Sari la conținut

Religia si cei care o practica

Postări Recomandate

• Oras:F
Postat

sunteti off-topic  :laugh2

Nu, este spiritul crestinesc, crestin-ortodoxia in actiune, o reflexie internautica a problemei teodiceei, nu intelegeti voi...  :innocent  

• Minus 6
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Da-te-n gatu' ma-tii ;) . Tu esti arogant din clipa in care ai cerut sa nu ti se comenteze postarea. Ma cac pe tine, prajitule. 

Da, ma, vreau in natura, sa te vad cum alergi cu picioarele rupte  :laugh2 . Esti un cacat si un cacat o sa ramai, indiferent de cat de smardoi te dai pe Internet. Prosti d-astia ca tine sunt material didactic pentru echipele de interventie prin penitenciare, asa ca o sa ai timp sa-ti satisfaci fanteziile cu camere inchise. 

Ahahahaha continua sa visezi catel castrat  :laugh2 . Pizda fricoasa ce esti, eu nu vreau sa vad gogosoi ca tine cum fac balet prin paduri, ( exceptie facand baletul cu suc de pula pe care il meriti ) eu vreau sa iesi direct pe targa din incapere. Ai inteles prostane acum de ce te vreau intre 4 pereti, sau iar tre' sa-i fac creierului tau de neanderthal dopat un desen ? 

Hai fa-ti un bine si ignora-ma ca nu mai am chef sau timp sa te muiesc virtual constant. Ramane cum am stabilit pizdoiule.

Mars la cotet si fa pe mortu ca-ti sta mai bine.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Biserica controleaza multimea.Multimea trebuie controlata.Oiile au nevoie de un pastor...

Crede si nu cerceta,e o mare minciuna...

Pai crezi ca pulimea de rand nu ar inebunni cand ar afla ca nimic nu are sens pe pamant , ca orice ai face este OK, ca nu exista bine si rau , ca nu exista viata dupa moarte , ca nu o sa ramana nimic in urma noastra , chiar daca ne impuim ,ca nu conteaza daca ai copii sau nu , daca esti singur , daca esti gay/normal... universul o sa moara pana la urma dupa cateva miliarde de ani din cauza pierderii energiei

As existing stars run out of fuel and cease to shine, the universe will slowly and inexorably grow darker. Eventually black holes will dominate the universe, which themselves will disappear over time as they emit Hawking radiation.[12] Over infinite time, there would be a spontaneous entropy decrease by the Poincaré recurrence theorem, thermal fluctuations,[13][14] and the fluctuation theorem.[15][16] A related scenario is heat death, which states that the universe goes to a state of maximum entropy in which everything is evenly distributed and there are no gradients—which are needed to sustain information processing, one form of which is life

Pamantul va muri mai repede

The Sun does not have enough mass to explode as a supernova. Instead it will exit the main sequence in approximately 5 billion years and start to turn into a red giant.[135][136] As a red giant, the Sun will grow so large that it will engulf Mercury, Venus, and probably Earth.[136][137]

@namcefaceacum ... cea ce ai scris aici nu ai descoperit singura ce e o filozofie de sute de ani veche care se cheama Existential Nihilism

The theory purports to describe the human situation to create a life outlook and create meaning, which has been summarized as, "Strut, fret, and delude ourselves as we may, our lives are of no significance, and it is futile to seek or to affirm meaning where none can be found."[3] Existential nihilists claim that, to be honest, one must face the absurdity of existence, that he/she will eventually die, and that both religion and metaphysics are simply results of the fear of death.[2]

According to Donald A. Crosby, "There is no justification for life, but also no reason not to live. Those who claim to find meaning in their lives are either dishonest or deluded. In either case, they fail to face up to the harsh reality of the human situations".[3]

@google translate

Teoria își propune să descrie situația umană pentru a crea o viziune a vieții și a crea o semnificație, care a fost rezumată ca fiind: "Strut, fret și înșelător înșine, așa cum este posibil, viața noastră nu are nici o semnificație și este inutil să căutăm sau să afirmă sensul în care nimeni nu poate fi găsit. "[3] Nihiliștii existențiali susțin că, pentru a fi sincer, trebuie să ne confruntăm cu absurditatea existenței, că va muri în cele din urmă și că religia și metafizica sunt pur și simplu rezultatul fricii moarte. [2]

Potrivit lui Donald A. Crosby, "Nu există nici o justificare pentru viață, dar nici un motiv să nu trăiești." Cei care pretind că găsesc înțelesul în viața lor sunt fie necinstiți, fie înșelați, în orice caz, ei nu reușesc să se confrunte cu aspru realitatea situațiilor umane "[3].

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Asta incercam si eu sa explic.
Istoria secolului trecut a demonstrat ca nu poti demonta religia ( ce este un stalp al unei civilizatii alaturi de libertatea individuala, normele legale si proprietatea individuala ) si sa te astepti ca civilizatia sa ramana la fel, sau sa se imbunatateasca peste noapte. Inca nu am ajuns toti la o constiinta superioara care sa ne permita aceasta evolutie.
Se observa astazi in vest, unde se pisa pe el de crestinism. Credeti ca eliminand crestinismul, vor trai toti in pace si armonie ? Nu, pentru ca prietneii islamici abia asteapta o ocazie sa il bage pe gat pe Allah, si cu astia nu te joci., ca ti-l baga pe gat sau iti taie gatul.
Ideea de Dumnezeu si religie poate fi demontata rational foarte usor ca individ fara sa apara repercusiuni prea mari, dar cand vorbim de masele de oameni devine periculoasa aceasta demontare. Nu are rost sa repet exemplele istorice si sutele de milioane de morti pe care imi bazez afirmatiile.
Napoleon zicea ca religia este singurul lucru care ii impiedica pe cei saraci sa ii omoare pe cei bogati. Eu as adauga ca religia este printre putinele lucruri care ii impiedica pe toti sa se omoare intre ei.
 De asta el a creat codul civil, care ramane cea mai importanta mostenire a lui. 

• Like 2
Postat

Ahahahaha continua sa visezi catel castrat  :laugh2 . Pizda fricoasa ce esti, eu nu vreau sa vad gogosoi ca tine cum fac balet prin paduri, ( exceptie facand baletul cu suc de pula pe care il meriti ) eu vreau sa iesi direct pe targa din incapere. Ai inteles prostane acum de ce te vreau intre 4 pereti, sau iar tre' sa-i fac creierului tau de neanderthal dopat un desen ? 

Hai fa-ti un bine si ignora-ma ca nu mai am chef sau timp sa te muiesc virtual constant. Ramane cum am stabilit pizdoiule.

Mars la cotet si fa pe mortu ca-ti sta mai bine.

Ce vrei tu nu ma intereseaza. Mananci cacat cu gura plina pentru ca de altceva nu esti capabil. Tie ti-ar sta cel mai bine mort, precum jegurilor alora incurajati spre violenta de fanatismul religios, exploatati de spionajul sovietic si pe care-i intindeau jandarmii prin piete, in perioada interbelica ;) . La cultura ta vasta, cred ca stii la cine ma refer  :laugh2  . Falusul calutului de mare, hai ca m-am plictisit, sper sa mai raspunzi cu ceva distractiv pana maine... 

Postat

Istoria secolului trecut a demonstrat ca nu poti demonta religia ( ce este un stalp al unei civilizatii alaturi de libertatea individuala, normele legale si proprietatea individuala ) si sa te astepti ca civilizatia sa ramana la fel, sau sa se imbunatateasca peste noapte. Inca nu am ajuns toti la o constiinta superioara care sa ne permita aceasta evolutie.

Se observa astazi in vest, unde se pisa pe el de crestinism. Credeti ca eliminand crestinismul, vor trai toti in pace si armonie ? Nu, pentru ca prietneii islamici abia asteapta o ocazie sa il bage pe gat pe Allah, si cu astia nu te joci., ca ti-l baga pe gat sau iti taie gatul.

Ideea de Dumnezeu si religie poate fi demontata rational foarte usor ca individ fara sa apara repercusiuni prea mari, dar cand vorbim de masele de oameni devine periculoasa aceasta demontare. Nu vreau sa repet exemplele istorice pe care imi bazez afirmatiile.

Iar demonstrezi ca esti doar un semidoct, care repeta niste clisee fara sa fi inteles nimic din ele. Esti si LAS, pentru ca refuzi sa cercetezi lucrari stiintifice prin care iti este demontat intreg esafodajul. Lasitatea ta personala se rasfrange in plan intelectual.  :pepsi

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Pai hai mai pula proasta si viteaza sa iti indeplinesti fanteziile in realitate, ce mortii ma-tii ma bazai la cur atat ? Tu vezi cum faci sa te fofilezi in continuare, ca doar esti plin de curaj :)). Daca n-ai fi atat de prost ai sti ca aia erau atei/nihilisti, ca si sovieticii tai evrei bolsevici. Obiectul fanatismului lor era religia marxista, bai desteptul curului.

Daca tot o arzi ca musca verde mai ia o portie de cacat, rationalistul pulii mele si zi mersi ca mai inveti si tu cate ceva.

Postat

Pai hai mai pula proasta si viteaza sa iti indeplinesti fanteziile in realitate, ce mortii ma-tii ma bazai la cur atat ? Tu vezi cum faci sa te fofilezi in continuare, ca doar esti plin de curaj :))

Daca tot o arzi ca musca verde mai ia o portie de cacat

Eu o sa fiu p-acolo, ramane sa-ti misti tu curul... Stai calm, ca te duc eu la spital dup-aia. Dau vina pe mistret pentru ce ai patit. 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Aha, vezi ca ai uitat sa-mi spui orasul si semnalmentele, tarfa mica si fricoasa. O sa mai am nevoie de niste date de contact ale pretenasilor tai care sa te duca la recuperare si un angajament de renuntare a drepturilor la reclamatie. Ca sa fie treaba treaba.
Eu o sa dau vina pe ma-ta ca esti atat de prost  :laugh2 ..... pe bune, nu te-ai plictisit sa latri degeaba ?
Mars dracului ca plictisesti, ai dus discutia in prostie si ma bati cu experienta ta vasta :laugh2 .

Postat

Aha, vezi ca ai uitat sa-mi spui orasul si semnalmentele, tarfa mica si fricoasa. O sa mai am nevoie de niste date de contact ale pretenasilor tai care sa te viziteze la recuperare si un angajament de renuntare a drepturilor la reclamatie. Ca sa fie treaba treaba.

Eu o sa dau vina pe ma-ta ca esti atat de prost :laugh2 ..... pe bune, nu te-ai plictisit sa latri degeaba ?

Mars dracului ca plictisesti, ai dus discutia in prostie si ma bati cu experienta ta vasta :laugh2 .

Gata baaa ca m ai plictisit mars ba de aici.Seara asta ai terminat de scris hai gata
  • Like 20
  • Minus 16
Postat

Picoane, vezi poate te autosesizezi si in privinta astora ca pe mine m-ai atentionat prompt ( mai tarziu decat anticipam totusi).  Pe restul latrailor ii las sa aiba ultimul cuvant/postare, ca deja m-ati coborat prea tare in troaca imbecilitatii si ma plictisiti cu experienta voastra. Vad ca altfel nu mai scap de voi in plm de paduchi flaosati   :laugh2 

Oh well, that was fun.
Postat

Eu o sa fiu p-acolo, ramane sa-ti misti tu curul... Stai calm, ca te duc eu la spital dup-aia. Dau vina pe mistret pentru ce ai patit. 

Deci daca vrei sa ma deplasez fa rost de un spatiu inchis 5x5 m tarane, ca nu vreau sa dai inapoi mai mult de 2 pasi inainte sa cazi, nici n-am chef sa fac dansuri prin paduri cu tine ca sa ma apropii indeajuns de hoitul tau incat sa te anihilez. 

Hai somn usor si sa latri la fel de tare si maine, promit ca te las in pula lui Satan sa aberezi in continuare, ca nu exista alt leac pentru tine :laugh2 .

Now i'm done bitches.

Postat

Ce vrei tu nu ma intereseaza. Mananci cacat cu gura plina pentru ca de altceva nu esti capabil. Tie ti-ar sta cel mai bine mort, precum jegurilor alora incurajati spre violenta de fanatismul religios, exploatati de spionajul sovietic si pe care-i intindeau jandarmii prin piete, in perioada interbelica ;) . La cultura ta vasta, cred ca stii la cine ma refer  :laugh2  . Falusul calutului de mare, hai ca m-am plictisit, sper sa mai raspunzi cu ceva distractiv pana maine... 

Uite cum facem tarfa mica, ca incep sa te plac deja, 'te-n cur prin gat :laugh2 .

Iti amenajez eu rapid un spatiu de 5x5 in Iasi de exemplu ( se poate si in alt alt oras din est daca vrei ), cartier select, prea mult pentru un coclender ca tine dar ma sacrific. Il poti vizita in prealabil, iti platesc si drumul + papica cu paiul + spitalizarea, tu numai sa spui  "da" , sa dai ceva indici de identificare, sa apari, si sa completezi formalitatile legale .

Pana duminica viitoare, ora 09:00 e totul gata pentru tine.  Asta ca sa inveti si tu cum se regleaza conturile intre domni, bai padurarul pulii mele ce esti. 

Te duc si pe la manastiri la exorcizat dupa ce termin distractia cu tine si te externeaza :wink2 

E oferta unica, grabeste-te ca expira rapid.

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Deci n-ai avut ce face acum... ce ghinion...

Ai provocat un razboi religios... o,  Doamne ...:(

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Picoane, vezi poate te autosesizezi si in privinta astora ca pe mine m-ai atentionat prompt ( mai tarziu decat anticipam totusi).  Pe restul latrailor ii las sa aiba ultimul cuvant/postare, ca deja m-ati coborat prea tare in troaca imbecilitatii si ma plictisiti cu experienta voastra. Vad ca altfel nu mai scap de voi in plm de paduchi flaosati   :laugh2 

Oh well, that was fun.

Nu am de să mă autosesisez. Cum voiai să-ți răspundă? Cine seamănă vânt, culege furtună. 

• Like 7
  • Minus 10
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
Postat

Ba, voi sunteti praf... eu stiam ca nu exista God din clasa a III-a.

Oh, ai fost mai precoce ca mine. Eu stiu din clasa a cincea.

Faceti-va un bine va rog si abtineti-va tu si ceilalti doritori de comentarii si explicatii pe textul meu, ca doar v-am rugat politicos prima oara. A doua oara nu voi mai fi politicos.

Ma adresam strict contului " n-am ce face acum", si doar de la el/ea astept o replica.Nu sunt interesat de alte pareri sau opinii argumentate pe impresii personale, filme, si o aroganta  specifica intelectului/rationalitatii care crede ca detine adevarul suprem iar celelalte perspective ar trebui sa "dispara". 

Multumesc.

Da' cine pula mea eşti tu să impui să nu ţi se răspundă? Eşti proprietaru' forumului? Te cheamă pisicuts, cumva?

Şi culmea, tot tu jigneşti şi ameninţi. Ai aruncat cu căcat în ventilator şi ai aşteptat să se împtrăştie.

Dispari în gîtu' mă-tii de arogant muist!

Creezi, unilateral, tabuuri? Ai sindrom dictatorialo-celest si faci reguli p-aici?

Omul a fost politicos din cale-afara. Nu a facut pic de trolling. Fa abstarctie de postarile noastre, daca nu-ti convin comentariile, dar nu ne impune reguli de taliban, da-te-n cacat!

Ma doare-n pula de rugamintea ta, nervosule!

Te simti ofensat? Foarte bine! E dreptul tau sa te simti asa :).

Am rugamintea sa nu mai scrii aici. A doua oara nu voi mai fi politicos.

I-ai zis-o la fraier. Păcat că nu vede că se face de rîs.

Incepi sa ma iriti bagabont colturos  cu umoru tau sec. Tu notezi ca nu ai mentionat vreodata in ce admiri de cand te stiu eu un nume de femeie?

Niciodata! De ce oare?

Ce e ăla "bagabont"? Nu am auzit de acest cuvînt.

Sper ca n-ai votat cu Trump. 

http://sylvercheetah53.blogspot.ro/2016/11/donald-trump-presedintele-prostilor.html

Mars triumfal in pas de victima.Nu te mai baga in seama, aici se scrie despre religie si excursii in afara tara, domenii in care esti afon.

Vezi că cuvîntu' "afon" se referă stricat la muzică. Nu îl mai folosi în alte contexte, că greşeşti.

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Nu am de să mă autosesisez. Cum voiai să-ți răspundă? Cine seamănă vânt, culege furtună. 

Aaa nu ai ?

Daca tot ti-ai imprastiat impresiile despre mine, da-mi voie sa-ti zic ca esti un monument de ipocrizie si partialitate picoane, se pare ca te-a caracterizat perfect o domnisoara de pe aici.

Data viitoare cand mai ai vreo parere despre ce si cum scriu, o sa te rog cu scuzele de rigoare sa o tastezi intr-o punga si sa-i dai drumul cand va interesa pe cineva vanturile tale.

Acum sunt lamurit definitiv cu tine.

Ignora-ma te rog, ca eu sigur asta voi face de acum.inainte.

Oh, ai fost mai precoce ca mine. Eu stiu din clasa a cincea.

Da' cine pula mea eşti tu să impui să nu ţi se răspundă? Eşti proprietaru' forumului? Te cheamă pisicuts, cumva?

Şi culmea, tot tu jigneşti şi ameninţi. Ai aruncat cu căcat în ventilator şi ai aşteptat să se împtrăştie.

Dispari în gîtu' mă-tii de arogant muist!

I-ai zis-o la fraier. Păcat că nu vede că se face de rîs.

Ce e ăla "bagabont"? Nu am auzit de acest cuvînt.

http://sylvercheetah53.blogspot.ro/2016/11/donald-trump-presedintele-prostilor.html

Vezi că cuvîntu' "afon" se referă stricat la muzică. Nu îl mai folosi în alte contexte, că greşeşti.

Tu invata sa scrii si dupa aia poti vorbi fara sa te faci de ras, bai  ras pricajit cu arfe de tigru.

Hai ca mi-a prins bine spectacolul pus in scena pe topicul asta  de unii ipocriti, zei, zmei, tolomaci, padurari si alte epave virtuale. Emblematic pentru spatiul asta de DG.

Hmmmm cred ca avea dreptate V-Ships.

Now please fuck off kids.

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Ideea de Dumnezeu si religie poate fi demontata rational foarte usor ca individ fara sa apara repercusiuni prea mari, dar cand vorbim de masele de oameni devine periculoasa aceasta demontare. Nu are rost sa repet exemplele istorice si sutele de milioane de morti pe care imi bazez afirmatiile.

Napoleon zicea ca religia este singurul lucru care ii impiedica pe cei saraci sa ii omoare pe cei bogati. Eu as adauga ca religia este printre putinele lucruri care ii impiedica pe toti sa se omoare intre ei.

De asta el a creat codul civil, care ramane cea mai importanta mostenire a lui. 

Religia e cea care ii impiedica pe unii sa futa la curve  :laugh2

• Like 2
Postat

Aaa nu ai ?

Daca tot ti-ai imprastiat impresiile despre mine, da-mi voie sa-ti zic ca esti un monument de ipocrizie si partialitate picoane, se pare ca te-a caracterizat perfect o domnisoara de pe aici.

Data viitoare cand mai ai vreo parere despre ce si cum scriu, o sa te rog cu scuzele de rigoare sa o tastezi intr-o punga si sa-i dai drumul cand va interesa pe cineva vanturile tale.

Tu invata sa scrii si dupa aia poti vorbi fara sa te faci de ras, bai ras pricajit cu arfe de tigru.

Hai ca mi-a prins bine spectacolul pus in scena pe topicul asta de unii ipocriti, zei, zmei, tolomaci, padurari si alte epave virtuale. Emblematic pentru spatiul asta de DG.

Nu prea cred că se poate să fii în același timp, un monument de ipocrizie și de... partialitate! Așa se întâmplă când te dai t

rechin în chiuvetă și Cioran la piață!

În rest, numai bine îți doresc și schimbă în p.l.m. porcăriile pe care le fumezi!

O duminică magică îți doresc și o slujbă frumoasă la biserică! Btw...ai fost la moaștele Sfintei Parascheva? Vezi că urmează cele ale Sfântului Mitică!

• Like 6
  • Minus 10
Postat

Nu prea cred că se poate să fii în același timp, un monument de ipocrizie și de... partialitate! Așa se întâmplă când te dai t

rechin în chiuvetă și Cioran la piață!

În rest, numai bine îți doresc și schimbă în p.l.m. porcăriile pe care le fumezi!

O duminică magică îți doresc și o slujbă frumoasă la biserică! Btw...ai fost la moaștele Sfintei Parascheva? Vezi că urmează cele ale Sfântului Mitică!

Nu prea crezi fiindca n-ai capacitatea sa intelegi doua concepte opuse doar in perceptia ta limitata, si pentru ca ti-ai da peste cap ego-ul tau de epava monumentala esuata pe un forum. Dar e simpatica pedanteria ta gaunoasa.

M-ai degraba ti-ai consuma batranetile alturi de copii si sotie, cum fac aproape toti oamenii normali, sau mai degraba ti-ai creste nepotii in loc sa faci un spectacol trist pe aici..... Glumeam desigur, da-i tare in continuare, ca doar tu esti miezul din dodoasca asta.

La moaste n-am fost, dar o sa vin la moastele tale cand o sa te mumifice astia si o sa-ti faca mausoleu aici.

Mie mi-a cam expirat timpul de joaca cu voi asa ca o duminica faina si tie. 

Postat

Nu prea crezi fiindca n-ai capacitatea sa intelegi doua concepte opuse doar in perceptia ta limitata, si pentru ca ti-ai da peste cap ego-ul tau de epava monumentala esuata pe un forum. Dar e simpatica pedanteria ta gaunoasa.

M-ai degraba ti-ai consuma batranetile alturi de copii si sotie, cum fac aproape toti oamenii normali, sau mai degraba ti-ai creste nepotii in loc sa faci un spectacol trist pe aici..... Glumeam desigur, da-i tare in continuare, ca doar tu esti miezul din dodoasca asta.

La moaste n-am fost, dar o sa vin la moastele tale cand o sa te mumifice astia si o sa-ti faca mausoleu aici.

Mie mi-a cam expirat timpul de joaca cu voi asa ca o duminica faina si tie.

...*mai degrabă...

Clasic pentru unul ca tine: în loc să recunoști greșeala, o dai in bălării cu explicații penibile. Dacă voiai să faci "un spirit de glumă cu caracter hazliu", puneai ghilimele. Dar...e greu Ciorane, este?

Și...da, probabil că peste ani, pe 31 februarie, se va sărbători Sfantul Picon-miezul din dodoașcă și toate curvele vor veni sa-mi sărute moaștele cu CIM, iar curvarii vor bea un vin la mausoleul ăla, mai mare ca cel de la Mărășești. Doar tu te vei uita printre zăbrele, fiindcă ți-a expirst timpul.

Pax vobiscum!

• Like 6
  • Minus 11
Postat

...*mai degrabă...

Clasic pentru unul ca tine: în loc să recunoști greșeala, o dai in bălării cu explicații penibile. Dacă voiai să faci "un spirit de glumă cu caracter hazliu", puneai ghilimele. Dar...e greu Ciorane, este?

Și...da, probabil că peste ani, pe 31 februarie, se va sărbători Sfantul Picon-miezul din dodoașcă și toate curvele vor veni sa-mi sărute moaștele cu CIM, iar curvarii vor bea un vin la mausoleul ăla, mai mare ca cel de la Mărășești. Doar tu te vei uita printre zăbrele, fiindcă ți-a expirst timpul.

Pax vobiscum!

Da don profesor, ti-ai mai masturbat putin ego-ul cu o greseala a mea. Ti-as putea urma exemplul si eu expirstule,  dar aleg sa n-o fac, ca nu-mi produc decat mila batranii esuati pe aici. 

Pana se fofileaza iar zmeul laurentiu, o ofer niste carje gandirii tale din postarile anterioare. Esti ipocrit pentru ca desi ma sfatuiai sa ma linistesc tu ma invectivai indirect, iar partial esti pentru ca nu marai absolut deloc la cateii tai cu care te labaresti virtual prin puncte. Meschinarie maxima seniorule trist, spirit de haita, si micime imensa.

As putea sa o ard in spirit de gluma cu tine, dar nimic din postarile sau profilul tau nu-mi starneste amuzament, mai degraba tristete.

Senectute usoara dragule. 

• Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)
Postat

Aha, vezi ca ai uitat sa-mi spui orasul si semnalmentele, tarfa mica si fricoasa. O sa mai am nevoie de niste date de contact ale pretenasilor tai care sa te duca la recuperare si un angajament de renuntare a drepturilor la reclamatie. Ca sa fie treaba treaba.

Eu o sa dau vina pe ma-ta ca esti atat de prost  :laugh2 ..... pe bune, nu te-ai plictisit sa latri degeaba ?

Mars dracului ca plictisesti, ai dus discutia in prostie si ma bati cu experienta ta vasta :laugh2 .

Prostanac mai esti, ghostule! :slap2 Bine, la tine e o mixtura intre prostie congenitala si psihoza.

Un angajament din ala ar fi nul din punct de vedere juridic, pentru ca ar fi contrar legii fundamentale, in primul rand (art 21 - accesul liber la justitie). Nu poti renunta la un drept fundamental garantat prin Constitutie, doar instanta poate decide limitarea sau interzicerea unor astfel de dreptutri. E irelevant daca faceti angajamentul in particular, sau in fata unui notar - daca gasiti un notar suficient de incompetent care sa autentifice un act in forma mentionata de tine. In plus, urmarirea penala se poate declansa si din oficiu - in functie de numarul de zile de spitalizare necesare.

Eu iti reinnoiesc invitatia de a emigra in Coreea de Nord. Acolo chiar sunt la mare cautare indivizii ca tine, loiali, simpli la minte, obtuzi si pentru care pumnul sau arma sunt singurele metode acceptabile de 'dialog'.

Si incearca sa nu mai iei steroizii cu rachiu de prune. Sau ce palaria mea beti voi, cocalarii de la Iasi.

• Like 2
  • Minus 9
Postat

Aaa nu ai ?

Tu invata sa scrii si dupa aia poti vorbi fara sa te faci de ras, bai  ras pricajit cu arfe de tigru.

Hai ca mi-a prins bine spectacolul pus in scena pe topicul asta  de unii ipocriti, zei, zmei, tolomaci, padurari si alte epave virtuale. Emblematic pentru spatiul asta de DG.

Hai sa-ti mai bag putin nasu' in cacat, ca vad ca-ti place. 

Sa incepem cu a demonstra ca ai cel putin disonanta cognitiva: pe topicul dedicat sporturilor de contact ii numeai "...decerebrate si pularai infatuati cu figuri de cenzori, care sa dicteze ce ar trebui sau nu ar trebui discutat, ce ar trebui sau nu ar trebui sa ne intereseze, ori ce ar trebui sau nu ar trebui intrebat..." , iar aici ai venit cu pretentii sa nu ti se raspunda. Ai jignit de la prima postare, referitor la "...tarfe..." etc. Ce cauti pe acest forum, daca nu-ti place prostitutia, urasti prostituatele...?! Ti-ai facut cont pe "nimfomane...", site de discutat experiente cu prostituate, dar postezi asa ceva: "Aici ai niste femei care isi vand pe bani cea mai intima parte din corp, care se lasa folosite si manevrate in modul cel mai primitiv de oricine are cateva milioane, dar care au tupeul sa vorbeasca despre demnitate, in incercarea lor de a-si normaliza activitatea.

