Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:world
Postat

Hai sa ma dau si eu mare!  :laugh2

Miky, baga-mi-as strapomul, din cauza ta mi-e dor de uro si in seara asta pana nu-mi pictez cearceaful in rosu cred ca nu ma las!  :laugh2

Am fost rea!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Nuuuuuu, doar ca acum, dupa ce l-au lasat baietii buni sa se joace, i-au pus camasa de forta si l-au pus unde ii este locul! 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Hai sa ma dau si eu mare!  :laugh2

Miky, baga-mi-as strapomul, din cauza ta mi-e dor de uro si in seara asta pana nu-mi pictez cearceaful in rosu cred ca nu ma las!  :laugh2

Am fost rea!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

+ de la mine ca sunt "sarac" si nu mai am puncte iar in randul lumii "bune" cu super conturi, nu imi doresc sa intru! Vezi ce faci cu Liviu!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

:rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Bine ai venit in randul PROSTITUATELOR   vezi ca se poate, ti-am rezervat un loc liber MIKY77

post-234646-0-31452400-1508173746_thumb.jpg

• Like 37
  • Minus 7
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

@Pulerez nu ma intereseaza de fanteziile tale cu @cinestie  o bucatarie  , momentan eu sunt dresorul...nu uita :)

@cinestie la ce grauri ai futut tu ,,,cu limba ....la cafele . :slap2  Ce femeie acatari te-ar tine pe tine la  taclale cu orele la cum te prezinti ? Un mos libidinos .

@promovator tot virgin umblii pe aici ? Sa-ti dea si tie @cinestie o femeie sa simti si tu gustul la pizda.....macar 5 minute

@fane aka @umbra  aka @ stefanu51 se stie , are sculament si este sifilitic de fel  , de aceea intra cand pe un cont cand pe celalalt

@picon ...toate cele bune....esti in grafic de 7 ani pe aici ....bucura-te in compania Pisarciosului in continuare ,,,doi tristi .Cand te plictisesti apeleaza si la Lisandru cu toate ca iti este rusine cu acesta (de multe ori ) sa te afisezi pe aici in dialoguri

• Like 24
  • Minus 16
  • Oras:Bucuresti
Postat

@Pulerez nu ma intereseaza de fanteziile tale cu @cinestie  o bucatarie  , momentan eu sunt dresorul...nu uita :)

@cinestie la ce grauri ai futut tu ,,,cu limba ....la cafele . :slap2  Ce femeie acatari te-ar tine pe tine la  taclale cu orele la cum te prezinti ? Un mos libidinos .

@promovator tot virgin umblii pe aici ? Sa-ti dea si tie @cinestie o femeie sa simti si tu gustul la pizda.....macar 5 minute

@fane aka @umbra  aka @ stefanu51 se stie , are sculament si este sifilitic de fel  , de aceea intra cand pe un cont cand pe celalalt

@picon ...toate cele bune....esti in grafic de 7 ani pe aici ....bucura-te in compania Pisarciosului in continuare ,,,doi tristi .Cand te plictisesti apeleaza si la Lisandru cu toate ca iti este rusine cu acesta (de multe ori ) sa te afisezi pe aici in dialoguri

Tu nu ai sa poti sa mergi la ce femei am fost eu nici daca mai traiesti inca zece vieti

• Like 19
  • Minus 17
Postat

Cinestie o bucatarie pozeaza acum si in curva BUBU ?O rapandula pe care nu o vizita nimeni de aceea s-a si retras . 

Ultima oara pozai  in Lilisoar  pe contul Liviu58 . Ce mos paralitic si libidinos  :laugh2

• Like 24
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Tot forumul asta face misto de el si limaxul nu se prinde? Nu sunt advanced. Sunt un alt user scarbit de tine,prostule!

• Like 4
  • Minus 6
Postat

Cinestie o bucatarie pozeaza acum si in curva BUBU ?O rapandula pe care nu o vizita nimeni de aceea s-a si retras . 

Ultima oara pozai  in Lilisoar  pe contul Liviu58 . Ce mos paralitic si libidinos  :laugh2

Ai inebunit nu stii ce sa mai dejecti pe gura  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 18
  • Minus 17
Postat

Tot forumul asta face misto de el si limaxul nu se prinde? Nu sunt advanced. Sunt un alt user scarbit de tine,prostule!

Cum sa se prinda daca nu are nimic in cap?

• Like 17
  • Minus 17
Postat

dar unde este "frumuselul" de Henzo ? :)

• Like 23
  • Minus 16
Vizitator
Postat

N-ai tu treaba pe unde umbla unul sau altul. Catza catzelor, ti-e dor de inca o pula pe bot? Huo, curva nesatula!

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

Acest topic poate fi rezumat printr-un simplu gif:

http://data.whicdn.com/images/9831453/original.gif

:laugh2

Ce-ai făcut, mă, Miky, măăă, ți-ai pus tot forumu' în cap!  :no2

You've been a very, very bad boy, Miky! 

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Am auzit ca tu esti la fel de frumos ca Oana nimfomana. Si tot asa de mult iti place si pula. Se vede, de altfel, bravo fata!
  • Like 2
  • Minus 6
Postat

L-ai cautat in spatele tau? Te ardea in bulan :laugh2  :laugh2

• Like 17
  • Minus 16
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Interesant topic...hm. Bravo miky77! ☺

• Like 18
  • Minus 13
  • Oras:Arkham
Postat

Henzo ? Am citit bine ? Henzo prietenul meu ? In câteva zile nu va mai fi promit

Postat

Doar pe un insalubru ca Miky il poate interesa aspectul fizic al altor barbati.

Vrea sa fie luat la pula si mai are si pretentii.

• Like 16
  • Minus 10
Postat

Stie cineva ce tarif are Miky77?.Din cate vad aici,Miky este o prostituata apreciata pentru oralul cu DEEP si CIM pe care il face.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Stie cineva ce tarif are Miky77?.Din cate vad aici,Miky este o prostituata apreciata pentru oralul cu DEEP si CIM pe care il face.

O face gratis pentru o recenzie de nota 6 ca nu este pretentios  :laugh2  :laugh2

• Like 18
  • Minus 16

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Malone, iar te-ai lovit la ceas?
  • Like 6
  • Minus 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...