Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Vad ca ai vocabularul culinar foarte redus ,care consta intr-un singur cuvant  shaorma .Cred ca in familia ta  se mananca numai shaorma si stiuleti

Mosule libidinos parca nu agreeai   sa te iei de familie . Ai trecut scalambatule si la genul acesta de injurii ?

PS: Mars , ba REGHETOANE , de aici ca nu am eu asemenea prietenii cu toti libidinosii . Cine este CINESTIE (aka Liviu58) ? Nu este decat un bucatar jalnic si batran , care isi reintregeste veniturile din proxenetism si promovari pe aici de toata jena . Asta este ....ce plm stai ascuns dupa rahaturile lui pe care le debiteaza , ca un milog    Da-le tu limbi la oua , daca tot iti plac  asemenea bosorogi  mincinosi si libidinosi , ca si tine , de cea mai joasa speta . Vezi poate ti-o da CINESTIE pe BUBU  (la oferta) sa te gazeze cu un partz. . In prostia ta traiesti de 5 ani ancorat ca si acestia cu limba scoasa pe aici  de dimineata pana seara . Cersetorule . :no2

PS1: PICOAIE tu esti pisat oricum , pe tine si utilizator nocturn  de pampersi  :)

• Like 7
  • Minus 17
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mosule libidinos parca nu agreeai   sa te iei de familie .

Ai trecut scalambatule si la genul acesta de injurii ?

PS: Mars , ba REGHETOANE , de aici ca nu am eu asemenea prietenii cu toti libidinosii . Cine este CINESTIE (aka Liviu58) ? Nu este decat un bucatar jalnic si batran , care isi reintregeste veniturile din proxenetism si promovari pe aici de toata jena . Asta este ....ce plm stai ascuns dupa rahaturile lui pe care le debiteaza , ca un milog    Da-le tu limbi la oua , daca tot iti plac  asemenea bosorogi  mincinosi si libidinosi , ca si tine , de cea mai joasa speta . Vezi poate ti-o da CINESTIE pe BUBU  (la oferta) sa te gazeze cu un partz. . In prostia ta traiesti de 5 ani ancorat ca si acestia cu limba scoasa pe aici  de dimineata pana seara . Cersetorule . :no2

Tu esti acum ca un catel.

Iti aruncam un os , mai latri , mai schelalai , mai te guduri dar totul faci la comanda.

Te-am dresat bine , inca putin si vei fi terminat din cauza rautatii tale.

Cine s-a luat de familia ta in mod insultator si jignitor ?

Ai halucinatii de zbanghiu frustrat.

Vezi ca erai in relatii bune cu cinestie , nu mai minti ca un pusti imatur !

Nu dau doi bani pe tampeniile tale , pe fantasmele tale si pe magariile tale !

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Mosule libidinos parca nu agreeai   sa te iei de familie . Ai trecut scalambatule si la genul acesta de injurii ?

PS1: PICOAIE tu esti pisat oricum , pe tine si utilizator nocturn  de pampersi  :)

POPONARULE ai apucaturi de tarfa masculina crezi ca ma sperii ca-mi dai fara oprire minusuri de la ora 8.30 pana acum la ora 14? Te inseli curistule cu fustita cat de curand nu o sa mai ai unde sa-mi dai .Eu mai astept un pic si pe urma imi fac cont SP ca sa-ti dau inapoi la muie pana iti vine acru in gura  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 13
Link spre comentariu

CINESTIE aka BUBU te mai futi si tu pe ziua de azi sau stai toata ziua si te certi cu mine ? Tembel mai esti MOSCALANULE  :laugh2

Apropo muila cu nasul mare , de ce te legi de familie  si aduci injurii ?  Este ca  s-a umflat   brusc smecheria pe tine ?  Ti-am spus eu o chestie , dar inca nu vrei sa-i dai crezare  .  Hmmm. :no2

• Like 6
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

CINESTIE aka BUBU te mai futi si tu pe ziua de azi sau stai toata ziua si te certi cu mine ? Tembel mai esti MOSCALANULE  :laugh2

Apropo muila cu nasul mare , de ce te legi de familie  si aduci injurii ?  Este ca  s-a umflat   brusc smecheria pe tine ?  Ti-am spus eu o chestie , dar inca nu vrei sa-i dai crezare  .  Hmmm. :no2

Foaie verde și o mură

Te pișam direct in gură.

• Like 4
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0

vrei sa iti fac si tie o programare? sunt multi ce vor anal, oral si normal fac eu la anal te bag pe tine ca ai experienta

• Like 29
  • Minus 6
Link spre comentariu

poponarule plangi este ? Cred ca ti-o sugi singur de oftica 

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

poponarule plangi este ? Cred ca ti-o sugi singur de oftica 

lasa-l nene, nu obseri ca este incoerent... incepe sa raspunda la postarea ta si pana la capat mai raspunde catorva useri. Nu vezi ca este un sandilau handicapat! 

• Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Nicăieri și oriunde
  • Oras:Nicăieri și oriunde

Poate ca este o sex-masina !

Oricum ne reguleaza pe la creieri pe aici indiferent ce si cum.

Este mai rau decat un proxenet...trist de tot.

Parinte Pipilica , mai are cale de indreptare ?

O fi peste =))
Link spre comentariu

PISATULE a dat strechea in tine ....4500 de notificari intr-o ora  si ptr. ce ,cand.... 

Organizati mai sunteti  cand vine vorba de MINUSAT  , singura voastra  arma  impotriva  mea , ca la replici  stati ca pula lui Lisandru si a lui Cinestie (aka BUBU)   

PICOAIE ma imprumuti si pe mine cu 5000 de puncte , ca vrea sa ma baneze nevasta-ta ? Ti le da Dylon inapoi paurma  :)

• Like 9
  • Minus 16
Link spre comentariu

PISATULE a dat strechea in tine ....4500 de notificari intr-o ora  si ptr. ce ,cand.... 

Organizati mai sunteti  cand vine vorba de MINUSAT  , singura voastra  arma  impotriva  mea , ca la replici  stati ca pula lui Lisandru si a lui Cinestie (aka BUBU)   

PICOAIE ma imprumuti si pe mine cu 5000 de puncte , ca vrea sa ma baneze nevasta-ta ? Ti le da Dylon inapoi paurma  :)

te plangi poponare? Tu nu mi-ai dat mie de la 8.30 dimineata pana la ora 14 si apoi de la 14.30 pana la ora 16? ai stat sa dai minusuri 8 ore de ce plangi laba trista ? Ai vazut ce face consiliul suprem? acum suge-o fraiere ca se umflasera muschii pe tine

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...