Sari la conținut

Propun banarea lui Picon!

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)

Hmm, cata ipocrizie , de parca eu schimbam vorbe cu tine si tot ma minusai , inclusiv pe postari doar cu emoticoane. Nu ca mi-ar pasa, dar cel putin nu te da victima cand faci acelasi lucru.

Pestisor prost si agramat, tot asa plangi de foame pe aici? Nu-ti arunca jupanii macar un oscior si tie? Ti-ai demonstrat deja devotamentul de lacheu, de ce nu te considera unul de-al lor oare?

Niciun cont din cele enumerate de tine nu-mi aparține și nici nu am legătură cu ele. Nu am avut niciodată clone. Sub cuvânt de onoare! Crezi ce vrei, poți abera in voie!

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cea mai tare gluma, mosule! Auzi acolo, 'cuvant de onoare' la grobianul si hartuitorul-sef al forumului!!!

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Pestisor prost si agramat, tot asa plangi de foame pe aici? Nu-ti arunca jupanii macar un oscior si tie? Ti-ai demonstrat deja devotamentul de lacheu, de ce nu te considera unul de-al lor oare?

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cea mai tare gluma, mosule! Auzi acolo, 'cuvant de onoare' la grobianul si hartuitorul-sef al forumului!!!

Iar ai ieșit mă, din canale?
  • Like 7
  • Minus 24
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue
Reputație: 0

:laugh2

Tu ar trebuii sa te autointitulezi "prostul nr 1" ;"cel mai sarac dintre saraci"; "frustratul 2 ca de, locul unu apartine lui Picon" ;"chislea" ; "bataia de joc a forumului"; "pi*da masculina" ; "retardatul mintal care crede ca obtine ceva daca imi da "-" ; poti sa dai pana paralizezi" =)) saracieeee!

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

S

Tu ar trebuii sa te autointitulezi "prostul nr 1" ;"cel mai sarac dintre saraci"; "frustratul 2 ca de, locul unu apartine lui Picon" ;"chislea" ; "bataia de joc a forumului"; "pi*da masculina" ; "retardatul mintal care crede ca obtine ceva daca imi da "-" ; poti sa dai pana paralizezi" =)) saracieeee!

Zici de saracia din Satul cu prosti ?

Si-a mai platit o luna contul sa fie de rasul curcilor pe aici  :laugh2  

• Like 24
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:c
  • Oras:c

S

Zici de saracia din Satul cu prosti ?

Si-a mai platit o luna contul sa fie de rasul curcilor pe aici  :laugh2  

Bai Muiky, bai taranus tu nu ai deloc simtul ridicolului?

Tu de cate luni iti platesti contul? Si pentru ce, sa le tii partea tuturor parashutelor. Sa fii eroul Delieipisii si a lui Betty? :slap2 :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

E o diferenta  eu il plateam si inainte  , ca imi permit si nu cu intentia de a da minusuri , saracie  

Ca acum am ajuns sa fac abuz de acestea cu anumiti tantalai , izmenari si controsi , e cu totul alta treaba   :)

Momentan nu sunt poponar ca sa tin partea unor ratati ca voi care isi fac zilnic de lucru pe aici contrand pe unul sau pe altul din lipsa de ocupatie (ca se vede clar intentia voastra si santajul pe care il tot invocati) , deci automat ca le tin cu preponderenta partea fetelor .....pe multe le atacati din invidie , ca nu aveti bani sa le futeti . Ia sa se fi futut degeaba cu voi ....brusc vi se schimba strategia , plapumarilor .  :no2 

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu

E o diferenta  eu il plateam si inainte  , ca imi permit si nu cu intentia de a da minusuri , saracie  

Ca acum am ajuns sa fac abuz de acestea cu anumiti tantalai , izmenari si controsi , e cu totul alta treaba   :)

Momentan nu sunt poponar ca sa tin partea unor ratati ca voi care isi fac zilnic de lucru pe aici contrand pe unul sau pe altul din lipsa de ocupatie (ca se vede clar intentia voastra si santajul la care il tot invocati) , deci automat ca le tin cu preponderenta partea fetelor .....pe multe le atacati din invidie , ca nu aveti bani sa le futeti . Ia sa se fi futut degeaba cu voi ....brusc vi se schimba strategia , plapumarilor .  :no2

Abuzul e abuz, nu e "altă treabă"! Iar ți-ai dat cu stângu'-n dreptu'!

• Like 6
  • Minus 24
Link spre comentariu

eu spun ca ,tocmai ai reusit sa faci dovada ca @satul cu prosti e contul tau, a aparut imediat in notificari dand minusuri, asa se intampla mereu cand te simti atacat,cand primesti minus

vad ca a ramas  verde, ai platit din nou, ai dat bani cred si pe astia:

@sullafelix,

@obiectiv,

@ jollyjoker,

toate aparute simultan , cu care n-am schimbat 1 vorba, toate mi-au luat postarile la minusat,sunt aparute imediat dupa ce am spus ca 10 useri la un internet cafe , te baneaza in cateva ore

adica, te-ai udat rau , de frica, si ai scos multi bani din buzunar

am inteles eu , si altii inteleg

contul ala cu satul  , s-a facut de ras cu topicul Cat de labagiu sa fii sa dai minusuri altui cont SP, eu nu l-asi fi reinnoit in locul tau , topicul ala o sa-i ramana agatat de coada permanent

Este ciudat ... satul cu prosti m-a minusat si pe mine la greu ... dar Picon a fost de partea mea mereu ... si s-a razboit rau de tot cu Pipilica, nu cred ca trebuie bagati in aceeasi oala ...

Cum am spus si pe alt topic deschis de fete, am primit acum doua saptamani un telefon de la o fata care da minusuri la greu pe forum anumitor useri si care mi-a explicat ca nu are nimic personal cu mine, insa este nevoita sa imi dea cat mai multe minusuri, fiindca trebuie sa isi achite o obligatie fata de alti useri care au ajutat-o sa scape de unul care o hartuia, depunctandu-l pana ce l-au banat. Mi-a zis ca asa merge treaba pe acest forum, se formeaza gasti, se ajuta reciproc, depunctand pe cate un user pentru a-l elimina de pe forum.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Sa ai zeci de conturi clona, sa ai, cumulat, cateva zeci de mii de postari, sa hartuiesti non-stop, sa-ti traiesti viata pe forum, sa faci trafic de puncte de reputatie, sa mananci orez cu paine, sa bei Metaxa cu Pepsi ... toate astea sunt, indubitabil, semne ale unor tulburari psihice severe.

:clapp   Pipilica - virusul internetului, un mare rahat in mijlocul drumului.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Este ciudat ... satul cu prosti m-a minusat si pe mine la greu ... dar Picon a fost de partea mea mereu ... si s-a razboit rau de tot cu Pipilica, nu cred ca trebuie bagati in aceeasi oala ...

Cum am spus si pe alt topic deschis de fete, am primit acum doua saptamani un telefon de la o fata care da minusuri la greu pe forum anumitor useri si care mi-a explicat ca nu are nimic personal cu mine, insa este nevoita sa imi dea cat mai multe minusuri, fiindca trebuie sa isi achite o obligatie fata de alti useri care au ajutat-o sa scape de unul care o hartuia, depunctandu-l pana ce l-au banat. Mi-a zis ca asa merge treaba pe acest forum, se formeaza gasti, se ajuta reciproc, depunctand pe cate un user pentru a-l elimina de pe forum.

Chiar asa se intampla 

Dar Piconul a luat-o pe aratura in ultima perioada si s-a Pipilizat :)

• Like 21
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:world
  • Oras:world

Momentan nu sunt poponar ca sa tin partea unor ratati ca voi care isi fac zilnic de lucru pe aici contrand pe unul sau pe altul din lipsa de ocupatie (ca se vede clar intentia voastra si santajul pe care il tot invocati) , deci automat ca le tin cu preponderenta partea fetelor .....pe multe le atacati din invidie , ca nu aveti bani sa le futeti . Ia sa se fi futut degeaba cu voi ....brusc vi se schimba strategia , plapumarilor .  :no2 

Bai analfabetule, pune mana pe carte si invata cretinule ca ti-o tragi singur la muie. Cand ti-am spus ca nu sti sa legi doua cuvinte nu m-ai crezut.

Pai cum vine asta bai muistule, "momentan nu sunt poponar", noi ce sa intelegem, esti poponar si momentan ai luat o pauza sau vrei sa te dedici meseriei de curva masculina si sa devi poponar!!??  :laugh2

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Chiar asa se intampla 

Dar Piconul a luat-o pe aratura in ultima perioada si s-a Pipilizat :)

De ce mă? Că te-am lăsat și nu te-am contrat o perioadă, nu ți-am răspuns jignirilor pe care mi le adresai, doar pentru faptul că am dat din greșeală un punct sau două, unuia care te muia? Azi, ți-am dat și ție, tot din greșeală, un + ... se mai întâmplă când ești pe telefon, cu touch-screen. De ce m-am Pipilizat, pentru că finalmente, văzând că nu te potolești și nu înțelegi, te-am muit și eu? Pentru că Betty, în prostia ei, a postat un buletin de analize din care se vedea că are herpes genital și, în loc să pună batista pe țambal și să se trateze, a început să jignească?  Pentru că Marta, după ce o luase pe arătură pe topicul cu vaccinurile, deschis de ea, a început să mă jignească și să facă și alte porcării ... ce voiai? S-o pup? 

Tu, vezi-ți de treaba ta, nu mai băga bățul prin gard, că poate îți intră în cur! Capisci? 

• Like 8
  • Minus 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...