Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Iti fac lista de prosti daca esti atat de curios  ...tu ce numar vrei sa ai pe tricou ?

18 impotriva mea si tot eu sunt acela care  ma ascund  :slap2

Baga mare aici si fa 6666, jar mananci e mai mult mai putin!  :laugh2  :sado

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Iti fac lista de prosti daca esti atat de curios  ...tu ce numar vrei sa ai pe tricou ?

18 impotriva mea si tot eu sunt acela care  ma ascund  :slap2

La voturi scrie 36 impotriva ta,sti cum se spune ca daca iti zice unu ca esti beat nu-l crede dar cand iti spun mai multi mergi si culca-te.

• Like 16
  • Minus 12
Postat

Sincer sa fiu chiar mi-e mila de Mikyputa.

Prin ce umilinte trece saracul.

Mie nu. Daca ai observat comportamentul sceleratului , cand e incoltit o da cu vorbe mieroase, insa ii vezi caracterul nenorocit cand se ia de useri mai slabi, gen Gelugan , pe care unde il vede se baga in seama cu el si ii arunca faza cu uro in fata , fara ca omul sa fi bagat in seama cu el.

• Like 6
  • Minus 6
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Bucatarie  iti dau nr. ei de telefon sa o intrebi , poate o si promovezi tu pe aici ca esti un "talent" innascut 

Al dracu'  mos libidinos , nici nu te-ai spalat bine de  ceapa si ti s-a facut de  pustoaice  sa le  futi ......cu limba.  :)

• Like 24
  • Minus 17
Postat

Sincer sa fiu chiar mi-e mila de Mikyputa.

Prin ce umilinte trece saracul.

Eu daca isi cere scuze aici ca sa vedem toti ca a fost un bou cand s-a luat de fiecare in parte il las in plata domnului de prost.

• Like 16
  • Minus 12
Postat

Mie nu. Daca ai observat comportamentul sceleratului , cand e incoltit o da cu vorbe mieroase, insa ii vezi caracterul nenorocit cand se ia de useri mai slabi, gen Gelugan , pe care unde il vede se baga in seama cu el si ii arunca faza cu uro in fata , fara ca omul sa fi bagat in seama cu el.

Ai mare dreptate.
Fraierul e plin de ura.
A stat nopti intregi sa-mi dea minus. A innebunit de oftica din cauza recenziilor mele, ca doar vulpea cand nu ajunge la struguri o cam apuca spumele.

Apoi incepe cu acele comentarii retardate ca fut doar pe bani, ca atat ma duce capul. Unde pulea mea suntem, bai retardatule? Suntem pe un forum de miresici sau pe forum de curve si clienti? 

Sa ma suga de pula pana scoate tot puroiul din coaie.

Partea buna e ca nu e un efort financiar pentru mine sa platesc cont SP.

Ba chiar voi mai plati inca unul pentru cineva dispus sa-l arda pe taran, sa-i dea sa sara.

• Like 16
  • Minus 10
Postat

Bucatarie  iti dau nr. ei de telefon sa o intrebi , poate o si promovezi tu pe aici ca esti un "talent" inascut 

Al dracu'  mos libidinos , nici nu te-ai spalat bine de  ceapa si ti s-a facut de  pustoaice  sa le  futi ......cu limba.  :)

Te oftici este ca tu nu poti sa futi ?Oare de ce ma invita fetele la ele la cafea? Si cele la care merg pentru prima data stau cu mine cel putin o ora de vorba chiar daca platesc o finalizare,te-ai intrebat de ce eu ?

• Like 17
  • Minus 13
Postat

Stii care-i treaba, bai Miky cacat?

Niciodata n-am fost prieten cu cinestie, ba chiar m-au enervat review-urile lui incomplete, insa omul, spre deosebire de tine, chiar fute.

Merge la fete, le plateste si le fute. Deci e ok, chiar daca review-urile nu sunt asa cum ar trebui sa fie.

Vezi-ti lungul nasului si nu te mai baga in seama cu realii utilizatori ai forumului.

Tu esti doar un atarnache care si-a gasit aici un loc de joaca. 

Daca te duci pe un alt forum, iei ban repede pentru ca esti analfabet si hartuitor. Sa ma cac asupra ta. :) Enjoy!

• Like 16
  • Minus 10
Postat

Ai mare dreptate.

Fraierul e plin de ura.

A stat nopti intregi sa-mi dea minus. A innebunit de oftica din cauza recenziilor mele, ca doar vulpea cand nu ajunge la struguri o cam apuca spumele.

Apoi incepe cu acele comentarii retardate ca fut doar pe bani, ca atat ma duce capul. Unde pulea mea suntem, bai retardatule? Suntem pe un forum de miresici sau pe forum de curve si clienti? 

Sa ma suga de pula pana scoate tot puroiul din coaie.

Partea buna e ca nu e un efort financiar pentru mine sa platesc cont SP.

Ba chiar voi mai plati inca unul pentru cineva dispus sa-l arda pe taran, sa-i dea sa sara.

Asta este placa lui saracutul cu ''tu futi doar pe bani'' si mie mi-a spus la fel ,dar chiar asa este nu am fost la niciuna gratis oricat de buna prietena imi este 

• Like 16
  • Minus 12
Postat

Mi-ai facut pofta de uro... :( Sa mai stau ca sunt pe ciclu'?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nici nu mai stiu de cate ori mi-am manjit patul... azi e tarziu, maine...  :girly

Te oftici este ca tu nu poti sa futi ?Oare de ce ma invita fetele la ele la cafea? Si cele la care merg pentru prima data stau cu mine cel putin o ora de vorba chiar daca platesc o finalizare,te-ai intrebat de ce eu ?

