Sari la conținut

Religia si cei care o practica

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Slabut de tot cacatel, te credeam mai inventiv. Screme-te mai tare si poate carnateii tai grasi vor tasta ceva mai inventiv, Oricum ce-i al tau e pus deoparte,  si ma bucur ca inhapi cacat cu atata predictibilitate desi devii plictisitor rapid. O sa-ti citesc cu mare interes viitoarele vome, promit :laugh2

Tu oricum esti prea prost pentru a-mi pierde timpul dandu-ti argumente istorice,  viermii simpli ca tine citesc 3 pasaje care nu le convin dintr-o religie si bat saua pe ele, ignorand total orice fel de argument.  

Auzi bai jegos mic, ia fii tu coios pana la capat - da-mi un loc si o data in care sa te vad si sa-ti provoc marea placere ca ma simt altruist in ultimul timp. 

Poate te iei de manuta cu zdreamta de mai sus, sa o pun de un menage-a-trois cu finalizare spitaliceasca pentru voi, ca va vad mari razboinici din taste.

O muie cu sacaz virtuala la amandoi deocamdata, sper sa am ocazia sa va intalnesc cat mai curand in realitate.

V-am pupat cu pula :bye 

Trebuie sa te deplasezi. Putem face o programare. Propun DUMINICA, DC 133, de unde se termina asfaltul. Sunt prin zona, oricum.  :gifs_ojos

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Da, mie mi se pare simplu.

Poti crede in putere... nu este necesar sa crezi in povesti inventate sa sperie lumea...

Iar in relatia cu puterea nu ar strica sa fii precaut, o poti folosi pentru tine, se poate intoarce oricand impotriva ta.

Vezi ce intelegi din asta, mai mult nu-ti explic pentru ca nu-i vad rostul.

Puterea este atributul unei fiinte. Intrebarea e cine detine puterea.  

• Oras:#nothere
Postat

Nu va smardoiti, intamplator mie imi place si beraru si ghost, de ceva buna vreme

PE laur inca nu-l cunosc sa imi fac o parere pertinenta si tocmai mi-am amintit ca ma pregateam sa ii raspund pe alt topic ieri in timp ce mi-a distras si acaparat total atentia diva anita si am uitat sa ii raspund. acu las asa ca mi-e lene sa caut

Orice caz, schiar si un schimb de invective intre niste persoane care-mi par mie inteligente nu pot sa il blamez nici macar sa nu-l urmaresc cum dau eu skip forward pe simpatiile/antipatiile certurile marunte consacrate cum fac eu de obicei si daca incepi sa va cerati let me know  caci vreau sa dau follow la topic :))

In rest eu nu voi mai posta aici unde o pitulice nu intelee ca eu o ocolesc cu o deosebita eleganta de cativa ani si i-am spus in tot acest timp lucruri dragute sau felicitari in rarisimele dati cand a catadisit sa faca ceva constructiv pt ea insasi rareori am mai mustruluit-o in conditiie in care ea de peste doi ani manca cacat cu polonicul la adresa mea din senin, eu o tot ignor la zeci de postari de ura si ea cum vede pe un8ul cu chef de ratoaiala la mine fierbe ficatul in gradul de alcool imbibat de placere si sare ca arsa sa i se alature. Si nu ma lasa sa traiesc linistita de mult timp, cand eu imi vad de treaba mea niciodata de a ei.

Acu ea a priceput ca ii doresc moartea. Incorect sau imprecis. Am zis caq daca tot viata e asa chin pt ea ca nu e in stare nici macar de prieteni ci doar sa se lege de vietile altora pe net, sa urle, uite toata ziua si sa bea pana inura singura cu orele printre anonimi si nu numai ca-s multi care i-au tras-o odata lamuie,spun ca daca e atat de dureros pt eaei bine, i-am urat sa o insoteasca pe singura fiinta care in enere ne iubeste neconditionat. in sinea mea mama ne iubeste orice am face oricum am fi si desi sora.sa nu ca i-a facut viata calvar bietei femei care pun pariu nu seamana deloc cu licheaua asta fiind martata cu copil linistita asezata. si pun paru ca nu a aresat-o nimeni sexual gen cumnatu sau pt ca scarboasa cand bea cu zilee noptilepana nu mai stie de ea are halucinatii! vb serios, cat am observat-o eu chiar are. daca ea chiar le crede sau se preface nu ma intereseaza, la fel cumn u e o scuza stadiu alarmant de deteriorare neuronala de la alcool. N u stau sa imi pierd vremea cu ratate /ratati care sa atarne de mine. In asemenea cazuri imi permit sqa fiu egoista

E singura lamurire pe care o sa primeasca vreodata aceasta faptura de la mine. Daca te legi de viata/prezenta/dispozitia mea a nesfarsit si multumesc si Doamne ajuta ca nu iti mut falcile din loc la cat m-ai deranat fara sa te deranjeaz. Simplul motiv pt care n-am remodelat-o este ca nu ma simt ok cu mine insami sa proiesctez forta asupra cuiva cu un net si vadit handicap in detrimentul meu. Ar fi ca si cum as lua un copil retard la suturi sau ceva baba incontinenta la pumni in mecla

I guess i am done here, caci sunt atat de bine dispusa incat pot prea bine sa ma simt bine in alta parte unde mi se inlesneste acest lucru

Postat

Aah am uitatce era mai important nu o sa ma scuz, cer iertare nici macar NU o sa regret vreodata ce i-am spus. NU exista. PEntru mine aceasta creatura libidinoasa , distrusa si ratata nu e vie sau moarta. Pur si simplu nu exista si fiind pe lista de ignor nu are cum sa ma deranjeze prea mult

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aah am uitatce era mai important nu o sa ma scuz, cer iertare nici macar NU o sa regret vreodata ce i-am spus. NU exista. PEntru mine aceasta creatura libidinoasa , distrusa si ratata nu e vie sau moarta. Pur si simplu nu exista si fiind pe lista de ignor nu are cum sa ma deranjeze prea mult

https://i.imgur.com/Vt33m9l.gif

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Muahahaha, miros lacrima de pantera moldoveneasca in seara asta.

Creatura umbroasa zice ca nu s-a atacat, da' mai baga trei postari consecutive pana la plecare.

Pai, bai gypsane, plimba-s-ar cariciu-n limfa ta precum Nemo in acvariu, tu crezi ca eu ofer lectii gratuite?

Hai ca-ti dau mazga pe hublou de-ti dezlipesc retina si-ai s-adormi in bezna.

Mars la culcare, magraontule!

Ahahahahahhahaha bai sa-mi bag pula-n omusorul tau daca nu ma distrezi strasnic cu tine  :laugh2 . Cum de mortii tai la inceput ai sarit in apararea prietenei tale ca un leu si acum te-ai transformat intr-o mata ogarjita. 

Strange-ti-as cu pula in menghina carnaciorii aia cu care lovesti tu in taste asa aprig. Uite cum facem saracie, iti ofer eu bani, asa un tarif de curva masculina ce esti, sa zicem 200 de RON, daca imi dai ocazia sa iti fac o reconstructie faciala si o sedinta de kinetoterapie in 5-10 minute maxim, te-n gura de soarec de tastatura ce esti. 

Trebuie sa te deplasezi. Putem face o programare. Propun DUMINICA, DC 133, de unde se termina asfaltul. Sunt prin zona, oricum.  :gifs_ojos

Pai bai bibelou de sala doar atat poti, ce-ai patit sau desumflat coaiele de la atata testosteron injectat ?

Oras, data, zona exacta, ora si doua-trei elemente prin care sa stiu ca o sa ma distrez cu persoana ta exclusiv. Hai ca m-ai facut curios scumpete.

Postat

Inca ceva laurentiu scumpete mica, vezi cum faci sa fim intre patru pereti si o usa incuiata cateva minute, ca n-as vrea sa pleci fara sa-ti iei doza de "placere" completa. Hai screme-te ca la sala, ca poate-ti iese de data asta.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ahahahahahhahaha bai sa-mi bag pula-n omusorul tau daca nu ma distrezi strasnic cu tine  :laugh2 . Cum de mortii tai la inceput ai sarit in apararea prietenei tale ca un leu si acum te-ai transformat intr-o mata ogarjita. 

Strange-ti-as cu pula in menghina carnaciorii aia cu care lovesti tu in taste asa aprig. Uite cum facem saracie, iti ofer eu bani, asa un tarif de curva masculina ce esti, sa zicem 200 de RON, daca imi dai ocazia sa iti fac o reconstructie faciala si o sedinta de kinetoterapie in 5-10 minute maxim, te-n gura de soarec de tastatura ce esti. 

Pai bai bibelou de sala doar atat poti, ce-ai patit sau desumflat coaiele de la atata testosteron injectat ?

Oras, data, zona exacta, ora si doua-trei elemente prin care sa stiu ca o sa ma distrez cu persoana ta exclusiv. Hai ca m-ai facut curios scumpete.

Părerea mea este că, ar trebui să te liniștești. Tu ai inceput cu injutiile și amenințările, răspunzând unei postări extrem de decente lui #laurentiuumf. Cand argumentele lipsesc, când cultura generală are lacune mari, când educația e precară, se recurge ls astfel de mijloace. Dovedește că nu faci parte din această categorie, prezintă-ți necesarele scuze și continuă discuția pe alt ton. Sunt convins că poți.

Baftă!

• Like 7
  • Minus 11
Postat

Gogule, nu stiu, de ce iti pierzi vremea cu Beraru.Bietu' a ascultat niste podcasts cu 2-3 Deepak Chopra de pe Twitter si crede ca determinismul se mananca pe paine.Daca nu i-ai da atentie, poate ca s-ar manifesta altfel, daca ar fi sa ma exprim ''deterministic''.

Adica, daca nu i-ai raspunde, poate nu ti-ar acorda sansa sa-ti arate ca e prost, in perpulisul meu.

• Like 1
Postat

Părerea mea este că, ar trebui să te liniștești. Tu ai inceput cu injutiile și amenințările, răspunzând unei postări extrem de decente lui #laurentiuumf. Cand argumentele lipsesc, când cultura generală are lacune mari, când educația e precară, se recurge ls astfel de mijloace. Dovedește că nu faci parte din această categorie, prezintă-ți necesarele scuze și continuă discuția pe alt ton. Sunt convins că poți.

Baftă!

Picoane eu zic sa mai citesti odata firul narativ, ca argumentul tau e foarte partial.

Eu am dat un raspuns strict lui "n-am ce face",  am precizat clar de la inceput ca nu vreau sa fie comentat raspunsul meu de terti useri, si am fost prea politicos precizand toate acestea din start.

Ca niste pularai aroganti au confundat politetea mea cu slabiciune, si au vrut sa arate ca pot sa ma calce pe coada, asta e problema lor. Uite ca sunt un bun samaritean si ma ofer sa ii educ ca sa nu calce pe bec si in realitate.

Eu STIU ca nu fac parte din categoria mentionata de tine mai sus, dar nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic, din contra cei doi loveri vad ca se screm sa-mi demonstreze ceva, iar eu o sa le dau ocazia, ca de mult ma intrebam cat si cum rezista un bibelou de sala odata scos din mediul lui unde se labareste mental in oglinzi.

• Like 1
Postat

Baga-mi-as perpulisul in neamul tau de ceacanai, picoane, chiar nu poti sa te abtii de la ACEEASI STROFA, de 7 ANI, ca CINE ce A INCEPUT?

Lasa-i pe oameni sa filosofeze.Topicuri cu fasole si lins in cur curve gasesti pentru placerea ta, o gramada, slava Domnului.

10mm de bosorog si victima penibila.

Întoarce-te înapoi, în subteran/canal, șobolanule! Filosofie, numești tu asta? Amenințări cu zmardoiala și injurii? Păi, asta te definește, asta faci tu aici, distrusule!
  • Like 7
  • Minus 11
Postat

Gogule, nu stiu, de ce iti pierzi vremea cu Beraru.Bietu' a ascultat niste podcasts cu 2-3 Deepak Chopra de pe Twitter si crede ca determinismul se mananca pe paine.Daca nu i-ai da atentie, poate ca s-ar manifesta altfel, daca ar fi sa ma exprim ''deterministic''.

Adica, daca nu i-ai raspunde, poate nu ti-ar acorda sansa sa-ti arate ca e prost, in perpulisul meu.

Buna intrebare.

• Like 1
Postat

Întoarce-te înapoi, în subteran/canal, șobolanule! Filosofie, numești tu asta? Amenințări cu zmardoiala și injurii? Păi, asta te definește, asta faci tu aici, distrusule!

