miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Te stii pe tine ce faci , trantore , in orele pierdute zilnic ca sa-i minusezi pe toti cu acea clona @satulcuprosti si asta chiar te oftica maxim , ca ai dat banii pe ea degeaba Nu te mai rostogoli pe aici cacaciosule , ca tot pleava societatii ramai si fara un ban in buzunare 23 17 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Bettyuta mea frumoasa,de ce vrei sa stricam o asa prietenie frumoasa,cladita pe sentimente pure?Vindemi-l pe sclavul Mikyduta.Zi un pret? in postarea mea era vorba de PICON, cred ca ai inteles gresit 5 7 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Up 4 6 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Sa ai un cont XXL si o clona SP (last samurai) si sa postezi asa ceva,dovedeste fara nici cea mai mica indoiala ca esti bolnav psihic. Sa ai zeci de conturi clona, sa ai, cumulat, cateva zeci de mii de postari, sa hartuiesti non-stop, sa-ti traiesti viata pe forum, sa faci trafic de puncte de reputatie, sa mananci orez cu paine, sa bei Metaxa cu Pepsi ... toate astea sunt, indubitabil, semne ale unor tulburari psihice severe. PS Traiti-ar familia traditionala, Mos Izmana! 3 9 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Este adevarat ca esti fiul unei foste prostituate? 4 3 Link spre comentariu
halong bay Reputație: 70 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Ce discutii...mai bine vorbim de femei,nu credeti? 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Up Să ce? 1 4 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Evolutia Pisatului din @satulcuprosti Cand am iesit de pe acest Topic , v-am lasat saraci si prostiCand m-am intors , v-am gasit si mai saraci si mai prosti Poza aceasta este cu dedicatie speciala.(ca sa nu o mai stergi/moderezi in permanenta de pe Topicul acesta http://nimfomane.com/forum/topic/98869-este-miky77-prostituata-masculina/page-2 ) Afla cat esti de prost.jpgEste ca ai bagat 72 de lei sa vezi cat esti de proasta ?Ti-ai mai facut si cont SP Lastsamurai,dar tot curva masculina ramai.Sunt curios cat de proasta ti-a spus aparatul ca esti ? 18 21 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Te stii pe tine ce faci , trantore , in orele pierdute zilnic ca sa-i minusezi pe toti cu acea clona @satulcuprosti si asta chiar te oftica maxim , ca ai dat banii pe ea degeaba Nu te mai rostogoli pe aici cacaciosule , ca tot pleava societatii ramai si fara un ban in buzunare Afla cat esti de prost.jpgai editat tarziu proast-o, iti este rusine cu aparatul ala probat de tine,ai dat 72 de lei si ti-a spus ca esti cea mai proasta curva de pe forum? 18 21 Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Uf, ce uameni rai, ce tot aveți cu mikypuță? Lăsați băiatul în pace, răilor! http://i.imgur.com/qfF9yLc.gif 4 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 10, 2017 din ura lor comuna,si foamea de putere,,s-a nascut , o dragoste pura, 2 suflete pereche care s-au gasit,,,,induiosator....sa-i promovam , pe orice topic ca ,precis iau oscarul Laba ...mai faceti laba ? Macar nu ling barbati in cur si ii mangai cu stelute de reputatie , homosexualilor Dragoste la prima vedere.jpg 8 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Muama ce n-am ras! 4 6 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Bre Papagalesteule, chiar daca nu ai fi recunoscut, tot un prostanac ipocrit esti. Si nu pot sa nu remarc ca si tu urasti intelectualii. I-ai fi fost grozav de util lui Mos Ilici in 91. Acuma înţeleg de ce tot forumu' îşi bate pula de tine. Îţi meriţi soarta.Q.E.D.! Hmm, mai are rost sa iti raspunda cineva la aberatiile tale . Pana la urma tot un molestator virtual ramaiMolestator şi molestat. 4 8 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Acuma înţeleg de ce tot forumu' îşi bate pula de tine. Îţi meriţi soarta.Q.E.D.! Molestator şi molestat. Pentru ca e un prost de aia isi bate joc forumul de el.Apropo pe taica sau l am si banat odata.Si ala la fel de prost ca el.Se impuscau unu pe altu 19 16 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Aoleu, ăştia se mai şi înmulţesc? 3 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Este ca ai bagat 72 de lei sa vezi cat esti de proasta ?Ti-ai mai facut si cont SP Lastsamurai,dar tot curva masculina ramai.Sunt curios cat de proasta ti-a spus aparatul ca esti ? Afla cat esti de prost.jpgai editat tarziu proast-o, iti este rusine cu aparatul ala probat de tine,ai dat 72 de lei si ti-a spus ca esti cea mai proasta curva de pe forum? Bucatareaso de ce tipi pe aici in lipsa mea? Te-ai fript cu tagaia plina de ulei incins? Doamne, cat de prost e Miky.Imi tot da minusuri de pe ultimul samurai gay, dar asa forta. Cred ca si-a luat un script pentru ca le da mai repede decat ar putea in mod normal.Foarte amuzant, sa mor. Pai, bai bulangiule, crezi ca ma intereseaza pe mine de cacaturile astea? Pot sa-mi fac cate conturi vreau. Pe forumul asta se pare ca e liber la clone. Doamne, incredibil de prost baiatul asta.Prost, ratat, frustrat, mitoman, vai de el. Multa muie in orice caz. A vazut ca am dat cateva plusuri celor care fac misto de el zilnic, asa ca a turbat. Doamne, prost esti. E un cacat de forum. N-ai nimic mai pretios in viata? P.S: In caz ca n-ai inteles, pot sa iau ban, mi se rupe. Insa, vor exista repercusiuni. Asa, ca sa fie prietenie si pace in lume. Si tu Pulez ce dracu' dai din falci acolo daca nu stii ce spui si ma confunzi ? Nu mai bine te duceai sa dai o buca pe o 100 de lei (ca de obicei) si iti vedeai de treaba? Faza cu 600 de lei a fost doar un spectacol prost si o recenzie a unui inflacarat care vede o gaura doar din an in Pasti (si doar cand o plateste) Oracaiti ca niste fetite proaste, ca din gura de sarpe , cand vine vorba de puncte. de reputatie negativa. Dar de ce nu freclamati asta si cand primiti pozitive cu sutele degeaba (la diverse schimburi pe aici) sau cand va sustineti tovarasii vostrii minusari de cariera , sa dea la altii in scop de a-i bana ? Hmmm prostute mai sunteti , uneori . M-ati vazut pe mine ca ma agit in halul acesta ca am primit mai bine de 10.000 de minusuri intr-o luna , fetite tantaloaice si oropsite ce sunteti ?.Acum daca tot m-ati intaratat degeaba , cu toate ca v-am mai spus sa va potoliti asteptati-va si din partea mea la acelasi tratament. Sau cumparati-va SP si va salvati fundurile de prostanaci zambareti pe aici. Pana atunci ....dans pepuselor , dans.....ca vine urgia dupa voi ....scapa cine poate 25 17 Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Deci, NU s-a terminat telenovela? 1 4 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Nea Miky va avea o surpriza. 16 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 10, 2017 din ura lor comuna,si foamea de putere,,s-a nascut , o dragoste pura, 2 suflete pereche care s-au gasit,,,,induiosator....sa-i promovam , pe orice topic ca ,precis iau oscarul M-am pișat pe tine, de râs. 9 25 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 11, 2017 din ura lor comuna,si foamea de putere,,s-a nascut , o dragoste pura, 2 suflete pereche care s-au gasit,,,,induiosator....sa-i promovam , pe orice topic ca ,precis iau oscarul M-am pișat pe tine, de râs. o fi , daca zici,, da vezi ca bate vantul 7 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 11, 2017 o fi , daca zici,, da vezi ca bate vantul Nu are importanță, am jetul puternic. Și acid. 6 24 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Nu are importanță, am jetul puternic. Și acid. eu spun ca ,tocmai ai reusit sa faci dovada ca @satul cu prosti e contul tau, a aparut imediat in notificari dand minusuri, asa se intampla mereu cand te simti atacat,cand primesti minusvad ca a ramas verde, ai platit din nou, ai dat bani cred si pe astia:@sullafelix,@obiectiv,@ jollyjoker, toate aparute simultan , cu care n-am schimbat 1 vorba, toate mi-au luat postarile la minusat,sunt aparute imediat dupa ce am spus ca 10 useri la un internet cafe , te baneaza in cateva oreadica, te-ai udat rau , de frica, si ai scos multi bani din buzunar am inteles eu , si altii intelegcontul ala cu satul , s-a facut de ras cu topicul Cat de labagiu sa fii sa dai minusuri altui cont SP, eu nu l-asi fi reinnoit in locul tau , topicul ala o sa-i ramana agatat de coada permanent 8 7 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2017 eu spun ca ,tocmai ai reusit sa faci dovada ca @satul cu prosti e contul tau, a aparut imediat in notificari dand minusuri, asa se intampla mereu cand te simti atacat,cand primesti minusvad ca a ramas verde, ai platit din nou, ai dat bani cred si pe astia:@sullafelix,@obiectiv,@ jollyjoker, toate aparute simultan , cu care n-am schimbat 1 vorba, toate mi-au luat postarile la minusat,sunt aparute imediat dupa ce am spus ca 10 useri la un internet cafe , te baneaza in cateva oreadica, te-ai udat rau , de frica, si ai scos multi bani din buzunar am inteles eu , si altii intelegcontul ala cu satul , s-a facut de ras cu topicul Cat de labagiu sa fii sa dai minusuri altui cont SP, eu nu l-asi fi reinnoit in locul tau , topicul ala o sa-i ramana agatat de coada permanentHmm, cata ipocrizie , de parca eu schimbam vorbe cu tine si tot ma minusai , inclusiv pe postari doar cu emoticoane. Nu ca mi-ar pasa, dar cel putin nu te da victima cand faci acelasi lucru. 8 7 Link spre comentariu
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Inceputul anilor 70, intr-o mahala din Bucuresti. E dimineata, prima zi de Craciun. Pe un colt de laita, un baietel de 7-8 ani se uita trist in gol. E Pipilica, eroul povestii noastre. ‘Inca un Craciun fara cadouri’, isi spune cu lacrimi in ochi. Nu intelege de ce, in ultima vreme chiar a incercat sa fie cuminte. Si la scoala a fost mai bine, a reusit sa nu ramana repetent si anul asta. Se ridica brusc dupa cateva minute, ca si cum si-a amintit de ceva, si merge sa mai arunce o privire sub crenguta de brad pusa de mama pe hol. Poate ca Mos Craciun o fi intarziat din cine stie ce cauza! Dezamagire, din nou, nici urma de daruri! Inainte de a apuca sa scoata un alt oftat, aude batai in usa. Pipilica isi trage repede pe el izmenele cele bune, si o tuleste sa deschida. ‘E acasa ma-ta?’ il intreaba latrat omul din usa. E un barbat tanar, mic de statura si foarte agitat. Pipilica da din cap ca ‘da’. Omul intra, ii intinde un pachet de eugenii, si se indreapta spre mama, care il astepta deja in usa dormitorului. Copilul se inseninase la fata. A primit si el un cadou! Colegilor, la scoala, le va spune ca Mosul i-a adus o masinuta si un trenulet. Baietelul nostru a inteles din timp ca tot ce conteaza este cum esti vazut de cei din jur, si nu cum esti in realitate. Desface tacticos pachetul. Din dormitor se aud gemete si niste sunete care par un fel de indemnuri si incurajari din partea mamei. Nu prea le intelege el, dar acum nu are timp sa se gandeasca la asta. O Eugenia intreaga il asteapta doar pe el! E aproape amiaza. Dinspre bucatarie vine un miros placut de orez fiert si paine proaspata. Mama vorbeste la telefon cu cineva, ii comunica adresa si ii explica cum se poate ajunge la ei. Pipilica a observat asta si in trecut, si nu pricepe de ce e nevoie ca toti oamenii sa stie unde locuiesc ei. Ar intreba-o pe mama, dar se teme sa nu se enerveze si sa-l altoiasca din nou cu cureaua. Nu apuca sa-si termine gandul, ca se aud din nou batai in usa. De data asta, e un batranel gras si chel. Poarta ochelari si un fel de scufita de Mos Craciun. Are o voce blanda. Il mangaie pe crestet pe Pipilica, ii ofera o sticla de un sfert, dupa care o urmeaza pe mama in dormitor. Baiatul analizeaza nedumerit sticla, nu mai vazuse asa ceva pana acum. ‘P-E-P-S-I’ – silabiseste el. Ia o gura din ea. ‘Oare asa arata un miracol de Craciun?’, se intreaba. Nu isi imaginase vreodata ca o astfel de bautura ar putea exista. Se indragosteste pe loc de gustul ei, si isi jura ca, atunci cand va fi mare si va avea banii lui, sa bea Pepsi la fiecare masa, chiar si cu alte bauturi.Tocmai atunci, batranelul, gol pusca, iese din dormitor si se repede spre baie. Pipilica arunca o privire insistenta la bucile omului, imaginea asta ii starneste mereu un sentiment placut, intens, pe care il va intelege si aprecia abia peste ani si ani. http://media.npr.org/assets/img/2010/12/13/sadsanta_wide-1bbcda64ca78117b933a9eea5127613ac08e8594-s900-c85.jpg Este adevarat ca esti fiul unei foste prostituate? Prostu' satului, de ce ma fortezi sa ma repet?Atunci cand preiei o idee, e recomandat sa precizezi si sursa. Probabil asa procedai si la scoala, copiai la teze de la colegu' de banca si nici macar un suc nu-i dadeai. 2 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 11, 2017 eu spun ca ,tocmai ai reusit sa faci dovada ca @satul cu prosti e contul tau, a aparut imediat in notificari dand minusuri, asa se intampla mereu cand te simti atacat,cand primesti minusvad ca a ramas verde, ai platit din nou, ai dat bani cred si pe astia:@sullafelix,@obiectiv,@ jollyjoker, toate aparute simultan , cu care n-am schimbat 1 vorba, toate mi-au luat postarile la minusat,sunt aparute imediat dupa ce am spus ca 10 useri la un internet cafe , te baneaza in cateva oreadica, te-ai udat rau , de frica, si ai scos multi bani din buzunar am inteles eu , si altii intelegcontul ala cu satul , s-a facut de ras cu topicul Cat de labagiu sa fii sa dai minusuri altui cont SP, eu nu l-asi fi reinnoit in locul tau , topicul ala o sa-i ramana agatat de coada permanentNiciun cont din cele enumerate de tine nu-mi aparține și nici nu am legătură cu ele. Nu am avut niciodată clone. Sub cuvânt de onoare! Crezi ce vrei, poți abera in voie! 7 24 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum