miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 4, 2017 lasa-l ca are si el o varsta si e obosit! Dupa ce m-a facut "albie de porci" vrea sa ai raspund politicos ca auzi ce zice "e painea lui D-zeu" ...stau acum si ma gandesc "i-o fii gresit medicul tratamentul sau a luat o doza dubla sa ai treaca frustrarea?"nu mai pun botul la vrajeala d'asta ....oamenii nu se mai schimba dupa o varsta am mai incercat eu sa le explic unora cu frumosul si unde gresesc , dar in zadar , ma obosesc degeaba O avea mustrari de constiinta? musai 24 17 Link spre comentariu
lucian 85 Reputație: -1 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Jura sa faci baloane ca nu ma iubesti...o clipa nu poti sa stai fara mine!Nu pot sa ma retrag mosule fiindca si deoarece voi sunteti fanii mei nr 1 si ma cereti aici dar mi-am luat si eu o zi libera ca de, merit dupa atata munca...ca sa nu dormi nici in seara asta iti afisez programul meu de maine _I_Ps: nu mai fii invidios! Si ziua urmatoare: 9 - sugi pula la peste10 - sugi pula pietenului pestelui11 - intri pe forum12 - sugi iar pula pestelui13 - pestele te bate ca nu produc bani13.30 - dupa bataie iiti da iar muie14 - te duci pe centura si produci 200 lei in 3 ore17.30 - ajungi acasa, pestele te bate si iti da muie cu prietenul lui19 - intri si behai pe forum20 - pestele vine cu cativa amici sa te face posta21.20 - suna primul client. Produci inca 50 lei22.30 - pestele te bate de nervi23 - suna un client dar cand aude cine esti se lasa pagubas24 - stai pe forum si behai Au mai fost niste adaugiri, cica ai fi CIOARA si iti cureti penajul a dracu tiganca..... 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Eu ma gandeam ca la tine e aerul cam rarefiat.atata timp cat sunt brazi si nu miros gunoiul unor asa zisi domni ....te inseli ti-as explica zeci sau sute de povesti adevarate si poate as face-o tot degeaba 23 17 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Degeaba sunt brazi. Toti turistii de cacat arunca gunoaie, pet-uri, toate nenorocirile.Zona de munte e superba, insa nu e pusa in valoare si nici respectata. 19 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 4, 2017 tocmai a aparut un.....domn 22 17 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 4, 2017 si de unde provin acei turisti de kkt ....din zona mea? nicidecum ca tot se lauda @promovator cu civilizatii de Bucuresti ....un prieten de-al meu a patit o chestie destul de interesanta cu niste turisti proveniti tocmai din Capitala au avut o rezervare ptr. o camera care se afla orientata pe nord , cele cu orientare pe sud erau mai scumpe cu 30 de lei /noapte , au inceput mofturile (ca nu le place pozitionarea) iar cand i s-a explicat ca se poate face schimbarea rezervarii dar trebuie sa plateasca diferenta , nu a acceptat si a ramas pana la urma cu acea rezervare . Drept multumire la plecare s-a rahatit intr-o punga si a lasat-o sub pat . Hmmmm....curata civilizatie am si eu experiente cu acesti oameni civilizati , dar nu atat de grave ca aceasta povestita 23 17 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Si crezi ca are legatura cu faptul ca erau din Bucuresti?Exista imbecili peste tot. 19 9 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 4, 2017 picon, on 05 Oct 2017 - 12:41 AM, said:oți vorbi cu Trolle, dacă tot vă giugiuliți pe aici și îți va spune ce fel de om sunt. Sunt pâinea lui Dumnezeu...dar să nu mă calci pe bătături. Încă o dată, urmează-mi sfatul că nu am de ce să-ți vreau răul si daca nu , faci urat zilnic ca pipiloi ? lasa-l ca are si el o varsta si e obosit! Dupa ce m-a facut "albie de porci" vrea sa ai raspund politicos ca auzi ce zice "e painea lui D-zeu" ...stau acum si ma gandesc "i-o fii gresit medicul tratamentul sau a luat o doza dubla sa ai treaca frustrarea?" e doar senil se agata ca raia de oameni , si porcaieste sa fie bagat in seama,painea lui, e cu catran, saracu, si cu Dumnezeu nu s-a intalnit niciodata in viata asta 7 11 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Tataie am citit pe aici atat de mult incat "ma ia somnul"...ca si un scurt rezumat, tu tot un frustrat esti, tu nu poti accepta faptul ca eu am facut greseli, le-am recunoscut, am invatat din ele si m-am maturizat. Oamenii se schimba! Nu poti sarii in capul meu ca a zis un nene ca si-a amintit el ca acum un an nu stiu ce nu i-a convenit si a mai scris unu care isi epilase peni*-ul ca a luat bts-uri si ca a ramas gravis, ca are stari de voma, etc. Daca eu eram ca cea din trecut, eram de mult la "de evitat" si nu aveam tarif de 300lei/ora daca nu exista trafic...putin imi pasa ce crezi tu, poti sa jognesti, sa te jelesti, sa comentezi pana maine, eu doar ti-am prezentat realitatea...noapte buna tuturor!Singura realitate sunt analizele. Restul e can- can.si daca nu , faci urat zilnic ca pipiloi ? Pe tine cine te-a băgat în seamă? Vezi-ți de lăbile tale, pe masa aia de morgă! M(o)arta face masaj pe masa de morgă! 4 23 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 misto toping 5 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Neata, iar nu a dormit mosu' de dorul meu! 4 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 bosorogule betiv, am diploma de tehnician maseur, am diploma de asistent medical generalist, am diploma de biolog, le-am pus pe pereti, dobitocule care latri numai minciunistiu mai bine decat tine ,si multi altii spalati pe creier , ce sunt vaccinurile, iar dezgropi topice vechi, dar urli -vai pooola mea -, cand o fac altii mars la baba ta , sa-ti faci datoria conjugala, de 25 de ani spui ca esti insurat, nu cred ca te-ai insurat la 20 de ani , ai pe putin 50, tataie , si ai o baba in pat ,distrusule , care ma tot babesti pe mine, vezi ce e in ograda taMamaie,nu te mai bate in piept cu cacaturile alea de diplome,ca nu sunt de chirurg,alea le poti cumpara la pachet cu 2000 lei fara sa treci o zi pe la scoala.PS. spune sincer,ai prestat pe Camil Ressu? 11 12 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu inteleg cine e "satul cu prosti" si dc minuseaza de cateva zile incontinuu; am incercat sa ai scriu dar mi-a blocat accesul. E si asta vreo p*zda frustrata? Ce fac unii din lipsa de ocupatie! 4 5 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 misto toping tu esti viata mea dar primu' e trolle...lovu' ❤❤❤ 3 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu inteleg cine e "satul cu prosti" si dc minuseaza de cateva zile incontinuu; am incercat sa ai scriu dar mi-a blocat accesul. E si asta vreo p*zda frustrata? Ce fac unii din lipsa de ocupatie! te iubeste 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 tu esti viata mea dar primu' e trolle...lovu' ❤❤❤ stau la rand ))) Link spre comentariu
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu inteleg cine e "satul cu prosti" si dc minuseaza de cateva zile incontinuu; am incercat sa ai scriu dar mi-a blocat accesul. E si asta vreo p*zda frustrata? Ce fac unii din lipsa de ocupatie! "Rozeta" 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 nu ti-a cerut nimeni parerea asa ca nu te baga ca, chilotii in cur! De cand pana cand o bomba biologica ca tine trebuie sa-mi ceara parerea? Fato, esti doar o prestatoare, una de proasta factura care nu respecta regulile jocului. Esti de evitat! Stai dracului in caminul tau cald cu ala care te iubeste neconditionat si imbolnaveste-l pe ala. Cu restul ce ai? 5 6 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mamaie,nu te mai bate in piept cu cacaturile alea de diplome,ca nu sunt de chirurg,alea le poti cumpara la pachet cu 2000 lei fara sa treci o zi pe la scoala.PS. spune sincer,ai prestat pe Camil Ressu? ba cretinule care esti cretin, vrei diploma de chirurg ca sa fac masaj?????? ,,cacaturile alea ,, de diplome au insemnat examene, ani multi de scoala ,lucruri care de tu habar nu ai, care nu se cumpara pe bani , dobitocule ce camil resu visezi, dobitocule , am lucrat in invatamant, am educat cateva generatii de japite si gioarse ca tine ,am vazut aurolaci analfabeti si smecheri care plangeau cu teancul de bani ,sa-i ajutam sa aiba o paine de mancat, la examene de corigenta la fara frecventa , sau seral, ca au copii acasa , si aveau peste 30 de ani,aia voiau sa cumpere certificatul de absolvire , poate asa ai facut si tu , panarama ce esti , de vorbesti de cumparat diplome iesi dracului cu aberatiile tale de proxenet escroc care ceri bani , fara frica si rusine pentru protectia imaginii, vrei 4500 de lei , ca atat i-ai cerut lui Betty,exact aici, la inceput,iti trebuie o planere penala , ca in rest ai dat adresa de la Lincontro, cretin batran si tupeist, sper sa putrezesti curand in puscarie tu si toata gasca de bosorogi combinatori STAI PE CURUL TAU SI NU TE MAI AGATA DE MINE , VEZI DE BABA TA , NU MAI MANCA RAHAT 6 11 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 repede citisi nu cresc stiuleti la mine la tara , decat pomi fructiferi Ce-ai facut fa prostituata masculina? Pai nu te-ai batut cu pumnii in piept ca stai in zona de nord a Bucurestiului,respectiv in Otopeni? Vezi fa prostituata masculina cum te-ai dat singur de gol ca stai in zona subcarpatica,exact acolo unde ti-am spus ca stai (Margineanca,Buda,imprejurimi) Asta explica de ce iti permiti sa mergi doar la Sinaia si Busteni.Ti-ai dracu' de taranusi mitomani si dementi! 