A dracului ce esti! Limbarita tine numai de vorbit? Imi fac planuri peste cateva zile...  :laugh2

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Mi-ai facut pofta de uro... :( Sa mai stau ca sunt pe ciclu'?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nici nu mai stiu de cate ori mi-am manjit patul... azi e tarziu, maine...  :girly

A dracului ce esti! Limbarita tine numai de vorbit? Imi fac planuri peste cateva zile...  :laugh2

Asta este adevarul daca citesti recenziile ai sa vezi ca asa se intampla,nu spune de doua ori cu planurile  :laugh2  :laugh2

• Like 17
  • Minus 13
Postat

Asta este adevarul daca citesti recenziile ai sa vezi ca asa se intampla,nu spune de doua ori cu planurile  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Merg pe experienta ta...  :laugh2

Sa vezi ce omor iti iei daca nu te pricepi...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :hug1

• Like 2
  • Minus 6
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Merg pe experienta ta...  :laugh2

Sa vezi ce omor iti iei daca nu te pricepi...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :hug1

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :kiss3

• Like 18
  • Minus 13
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

spor..liviu si amandina

peseu: asta de mai devreme a fost gang bang virtual? =))

• Like 6
  • Minus 1
Postat

A cedat psihic prostituata masculina?

nu are creier este precum Euglena verde

• Like 17
  • Minus 14
  • Oras:world
Postat

baragladina nu ma mai cita  , ca nu discut cu betive ratate care stau in servici maxim o luna  :laugh2

PS: cum se dau prostii acestia in fapt astazi...pe banda rulanta . Bravo Pisatule ...18 prosti nu ati reusit sa-mi faceti fata , apai acum  ...aceiasi , ca doar nu s-au schimbat  , tot ei sunt ,  doar si-au schimbat putin strategia de lupta . Continuati ca tot cu voi defilez in continuare pe  aici. 

Da-te-n pula calului de handicapat. In prostia, nu iti dai seama ca se pisa tot forumul pe tine bai handicapatule? Nu esti in stare sa legi doua cuvinte si ai pretentia ca faci tu fata tuturor bai coaie stafidite? De multa vreme ti-am spus ca esti un mitoman handicapat, au ajuns multi la concluzia asta, se pare insa ca boala ta psihica este mult mai grava bai jartea penala! Nu esti decat un taranoi mincinos cu basini in loc de creier, esti o scursura care a ajuns sa isi creada propriile minciuni. Bai, ia intreab-o pe mamicuta ta, in ce pozitie a stat de a reusit sa fete un asemenea specimen handicapat si jegos ca tine!? 

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Da-te-n pula calului de handicapat. In prostia, nu iti dai sewma ca se pisa tot forumul pe tine bai handicapatule? Nu esti in stare sa legi doua cuvinte si ai pretentia ca faci tu fata tuturor bai coaie stafidite? De multa vreme ti-am spus ca esti un mitoman handicapat, au ajuns multi la concluzia asta, se pare insa ca boala ta psihica este mult mai grava bai jartea penala! Nu esti decat un taranoi mincinos cu basini in loc de creier, esti o scursura care a ajuns sa isi creada propriile minciuni. Bai, ia intreab-o pe mamicuta ta, in ce pozitie a stat de a reusit sa fete un asemenea specimen handicapat si jegos ca tine!? 

Cred ca este un avorton 

• Like 17
  • Minus 16
Postat

Ce a ajuns saracul Mikyduta.

Serios,chiar mi-e mila de el.

De ce coane, si-o merita!? Pacat ca el nu isi da seama cat de prost si bolnav este! Tr3buie sa il intelegem insa, este un om bolnav! 

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

De ce coane, si-o merita!? Pacat ca el nu isi da seama cat de prost si bolnav este! Tr3buie sa il intelegem insa, este un om bolnav! 

Tocmai asta e,omul are probleme psihice si trebuie ajutat.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Da-te-n pula calului de handicapat. In prostia, nu iti dai seama ca se pisa tot forumul pe tine bai handicapatule? Nu esti in stare sa legi doua cuvinte si ai pretentia ca faci tu fata tuturor bai coaie stafidite? De multa vreme ti-am spus ca esti un mitoman handicapat, au ajuns multi la concluzia asta, se pare insa ca boala ta psihica este mult mai grava bai jartea penala! Nu esti decat un taranoi mincinos cu basini in loc de creier, esti o scursura care a ajuns sa isi creada propriile minciuni. Bai, ia intreab-o pe mamicuta ta, in ce pozitie a stat de a reusit sa fete un asemenea specimen handicapat si jegos ca tine!? 

Hai sa ma dau si eu mare!  :laugh2

Miky, baga-mi-as strapomul, din cauza ta mi-e dor de uro si in seara asta pana nu-mi pictez cearceaful in rosu cred ca nu ma las!  :laugh2

Am fost rea!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

spor..liviu si amandina

peseu: asta de mai devreme a fost gang bang virtual? =))

Mai gangbang decât ăla de pe topicul respectiv.

Ce a ajuns saracul Mikyduta.

Serios,chiar mi-e mila de el.

Și mie.
  • Like 8
  • Minus 12

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...