Sari la conținut

Propun banarea lui Picon!

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

lasa-l ca are si el o varsta si e obosit! Dupa ce m-a facut "albie de porci" vrea sa ai raspund politicos ca auzi ce zice "e painea lui D-zeu" =)) ...stau acum si ma gandesc "i-o fii gresit medicul tratamentul sau a luat o doza dubla sa ai treaca frustrarea?"

nu mai pun botul la vrajeala d'asta ....oamenii nu se mai schimba dupa o varsta 

am mai incercat eu sa le explic unora cu frumosul si unde gresesc , dar in zadar , ma obosesc degeaba   :slap2 

O avea mustrari de constiinta? :thinking

:laugh2  :laugh2  :laugh2 musai 

• Like 24
  • Minus 17
Link spre comentariu

Jura sa faci baloane ca nu ma iubesti...o clipa nu poti sa stai fara mine!

Nu pot sa ma retrag mosule fiindca si deoarece voi sunteti fanii mei nr 1 si ma cereti aici dar mi-am luat si eu o zi libera ca de, merit dupa atata munca...ca sa nu dormi nici in seara asta iti afisez programul meu de maine _I_

Ps: nu mai fii invidios!

Si ziua urmatoare:

9 - sugi pula la peste

10 - sugi pula pietenului pestelui

11 - intri pe forum

12 - sugi iar pula pestelui

13 - pestele te bate ca nu produc bani

13.30 - dupa bataie iiti da iar muie

14 - te duci pe centura si produci 200 lei in 3 ore

17.30 - ajungi acasa, pestele te bate si iti da muie cu prietenul lui

19 - intri si behai pe forum

20 - pestele vine cu cativa amici sa te face posta

21.20 - suna primul client. Produci inca 50 lei

22.30 - pestele te bate de nervi

23 - suna un client dar cand aude cine esti se lasa pagubas

24 - stai pe forum si behai

Au mai fost niste adaugiri, cica ai fi CIOARA si iti cureti penajul

a dracu tiganca.....

• Like 1
Link spre comentariu

Eu ma gandeam ca la tine e aerul cam rarefiat.

atata timp cat sunt brazi si nu  miros gunoiul unor asa zisi domni  ....te inseli 

ti-as explica zeci sau sute de povesti adevarate  si poate as face-o tot degeaba  :)

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu

si de unde provin acei turisti de kkt  ....din zona mea? nicidecum 

ca tot se lauda @promovator cu civilizatii de Bucuresti ....un prieten  de-al meu  a patit o chestie destul de interesanta cu niste turisti proveniti tocmai din Capitala 

au avut o rezervare ptr. o camera care se afla orientata pe nord  , cele cu orientare pe sud erau mai scumpe cu 30 de lei /noapte , au inceput mofturile (ca nu le place pozitionarea) iar cand i s-a explicat ca se poate face schimbarea rezervarii dar trebuie sa plateasca diferenta , nu a acceptat si a ramas pana la urma cu acea rezervare . Drept multumire la plecare  s-a rahatit intr-o punga si a lasat-o sub pat . :laugh2 Hmmmm....curata civilizatie  :slap2 

am si eu experiente cu acesti oameni civilizati , dar nu atat de grave ca aceasta  povestita 

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

picon, on 05 Oct 2017 - 12:41 AM, said:snapback.png

oți vorbi cu Trolle, dacă tot vă giugiuliți pe aici și îți va spune ce fel de om sunt. Sunt pâinea lui Dumnezeu...dar să nu mă calci pe bătături. Încă o dată, urmează-mi sfatul că nu am de ce să-ți vreau răul

si daca nu  , faci urat zilnic ca pipiloi ?  :laugh2 

lasa-l ca are si el o varsta si e obosit! Dupa ce m-a facut "albie de porci" vrea sa ai raspund politicos ca auzi ce zice "e painea lui D-zeu" =)) ...stau acum si ma gandesc "i-o fii gresit medicul tratamentul sau a luat o doza dubla sa ai treaca frustrarea?"

e doar senil  :pope    se agata ca raia de oameni , si  porcaieste sa fie bagat in seama,

painea lui, e cu catran, saracu,

si cu Dumnezeu nu s-a intalnit niciodata in viata asta :no2

• Like 7
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Tataie am citit pe aici atat de mult incat "ma ia somnul"...ca si un scurt rezumat, tu tot un frustrat esti, tu nu poti accepta faptul ca eu am facut greseli, le-am recunoscut, am invatat din ele si m-am maturizat. Oamenii se schimba! Nu poti sarii in capul meu ca a zis un nene ca si-a amintit el ca acum un an nu stiu ce nu i-a convenit si a mai scris unu care isi epilase peni*-ul ca a luat bts-uri si ca a ramas gravis, ca are stari de voma, etc. Daca eu eram ca cea din trecut, eram de mult la "de evitat" si nu aveam tarif de 300lei/ora daca nu exista trafic...putin imi pasa ce crezi tu, poti sa jognesti, sa te jelesti, sa comentezi pana maine, eu doar ti-am prezentat realitatea...noapte buna tuturor!

Singura realitate sunt analizele. Restul e can- can.

si daca nu  , faci urat zilnic ca pipiloi ?  :laugh2 

Pe tine cine te-a băgat în seamă? Vezi-ți de lăbile tale, pe masa aia de morgă! M(o)arta face masaj pe masa de morgă!
  • Like 4
  • Minus 23
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

bosorogule betiv, am diploma de tehnician maseur,

am diploma de asistent medical generalist,

am diploma de biolog,

le-am pus pe pereti, dobitocule care latri numai minciuni

stiu mai bine decat tine ,si multi altii spalati pe creier , ce  sunt vaccinurile, iar dezgropi topice vechi, dar urli -vai pooola mea -, cand o fac altii

mars la baba ta , sa-ti faci datoria conjugala, de 25 de ani spui ca esti insurat, nu cred ca te-ai insurat la 20 de ani , ai pe putin 50, tataie , si ai o baba in pat ,distrusule , care ma tot babesti pe mine, vezi ce e in ograda ta

Mamaie,nu te mai bate in piept cu cacaturile alea de diplome,ca nu sunt de chirurg,alea le poti cumpara la pachet cu 2000 lei fara sa treci o zi pe la scoala.

PS. spune sincer,ai prestat pe Camil Ressu?

• Like 11
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue
Reputație: 0

Nu inteleg cine e "satul cu prosti" si dc minuseaza de cateva zile incontinuu; am incercat sa ai scriu dar mi-a blocat accesul. E si asta vreo p*zda frustrata? Ce fac unii din lipsa de ocupatie! :rax2

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator

Nu inteleg cine e "satul cu prosti" si dc minuseaza de cateva zile incontinuu; am incercat sa ai scriu dar mi-a blocat accesul. E si asta vreo p*zda frustrata? Ce fac unii din lipsa de ocupatie! :rax2

te iubeste

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $

"Rozeta" 😂
Link spre comentariu
Vizitator

nu ti-a cerut nimeni parerea asa ca nu te baga ca, chilotii in cur!

De cand pana cand o  bomba biologica ca tine trebuie sa-mi  ceara parerea?  Fato, esti doar o prestatoare, una de proasta factura     care   nu  respecta regulile jocului. Esti de evitat! 

Stai dracului in caminul tau cald cu ala care te iubeste neconditionat si imbolnaveste-l pe ala. Cu restul ce ai? 

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu

Mamaie,nu te mai bate in piept cu cacaturile alea de diplome,ca nu sunt de chirurg,alea le poti cumpara la pachet cu 2000 lei fara sa treci o zi pe la scoala.

PS. spune sincer,ai prestat pe Camil Ressu?

ba cretinule care esti cretin, vrei diploma de chirurg ca sa fac masaj??????

,,cacaturile alea ,, de diplome au insemnat examene, ani multi de scoala ,lucruri care de tu habar nu ai, care nu  se cumpara pe bani , dobitocule 

ce camil resu visezi, dobitocule , am lucrat in invatamant, am educat cateva generatii de japite si gioarse ca tine ,am vazut aurolaci analfabeti si smecheri care plangeau cu teancul de bani ,sa-i ajutam sa aiba o paine de mancat, la examene de corigenta la fara frecventa , sau seral, ca au copii acasa , si aveau peste 30 de ani,aia voiau sa cumpere certificatul de absolvire , poate asa ai facut si tu , panarama ce esti , de vorbesti de cumparat diplome

iesi dracului cu aberatiile tale de  proxenet escroc care ceri bani , fara frica si rusine pentru protectia imaginii, vrei 4500 de lei , ca atat i-ai cerut lui Betty,exact aici, la inceput,iti trebuie o planere penala , ca in rest ai dat adresa de la Lincontro, cretin batran si tupeist, sper sa putrezesti curand in puscarie tu si toata gasca de bosorogi combinatori

STAI PE CURUL TAU SI NU TE MAI AGATA DE MINE , VEZI DE BABA TA , NU MAI MANCA RAHAT

• Like 6
  • Minus 11
Link spre comentariu

repede citisi  :laugh2 

nu cresc stiuleti la mine la tara , decat pomi fructiferi 

Ce-ai facut fa prostituata masculina? :slap2 

Pai nu te-ai batut cu pumnii in piept ca stai in zona de nord a Bucurestiului,respectiv in Otopeni? :laugh2 Vezi fa prostituata masculina cum te-ai dat singur de gol ca stai in zona subcarpatica,exact acolo unde ti-am spus ca stai (Margineanca,Buda,imprejurimi) Asta explica de ce iti permiti sa mergi doar la Sinaia si Busteni.

Ti-ai dracu' de taranusi mitomani si dementi!

• Like 6
  • Minus 11
Link spre comentariu

Degeaba sunt brazi. Toti turistii de cacat arunca gunoaie, pet-uri, toate nenorocirile.

Zona de munte e superba, insa nu e pusa in valoare si nici respectata.

Vai de Plm!!!!!

Prostituata masculina vorbeste de gunoaie,cand el are curtea plina de gunoaie. :slap2  :laugh2

Mareste poza asta sa vezi gardul din lemn purezit si plin de gauri.Vezi si plase din fier aruncate peste tot.

post-243757-0-58904800-1507193775_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vai de Plm!!!!!

Prostituata masculina vorbeste de gunoaie,cand el are curtea plina de gunoaie. :slap2  :laugh2

Mareste poza asta sa vezi gardul din lemn purezit si plin de gauri.Vezi si plase din fier aruncate peste tot.

ala e materialul ramas de la constructia gratarului. Totusi, nu stiu cata inconstienta pe Betty sa zica ca si face casa, ca asta o sa duca sa i-o taie si dupaia o pune in ograda prezentata mai sus

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator

,,cacaturile alea ,, de diplome au insemnat examene, ani multi de scoala ,lucruri care de tu habar nu ai, care nu  se cumpara pe bani , dobitocule 

ce camil resu visezi, dobitocule , am lucrat in invatamant, am educat cateva generatii de japite si gioarse ca tine ,am vazut aurolaci analfabeti si smecheri care plangeau cu teancul de bani ,sa-i ajutam sa aiba o paine de mancat, la examene de corigenta la fara frecventa , sau seral, ca au copii acasa , si aveau peste 30 de ani,aia voiau sa cumpere certificatul de absolvire , poate asa ai facut si tu , panarama ce esti , de vorbesti de cumparat diplome

iesi dracului cu aberatiile tale de  proxenet escroc care ceri bani , fara frica si rusine pentru protectia imaginii, vrei 4500 de lei , ca atat i-ai cerut lui Betty,exact aici, la inceput,iti trebuie o planere penala , ca in rest ai dat adresa de la Lincontro, cretin batran si tupeist, sper sa putrezesti curand in puscarie tu si toata gasca de bosorogi combinatori

STAI PE CURUL TAU SI NU TE MAI AGATA DE MINE , VEZI DE BABA TA , NU MAI MANCA RAHAT

Nebunei asteai sa-i dea careva un xanax si apoi o pula buna! Care se sacrifica? 

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

Mamaie,ce inseamna Planare penala?

Mamaie,lasa fumigena cu banii pentru protectie.Eu cred ca Betty te-a lamurit cand ti-a spus in PM sa-ti vezi de frectiile tale si sa lasi diversiunile.

• Like 9
  • Minus 12
Link spre comentariu

Ce o sa se intample oare, imi vor da "ban" inca o data ptr ca ma apar in fata lor?

Pentru banarea lui Picon trebuie să te adresezi Consiliului Suprem al Pulimii. 
 Urmează următorii pași: 
-Se plătește o taxa judiciară de timbru în valoare de 1500 lei 
-Angajază un avocat,membru am baroului Falastoaca (3000 lei onorariul) 
-Se introduce o cerere de chemare în judecată (se face de avocat) 
-Se depune la registratură Consiliului Suprem al Pulimi. Acolo Sfântul Părinte Pipilica vizează cererea și face dosar, după care se va emite o citație pentru proces, pe care o primesc atât reclamantul, cât și pârâtul. 
 Succes! 

Eu sunt fata econoama, nu arunc banii pe prostii =))

ESCROCHERIE , EXTORCARE DE BANI, TAXA DE PROTECTIE, PROXENETISM LA LUMINA ZILEI,NU E O GLUMA

• Like 7
  • Minus 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...