Sari la conținut

Religia si cei care o practica

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Imi cer scuze pentru escaladarea situatiei intr-o directie sterila dpdv intelectual. Injuraturile sunt printre putinele forme de adresare pe care le pricepe toata lumea, dar probabil ca nu au nici o valoare reala tocmai din aceasta cauza. 

Pentru a depasi faza elucubratiilor injurioase, sa mentionam spre exemplificarea rolului nociv jucat de religia (organizata) in lumea noastra, implicarea Bisericii Catolice in genocidul din Rwanda, unde au fost masacrati peste un milion de etnici Tutsi (majoritatea femei, copii si nedeplasabili, din cate stiu) si activitatea intensa a Vaticanului pentru a salva de acuzare prelatii din cele mai proeminente pozitii. As putea mentiona si activitatea mult-veneratei  "Mother Teresa" in tentativa de a interzice divortul in Irlanda, la distanta de cateva luni de exprimarea bucuriei ca "prietena sa", Lady Diana, scapase din casatoria cu printu' Charles... Putem gasi nenumarate exemple in acest sens, inclusiv lupta impotriva metodelor contraceptive si chiar a existentei prezervativelor in Africa Sub-Sahariana.  

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Aproape tot ce era de spus, s-a spus.

@ghost_and_haunted..., ti-am taxat doar nesimtirea (nu aroganta) initiala. Din cate vezi, politica pumnului in gura, la propriu si la figurat, costa. Cu atat mai mult cu cat ai decis sa faci asta fata de postari decente; postari care, aici, sunt precum icrele negre.

In rest, te-ai afundat pe barba ta.

In alta ordine de idei, apreciez interventiile colegilor cu privire la atitudinea lui @ghost. E mare lucru sa vezi ca, in ciuda disputelor de zi cu zi, exista valori comune.

• Oras:#nothere
Postat

Aproape tot ce era de spus, s-a spus.

@ghost_and_haunted..., ti-am taxat doar nesimtirea (nu aroganta) initiala. Din cate vezi, politica pumnului in gura, la propriu si la figurat, costa. Cu atat mai mult cu cat ai decis sa faci asta fata de postari decente; postari care, aici, sunt precum icrele negre.

In rest, te-ai afundat pe barba ta.

In alta ordine de idei, apreciez interventiile colegilor cu privire la atitudinea lui @ghost. E mare lucru sa vezi ca, in ciuda disputelor de zi cu zi, exista valori comune.

Zahareeeel, da-mi o pupa pe frunte ca-s pisicoasa azi  :maninlove

Vizitator beraru
Postat

Părerea mea este că, ar trebui să te liniștești. Tu ai inceput cu injutiile și amenințările, răspunzând unei postări extrem de decente lui #laurentiuumf. Cand argumentele lipsesc, când cultura generală are lacune mari, când educația e precară, se recurge ls astfel de mijloace. Dovedește că nu faci parte din această categorie, prezintă-ți necesarele scuze și continuă discuția pe alt ton. Sunt convins că poți.

Baftă!

Nu duceai deloc lipsa de "admiratori", insa ai preferat sa-i arati obrazul.

Stima!

Vizitator beraru
Postat

Eu iti reinnoiesc invitatia de a emigra in Coreea de Nord. Acolo chiar sunt la mare cautare indivizii ca tine, loiali, simpli la minte, obtuzi si pentru care pumnul sau arma sunt singurele metode acceptabile de 'dialog'.

Juma' de punct de la mine pt. asta. In rest, nu cred ca tre' sa-i iei capul unui om care nu cunoaste astfel de detalii.

Ca de obicei, reactia ta e disproportionata.

Postat

De fapt, Miskin contempleaza cu tristete socratico-lynchiana si are un nedisimulat orgasm machiavellic, cand citeste duplicitatea si ironia, normal, aplicata la cote de avarii, adica la nivelul ceacanailor.

Asa v-am gasit aici, acum 3 ani.Boschetari cu limbaj de mahala, clopotari cu umor mucalit, mosnegi rupti-n cur, Nea Dumitru si Nea Marcel frizand penibilul, cand se apeleaza cu maestre si mister.

Am intrebuintat doar invatamintele lui Socrate.Putina maieutica, utilizand aceleasi metode ale voastre, dar la nivel minim, adica putine invective.Apoi 48% inductie, precum marele Socrate.Vreo 45% definitie universala, asa cum scrie la carte, adica ma doare-n perpulis de sensibilitatile voastre materne.Si, ultima componenta a metodei socratice, ironia, a reprezentat vreo 96%.

Recunosc, spasit, ca i-am dat putin o tenta macabra, a la miskin-lynch.

https://media.giphy.com/media/FI6grVdqgt9du/giphy.gif

A..Sa nu uit.Obsedatule, zau, sa ma bata dracii, nu am nimic cu tine.Umorul tau e doar lipsa.

Vizitator beraru
Postat

Gogule, nu stiu, de ce iti pierzi vremea cu Beraru.Bietu' a ascultat niste podcasts cu 2-3 Deepak Chopra de pe Twitter si crede ca determinismul se mananca pe paine.Daca nu i-ai da atentie, poate ca s-ar manifesta altfel, daca ar fi sa ma exprim ''deterministic''.

Adica, daca nu i-ai raspunde, poate nu ti-ar acorda sansa sa-ti arate ca e prost, in perpulisul meu.

O astfel de invitatie, venita din partea unu troll, e blagoslovenie curata. Evident, numai dac-as pune botul.

Astept cu interes ziua in care voi posta poza cu doi mici si-un carnat, pe pat de mustar Tecuci, stropite cu Burger la 3L si tu iti vei vedea, linistit, de ale tale.

Vizitator
Postat

O astfel de invitatie, venita din partea unu troll, e blagoslovenie curata. Evident, numai dac-as pune botul.

Astept cu interes ziua in care voi posta poza cu doi mici si-un carnat, pe pat de mustar Tecuci, stropite cu Burger la 3L si tu iti vei vedea, linistit, de ale tale.

Io zic ste lasi,ca va linge monitoru sau telefonu,niciun fir de praf nu mai ramane. :)))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator beraru
Postat

Nu am nici o intentie sa te sodomizez.Nu mai cersi atentie, Tibi.

Cu tine fac numere de echilibristica in moneda Botswanei, de semnam cu Cirque du Soleil in cel mult 24h.

• Like 2
Postat

Da-te-n berea ta, ce e aia Burger?

Vizitator beraru
Postat

Da-te-n berea ta, ce e aia Burger?[/quote

O super-bere. Cred ca are si varianta 3L.

Vizitator
Postat

Da-te-n berea ta, ce e aia Burger?[/quote

O super-bere. Cred ca are si varianta 3L.

eee nu stie.Pentru unu' care se da plecat prea stie multe de romanica.

de fapt,n-a mai iesit din vaslui de ani.

intelege si tu...viata nu-I corecta :)))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator beraru
Postat

Zahareeeel, da-mi o pupa pe frunte ca-s pisicoasa azi  :maninlove

Roz, iti dau cu placere.

Din pacate trebuie sa ofer disclaimer de fiecare data cand fac asta :). Nu iti sustin conflictele.

Sper ca ai avut firea asta inainte de a intra pe forum, si nu ai capatat aceste deprinderi ulterior. M-as simti vinovat, pe bune.

Vizitator
Postat

Roz, iti dau cu placere.

Din pacate trebuie sa ofer disclaimer de fiecare data cand fac asta :). Nu iti sustin conflictele.

Sper ca ai avut firea asta inainte de a intra pe forum, si nu ai capatat aceste deprinderi ulterior. M-as simti vinovat, pe bune.

