Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Cine căcat mai sunt și ăștia? jollyjoker, obiectiv, red-minus. (Ceva de genul). M-a bufnit râsul când am văzut cu câtă îndârjire îmi cărau la minusuri.  :laugh2

Nu știu cu ce i-am deranjat așa tare, că tare supărați mai erau băieții...  :slap2  Or fi clone de-ale lui Miky? Deși nu cred. 

Sunt clonele lui Miky

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Nu ca as fi io vreun inteligent da sa mor de pricep de e cu razboiul asta cu punctele .Unii baga mii de puncte minus altii baga pe plus.

PULA MEA! Dupa ce unu ti-a mancat frate punctele si tu ti le dai inapoi cu plus e ca si cum iti fura unu masina si tu iti decupezi dintr-o revista alta.

Nu mai sunt aceleasi puncte.Vi le tot dati inapoi.Ahahahaahhahahaahahaahahaah.Pai dativa 30000000000 minus si gata.Apoi faceti va o laba si mai dati va 300000000 minusuri.

Pula mea. =))

• Like 20
  • Minus 17
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred ca e vorba de orgoliu...

Nu cred ca ar conveni nimanui sa fie pe -9000 puncte...cazul lui Betty de exemplu.

Cred ca are cel mai nasol pubctaj de pe tot forumul.

Postat

Miky de ce esti pe minus ?

Aia e valoarea lui :laugh2

Cat de penibila sa iti fie viata sa ai 10 clone SP si sa fii pe minus ?

Inca o data, asta denota ca este un imbecil irecuperabil :slap2

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Eu il stiu pe Miky..e baiat bun.

Probabil ca din cauza anturajului lui Betty sa imputit treaba.

• Like 28
  • Minus 3
Postat

Spune asta si Alessandrei, careia i-a furat contul si a trimis la rude poze cu ea ca se prostitueaza

Spune asta si celor care au fost banati de el si gasca lor de rapandule doar ca nu erau de acord cu delirul lui

Spune asta si celor care s-au facut verzi ca sa nu ii baneze si sa le ramana recenziile in aer

Spune asta si celor care au fost hartuiti cu mii de minusari pana sa il aducem pe minus

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Spune asta si Alessandrei, careia i-a furat contul si a trimis la rude poze cu ea ca se prostitueaza

Spune asta si celor care au fost banati de el si gasca lor de rapandule doar ca nu erau de acord cu delirul lui

Spune asta si celor care s-au facut verzi ca sa nu ii baneze si sa le ramana recenziile in aer

Spune asta si celor care au fost hartuiti cu mii de minusari pana sa il aducem pe minus

Corecttttttt!!!! +++++++

• Like 1
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Nu stiam ca s-a apucat de magarii.

De care Alessandra e vorba ? Cunosc mai multe si merg la ele nu le intreb de viata personala...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

plus telefoane de amenintare fetelor care cau indraznit sa-i dea minusuri

• Like 5
  • Minus 10
Vizitator
Postat

Asteptam lamuriri Miky.  :pepsi

• Like 27
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Nu inteleg Miky de ce dai minusuri..eu nu ti-am dat minus.

Te-am intrebat ceva...inseamna ca esti vinovat.

Vizitator
Postat

Miky77 esti tampit sa moara Franta...

Ai dat minusuri pentru ce ?

Maine ai o promisiune de la mine.

Ajungi la -10.000 :))) la comanda.

post-248117-0-69233100-1509745369_thumb.png

• Like 25
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Sa stii ca imi respect promisiune.Revin maine cu dovada.

Sa dormi in timpul zilei ca sa recuperezi noaptea punctele pierdute  :laugh2

PS: Nu ma asteptam sa fii asa de prost sa te joci cu focul...

Postat

Ahahahaha, baiat bun a ? :slap2

Nu inteleg Miky de ce dai minusuri..eu nu ti-am dat minus.

Te-am intrebat ceva...inseamna ca esti vinovat.

Oricine deschide subiectul alessandra este luat la incins de stiuletarul dezaxat indiferent ca e curvar sau femeie.

Suntem singurii care am reusit sa ne pisam pe el, ca daca nu eram noi, cu atatea clone luate va lua la incins pe mai multi de nu mai stiati pe unde sa fugiti

Inca odata o zicem :  omul e dement

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Numa' în locul lui Miky, să nu fii! 'ai dă poola mea!  :laugh2

• Like 8
  • Minus 15
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Miky ce ai de spus in apararea ta ? ce inseamna toate astea ?

Nu oricine ajunge sa suga pula  pe o strachina de ciorba sau pe bilete la piscina si sa-si abandonez liceul de la 14 ani ptr. a se apuca de prostitutie  .

Doamne ajuta  ...e tot ce am avut de zis . :)

PS: HQUINN e bine ?  Sau tot negru este culoarea ei favorita  , o preferinta  a oamenilor sinucigasi  , drept dovada ca se si  automutileaza cu diverse tautuaje "artistice" pe intreg corpul  precum un puscarias .

• Like 2
  • Minus 13
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Cine căcat mai sunt și ăștia? jollyjoker, obiectiv, red-minus. (Ceva de genul). M-a bufnit râsul când am văzut cu câtă îndârjire îmi cărau la minusuri.  :laugh2

Nu știu cu ce i-am deranjat așa tare, că tare supărați mai erau băieții...  :slap2  Or fi clone de-ale lui Miky? Deși nu cred. 

Ai vreo recenzie pe Constanta? De aceea...

http://nimfomane.com/forum/topic/101140-ajuta%C8%9Bi-recenzorii-din-constan%C8%9Ba/

Vizitator
Postat

Sa stii ca imi respect promisiune.Revin maine cu dovada.

Sa dormi in timpul zilei ca sa recuperezi noaptea punctele pierdute  :laugh2

PS: Nu ma asteptam sa fii asa de prost sa te joci cu focul...

Dovada valorii lui Mikky77.

Ai ajuns sa o intreci pe Betty, dar la prostie.

Faceti pereche buna, sa fie intr-un ceas bun.

post-248117-0-33389300-1509793122_thumb.png

PS: Multumesc colegilor care i-au dat valoarea lui mikidutza...binenteles ca s-au pisat pe el de toti banii  :laugh2

Mikizdtuta vezi ca te-au pus astia pe net cand o ardeai pe frantuzeste  :laugh2 :laugh2 :laugh2.

Mare fanfaron esti :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...