Sari la conținut

Life Achievements

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

nu stiu, din masura ce majoritatea e ratata, poate ne spuneti si cum ati ajuns la aceasta concluzie.

Omul este construit sa-si doreasca mai mult. Indiferent cat are cauta sau se plange...

Succesul este subiectiv, ca si bunatatea, pentru ca este una cum te vad ceilalti, este cu totul altceva cum te vezi tu.

Poti fi subapreciat sau supraapreciat de ceilalti sau de tine insuti.

In concluzie, indiferent ce pareri sunt, singura cale este sa te accepti asa cum esti.

Majoritatea se considera ratati sau sunt considerati de cei din jur.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:the buleni

Omul este construit sa-si doreasca mai mult. Indiferent cat are cauta sau se plange...

Succesul este subiectiv, ca si bunatatea, pentru ca este una cum te vad ceilalti, este cu totul altceva cum te vezi tu.

Poti fi subapreciat sau supraapreciat de ceilalti sau de tine insuti.

In concluzie, indiferent ce pareri sunt, singura cale este sa te accepti asa cum esti.

Majoritatea se considera ratati sau sunt considerati de cei din jur.

sa ne preocupam totusi de afirmatia dumitale, cum ca cei mai multi sunt niste ratati. din moment ce admiti ca notiunea e subiectiva, proprie, de ce iti permiti s-o exprimi? ai o placere in a improsca lumea cu opiniile tale?

Link spre comentariu

sa ne preocupam totusi de afirmatia dumitale, cum ca cei mai multi sunt niste ratati. din moment ce admiti ca notiunea e subiectiva, proprie, de ce iti permiti s-o exprimi? ai o placere in a improsca lumea cu opiniile tale?

Eu nu cred ca am dat cuiva in cap cu opinia mea. Sesizez ca am atins un subiect sensibil in ce te priveste.

Ti-am explicat deja de ce am afirmat ca majoritatea sunt ratati.

Poti avea succes la job, dar sa fii nefericit in casnicie sau certat cu parintii/rudele/prietenii... Sentimentul de ratat este cel de neimplinire, iar in aceasta privinta poti avea N motive.

Sper ca te-am lamurit, acum Fuck off ca incep sa cer bani pentru lectii de psihologie.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Eu nu cred ca am dat cuiva in cap cu opinia mea. Sesizez ca am atins un subiect sensibil in ce te priveste.

Ti-am explicat deja de ce am afirmat ca majoritatea sunt ratati.

Poti avea succes la job, dar sa fii nefericit in casnicie sau certat cu parintii/rudele/prietenii... Sentimentul de ratat este cel de neimplinire, iar in aceasta privinta poti avea N motive.

Sper ca te-am lamurit, acum Fuck off ca incep sa cer bani pentru lectii de psihologie.

pai hai sa nu dau nici eu in cap cu opinia mea. eu cred ca esti o frustrata care nu se simte bine decat intrand constant in conflict cu alte persoane pentru a-ti demonstra cat de buna esti prin comparatie. ii privesti pe toti de sus cu aroganta specifica omului nesigur pe el, iti proiectezi angoasele pe alti tovarasi de-aici in speranta ca vei scapa de ele. esti incapabila sa ai o viata dincolo de meseria pe care ai practicat-o. penibil si trist.

da' stii cum se zice....whatever makes you tick ;)

Link spre comentariu

pai hai sa nu dau nici eu in cap cu opinia mea. eu cred ca esti o frustrata care nu se simte bine decat intrand constant in conflict cu alte persoane pentru a-ti demonstra cat de buna esti prin comparatie. ii privesti pe toti de sus cu aroganta specifica omului nesigur pe el, iti proiectezi angoasele pe alti tovarasi de-aici in speranta ca vei scapa de ele. esti incapabila sa ai o viata dincolo de meseria pe care ai practicat-o. penibil si trist.

da' stii cum se zice....whatever makes you tick ;)

Nu am chef astazi. Pastreaza-ti antipatia fata de mine pana la ziua in care imi pierd timpul cu oameni care cred multe, dar stiu putine.

Postarea mea a fost dura fata de "tovaras" pentru ca ultimul lucru care ii trebuie acum este sa fie mangaiat pe cap, uneori un sut in fund este un pas inainte.

Imagineaza-ti filme fara mine.

Link spre comentariu

Nu am chef astazi. Pastreaza-ti antipatia fata de mine pana la ziua in care imi pierd timpul cu oameni care cred multe, dar stiu putine.

Postarea mea a fost dura fata de "tovaras" pentru ca ultimul lucru care ii trebuie acum este sa fie mangaiat pe cap, uneori un sut in fund este un pas inainte.

Imagineaza-ti filme fara mine.

ca sa am o antipatie fata de tine (sau orice altceva) ar trebui sa-mi pese, ceea ce nu e cazul :)

tu de fapt esti o ioana d'arc care incearca sa-i salveze pe toti de tot si toate, chiar si impotriva vointei lor...atata altruism... :)

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

ca sa am o antipatie fata de tine (sau orice altceva) ar trebui sa-mi pese, ceea ce nu e cazul :)

tu de fapt esti o ioana d'arc care incearca sa-i salveze pe toti de tot si toate, chiar si impotriva vointei lor...atata altruism... :)

Yara, yara... o dam dintr-o extrema intr-alta.  :slap2

Hai sa spun ce stiu eu cu siguranta: Esti nefutut! Ia masuri si lasa-ma. :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Amandino, ce s-a întâmplat cu șefu&shit, au scăpat nebătuți?

Nu nebatuti de soarta. :)

Ce nu-si face omul cu mana lui...  Preconizez o cadere cu genunchi juliti... :)

Mi-am luat banii si am plecat, mi-a luat zile sa ma obisnuiesc cu gandul si sa nu mai trimit toate energiile negative care ma inconjurau sau pe care le traiam. Puterea furiei este mai mare decat cea a dragostei, o sa ma simta... :)

Sunt atat de scarbita incat nu reusesc sa ma apuc sa caut iar.

Toate la timpul lor, pui. :)

Link spre comentariu
  • Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare

Analiza analiza

Nu am rime la mine azi

O sa scriu ce imi trece prin minte

Ce plm conteaza

Nu mai sta si despica firul in sapte

Futi nu futi pulii vremea trece

Si la batranete te intrebi ce plta ai realizat.

Ce am scris e treaba mea ce am scris. Am incercat sa fiu cat mai obiectiv posibil si nu a fost neaparat o lauda sau ceva, pur si simplu simteam ca daca nu scriu sa citeasca si altcineva, posibil altcineva ca mine, tineam pentru mine si eram egoist, cam cum sunt mai tot timpul ...

Puteti crede si puteti spune ce vreti, faceti analiza degeaba la finalul zilei :))

Eu tot mi-am indeplinit ideile romantice :) ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

:slap2 :slap2  Se pare ca exista si un Tantric masculin , pacat ca nu este si varianta feminina online sa ii faca o " analiza " :laugh2

mie imi placea cum scria nenea, avea continuitate in vorbe ...poate mai scrie ceva...macar el nu arunca rahat(potcesc nu turcesc) in ochii cititorului :D

Link spre comentariu

O chema Alexandra  Aka Botique (Târfa târfelor crăiasa curvelor)

O sa incerc sa respect un pic linia cronologica cat de cat pot sa imi aduc eu aminte.

In anul scolar ce tocmai se terminase, mai exact la inceputul lui, m-am reintalnit cu un vechi prieten de cartier (statea in blocul din imediata vecinatate a blocului meu) si oarecum ... bine am facut, prost ca nu am reusit sa ma departez de nefasta influenta a lui ... dar mna ... ce sa fac ... astia introvertiti sunt adoptati de catre extrovertiti ...

Era vara, vacanta, soare, cald astea. Tipul asta venea cu fel si fel de povesti care mai decare mai extraordinare si mirobolante, incat cine il asculta zicea ca e cine stie ce fiu de miliardar. Tentat oarecum de ideea de a iesi la socializat, intr-o seara ma ia cu japca in oras.

A fost marfa, nu zic nu. Toate serile alea petrecute in oras pana in zorii zilelor de vara ... Cea mai misto perioada. O perioada ce nu o sa o mai pot retrai niciodata.

In prima seara in care am iesit, era sa ma lipesc de una .... daca nu ar fi fost CockBlocker-ul de tovaras al meu "mult prea binevoitor". Chiar era dragu fatuca ...

Dupa seara asta, am mai iesit ce am mai iesit, pana intr-o zi cand o intalnim pe Craiasa. Toti aveam undeva intre 14 si 16 ani, nu mai stiu exact care cati ani avea.

Ne mai intalnim noi ce ne mai intalnim cu fatuca asta, era chiar dragu, avea ceva al ei care ma scotea din minti. Atunci am aflat ca fetele prefera golanii, batusii si abuzatorii, idee confirmata ani mai incolo.

Tipa asta sugea puli precum respir eu cand urc pe munti :)). Indiferent, orcui, oriunde (mai putin mie, d'aia îi si zic tarfa ;) v-ati prins, nu?).

Am stat ceva vreme pe langa ea incercand fel si fel de tactici, dar din pacate trebuia sa fiu cu mult mai dur si cu mult mai nesimtit cu ea, lucru pe care nu l-am putut face nici-o data, sa fiu nesimtit, abuzator sau dur cu o femeie, orice femeie. Ma feresc de chestia asta. Nu vroiam sa devin ceva ce nu fusesem invatat sa fiu.

Stiu, trebuia sa am mai mult tupeu, dar nici ea nu prea ma indemna sa ma dau la ea, adica nu dadea semne sau ceva de: "hai, fute-ma". Probabil ca si asta a fost atuul ei de a pierdut vremea degeaba cu mine, ca stia ca nu o sa incerc nimic.

La un moment dat, tipul asta, CockBlocker-ul care cica se presupunea! ca trebuia sa imi fie Wingmen, imi zice ca de la tovaras la tovaras: "ba da-o'n plmea, uit-o si iesi in lume, cunoaste alte tipe, e balta plina de peste".

Serios?! Serios tipule? Dupa ce am investit atata timp, sa mai investesc alt timp si energie cu alta???!?!

Ba chiar si ea ma lua la misto si imi zicea sa o las sa ies in lume sa cunosc si alte tipe ... plmea fa ... bine.

Nu regret timpul petrecut degeaba cu ea, o experienta in plus pentru mine, regret ca nu s-a intamplat mai dupa ceva vreme, sau acum. Daca as fi avut mintea de acum atunci ....

La un moment dat, cum era ea punkerita, se combina tipa asta cu unu mai de la tara, punker si el (nu stiu cum pula mea se face, de toti taranii sunt punkeri ...), ca sa aflu ca dadea in ea ca surdu'n clopot ... cu pumnii si picioarele, nu cu pula, cum ar fi trebuit.

Pai bine fă tarfa .... eo iti ofer liniste tandrete astea chestii nebuneli, si tu te duci cu saracovici ala? Cred ca asa i-am zis la un moment dat.

Pai stii, ca nu pot sa plec de la el, ca sunt certata cu ai mei si bla bla bla.

Pai pula mea, vino la mine.

Nu ca bla bla bla. Nu mai stiu ce motiv penibil a bagat.

Dupa ceva vreme, asta stiu ca se intampla prin iunie 2006, vine la mine dupa ce fusese la mare, sa vorbim ... ce, nici eu nu mai stiu daca eu am chemat-o sau ea a venit din propriei initiativa.

Stam noi ce stam si la un moment dat, scoate un telefon ieftinache cu capabilitati de inregistrare audio video. Imi arata un film p0rno cu ea cum ii suge pula astuia .... :|

- Serios?! Pe bune? Ii zic.

- Ce e? Ma intreaba ea razand.

Imi venea sa îi plesnesc una de sa nu mai stie cum o cheama. Dar nu. Am inceput sa fac un pic misto de ea, chiar daca ma durea in timp ce faceam misto de ea si stiam ca o sa regret.

Am intrebat-o: Pai bine fă, cu mine nu vrei dar cu toti betivii si drogatii da ... De ce?

- Nu stiu, banuiesc ca nu ne potrivim.

- Da ce n-am eu si altii au?

- Nu stiu, poate o alta fata te va place.

- ..... bine ...

De atunci nu a mai vrut nici sa ne vedem in oras cum ne vedeam candva o data.

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

O chema Alexandra  Aka Botique (Târfa târfelor crăiasa curvelor)

O sa incerc sa respect un pic linia cronologica cat de cat pot sa imi aduc eu aminte.

In anul scolar ce tocmai se terminase, mai exact la inceputul lui, m-am reintalnit cu un vechi prieten de cartier (statea in blocul din imediata vecinatate a blocului meu) si oarecum ... bine am facut, prost ca nu am reusit sa ma departez de nefasta influenta a lui ... dar mna ... ce sa fac ... astia introvertiti sunt adoptati de catre extrovertiti ...[/size]

Era vara, vacanta, soare, cald astea. Tipul asta venea cu fel si fel de povesti care mai decare mai extraordinare si mirobolante, incat cine il asculta zicea ca e cine stie ce fiu de miliardar. Tentat oarecum de ideea de a iesi la socializat, intr-o seara ma ia cu japca in oras.[/size]

A fost marfa, nu zic nu. Toate serile alea petrecute in oras pana in zorii zilelor de vara ... Cea mai misto perioada. O perioada ce nu o sa o mai pot retrai niciodata.

In prima seara in care am iesit, era sa ma lipesc de una .... daca nu ar fi fost CockBlocker-ul de tovaras al meu "mult prea binevoitor". Chiar era dragu fatuca ...

Dupa seara asta, am mai iesit ce am mai iesit, pana intr-o zi cand o intalnim pe Craiasa. Toti aveam undeva intre 14 si 16 ani, nu mai stiu exact care cati ani avea.

Ne mai intalnim noi ce ne mai intalnim cu fatuca asta, era chiar dragu, avea ceva al ei care ma scotea din minti. Atunci am aflat ca fetele prefera golanii, batusii si abuzatorii, idee confirmata ani mai incolo.

Tipa asta sugea puli precum respir eu cand urc pe munti :)). Indiferent, orcui, oriunde (mai putin mie, d'aia îi si zic tarfa ;) v-ati prins, nu?).

Am stat ceva vreme pe langa ea incercand fel si fel de tactici, dar din pacate trebuia sa fiu cu mult mai dur si cu mult mai nesimtit cu ea, lucru pe care nu l-am putut face nici-o data, sa fiu nesimtit, abuzator sau dur cu o femeie, orice femeie. Ma feresc de chestia asta. Nu vroiam sa devin ceva ce nu fusesem invatat sa fiu.

Stiu, trebuia sa am mai mult tupeu, dar nici ea nu prea ma indemna sa ma dau la ea, adica nu dadea semne sau ceva de: "hai, fute-ma". Probabil ca si asta a fost atuul ei de a pierdut vremea degeaba cu mine, ca stia ca nu o sa incerc nimic.

La un moment dat, tipul asta, CockBlocker-ul care cica se presupunea! ca trebuia sa imi fie Wingmen, imi zice ca de la tovaras la tovaras: "ba da-o'n plmea, uit-o si iesi in lume, cunoaste alte tipe, e balta plina de peste".

Serios?! Serios tipule? Dupa ce am investit atata timp, sa mai investesc alt timp si energie cu alta???!?!

Ba chiar si ea ma lua la misto si imi zicea sa o las sa ies in lume sa cunosc si alte tipe ... plmea fa ... bine.

Nu regret timpul petrecut degeaba cu ea, o experienta in plus pentru mine, regret ca nu s-a intamplat mai dupa ceva vreme, sau acum. Daca as fi avut mintea de acum atunci ....

La un moment dat, cum era ea punkerita, se combina tipa asta cu unu mai de la tara, punker si el (nu stiu cum pula mea se face, de toti taranii sunt punkeri ...), ca sa aflu ca dadea in ea ca surdu'n clopot ... cu pumnii si picioarele, nu cu pula, cum ar fi trebuit.

Pai bine fă tarfa .... eo iti ofer liniste tandrete astea chestii nebuneli, si tu te duci cu saracovici ala? Cred ca asa i-am zis la un moment dat.

Pai stii, ca nu pot sa plec de la el, ca sunt certata cu ai mei si bla bla bla.

Pai pula mea, vino la mine.

Nu ca bla bla bla. Nu mai stiu ce motiv penibil a bagat.

Dupa ceva vreme, asta stiu ca se intampla prin iunie 2006, vine la mine dupa ce fusese la mare, sa vorbim ... ce, nici eu nu mai stiu daca eu am chemat-o sau ea a venit din propriei initiativa.

Stam noi ce stam si la un moment dat, scoate un telefon ieftinache cu capabilitati de inregistrare audio video. Imi arata un film p0rno cu ea cum ii suge pula astuia .... :|

- Serios?! Pe bune? Ii zic.

- Ce e? Ma intreaba ea razand.

Imi venea sa îi plesnesc una de sa nu mai stie cum o cheama. Dar nu. Am inceput sa fac un pic misto de ea, chiar daca ma durea in timp ce faceam misto de ea si stiam ca o sa regret.

Am intrebat-o: Pai bine fă, cu mine nu vrei dar cu toti betivii si drogatii da ... De ce?

- Nu stiu, banuiesc ca nu ne potrivim.

- Da ce n-am eu si altii au?

- Nu stiu, poate o alta fata te va place.

- ..... bine ...

De atunci nu a mai vrut nici sa ne vedem in oras cum ne vedeam candva o data.

leutule să știi că mă simt mandra că te-am cunoscut fie și o dată acum câteva zile :) bea și tu lacrima lui Ovidiu... sănătate și virtute!
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

are degeaba tot cu "vroaim" in loc de " voiam " scrie ;)

Da, e un amestec între "a voi" și "a vrea", incorect. E o formă folosită extrem de des, mai ales în exprimarea verbală, în special de cei ce au o anumită vârstă.

• Like 5
  • Minus 17
Link spre comentariu

are degeaba tot cu "vroaim" in loc de " voiam " scrie ;)

Da, corect, voiam. Numai ca se foloseste atat de mult vroiam, incat e un fel de complectez, plus multe alte exemple care imi scapa acum. E plina limba romana de ... paradoxuri?!

Si nu e ca si cum iti sare in minte sa te intrebi: "ba ... cum pula mea se scrie cuvantul asta"?!

As a side joke ... Cateodata cand citesc un cuvant, ma blochez pe el pana ii uit sensul si stau si ma intreb: Ce cuvant e asta?! Ce descrie?! Ce face?!

Link spre comentariu

leutule să știi că mă simt mandra că te-am cunoscut fie și o dată acum câteva zile :) bea și tu lacrima lui Ovidiu... sănătate și virtute!

Bag niste Jack Caruțașu' ;) (<= referinta Misu si Ionica)

Link spre comentariu

Am uitat sa ii bag si o scurta descriere ... Deh ... Sunt treaz de la 0717.

Tipa inalta ~1.70, corp aproape atletic, tzatze nici prea prea dar nici scandura, par cretz de rupea periile cu el, numai bun de apucat la "prestatie", la fata aducea un pic cu Scarlett Johansson, ceva cur, nici prea lucrat dar nici absent.

Numai buna de tavaleala. Regret ca nu am apucat sa o tavalesc si eu nitel ... :(

Da aea e ... Nu poti sa le ai pe toate in viata ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...