Io zic sa-i dai 2-3 beri,sa nu mai injure. :)

A devenit un obicei. :)

• Minus 3
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Laurentiule bibelou de prostova... pardon portelan, nu ti se pare ca confunzi biserica catolica si interpretarile/pervertirile ei asupra religiei in functie de interesele puterii politice, cu religia crestina ?
Nu ti se pare ca uiti de sutele de milioane de vestici din spatiul crestin, care nu linseaza hotii dandu-le foc in piete publice ca africanii, care nu omoara homosexualii aruncandu-i de pe blocuri, care nu le taie gaturile celor care aleg sa nu creada, care nu mutileaza genital copii, care nu trateaza femeia ca pe un sfert de barbat si nu o omoara cu pietre daca si-a inselat barbatul, cum fac musulmanii. 
Voi judecati crestinismul la modul singular, fara a face vreo comparatie cu alte religii cu adevarat malefice, fiindca va e mai usor sa aratati cu degetul si sa acuzati.  Pulanilor, voi habar n-aveti cat de ieftina e viata in unele religii/zone si cat de usor de poti duce pe pula daca ai calcat stramb, de aia criticati ca prostii una dintre cele mai tolerante religii. Ati duce-o mai bine in IOrientul Mijlociu sau in Africa, unde v-ar spanzura niste zelosi ca indrazniti sa aveti opinii contrare unui popa.
Si mai terminati-va cu scuzele in plm de femei, ca daca asta la voi se cheama conflict, ma faceti sa rad ( cica m-ati taxat ... mai dati-va-n pula mea ca am treaba :laugh2  .... ).
Uite ca va las si ultimul cuvant, sa vi-l bagati in cur atingandu-va prostata ego-ului vostru.. 
Hai pa papusei, mi-a facut placere  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Laurentiule bibelou de prostova... pardon portelan, nu ti se pare ca confunzi biserica catolica si interpretarile ei asupra religiei in functie de interesele puterii politice, cu religia crestina ?

Nu ti se pare ca uiti de sutele de milioane de vestici din spatiul crestin, care nu linseaza hotii dandu-le foc in piete publice ca africanii, care nu omoara homosexualii aruncandu-i de pe blocuri, care nu le taie gaturile celor care aleg sa nu creada, care nu mutileaza genital copii, care nu trateaza femeia ca pe un sfert de barbat si nu o omoara cu pietre daca si-a inselat barbatul, cum fac musulmanii. 

Voi judecati crestinismul la modul singular, fara a face vreo comparatie cu alte religii cu adevarat malefice, fiindca va e mai usor sa aratati cu degetul si sa acuzati.  Pulanilor, voi habar n-aveti cat de ieftina e viata in unele religii si cat de usor de poti duce pe pula daca ai calcat stramb, de aia criticati ca prostii una dintre cele mai tolerante religii.

Si mai terminati-va cu scuzele in plm de femei, ca daca asta la voi se cheama conflict, ma faceti sa rad ( cica m-ati taxat ... mai da-va-n pula mea ca am treaba :laugh2  .... ).

Uite ca va las si ultimul cuvant, sa vi-l bagati in cur atingan-du-va prostata ego-ului vostru.. 

Hai pa papusei, mi-a facut placere  :laugh2

Nu judecam crestinismul,dar altfel ai fi vorbit acum 500 ani.

Cateva zeci de pagini rusinoase in istoria crestinismului.

Si azi gasim pagini.Mai ales cand nenea popa,ala,vindea apa de la robinet,un furtun ce trecea pe langa porsh caienu' lui,ce ducea la in cazan ,de unde vindea la fraieri...

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Iisus-Dostoievski-Messi = Trinitatea.

Miskin = Sfantul Duh

Dumnezeu, ai de :) mea, ar zice.

:))))

Ba,​daten :)))))

https://i.imgur.com/5LRSWbU.gif

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

...pulilii noastre!

https://i.imgur.com/mPzLfsi.gif

https://i.imgur.com/EOK9HHD.gif

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Beer dear e o deprindere de cand cu forumul e adevarat,dar nu ai tu de ce sa te simti nicicum pt asta. Conflictele mele sunt defemsiva al naibii de ofensiva ale atacurilor vechi,barfe pe la spate,nesimtire in ceea ce ma priveste etc,dar nu e ceva personal. Cevaa personal poate fi doar cu 3 useri masculi de pe forum. In rest dun worry incep incet si sigur sa ma detasez,iimi iau multa munca de astazi si in viitor apropiat voi fi rara aici.i will be fucking all the time. Te imbratisez :)

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...