Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:oriunde
Postat

MIky, iar mi-ai dat -200 de puncte.

Tot n-ai inteles, lacheule, ca e degeaba? :lol:

Ma cac pe mine de ras, prea prost esti.

Mi-ai dat 4000 si tot nu m-ai dovedit. 

Nu o vei face niciodata, iti dau muie in direct si-n reluare si cand vrea pula mea. :) Oricum o dai, tot la pula mea vei fi. :) Esti un lacheu rural, un stiuletar ratat.

E bine sa stii cand sa renunti. Te-ai umplut de ridicol. Tot ce ai construit in ani de zile de cardeli si puncte date pe baza de reciprocitate s-a dus pe pula in cateva nopti.

P.S: Ai o fixatie bolnava. Ai clona cu ultimul samurai, o ceata de muschetari, zici ca esti lupul de stepa. Calmeaza-te, dementule, asta-i o psihoza care atinge limita patologicului.

Iti plac astia cu palosul gros si te visezi un fel de erou. Singur impotriva tuturor, neinduplecat si nemilos. Du-te-n sloboz sa te bata de lacheu, pizdoiule! :)

Ce pretentii ai nene de la un handicapat!

• Like 8
  • Minus 7
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Calmeaza-te @puleasca  ca nu ti-am oferit eu pe ziua de azi  nici plusuri nici minusuri (dar iti dau acum la aceasta postare)  :laugh2

Prost mai esti...dar nu ma asteptam sa te duca creierasul mai mult  :no2

Fii rau si rupe lantul , ca  tot cu bani futi si luna asta si iti pierzi vremea pe aici (zi si noapte) 

Apropo de asta am 12.000 de postari vizitate doar de tine , exclusiv doar noaptea . Ar trebui sa ma ingrijoreze? Nicidecum 

• Like 4
  • Minus 17
  • Oras:Bucuresti
Postat

MIky, iar mi-ai dat -200 de puncte.

Tot n-ai inteles, lacheule, ca e degeaba? :lol:

Ma cac pe mine de ras, prea prost esti.

Mi-ai dat 4000 si tot nu m-ai dovedit. 

Nu o vei face niciodata, iti dau muie in direct si-n reluare si cand vrea pula mea. :) Oricum o dai, tot la pula mea vei fi. :) Esti un lacheu rural, un stiuletar ratat.

E bine sa stii cand sa renunti. Te-ai umplut de ridicol. Tot ce ai construit in ani de zile de cardeli si puncte date pe baza de reciprocitate s-a dus pe pula in cateva nopti.

P.S: Ai o fixatie bolnava. Ai clona cu ultimul samurai, o ceata de muschetari, zici ca esti lupul de stepa. Calmeaza-te, dementule, asta-i o psihoza care atinge limita patologicului.

Iti plac astia cu palosul gros si te visezi un fel de erou. Singur impotriva tuturor, neinduplecat si nemilos. Du-te-n sloboz sa te bata de lacheu, pizdoiule! :)

Stai linisti ca mi-a dat mie astazi de pe cinci conturi Sp nu mai are minusuri si pentru altii  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 15
Postat

Calmeaza-te @puleasca  ca nu ti-am oferit eu pe ziua de azi  nici plusuri nici minusuri (dar iti dau acum la aceasta postare)  :laugh2

Fii rau si rupe lantul , ca  tot cu bani futi si luna asta si iti pierzi vremea pe aici (zi si noapte) 

Apropo de asta am 12.000 de postari vizitate doar de tine , exclusiv doar noaptea . Ar trebui sa ma ingrijoreze? Nicidecum 

Toti sunt prosti numai tu nu,te-ai intrebat de ce ai ajuns curva masculina si te certi cu toti? Tu detii adevarul absolut :slap2

• Like 5
  • Minus 15
Postat

jcoadm e clona ta. :)

Cine altcineva ar pierde atata timp?

Legat de apropourile tale - stai linistit, o sa fie bine. Comitetul se ocupa de tine. O mana spala pe alta. 

12 000 de postari - 0 recenzii - 11999 de minciuni - 0 la viata - gaoaza sparta - lacrimi fara limita 

• Like 13
  • Minus 8
Postat

Cocosel nu te  imfierbanta prea tare , pe minus sau pe plus aici , tot asa ma scald in viata de zi cu zi

Asta e singura arma a ta , prostia si punctele de reputatie ?

Evoluat mai esti PULEASCA.  .Nu degeaba ai ramas cu sula infipta  in acel  Comitet  de infractori  marunti , tristi si disperati ...te-am citit de luni bune de zile ca suferi  in propria tristete    :laugh2

PS: Sa spuna Lisandru daca nu este asa ...numai in pielea lui sa nu fii zilnic . Vezi sa nu-i urmezi exemplul . :)

• Like 4
  • Minus 16
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cocosel nu te  imfierbanta prea tare , pe minus sau pe plus aici , tot asa ma scald in viata de zi cu zi

Evoluat mai esti PULEASCA.  .Nu degeaba ai ramas cu sula infipta  in acel  Comitet  de infractori  marunti , tristi si disperati ...te-am citit de luni bune de zile ca suferi  in propria tristete    :laugh2

PS: Sa spuna Lisandru daca nu este asa ...numai in pielea lui sa nu fii zilnic . Vezi sa nu-i urmezi exemplul . :)

Malone, n-ai obosit, mă?  :laugh2

• Like 4
  • Minus 15
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Malone, n-ai obosit, mă?  :laugh2

dementa ii da aripi :laugh2

• Like 4
  • Minus 5
Postat

In viata de zi cu zi te scalzi in noroi.

In rest, no comment. Fiecare face ceea ce poate.

• Like 13
  • Minus 8
Postat

corect , infractor PULEASCA :)

• Like 5
  • Minus 18
Postat

mai ahtiat ca tine dupa puncte nu exista pe forum

• Like 5
  • Minus 14
Postat

mai ahtiat ca tine dupa puncte nu exista pe forum

sa vezi crize pe taranus cand o va depasii pe Betty la puncte :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

corect , infractor PULEASCA :)

Tu esti cel mai mare infractor hartuitorule handicapat! Stiu ca nu ai sa te gandesti la ce ma gandesc eu, nici nu am pretentia la cat de handicapat si incult esti. Fiecare fapta a unui om se poate incadra intr-o anumita categorie, bascalie, bataie de joc, contraventie, infractiune. Multi isi bat pula de tine pe aici pentru ca tu chiar esti prost. Comportamentul tau insa, o da inspre infractiune. Nu ai tu treaba, la cat de handicapat esti nu faci parnaie, te vor inchide insa acolo unde iti este locul, intr-un ospiciu! 

• Like 9
  • Minus 7
Postat

Prostia si repitatia sunt singurele tale arme analfabetule! De plural ai auzit coarda poponara.

In afara de armele astea, sunt sigur ca toata viata ta a fost pe minus poponarule! 

• Like 10
  • Minus 7
Postat

sa vezi crize pe taranus cand o va depasii pe Betty la puncte :laugh2

saracuta va da in depresie

• Like 5
  • Minus 13
Postat

Prostia si repitatia sunt singurele tale arme analfabetule! De plural ai auzit coarda poponara.

In afara de armele astea, sunt sigur ca toata viata ta a fost pe minus poponarule! 

nu a auzit  :no2

• Like 6
  • Minus 13
Postat

Ce pizda ma-tii sa spuna lisandru ma handicapatule analfabet? Ba limitatule, in meseria mea nu m-am bagat niciodata in penal boule, tu insa esti prea limitat sa stii ca in meseria asta se poate face si altceva in afara de penal. Nu m-am bagat pentru ca nu imi place sa am de a face cu oligofreni poponari ca tine! 

• Like 8
  • Minus 6
Postat

Ce pizda ma-tii sa spuna lisandru ma handicapatule analfabet? Ba limitatule, in meseria mea nu m-am bagat niciodata in penal boule, tu insa esti prea limitat sa stii ca in meseria asta se poate face si altceva in afara de penal. Nu m-am bagat pentru ca nu imi place sa am de a face cu oligofreni poponari ca tine! 

Te rog sa nu-l mai ridici in slavi,este mandru ca poponar  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 13
Postat

dementa ii da aripi :laugh2

Și minusează.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 14
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

post-234646-0-42822100-1509467017_thumb.jpg

• Like 32
  • Minus 4

Postat

Miky este un Las Vegas ambulant. :laugh2

Lasa bre ca in las poponarusul lui este soare cand afara este furtuna si ninge! 

• Like 8
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...