Mai ai niste "barbati" care la fel incearca sa si normalizeze curvasaria, prin argumentul tampit ca tre sa platesti fiecare femeie intr-un fel sau altu pentru sex. Cand o sa va platiti nevestele sau iubitele cu 40 de lei minutul sau echivalentul in bani, o sa aiba sens ce indrugati acolo.

Ba baieti, barbatii nu merg la curve de bine ce se descurca cu femeile. Merg pentru ca sunt urati, prosti, inapti de socializare, dependenti  de pizda, incapabili sa socializeze cu o femeie, plictisti de femeia de langa ei, si tot felul de alte cauze deloc ok. Nu va mai mintiti singuri." Oricine a vazut mai mult de o postare de-a ta nu te poate lua in serios. Bine, imbecilii patentati ca tine sunt motivul pentru care m-am obosit eu sa-mi fac cont  :laugh2

Esti o gluma proasta din toate punctele de vedere, cel mai bun exemplu de SCURSURA care poate apara gandirea necritica in general. Pentru ca exact la asta se rezuma religia, iar argumentul IMBECIL ca ar fi "necesara" si exemplificarea prin comunism, nazism samd, denota doar incultura in cel mai inalt grad. La fel ca toate scarnele patologice de teapa ta, singurul tau refugiu este in amenintarea cu violenta, dovada ca FRICA FIZICA este singurul lucru care te domina si nu iti imaginezi o altfel de viata decat pusa in slujba fricii. Istoria a cunoscut destule jeguri ca tine, de la Torquemada la M. N. Tukhacevsky, Iakir, G. Yagoda (dupa care si-a copiat mustata caporalul Schicklgruber, pe vremea cand se considera el insusi un "ostas rosu" si inainte sa devina celebru sub numele sau revolutionar...), Ejov etc. 

Daca as fi atat de handicapat mintal incat sa te iau in serios, am ajunge subiect pentru "stirile de la ora 5". Te zgandar doar pentru a demonstra tuturor celor care mai au simtul umorului ce fel de ipochimeni patibulari se pot erija in sustinatori ai celei mai nocive creatii a mintii umane. 

Postat

Da don profesor, ti-ai mai masturbat putin ego-ul cu o greseala a mea. Ti-as putea urma exemplul si eu expirstule,  dar aleg sa n-o fac, ca nu-mi produc decat mila batranii esuati pe aici. 

Pana se fofileaza iar zmeul laurentiu, o ofer niste carje gandirii tale din postarile anterioare. Esti ipocrit pentru ca desi ma sfatuiai sa ma linistesc tu ma invectivai indirect, iar partial esti pentru ca nu marai absolut deloc la cateii tai cu care te labaresti virtual prin puncte. Meschinarie maxima seniorule trist, spirit de haita, si micime imensa.

As putea sa o ard in spirit de gluma cu tine, dar nimic din postarile sau profilul tau nu-mi starneste amuzament, mai degraba tristete.

Senectute usoara dragule. 

Băiețică, poți să-mi explici ce înseamnă "m-ai invectivat indirect"? Dar, "imparțial" și "parțial"? Poate consultarea unui DEX, te-ar ajuta. Plm...s-a umplut forumul de semidocți cu arfe! Stai, puțică, pe corcodușele tale, nu te mai da vultur în colivie, că te-ai umplut de hăndel, ca haznaua unei unități militare, în zi de fasole la prânz și ghiveci la cină!

Îți mulțumesc pentru urare și doresc, la rândul meu, spor la lectură, pentru că ai mare nevoie!

• Like 6
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...