sub demnitatea ta marta ai primit sms.ul meu? 4 9
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 doare eh?da`ti spun eu ca e mai putin ca un comentariu scarbos si veninos, si tu numai de astea vrei sa faci,asa ca nu-mi dai alterna ti-asi propune un armistitiu , daca n-asi crede ca o sa spui ca e sub demnitatea ta * n-aș crede ... 5 18
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 3, 2017 Eu stiu ce e bun, nu ca altii, Unde o sa ajungem!?!?!?! ceilalti ,ajung la restaurant sau la supermarket 8 10
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 3, 2017 doare eh?da`ti spun eu ca e mai putin ca un comentariu scarbos si veninos, si tu numai de astea vrei sa faci,asa ca nu-mi dai alterna ti-asi propune un armistitiu , daca n-asi crede ca o sa spui ca e sub demnitatea ta Da, da, doare rau. Ia verifica... 2 3
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 3, 2017 marta ai primit sms.ul meu? nu, ca am tel inchis, acum il deschid si ma uit 7 10
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Postat Octombrie 3, 2017 Cum stati ? 5 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 Peseu: Să mor de sunt rău intenționat...Marta, se fute?Dacă vrei să rămâi impotent ... peseu ... poza e pe topicul ei, din 2013. Asta, ca să nu avem discuții. 6 18
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 3, 2017 Dacă vrei să rămâi impotent ... peseu ... poza e pe topicul ei, din 2013. Asta, ca să nu avem discuții. tot asa aratmersi pt publicitate, daca vrei imi pun si eu poze in semnatura , ca tantrica, vreo 7-8, sa ma vezi de cate ori ne intalnim virtual 7 10
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 3, 2017 Inseamna ca nu ai vazut poza cu bunicuta. Nu intru pă secțiunea dă frecții, recunosc spășit 4 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2017 tot asa aratmersi pt publicitate, daca vrei imi pun si eu poze in semnatura , ca tantrica, vreo 7-8, sa ma vezi de cate ori ne intalnim virtual Doamne ferește! 5 18
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Aici pe topicu asta fiecare cu pizda ma sii in paralel de multe ori unii cu altii. Milky77 se rostogoleste cu pipilica marta m si bettyblue plus conturile care puncteaza.Picon se rostogoleste din cand in cand si el cu ei.Cand Picon nu se rostogoleste apare Miskin sau prostul siteului vanatorul ce si a impuscat coaiele..Intre timp Milky 77 se rostogoleste in continuare cu Pipilica.Si asa merge treaba 16 15
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2017 Dacă vrei să rămâi impotent ... XXXXXXXXXXX peseu ... poza e pe topicul ei, din 2013. Asta, ca să nu avem discuții. Picoane, radem-glumim, da' nu mai fa d-astea! Las-o in dude, vrei sa fac albeata la ochi? 5 5
sturza Reputație: 50 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:prin praf Oras:prin praf Postat Octombrie 4, 2017 Dacă un membru înscris în noiembrie 2011 nu e vechi, înseamnă că ești autist. E drept, tu esti ceva mai vechi ca mine, dar... Ești mult prea mic în compatatie6cu mine și Afriq. Un looser. Off-ul tau mare, a fost si este, ca NU ai fost/esti considerat de cei vechi unul de'al lor. In comparatie cu ce ati facut voi doi pe acest forum (recenzii false, up-ri fortate la escote, minciuni cu tenta de promovare), DA sunt mic. Contul @Picon, si aura ta pe forum este totul pentru tine. PS. Vorbeste frumos nesimtitule.
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2017 Off-ul tau mare, a fost si este, ca NU ai fost/esti considerat de cei vechi unul de'al lor. In comparatie cu ce ati facut voi doi pe acest forum (recenzii false, up-ri fortate la escote, minciuni cu tenta de promovare), DA sunt mic. Contul @Picon, si aura ta pe forum este totul pentru tine. PS. Vorbeste frumos nesimtitule. Coane, fi mai explicit. 3 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2017 Martalogule hai sa te iei in piept cu barbatii, lasa copii in pace. Fi mai atent cand postezi. Nu de alta, dar se mai prind si altii. 3 5
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 4, 2017 tot asa aratmersi pt publicitate, daca vrei imi pun si eu poze in semnatura , ca tantrica, vreo 7-8, sa ma vezi de cate ori ne intalnim virtual chiar daca imi dai puncte negative pot sa afirm cu mana pe inima in cunostinta de cauza ca nu mai arati deloc asa...... 4 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2017 chiar daca imi dai puncte negative pot sa afirm cu mana pe inima in cunostinta de cauza ca nu mai arati deloc asa...... Masochist, ca-ntotdeauna! Nea Petre, sa mor daca te-nteleg, ai boala pe putza din dotare? Ori, vrei sa stii cat rezisti? 6 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Neata! "Ce face fetele"? 3 5
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 4, 2017 Masochist, ca-ntotdeauna! Nea Petre, sa mor daca te-nteleg, ai boala pe putza din dotare? Ori, vrei sa stii cat rezisti? Nu frate! Ma durea spatele si m-am dus la frectie. Nici vorba de sex :no2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 4, 2017 Dacă vrei să rămâi impotent ... peseu ... poza e pe topicul ei, din 2013. Asta, ca să nu avem discuții. Bai tataie crezi ca de chelia si burta matale se indragosteste cineva ? Acum serios , nu glumesc , dar ai dat-o grav in mintea copiilor. Nu degeaba iti sustin cativa "puradei" ideologia de aici 22 17
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 4, 2017 Neata! "Ce face fetele"? Poate ai vrut sa zici....ce fac maturele? Ca nu prea vad fete... 1
parintele pipilica Reputație: 42 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Octombrie 4, 2017 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum