vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mamaie,ce inseamna Planare penala?Mamaie,lasa fumigena cu banii pentru protectie.Eu cred ca Betty te-a lamurit cand ti-a spus in PM sa-ti vezi de frectiile tale si sa lasi diversiunile.Te-ai facut albastru pestisor micuț? Vezi ca lover-boii primesc in strainatate 10 ani de închisoare... 6 14 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Deci,ca sã concluzionãm,in afarã de herpes genital,ce alte boli mai putem gãsi la Betty?😃 7 10 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 ESCROCHERIE , EXTORCARE DE BANI, TAXA DE PROTECTIE, PROXENETISM LA LUMINA ZILEI,NU E O GLUMA Iti dai seama ca te crede multa lumea , avand in vedere ca Betty s-a dat in vileag ca are guvid( iubi ), deci , deja are un proxenet 6 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cum fac sa nu le mai vad pe astea doua ? Ma dor ochii. Mor! 3 5 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Deci,ca sã concluzionãm,in afarã de herpes genital,ce alte boli mai putem gãsi la Betty?umbla vorba prin targ ca ar merge si pe preturi mai mici , cu alte numere de telefon si alte anunturi. Daca are cineva linkuri, asteptam cu interes 4 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cum fac sa nu le mai vad pe astea doua ? Ma dor ochii. Mor! Nenea ăsta, dai scroll si esti salvat de propria nesimțire, usor...si gata taci apoi! 6 14 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 ESCROCHERIE , EXTORCARE DE BANI, TAXA DE PROTECTIE, PROXENETISM LA LUMINA ZILEI,NU E O GLUMA Asta ai trimis si lui Betty pe PM si ti-a dat cu flitt.Ti-a explicat ca sunt glumele noastre si nu e treaba ta sa te bagi. Esti surprinsa,ca stiu? De asta sunt Sfantul Parinte Vazator cu Duhul Stiu toate magariile pe care le faceti pe PM-uri,ascunse ca niste zdrente de cea mai joasa speta. 9 12 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Te-ai facut albastru pestisor micuț? Vezi ca lover-boii primesc in strainatate 10 ani de închisoare...Mamaie,te-am rugat sa postezi si tu o poza recenta,una in care sa zambesti.Esti foarte frumoasa cand zambesti. 10 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mamaie,ce inseamna Planare penala?Mamaie,lasa fumigena cu banii pentru protectie.Eu cred ca Betty te-a lamurit cand ti-a spus in PM sa-ti vezi de frectiile tale si sa lasi diversiunile. PLANGERE PENALA , am corectat , sa nu mai fie dubiu si sa fii multumitde diversiuni la curul meu toata ziua cu comentarii , te ocupi tu , si eu zic s-o lasi balta ca nu-ti datorez explicatii, la nimic, despre nimic, nu te fute pe tine grija ce treaba are ce ceri tu cu betty? putea fi ea sau alta , ce ceri tu conteaza , important e ca cineva sa se sesizeze , cretinule , ca ti-a scapat porumbelul la betie , e treaba ta 6 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Deci,ca sã concluzionãm,in afarã de herpes genital,ce alte boli mai putem gãsi la Betty? depinde cat esti dispus sa oferi )) 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mamaie,te-am rugat sa postezi si tu o poza recenta,una in care sa zambesti.Esti foarte frumoasa cand zambesti.Pentru tine si prostii cu care-ti faci tu veacul pe aici!? Duceti-va la muierile voastre pestite...si stergeti-vă tampenile de pe la gură, ca nu dă nimeni doi bani pe voi. Trezeste-te la realitate pipilica...si vezi ca esti prost, ce te iei tu de zâmbetul meu!? Da-te la o parte, nu ai tu 10 mii de euro sa-mi dai mie...plus că tehnica ta de intimidare e de tot rahatul si te faci de ras, iar in ziua de azi nici anonimatul nu te mai salvează din propria neputință! 8 14 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 PLANGERE PENALA , am corectat , sa nu mai fie dubiu si sa fii multumitde diversiuni la curul meu toata ziua cu comentarii , te ocupi tu , si eu zic s-o lasi balta ca nu-ti datorez explicatii, la nimic, despre nimic, nu te fute pe tine grija ce treaba are ce ceri tu cu betty? putea fi ea sau alta , ce ceri tu conteaza , important e ca cineva sa se sesizeze , cretinule , ca ti-a scapat porumbelul la betie , e treaba ta Mamaie,te-ai enervat? Te inteleg perfect,te-ai simtit umilita cand Betty ti-a dat cu flit si te-a trimis la dat gheare la pula.PS.Cum faci masajul in zona genitala? 9 12 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Slăbuț. Şi zici să trec pe la betty, ha?doar in fuga! Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Pentru tine si prostii cu care-ti faci tu veacul pe aici!? Duceti-va la muierile voastre pestite...si stergeti-vă tampenile de pe la gură, ca nu dă nimeni doi bani pe voi. Trezeste-te la realitate pipilica...si vezi ca esti prost, ce te iei tu de zâmbetul meu!? Da-te la o parte, nu ai tu 10 mii de euro sa-mi dai mie...plus că tehnica ta de intimidare e de tot rahatul si te faci de ras, iar in ziua de azi nici anonimatul nu te mai salvează din propria neputință!Ce ai mamaica,de te-ai oparit asa rau la cur?Am vrut sa vad si eu ce frumusica esti fara dinti in gura. 10 11 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 depinde cat esti dispus sa oferi ))Fac și ploi de bani daca e nevoie,dar caut ceva mai de soi😉😃 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mamaie,te-am rugat sa postezi si tu o poza recenta,una in care sa zambesti.Esti foarte frumoasa cand zambesti. un anilingus frumos executat, da nu cred ca vrea vis 6 11 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ce ai mamaica,de te-ai oparit asa rau la cur?Am vrut sa vad si eu ce frumusica esti fara dinti in gura.Ce contează pentru tine cum sunt eu cand tu mori de frică sa te uiți măcar o clipa la tine!? La mine înseamnă trei luni in București pentru un zâmbet...si-asa lejer, cum imi place mie cu vacante cu tot. Sau...doar un telefon si-atât! Dar tu...ce te faci, cand o sa ma privesti in ochi, ca apoi sa poți privi si pe alți?!!! Hai gata, pa... 7 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mamaie,ce inseamna Planare penala?Mamaie,lasa fumigena cu banii pentru protectie.Eu cred ca Betty te-a lamurit cand ti-a spus in PM sa-ti vezi de frectiile tale si sa lasi diversiunile.Proastă e mamaia, dacă nu știe să facă deosebirea dintre caterincă și serios! 6 23 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 5, 2017 si mai zici ca nu esti Lisandru sifiliticule acum il jignesti pe Mos Tafarta crezand ca ii dai raspunsul lui Betty , Asa ai inceput si cearta cu mine de pe contul Advanced curentat si prost mai esti dupa ce fumezi cacat uscat de caine Analfabetule, nu este clona mea mitoman cretin si handicapat!!!! 2 6 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ce contează pentru tine cum sunt eu cand tu mori de frică sa te uiți măcar o clipa la tine!? La mine înseamnă trei luni in București pentru un zâmbet...si-asa lejer, cum imi place mie cu vacante cu tot. Sau...doar un telefon si-atât! Dar tu...ce te faci, cand o sa ma privesti in ochi, ca apoi sa poți privi si pe alți?!!! Hai gata, pa...De ce te superi asa tare?E normal sa ramai fara dinti in gura la varsta lui matale.Lasa ca iti pui tu placa in gura si mor dusmanii de invidie. 10 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Mamaie,te-ai enervat? Te inteleg perfect,te-ai simtit umilita cand Betty ti-a dat cu flit si te-a trimis la dat gheare la pula.PS.Cum faci masajul in zona genitala? nu tataie, curva-i curva pana moare si mai desteapta ca tine , care ai scapat porumbelul pe site, a raspuns diplomat,am inteles ca e reala povestea si a negociat plata 6 11 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Proastă e mamaia, dacă nu știe să facă deosebirea dintre caterincă și serios!Atat de proasta incat i-a trimis PM lui Betty s-o imbarlige,sa-i spuna ca e santaj,sa deschida topic special unde sa ma acuze de santaj si amenintari. Baba a fost umilita chiar si de Betty,i-a spus sa-si vada de frectiile ei si sa nu se mai bage in glumele noastre.Chiar daca Betty a lamurit problema,baba dementa a deschis ea un topic special in care vorbeste in numele lui Betty fara acordul ei. 11 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 nu tataie, curva-i curva pana moare si mai desteapta ca tine , care ai scapat porumbelul pe site, a raspuns diplomat,am inteles ca e reala povestea si a negociat plata Adica o faci pe betty curva? Nu ti-e asa un pic rusine? 4 6 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Proastă e mamaia, dacă nu știe să facă deosebirea dintre caterincă și serios! tu la 70 de ani, blestemi si zici ca e caterinca 7 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Bettyyyyyyyyyyy, unde esti? Mamaia ta te-a facut curva! 3 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum