machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2017 Dai rateuri, vierme. Schimbă viteza, că te gripezi.#reziști Ești frumușel, da’ nu mai pot să adopt. Am destule potăi, tu mai lipsești. 1 4
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 4, 2017 Calmeaza-te Pisatule nu mai delira pe aici .Unii se casatoresc o singura data si nu se indragostesc de orice balamuta . Ti-am spus eu ca toata ziua nu vei face altceva decat sa prelucrezi si sa interpretezi niste copy-paste-uri din lipsa de ocupatie Limburic anal modificat genetic,ai spus cu subiect si predicat ca tu n-ai nicio problema sa te casatoresti cu o prostituata. 7 12
miskin in doliu Reputație: 11 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Ești frumușel, da’ nu mai pot să adopt. Am destule potăi, tu mai lipsești. Delirezi. Tu ai fost si vei ramane un maidanez de inchiriat.Vocabularul de mahala si limbajul agresiv nu te ajuta cu nimic. Ai plans de la bun inceput pentru suferintele trepanatilor. Hai, ca deja s-au dos alea doua replici. Laurelianebunuleeeee
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2017 Delirezi. Tu ai fost si vei ramane un maidanez de inchiriat.Vocabularul de mahala si limbajul agresiv nu te ajuta cu nimic. Ai plans de la bun inceput pentru suferintele trepanatilor. Hai, ca deja s-au dos alea doua replici. Laurelianebunuleeeee Când ți-o iei, e mai bine să nu semnalizezi. #reziști. Cacalanule.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2017 Picoane, radem-glumim, da' nu mai fa d-astea! Las-o in dude, vrei sa fac albeata la ochi?Scuze nea Raffa, am greșit! 6 21
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2017 Off-ul tau mare, a fost si este, ca NU ai fost/esti considerat de cei vechi unul de'al lor. In comparatie cu ce ati facut voi doi pe acest forum (recenzii false, up-ri fortate la escote, minciuni cu tenta de promovare), DA sunt mic. Contul @Picon, si aura ta pe forum este totul pentru tine. PS. Vorbeste frumos nesimtitule.Ți-am cerut dovezi pentru cele afitmate. Nume, fapte etc. Altfel, nu ești decât un alt troll obosit, fost sau actual semi-guvid. Capisci, nesimțitule?
miskin in doliu Reputație: 11 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Visca el Barca y Visca Catalunya y Visca Miskin Messi El mas Grande.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2017 Bai tataie crezi ca de chelia si burta matale se indragosteste cineva ? Acum serios , nu glumesc , dar ai dat-o grav in mintea copiilor. Nu degeaba iti sustin cativa "puradei" ideologia de aici Portofel jerpelit, grătat din fier-beton + 3 știuleți și 4 ciocănele, brățară de cocalar șiiiiiii......Alexandra, Gelu...Bă, ești prost! 4 21
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2017 Neata! "Ce face fetele"? Chiar și-așa: așteptăm în continuare explicații în legătură cu analizele alea.
miskin in doliu Reputație: 11 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Portofel jerpelit, grătat din fier-beton + 3 știuleți și 4 ciocănele, brățară de cocalar șiiiiiii......Alexandra, Gelu...Bă, ești prost! Camasa de la Lidl, cioc de contopist, chelie de picon, vin la carafa, limbi in curul curvelor... 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2017 Cata mizerie la acest om. JEGUL SUPREM ! Incredibil cat este de josnic.De ce bă, jegosule? Poza e pe topicul ei de 4 ani. Ești prea cretin pentru vremurile astea. Nu te-am văzut reacționând astfel, ba din contră, când au fost postate poze private. Marș în p.m., jegule bătrân! 4 19
miskin in doliu Reputație: 11 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Multi trepanati au facut infarct. https://www.youtube.com/watch?v=WyrnZargNew
miskin in doliu Reputație: 11 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Picon ii spune altua ''jeg batran''...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2017 Dispari! E veche, vino cu ceva nou!Veche-veche, dar după analize, actuală! 5 20
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2017 Nice. Arată bine, bă, neamurile tale. Ce dreaq ziceai că-s jigodii? Bine, aproape sunt, da’ nu tre’ să luăm chiar totul ad literam. 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2017 Multi trepanati au facut infarct. https://www.youtube.com/watch?v=WyrnZargNew#reziști. Cacalanule. 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2017 Camasa de la Lidl, cioc de contopist, chelie de picon, vin la carafa, limbi in curul curvelor...Zici? P,S. Mai sugi nasu' la morți? 5 20
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 4, 2017 Zici? P,S. Mai sugi nasu' la morți?Nu te mai chinui. L-a pizdit, din nou. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Ba esti nebun!!!!! Oana nimfomana preferata lui Mikyduta? Da, Parinte! Covrigarule de la Vaslui, esti doar un alt idiot care-si ia pule zilnic pe forum, tu, care "ai defilat" vorba prostalaului, cu 1000 de useri aici, iar si iar banat, cauta in postarile lui mai vechi, eu nu am spus un secret, a marturisit aici pe forum ca ii este dor de ea. Tine cont Miskin, cand mai intri aici, tu si miki prostalaul sunteti intruchiparea idiotenie, a prostiei si a marsaviei. Circul care este acum pe forum se datoreaza exclusiv voua si bombelor bilogice care fac sex neprotejat. 3 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Singurul cu tupeu si pe langa subiect esti tu...daca erai informat corect ai fii inteles exact care a fost "faza cu total neprotejat"; iar analizele sunt ff in regula. Esti doar o sageata ieftina! MARS! Cretinul de miki a dat plus unei postari in care o bomba biologica minte cu nerusinare ca are analizele in regula. Tine cont ca nu toti de aici au atat de putina minte ca asta , sunt cativa pe aici care stiu ce inseamna analizele alea. Daca crezi ca esti sanatoasa ai o grava problema. Certamente nu ai medic de familie, iti spun eu, analizele alea nu sunt "ff in regula".Esti bolnava si ii imbolnavesti si pe altii in inconstienta ta. Ce sa-ti fac daca ai facut sex neprotejat atata timp? Ti-am zis meriti calcata pe cap. 3 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 4, 2017 Sturza nu e Prăfuit... atenție la neatenție Peseu: am pemeu' dezactivat, nu încercați să mă trageți dă limbă 3 4
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Veche-veche, dar după analize, actuală!Jura-te! 3 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Picon ii spune altua ''jeg batran''... E de ras! 3 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 4, 2017 Sturza nu e Prăfuit... atenție la neatenție Peseu: am pemeu' dezactivat, nu încercați să mă trageți dă limbă Hai ca i-ai pus pe ganduri. 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum