Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

Imi cer scuze fata de ceilalti membrii ai acestui forum dar deja rabdarea mea are si ea o limita.Acest user MIKY 77 in nenumarate randuri face afirmatii de genul: cum ca CINESTIE  foloseste contul meu s-au ca este cont fals! Nu acest cont imi apartine in intotalitate domnule miky77 si nu m-a promovat nimeni pt cultura ta generala.Decand am deschis topic pe acest forum nu ai facut nimic altceva decat sa vorbesti lucruri despre care nu ai habar,esti afon dar iti dai cu presupusul. Nu sunt TIGANCA si daca as fi cu ce te-am deranjat eu pe tine ca nu inteleg? Am cersit cumva la usa ta? Nu am pestele ascuns pe nicaieri alta afirmatie pe care ai facut-o ca prostu. Si multe alte afirmatii banuiesc ca atat te duce capul sa faci ai un loc la obregia poate totusi mai ai ceva ceva sanse de remediere s-au poate nu. Atat mie cat si multor altor membrii ni s-a luat de imbarligaturile tale care le tot faci pe ici colo.Esti bun doar sa aduci jigniri altora dar in primul rand ar fi mai ok sa te uiti la tine sa vezi carecterul de om infect ce il ai si dupa sa vorbesti la adresa altora.Din acest motiv ai avut partea s-au onoarea de a ti se deschide acest topic in care esti catalogat ca si o curva masculina de cea mai proasta speta. Chiar asa esti s-au nu CURVA?  Te simti bine cand vezi cata scarba ai putut provaca  fata de cei care poate iti sunt prieteni? E bn ca esti tratat ca un gunoi? Cred ca asta a fost visul tau de mic ai avut o copilarie nefericita rau de tot in care nu ai avut parte de atentie din partea nimanui si vrei acum sa fi in centul atentiei. Te rog frumos sa incetezi cu jigniri la adresa mea macar acum dati seama de ceea ce faci si pune stop. Si lasa dracu muschetarii ca nu sunt de tine

• Like 34
  • Minus 7
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ba @Cinestie aka 

http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngandreeabubu 

mult ai mai scris si prost .Te-ai enervat este ? Pe cine dracu ' pacalesti ca a scris ea , libidinosule ?  Ce treaba sa am eu cu shaorma ta cu de toate (pana la momentul in care ti-am tras cateva minusuri sa te potolesti cu jignirile la adresa mea  , dupa care ai intrat pe contul ei tam-nesam si te-ai  bagai in seama ca un fraier cu mine...stii foarte bine cu ce ) , pe care nu o vizita oricum nimeni si se pisau toti pe promovarile si Recenziile tale ? Sa stea dracu in banca ei  si sa-si foloseasca contul , banditule . Eu nu am dialoguri cu asemenea

si pana sa te iei gura in pix cu mine  tot de nevizitat erai  si pe Minus ,,,,asa ca du-te si suge-o cu talent poate iti mai creste cprostituate de toata jena

PS  @Cinestie  nu te-am facut Tiganca  , te-am facut semi-proxenet cu promovari de toata jena .Jalnic mai esti ...du-te si fa-ti propriul SP si jaca-te pe aici , ca e groasa (nu-l mai folosi pe acesta pe care tot tu l-ai platit ) . Apropo ce mai face Lilisor95 (tot contul facut de tine) cu care iti faceai Reputatie zilnic ? Halal reputatie , doar cand ma uit  :slap2 , dar am sa-ti arat maine o surpriza sa vezi ce Reputatie de kkt ai si cine ti-o facea.

Pana atunci plangi ....de ciuda pe aici , fetita proasta....parca ar fi prima oara    :laugh2

• Like 21
  • Minus 16
Vizitator andreeabubu
Postat

Cum ziceam si m-ai sus miky77 sufera de personalitate histrionica. Se vede ca i-ar vorbesti in necunostinta de cauza si continui in disperarea ta de a fi miezul din dodoasca sa mai scoti cate ceva prost pe cioc. Sincer ma lasi rece cu afirmatii gen shaorma cu detoate si alte baliverne de ale tale. Se vede clar ca esti un caz pierdut pentru aceasta societate . Imi puneai intrebarea daca te cunosc? Sincer nu te cunosc dar nici nu imi doresc sa am asa cunostinte proaste,iar in privinta clientilor nu imi duce tu mie grija,ar trebui sa iti porti singur de grija sa fi interesat de ce faci si ce zici pentru ca mai devreme s-au mai tarziu aceste acuze se vor intoarce impotriva ta(de fapt se si intorc). Chiar nu realizezi ca faci un circ si panarama, nu vezi ca provoci scarba? Te-am rugat foarte frumos sa incetezi cu jigniri la adresa mea,dar vad ca esti atat de retardat incat nu iti proceseaza creerul tau s-au urma de creer ce o mai ai. Ce pot zice doar ca esti de evitat si chiar nu are rost sa imi bat capul s-au mai bine zis sa ne batem capul cu unul care e compromis pe viata. Asa ca invelestete bine

• Like 35
  • Minus 7
Vizitator andreeabubu
Postat

Miki  limaxul are sase conturi SP. Realizezi, Andreea,  cat este de disperat? 

disperat ca ce? Sa fie el in centrul atentie cred a avut o copilarie zbuciumata

• Like 35
  • Minus 7
Postat

Fa shaorma cu de toate ...pardon @cinestie , iar ai scos capul din bucatarie ?

ai prins tupeu in ultima perioada , lasule :)

• Like 21
  • Minus 16
Vizitator andreeabubu
Postat

atat sti atat faci, ce pot spune asa se vorbeste la tine la pod la magura cu fa?

• Like 36
  • Minus 7
Postat

@cinestie o shaorma cu de toate ?

Taci , fa , @cinestie din gura si fute-te cu talent , daca tot ti-ai revendicat nick de fata , din nou , dupa cel cu Lilisor 95

Afisaza si preturile ....ba nu ,le stiu ,  este de 50 de lei cu tot cu shaorma . :laugh2

PS: Dai si un cico in banii acestia , ca sa nu ne arda pe gat dupa ce  vedem asemenea buruiana :)

• Like 21
  • Minus 16
  • Oras:FALASTOACA
Postat

@cinestie o shaorma cu de toate ?

Taci , fa , @cinestie din gura si fute-te cu talent , daca tot ti-ai revendicat nick de fata , din nou , dupa cel cu Lilisor 95

Afisaza si preturile ....ba nu ,le stiu ,  este de 50 de lei cu tot cu shaorma . :laugh2

PS: Dai si un cico in banii acestia , ca sa nu ne arda pe gat dupa ce  vedem asemenea buruiana :)

post-243757-0-24902000-1508784389_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 9
  • Oras:oriunde
Postat

Tu vorbesti de lasitate bai zdreanta infecta!?

• Like 8
  • Minus 7
Postat

Nicidecum , dar refuz sa fac dialog cu  semi proxeneti batuti de soarta , deci nu ma mai cita aiurea  :)

Cine pula mea te citeaza pe tine bai analfabetule jegos?

• Like 8
  • Minus 7
Postat

Miky ce facusi bre ?!

Ti-ai pus forumul in cap ?

Te intreaba lumea pe topicul lui Betty...

:laugh2  :laugh2  este sub acoperire acum!

• Like 8
  • Minus 7
Postat

Miky ce facusi bre ?!

Ti-ai pus forumul in cap ?

Te intreaba lumea pe topicul lui Betty...

:laugh2  :laugh2  este sub acoperire acum!

Azi este muschetar, unul din cei patru ( toate conturile sunt platite de el) 

Tot clona lui este si jcoadm, last samurai tot el. 

Stie toata lumea ca e doar un psihopat. Saracul. nu-l mai bagati in seama, are probleme extrem de mari la mansarda!

Eu am obosit sa il tot fac prost, am altele de facut. 

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Se stie cine este dupa minusurile pe care ti le da. :laugh2

Ce pretentie ai bai nene de la un asemenea handicapat? :laugh2

• Like 9
  • Minus 7
Postat

Azi este muschetar, unul din cei patru ( toate conturile sunt platite de el) 

Tot clona lui este si jcoadm, last samurai tot el. 

Stie toata lumea ca e doar un psihopat. Saracul. nu-l mai bagati in seama, are probleme extrem de mari la mansarda!

Eu am obosit sa il tot fac prost, am altele de facut. 

Este evident ca este psihopat nu numai dupa ineptiile pe care le scrie pe aici. ci si dupa numarul de conturi platite. Sa-mi bag pula, el ma baneaza, eu fac alt cont, dar nu pot rabda sa nu ii spun in fiecare zi cat de idiot si bolnav este! :laugh2

• Like 9
  • Minus 7
Postat

Ce pretentie ai bai nene de la un asemenea handicapat? :laugh2

Ma intreb cat mai poate sa indure umilintele.A ajuns la 6 conturi SP,total inutile,pentru ca ii anulam toate punctele date in doar cateva minute. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 9
  • Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

Ma intreb cat mai poate sa indure umilintele.A ajuns la 6 conturi SP,total inutile,pentru ca ii anulam toate punctele date in doar cateva minute. :laugh2  :laugh2  :laugh2

ar trebui sa ne dea motanul bonusuri la cata vanzare ia facut Miky din cauza noastra

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Este evident ca este psihopat nu numai dupa ineptiile pe care le scrie pe aici. ci si dupa numarul de conturi platite. Sa-mi bag pula, el ma baneaza, eu fac alt cont, dar nu pot rabda sa nu ii spun in fiecare zi cat de idiot si bolnav este! :laugh2

Eu zic ca te poti abtine. 

• Like 2
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...