6 11 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Degeaba sunt brazi. Toti turistii de cacat arunca gunoaie, pet-uri, toate nenorocirile.Zona de munte e superba, insa nu e pusa in valoare si nici respectata.Vai de Plm!!!!!Prostituata masculina vorbeste de gunoaie,cand el are curtea plina de gunoaie. Mareste poza asta sa vezi gardul din lemn purezit si plin de gauri.Vezi si plase din fier aruncate peste tot. 8 11 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Vai de Plm!!!!!Prostituata masculina vorbeste de gunoaie,cand el are curtea plina de gunoaie. Mareste poza asta sa vezi gardul din lemn purezit si plin de gauri.Vezi si plase din fier aruncate peste tot.ala e materialul ramas de la constructia gratarului. Totusi, nu stiu cata inconstienta pe Betty sa zica ca si face casa, ca asta o sa duca sa i-o taie si dupaia o pune in ograda prezentata mai sus 6 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 ba cretinule care esti cretin, vrei diploma de chirurg ca sa fac masaj?????? ,,cacaturile alea ,, de diplome au insemnat examene, ani multi de scoala ,lucruri care de tu habar nu ai, care nu se cumpara pe bani , dobitocule ce camil resu visezi, dobitocule , am lucrat in invatamant, am educat cateva generatii de japite si gioarse ca tine ,am vazut aurolaci analfabeti si smecheri care plangeau cu teancul de bani ,sa-i ajutam sa aiba o paine de mancat, la examene de corigenta la fara frecventa , sau seral, ca au copii acasa , si aveau peste 30 de ani,aia voiau sa cumpere certificatul de absolvire , poate asa ai facut si tu , panarama ce esti , de vorbesti de cumparat diplome iesi dracului cu aberatiile tale de proxenet escroc care ceri bani , fara frica si rusine pentru protectia imaginii, vrei 4500 de lei , ca atat i-ai cerut lui Betty,exact aici, la inceput,iti trebuie o planere penala , ca in rest ai dat adresa de la Lincontro, cretin batran si tupeist, sper sa putrezesti curand in puscarie tu si toata gasca de bosorogi combinatori STAI PE CURUL TAU SI NU TE MAI AGATA DE MINE , VEZI DE BABA TA , NU MAI MANCA RAHAT Nebunei asteai sa-i dea careva un xanax si apoi o pula buna! Care se sacrifica? 5 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 ba cretinule care esti cretin, vrei diploma de chirurg ca sa fac masaj?????? ,,cacaturile alea ,, de diplome au insemnat examene, ani multi de scoala ,lucruri care de tu habar nu ai, care nu se cumpara pe bani , dobitocule ce camil resu visezi, dobitocule , am lucrat in invatamant, am educat cateva generatii de japite si gioarse ca tine ,am vazut aurolaci analfabeti si smecheri care plangeau cu teancul de bani ,sa-i ajutam sa aiba o paine de mancat, la examene de corigenta la fara frecventa , sau seral, ca au copii acasa , si aveau peste 30 de ani,aia voiau sa cumpere certificatul de absolvire , poate asa ai facut si tu , panarama ce esti , de vorbesti de cumparat diplome iesi dracului cu aberatiile tale de proxenet escroc care ceri bani , fara frica si rusine pentru protectia imaginii, vrei 4500 de lei , ca atat i-ai cerut lui Betty,exact aici, la inceput,iti trebuie o planere penala , ca in rest ai dat adresa de la Lincontro, cretin batran si tupeist, sper sa putrezesti curand in puscarie tu si toata gasca de bosorogi combinatori STAI PE CURUL TAU SI NU TE MAI AGATA DE MINE , VEZI DE BABA TA , NU MAI MANCA RAHATMamaie,ce inseamna Planare penala?Mamaie,lasa fumigena cu banii pentru protectie.Eu cred ca Betty te-a lamurit cand ti-a spus in PM sa-ti vezi de frectiile tale si sa lasi diversiunile. 9 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ce o sa se intample oare, imi vor da "ban" inca o data ptr ca ma apar in fata lor? Pentru banarea lui Picon trebuie să te adresezi Consiliului Suprem al Pulimii. Urmează următorii pași: -Se plătește o taxa judiciară de timbru în valoare de 1500 lei -Angajază un avocat,membru am baroului Falastoaca (3000 lei onorariul) -Se introduce o cerere de chemare în judecată (se face de avocat) -Se depune la registratură Consiliului Suprem al Pulimi. Acolo Sfântul Părinte Pipilica vizează cererea și face dosar, după care se va emite o citație pentru proces, pe care o primesc atât reclamantul, cât și pârâtul. Succes! Eu sunt fata econoama, nu arunc banii pe prostii ESCROCHERIE , EXTORCARE DE BANI, TAXA DE PROTECTIE, PROXENETISM LA LUMINA ZILEI,NU E O GLUMA 7 11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum