Sari la conținut

Educație Sexuala - avem o asemenea educație sau lipsa ei ne afectează pe noi înșine si pe cei cu care dorim sa împărțim trăirile noastre

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu imi plac babele ca tine.Cand te ai dus la doctor ce a zis ?Mamaie un concediu la Techirghiol sa te familiarizezi cu pamantu alea alea:))))))))

Nici să nu îți placa femeile ca mine, esti prea mic si insignifiant si nu reusesti la vârsta ta sa faci ceva diferit cu viata. De fapt, uită de mine si ca exista oameni ca mine...tu esti buricul universului si iti mănânci propriile mațe in fiecare zi pe stomacul gol pentru că esti un insatisfacut si vrei sa iti versi frustrarea pe cineva, dar problema este ca iti ramane totul pe limbă ca un ghem si nu te mai saturi sa rumegi ca boul la poarta noua. Punct...

• Like 9
  • Minus 14
Postat

Nici să nu îți placa femeile ca mine, esti prea mic si insignifiant si nu reusesti la vârsta ta faci ceva diferit cu viata. De fapt, uită de mine si ca exista oameni ca mine...tu esti buricul universului si iti mănânci propriile mațe in fiecare zi pe stomacul gol pentru că esti un insatisfacut si vrei sa iti versi frustrarea pe cineva, dar problema este ca iti ramane totul pe limbă ca un ghem si nu te mai saturi sa rumegi ca boul la poarta noua. Punct...

Lasa vrajeala dintisorule!Ahahahahahaha

Cand iti pui dintii in gura aia stirba????:

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lasa vrajeala dintisorule!Ahahahahahaha

Cand iti pui dintii in gura aia stirba????:

Lasă vrajeala ieftină muratule, treci in beci si număra-ți mararul dintre neuron si celula originară a prostiei in care te-ai nascut si o sa vietuiesti in continuare, că asa vreau eu. Nu te mai lua de gurita mea ca nu ai tu treabă, decat...am spus si repet, sa rămâi prost in continuare si pe din afară cu dinti sau lipsă.
  • Like 10
  • Minus 14
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Normal...am spus si iti repet, ai doar impresii de fitos in cap, iar creierul ti-a plecat la plimbare, te-a rejectat din el. Ai rămas cu pula si nu mai cunosti in creierii cui cauti si ce anume se gaseste acolo, ai uitat si...uitarea sa-ti fie uitare, esti iertat.

Dacă ai avea creierul meu, ți-ar lua-o fizicul razna. Oricul, ești razna!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă ai avea creierul meu, ți-ar lua-o fizicul razna. Oricul, ești razna!

Aceleasi texte le bagi oricui...esti naiv, crezând ca-ti fac toți hatarul tie. Hai pa.

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Aceleasi texte le bagi oricui...esti naiv, crezând ca-ti fac toți hatarul tie. Hai pa.

Le bag doar semidocților.

Pa! "Întâlnire" plăcută!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Le bag doar semidocților.

Pa! "Întâlnire" plăcută!

Le bagi in sertarasul tau limitat de-atâta vreme ce-ti apasa umerii si mintea, esti obosit...recunoaste! Ca nu pacalesti pe nimeni cu invectivele tale.
  • Like 8
  • Minus 14
Postat

Le bagi in sertarasul tau limitat de-atâta vreme ce-ti apasa umerii si mintea, esti obosit...recunoaste! Ca nu pacalesti pe nimeni cu invectivele tale.

Poți fi mai clară, Clari?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poți fi mai clară, Clari?

Mintea ta e apăsată de vreme, căci esti omul care preferă să bage istoria in sertaras...fără a pricepe ca-n ea totul se repetă si-ajungi pe-acelasi drum mereu si mereu, crezând că trăiesti o viață. De aceea te iei de momentele unei necunoscute in mod grotesc, numindu-i micul moment de intimitate ca fiind curvie pentru ca altul si nu tu, ii lasa niste hârtii/bani pe noptieră. Ce face acel moment blamat din oameni...Un moment, o clipă din viață mea ce merita apreciată de superficiala care-s eu, nu tu...acela care nu-si gaseste un sens intr-o discutie cu mine.

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Mintea ta e apăsată de vreme, căci esti omul care preferă să bage istoria in sertaras...fără a pricepe ca-n ea totul se repetă si-ajungi pe-acelasi drum mereu si mereu, crezând că trăiesti o viață. De aceea te iei de momentele unei necunoscute in mod grotesc, numindu-i micul moment de intimitate ca fiind curvie pentru altul si nu tu, ii lasa niste hârtii pe noptieră. Ce face acel moment blamat din oameni...un moment, o clipă din viață mea ce merita apreciată de superficială care-s eu, nu tu acela care nu-si gaseste un sens intr-o discutie cu mine.

Dar, nu te blamez domniță dragă, nu am acest drept și nici nu am de ce! Doar, vreau să lași această dezgustatoare ipocrizie. Alles klarr, Clari?

• Like 6
  • Minus 23
Postat

Lasă vrajeala ieftină muratule, treci in beci si număra-ți mararul dintre neuron si celula originară a prostiei in care te-ai nascut si o sa vietuiesti in continuare, că asa vreau eu. Nu te mai lua de gurita mea ca nu ai tu treabă, decat...am spus si repet, sa rămâi prost in continuare si pe din afară cu dinti sau lipsă.

Clariii ti ai pus deja dintii ???Ai moflait micul dejun ca o doamna fara proteza ce esti?:)))Ahahahahahahaha
  • Like 16
  • Minus 15
  • Oras:Europa
Postat

Dar, nu te blamez domniță dragă, nu am acest drept și nici nu am de ce! Doar, vreau să lași această dezgustatoare ipocrizie. Alles klarr, Clari?

Cum sa renunte la aceasta ipocrizie ?

Este modul ei de viata. Ar insemna suicid.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Clariii ti ai pus deja dintii ???Ai moflait micul dejun ca o doamna fara proteza ce esti?:)))Ahahahahahahaha

Streptococul din copilărie te mai bântuie încă și-ți crește nivelul de compulsie, iar tu te trezești repetând imagini și gânduri...fără nici un motiv și aparent fără nici o explicație. Repetând cuvântul "dinte" după ce ai spus, de sute de ori cuvintele despre mamă, înjurând oamenii p-aci...răbdare, așa o să ajungi ușor la obiectul mult dorit, cel al obsesiei tale. Ușor, dar sigur!...

• Like 10
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum sa renunte la aceasta ipocrizie ?

Este modul ei de viata. Ar insemna suicid.

Băi omule tu ești conștient de ceea ce comunici prin spusele tale!? De aceea vă zic mereu că sunteți niște oameni răi... Dacă era o altă fată în locul meu și primea atitudinea voastră ca fiind...pe bune?!!! De când până când ipocrizia e, doar pentru că spuneti voi că este așa, fără să aduceți nici o probă!? Sunteți prosti...atât doar. Și niște curve stricate!
  • Like 9
  • Minus 13
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

.Rabdare, așa o să ajungi la obiectul mult dorit...al obsesiei tale ușor, dar sigur.

Adica DMX o sa ajunga la dintele tau?

• Like 1
Postat

Băi omule tu ești conștient de ceea ce comunici prin spusele tale!? De aceea vă zic mereu că sunteți niște oameni răi... Dacă era o altă fată în locul meu și primea atitudinea voastră ca fiind...pe bune?!!! De când până când ipocrizia e, doar pentru că spuneti voi că este așa, fără să aduceți nici o probă!? Sunteți prosti...atât doar. Și niște curve stricate!

In locul tau, m as intreba de ce nu mai este si o alta fata...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adica DMX o sa ajunga la dintele tau?

Nu. Obsesia se oprește în punctul acela în care i-a căzut primul dinte de lapte și și-a reamintit faptul că a renunțat la mamă, celebrul conflict de renunțare la sânul mamei și mai târziu...cel familial. Mai ales la bărbați...e special!

• Like 14
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

In locul tau, m as intreba de ce nu mai este si o alta fata...

Ba sunt, am văzut eu cu ochii mei ce le fac băieții aici pe forum. Și alții au vazut și nu reușesc să-și explice faptele voastre si poveștile din acest spațiu virtual...

• Like 14
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Care dinte?

Vistantric este cheala in gura. :laugh2

De la minusurile tale si ale amicilor tăi? Sunteți idioți tare...toți, să stați călare în fiecare zi pe mine de la ora 15 pana la ora unu noaptea, cu minusuri.
  • Like 14
  • Minus 13
Postat

Ba sunt, am văzut eu cu ochii mei ce le fac băieții aici pe forum. Și alții au vazut și nu reușesc să-și explice faptele voastre si poveștile din acest spațiu virtual...

E doar un joc. Tu ar trebui sa stii asta.

• Like 2
Postat

Sunteți idioți tare...toți, să stați călare în fiecare zi pe mine de la ora 15 pana la ora unu noaptea

adica dupa ce ca te platesc mai sunt si idioti?

• Like 2

Postat

Daca o platesc, normal ca sunt. :)

Asa gandeam si eu! Din ce stiu ea o face din placere si pentru placere.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...