Ba, deraiatule cognitiv, daca ar fi venit din partea altui user, nu as fi scris nimic.

Dar cand vine de la unul ca tine, care a injurat de morti si mame pe aici, mai ceva ca ultima aprozareasa, a amenintat cu bataia, da-te-n doba de predement, ai si tu putin simt al ridicolului.

• Like 1
Postat

Picoane eu zic sa mai citesti odata firul narativ, ca argumentul tau e foarte partial.

Eu am dat un raspuns strict lui "n-am ce face",  am precizat clar de la inceput ca nu vreau sa fie comentat raspunsul meu de terti useri, si am fost prea politicos precizand toate acestea din start.

Ca niste pularai aroganti au confundat politetea mea cu slabiciune, si au vrut sa arate ca pot sa ma calce pe coada, asta e problema lor. Uite ca sunt un bun samaritean si ma ofer sa ii educ ca sa nu calce pe bec si in realitate.

Eu STIU ca nu fac parte din categoria mentionata de tine mai sus, dar nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic, din contra cei doi loveri vad ca se screm sa-mi demonstreze ceva, iar eu o sa le dau ocazia, ca de mult ma intrebam cat si cum rezista un bibelou de sala odata scos din mediul lui unde se labareste mental in oglinzi.

Fiind un forum, deci discuții libere, în regim open, nu ai cum să impui cuiva să nu posteze, nu poți impune legea ta. Puteai să replici respectivului altfel, nu cum ai facut-o tu. Ești prea agresiv, prea plin de tine și prea virulent. Nu este caxul, mai alrs pe un topic ca acesta. Nu este cazul pe niciun topic, de altfel, iar reacții ca ale tale, nu fac decât ca mulți useri să se abțină la a mai posta.
  • Like 7
  • Minus 11
Postat

Stai bland, daca atasezi chelia si un cioc alora doi, e ca si cum i-ai fi scris lui picon.

• Like 1
Postat

Ba, deraiatule cognitiv, daca ar fi venit din partea altui user, nu as fi scris nimic.

Dar cand vine de la unul ca tine, care a injurat de morti si mame pe aici, mai ceva ca ultima aprozareasa, a amenintat cu bataia, da-te-n doba de predement, ai si tu putin simt al ridicolului.

Dacă ai da și exemple concrete, unde am înjurat de morți și mame și unde am amenințat cu bătaia, ai fi credibil, cât-de-cât. Așa, nu ești decât o vuvuzea stricată, plictisitor și nu predement, ci dement de-a binelea.
Postat

Dacă ai da și exemple concrete, unde am înjurat de morți și mame și unde am amenințat cu bătaia, ai fi credibil, cât-de-cât. Așa, nu ești decât o vuvuzea stricată, plictisitor și nu predement, ci dement de-a binelea.

Fii pe pace.Si o baba comatoasa are mai multa introspectie decat tine.Esti mai penibil si mai trist in felul tau gretos de ''a tine de scaun'' decat orice alt sinecurist.

Continua-ti marsul triumfal.

Postat

Fii pe pace.Si o baba comatoasa are mai multa introspectie decat tine.Esti mai penibil si mai trist in felul tau gretos de ''a tine de scaun'' decat orice alt sinecurist.

Continua-ti marsul triumfal.

Blabla...

Reinventează-te, dementule!

Postat

Fiind un forum, deci discuții libere, în regim open, nu ai cum să impui cuiva să nu posteze, nu poți impune legea ta. Puteai să replici respectivului altfel, nu cum ai facut-o tu. Ești prea agresiv, prea plin de tine și prea virulent. Nu este caxul, mai alrs pe un topic ca acesta. Nu este cazul pe niciun topic, de altfel, iar reacții ca ale tale, nu fac decât ca mulți useri să se abțină la a mai posta.

Prietene nu am impus nimanui sa nu posteze, am rugat sa nu se posteze cu referire la raspunsul meu, fiindca anticipam ca se va ajunge la dispute de genul asta, cum se ajunge dealtfel cand se discuta religie sau politica. 

Nu am timp sau interes sa explic pe internet de ce am o anumita opinie, poate si din deficit de rabdare.

Nu vreau ca nimeni sa se abtina din nimic, vreau doar ca eu/opinia mea initiala sa nu fi fost/ sa nu fie adusa in discutie. Cer prea mult sau care-i problema? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...