picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 21, 2017 Prietene nu am impus nimanui sa nu posteze, am rugat sa nu se posteze cu referire la raspunsul meu, fiindca anticipam ca se va ajunge la dispute de genul asta, cum se ajunge dealtfel cand se discuta religie sau politica. Nu am timp sau interes sa explic pe internet de ce am o anumita opinie, poate si din deficit de rabdare.Nu vreau ca nimeni sa se abtina din nimic, vreau doar ca eu/opinia mea initiala sa nu fi fost/ sa nu fie adusa in discutie. Cer prea mult sau care-i problema? Da, ceri prea mult, pe un forum de socializare. Cu scuzele de rigoare, e aberant și asta nu justifică virulența și agresivitatea ta. Încearcă să gândești lucid și îmi vei da dreptate. 8 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Lopixe, mai mergi in Bali? ps.Imi bag perpulisul si 3 cantaloupe in neamul de victime al lui picon.Nu anul asta. Da, posibil anul care vine. Studiez niste destinatii potrivite pentru fotografie landscape cu tarm de mare/ocean, momentan. Sa vedem, daca nu era ciuma din Madagascar...
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Nu anul asta. Da, posibil anul care vine. Studiez niste destinatii potrivite pentru fotografie landscape cu tarm de mare/ocean, momentan. Sa vedem, daca nu era ciuma din Madagascar... Uita-te si la Seychelle(La Digue)
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Uita-te si la Seychelle(La Digue)Dap, e de luat in calcul !
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Da, ceri prea mult, pe un forum de socializare. Cu scuzele de rigoare, e aberant și asta nu justifică virulența și agresivitatea ta. Încearcă să gândești lucid și îmi vei da dreptate. Scrise senseiul, care doarme 4 ore si dupa somn, activitate a organismului uman presupusa a fi relaxanta, se trezeste la 5 dimineata si injura de mama focului o femeie. Vai de mea.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 21, 2017 Da, ceri prea mult, pe un forum de socializare. Cu scuzele de rigoare, e aberant și asta nu justifică virulența și agresivitatea ta. Încearcă să gândești lucid și îmi vei da dreptate.N-ai de ce sa te scuzi, ms de "lamuriri". 1
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Dap, e de luat in calcul ! Stai cu ochii pe Qatar Airways, mai ales.De cand cu criza, baietii trebuie sa mentina cumva afacerea. Si Emirates are oferte bune pentru Africa si Asia.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Uita-te si la Seychelle(La Digue)Ma gandeam la Menorca sau Formentera de Revelion, nitica plaja + distractie + fotografie. Sa vedem, nu e batuta'n cuie ! Ar mai fi si varianta Agadir sau Tanger, tot de revelion/ianuarie....
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 21, 2017 In sfarsit te comporti ca un baiat cumsecade si dai sfaturi pertinente. Te pup pe obrajor Miski. Doar pe unul
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 21, 2017 Scrise senseiul, care doarme 4 ore si dupa somn, activitate a organismului uman presupusa a fi relaxanta, se trezeste la 5 dimineata si injura de mama focului o femeie. Vai de mea.Reinventează-te, am zis!Scapete, 10mm!
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Ma gandeam la Menorca sau Formentera de Revelion, nitica plaja + distractie + fotografie. Sa vedem, nu e batuta'n cuie ! Ar mai fi si varianta Agadir sau Tanger, tot de revelion/ianuarie.... Mai bine strangi ceva bani si mergi in Asia de Sud Est.Atat Thailanda, cat si Filipine, au o gramada de zone landscape.Sau Vietnam, cu Halong Bay.Iar preturile, mai ales pentru Thailanda, sunt la un nivel redus.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Mai bine strangi ceva bani si mergi in Asia de Sud Est.Atat Thailanda, cat si Filipine, au o gramada de zone landscape.Sau Vietnam, cu Halong Bay.Iar preturile, mai ales pentru Thailanda, sunt la un nivel redus.Am vazut, pentru Thailanda zici ca nu e adevarat. Au cazut mult preturile in zona !
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Reinventează-te, am zis!Scapete, 10mm! Nu te mai baga in seama, bai gogonea din 1950, stai pe curul tau.Ti-am zis, continua-ti marsul triumfal.
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Mai bine strangi ceva bani si mergi in Asia de Sud Est.Atat Thailanda, cat si Filipine, au o gramada de zone landscape.Sau Vietnam, cu Halong Bay.Iar preturile, mai ales pentru Thailanda, sunt la un nivel redus. Da.Imediat dupa peak season, adica dupa 15 ianuarie, gasesti preturi rezonabile.
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 21, 2017 Nu te mai baga in seama, bai gogonea din 1950, stai pe curul tau.Ti-am zis, continua-ti marsul triumfal.De fapt, tu te-ai băgat în seamă, așa cum faci de obicei, dementule!10mm!
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 De fapt, tu te-ai băgat în seamă, așa cum faci de obicei, dementule!10mm! Mars triumfal in pas de victima.Nu te mai baga in seama, aici se scrie despre religie si excursii in afara tara, domenii in care esti afon.
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 21, 2017 Mars triumfal in pas de victima.Nu te mai baga in seama, aici se scrie despre religie si excursii in afara tara, domenii in care esti afon.Deocamdată, se scrie de zmardoieli, cu care, ești de acord.Discuțiile despre religie, politică și fotbal, sunt cele mai aprinse și duc aproape mereu la conflicte, de aceea nu m-am băgat la discuții. Nu încă. Cât despre călătorii în afara țării ... băi meltene, când eu călătoream, tu nici la faza de S.F., nu erai! Stai pe cantaloupele tale și ia apă-n gură, că faci praf! Ești praf oricum ...10mm! 6 12
insemnari din miskinul subteran Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Calatoreai tu cu autobuzul Partidului, da, normal, 'ti-ai dracu' de gogonea anala modificata genetic. Repet, stai pe curu' tau. Si nu reinventa, iti sta bine, asa cum esti. Ai de mea.
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 21, 2017 Inca ceva laurentiu scumpete mica, vezi cum faci sa fim intre patru pereti si o usa incuiata cateva minute, ca n-as vrea sa pleci fara sa-ti iei doza de "placere" completa. Hai screme-te ca la sala, ca poate-ti iese de data asta.Nu, dragutule, in natura, ca asa ne place noua. Pe la 12, duminica asta. Maine, unde se termina asfaltul, in mortii ma-tii, sa intelegi si tu ceva . N-ai cum sa ma confuzi, ca nu va mai fi nimeni. Si motiveaza-te bine, ca ai nevoie.
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 21, 2017 Prietene nu am impus nimanui sa nu posteze, am rugat sa nu se posteze cu referire la raspunsul meu, fiindca anticipam ca se va ajunge la dispute de genul asta, cum se ajunge dealtfel cand se discuta religie sau politica. Nu am timp sau interes sa explic pe internet de ce am o anumita opinie, poate si din deficit de rabdare.Nu vreau ca nimeni sa se abtina din nimic, vreau doar ca eu/opinia mea initiala sa nu fi fost/ sa nu fie adusa in discutie. Cer prea mult sau care-i problema? Da, ceri prea mult. Postezi, iti este luata opinia in discutie, cum ai facut si tu cu a altora. Nu te-a intarit dumnezeul tau, nu ti-a dat rabdare?! Esti un mare cacat si esti doar un argument in plus ca astia ca tine sunt niste cacati, care incearca sa-si ascunda duhoarea sub poleiala de ciocolata 6
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 21, 2017 Da, ceri prea mult, pe un forum de socializare. Cu scuzele de rigoare, e aberant și asta nu justifică virulența și agresivitatea ta. Încearcă să gândești lucid și îmi vei da dreptate.Daca ar fi fost capabil sa gandeasca lucid, nu posta ce tot posteaza. Edificator pentru ideile lui este comportamentul, nu? Si supremul argument e ca "bate". Bate pe mortii ma-sii in cuie, pe gard, aia bate !
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 21, 2017 Calatoreai tu cu autobuzul Partidului, da, normal, 'ti-ai dracu' de gogonea anala modificata genetic. Repet, stai pe curu' tau. Si nu reinventa, iti sta bine, asa cum esti. Ai de mea.Într-adevăr, vai de ta! Ești de râs și tu și ta. 10mm! 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 21, 2017 Nu, dragutule, in natura, ca asa ne place noua. Pe la 12, duminica asta. Maine, unde se termina asfaltul, in mortii ma-tii, sa intelegi si tu ceva . N-ai cum sa ma confuzi, ca nu va mai fi nimeni. Si motiveaza-te bine, ca ai nevoie. Bai scumpete care "noua" ? Ce natura vrei, crezi ca mergem la picnic ?Eu te-as vreau intre patru pereti, fara geamuri, eventual cu usa incuiata si cheia pusa deoparte, sa nu poti iesi decat cand vreau eu. Asa imi place mie, asta e argumentul pe care bourenii ca tine il inteleg cel mai bine. De motivatie n-am nevoie, ca pentru mine esti doar o rutina. Da, ceri prea mult. Postezi, iti este luata opinia in discutie, cum ai facut si tu cu a altora. Nu te-a intarit dumnezeul tau, nu ti-a dat rabdare?! Esti un mare cacat si esti doar un argument in plus ca astia ca tine sunt niste cacati, care incearca sa-si ascunda duhoarea sub poleiala de ciocolata Pulica, data viitoare cand imi mai iei opinia mie sau altcuiva in discutie, fa-o politicos si fara aroganta futute-n muchiuletii tau bombati si tari, ca nu ars-o amandoi ca gorilele prin sali, nici nu ne cunoastem, intelegi unde bat sau tre' sa-ti desenez ? Daca ar fi fost capabil sa gandeasca lucid, nu posta ce tot posteaza. Edificator pentru ideile lui este comportamentul, nu? Si supremul argument e ca "bate". Bate pe mortii ma-sii in cuie, pe gard, aia bate ! Hai ca m-am lamurit si cu tine. Ai grija sa nu faci vreo ruptura de metacarpian tastandu-ti atitudinea de zmeu, ma anunti cand iti cresc coaiele la loc, si foloseste butonul de citare multipla ca sa nu scrolez prea mult prin aburelile tale.Hai pa.
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 21, 2017 sunteti off-topic 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 21, 2017 Bai scumpete care "noua" ? Ce natura vrei, crezi ca mergem la picnic ?Eu te-as vreau intre patru pereti, fara geamuri, eventual cu usa incuiata si cheia pusa deoparte, sa nu poti iesi decat cand vreau eu. Asa imi place mie, asta e argumentul pe care bourenii ca tine il inteleg cel mai bine. De motivatie n-am nevoie, ca pentru mine esti doar o rutina. Pulica, data viitoare cand imi mai iei opinia mie sau altcuiva in discutie, fa-o politicos si fara aroganta futute-n muchiuletii tau bombati si tari, ca nu ars-o amandoi ca gorilele prin sali, nici nu ne cunoastem, intelegi unde bat sau tre' sa-ti desenez ? Hai ca m-am lamurit si cu tine. Ai grija sa nu faci vreo ruptura de metacarpian tastandu-ti atitudinea de zmeu, ma anunti cand iti cresc coaiele la loc, si foloseste butonul de citare multipla ca sa nu scrolez prea mult prin aburelile tale.Hai pa. Da-te-n gatu' ma-tii . Tu esti arogant din clipa in care ai cerut sa nu ti se comenteze postarea. Ma cac pe tine, prajitule. Da, ma, vreau in natura, sa te vad cum alergi cu picioarele rupte . Esti un cacat si un cacat o sa ramai, indiferent de cat de smardoi te dai pe Internet. Prosti d-astia ca tine sunt material didactic pentru echipele de interventie prin penitenciare, asa ca o sa ai timp sa-ti satisfaci fanteziile cu camere inchise.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum