Sari la conținut

Propun banarea lui Picon!

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Mamaie,ce inseamna Planare penala?

Mamaie,lasa fumigena cu banii pentru protectie.Eu cred ca Betty te-a lamurit cand ti-a spus in PM sa-ti vezi de frectiile tale si sa lasi diversiunile.

Te-ai facut albastru pestisor micuț? Vezi ca lover-boii primesc in strainatate 10 ani de închisoare...
  • Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci,ca sã concluzionãm,in afarã de herpes genital,ce alte boli mai putem gãsi la Betty?

umbla vorba prin targ ca ar merge si pe preturi mai mici , cu alte numere de telefon si alte anunturi. Daca are cineva linkuri, asteptam cu interes

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cum fac sa nu le mai vad pe astea doua ? Ma dor ochii. Mor!

Nenea ăsta, dai scroll si esti salvat de propria nesimțire, usor...si gata taci apoi!
  • Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

ESCROCHERIE , EXTORCARE DE BANI, TAXA DE PROTECTIE, PROXENETISM LA LUMINA ZILEI,NU E O GLUMA

Asta ai trimis si lui Betty pe PM si ti-a dat cu flitt.Ti-a explicat ca sunt glumele noastre si nu e treaba ta sa te bagi. :laugh2 

Esti surprinsa,ca stiu? :laugh2 

De asta sunt Sfantul Parinte Vazator cu Duhul :pope Stiu toate magariile pe care le faceti pe PM-uri,ascunse ca niste zdrente de cea mai joasa speta.

• Like 9
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Mamaie,lasa fumigena cu banii pentru protectie.Eu cred ca Betty te-a lamurit cand ti-a spus in PM sa-ti vezi de frectiile tale si sa lasi diversiunile.

PLANGERE PENALA , am corectat , sa nu mai fie dubiu si sa fii  multumit

de diversiuni la curul meu toata ziua cu comentarii , te ocupi tu , si eu zic s-o lasi balta ca nu-ti datorez explicatii, la nimic, despre nimic, nu te fute pe tine grija

ce treaba are ce ceri tu cu betty?

putea fi ea sau alta , ce ceri tu conteaza , important e ca cineva sa se sesizeze , cretinule , ca ti-a scapat porumbelul la betie , e treaba ta

• Like 6
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mamaie,te-am rugat sa postezi si tu o poza recenta,una in care sa zambesti.Esti foarte frumoasa cand zambesti.

Pentru tine si prostii cu care-ti faci tu veacul pe aici!? Duceti-va la muierile voastre pestite...si stergeti-vă tampenile de pe la gură, ca nu dă nimeni doi bani pe voi. Trezeste-te la realitate pipilica...si vezi ca esti prost, ce te iei tu de zâmbetul meu!? Da-te la o parte, nu ai tu 10 mii de euro sa-mi dai mie...plus că tehnica ta de intimidare e de tot rahatul si te faci de ras, iar in ziua de azi nici anonimatul nu te mai salvează din propria neputință!

• Like 8
  • Minus 14
Link spre comentariu

PLANGERE PENALA , am corectat , sa nu mai fie dubiu si sa fii  multumit

de diversiuni la curul meu toata ziua cu comentarii , te ocupi tu , si eu zic s-o lasi balta ca nu-ti datorez explicatii, la nimic, despre nimic, nu te fute pe tine grija

ce treaba are ce ceri tu cu betty?

putea fi ea sau alta , ce ceri tu conteaza , important e ca cineva sa se sesizeze , cretinule , ca ti-a scapat porumbelul la betie , e treaba ta

Mamaie,te-ai enervat? :laugh2  :laugh2

Te inteleg perfect,te-ai simtit umilita cand Betty ti-a dat cu flit si te-a trimis la dat gheare la pula.

PS.Cum faci masajul in zona genitala? :thinking

• Like 9
  • Minus 12
Link spre comentariu

Pentru tine si prostii cu care-ti faci tu veacul pe aici!? Duceti-va la muierile voastre pestite...si stergeti-vă tampenile de pe la gură, ca nu dă nimeni doi bani pe voi. Trezeste-te la realitate pipilica...si vezi ca esti prost, ce te iei tu de zâmbetul meu!? Da-te la o parte, nu ai tu 10 mii de euro sa-mi dai mie...plus că tehnica ta de intimidare e de tot rahatul si te faci de ras, iar in ziua de azi nici anonimatul nu te mai salvează din propria neputință!

Ce ai mamaica,de te-ai oparit asa rau la cur?Am vrut sa vad si eu ce frumusica esti fara dinti in gura.

• Like 10
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce ai mamaica,de te-ai oparit asa rau la cur?Am vrut sa vad si eu ce frumusica esti fara dinti in gura.

Ce contează pentru tine cum sunt eu cand tu mori de frică sa te uiți măcar o clipa la tine!? La mine înseamnă trei luni in București pentru un zâmbet...si-asa lejer, cum imi place mie cu vacante cu tot. Sau...doar un telefon si-atât! Dar tu...ce te faci, cand o sa ma privesti in ochi, ca apoi sa poți privi si pe alți?!!!

Hai gata, pa...

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Proastă e mamaia, dacă nu știe să facă deosebirea dintre caterincă și serios!
  • Like 6
  • Minus 23
Link spre comentariu
  • Oras:world
  • Oras:world

si mai zici ca nu esti Lisandru sifiliticule  :laugh2  

acum il jignesti pe Mos Tafarta  crezand ca ii dai raspunsul lui Betty , Asa ai inceput si cearta cu mine de pe contul Advanced  :no2 

curentat si prost mai esti dupa ce fumezi cacat uscat de caine  :laugh2 

Analfabetule, nu este clona mea mitoman cretin si handicapat!!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Ce contează pentru tine cum sunt eu cand tu mori de frică sa te uiți măcar o clipa la tine!? La mine înseamnă trei luni in București pentru un zâmbet...si-asa lejer, cum imi place mie cu vacante cu tot. Sau...doar un telefon si-atât! Dar tu...ce te faci, cand o sa ma privesti in ochi, ca apoi sa poți privi si pe alți?!!!

Hai gata, pa...

De ce te superi asa tare?E normal sa ramai fara dinti in gura la varsta lui matale.

Lasa ca iti pui tu placa in gura si mor dusmanii de invidie.

• Like 10
  • Minus 12
Link spre comentariu

Mamaie,te-ai enervat? :laugh2  :laugh2

Te inteleg perfect,te-ai simtit umilita cand Betty ti-a dat cu flit si te-a trimis la dat gheare la pula.

PS.Cum faci masajul in zona genitala? :thinking

:laugh2  :laugh2 nu tataie, curva-i curva pana moare si mai desteapta ca tine , care ai scapat porumbelul pe site, :laugh2   a raspuns diplomat,am inteles ca e reala povestea   si a  negociat plata

• Like 6
  • Minus 11
Link spre comentariu

Proastă e mamaia, dacă nu știe să facă deosebirea dintre caterincă și serios!

Atat de proasta incat i-a trimis PM lui Betty s-o imbarlige,sa-i spuna ca e santaj,sa deschida topic special unde sa ma acuze de santaj si amenintari. :laugh2

Baba a fost umilita chiar si de Betty,i-a spus sa-si vada de frectiile ei si sa nu se mai bage in glumele noastre.

Chiar daca Betty a lamurit problema,baba dementa a deschis ea un topic special in care vorbeste in numele lui Betty fara acordul ei.

• Like 11
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

:laugh2  :laugh2 nu tataie, curva-i curva pana moare si mai desteapta ca tine , care ai scapat porumbelul pe site, :laugh2   a raspuns diplomat,am inteles ca e reala povestea   si a  negociat plata

Adica o faci pe betty curva? Nu ti-e asa un pic rusine? 

• Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...