Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Si tu un mos libidinos si rapanos  :)

Bă, mai dute-n pizda lu' Marta, prostule din porumbi (știuleți)!

PS: Fute-l , ba, pe Bububu ....ca te asteapta  cu pula pregatita . Shaorma e din partea casei daca  te simti la final satisfacut .

• Like 6
  • Minus 13
Link spre comentariu

Mosule . inca nu esti convins ca esti la fel de prost ca si Pisatul sa te bati cu mine in replici 

Ce treaba are Marta  , oligofrenule?

Are, nu o face pe prostul, că...chiar esti! Era și o remarcă referitoare la topicul despre banarea Dianei Petra, unde se discuta despre banările aiurea.

IEȘI AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ!

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Stai linistit ca ,nu mor caii cand vor cainii .Liviu a fost prezent in permanenta pe nimfo,o curva masculia ca tine nu-l poate opri. :refoz  :refoz

cu Liviu sau fara Liviu e totuna.. Deci asta e un comentariu inutil si fara rost.. De parca Liviu a facut ceva bun si va ramane in analele forumului

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Are, nu o face pe prostul, că...chiar esti! Era și o remarcă referitoare la topicul despre banarea Dianei Petra, unde se discuta despre banările aiurea.

Rezuma-te la a discuta si critica la adresa mea , cand vrei sa dialoghezi cu mine , panarama de mos , ca nu sunt eu stapanul actiunilor altora  , fiecare face ce doreste si ce crede de cuvinta .

Eu nici nu stiu cine este fata/femeia aceea  si poate nici nu ma intereseaza . :no2

• Like 6
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:icisa

Mosule . inca nu esti convins ca esti la fel de prost ca si Pisatul sa te bati cu mine in replici 

Ce treaba are Marta  , oligofrenule

Cine se bate in replici cu tine analfabetule? Tu nu esti in stare sa legi cateva cuvinte intr-o propozitie sau sa faci acordul subiectului cu predicatul. Da-te dracu de sandilau jegos si sarac!

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu

Rezuma-te la a discuta si critica la adresa mea , cand vrei sa dialoghezi cu mine , panarama de mos , ca nu sunt eu stapanul actiunilor altora  , fiecare face ce doreste si ce crede de cuvinta .

Eu nici nu stiu cine este fata/femeia aceea  si poate nici nu ma intereseaza . :no2

Esti tu in masura sa porti un dialog basitule?

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0

Si tu un mos libidinos si rapanos  :)

PS: Fute-l , ba, pe Bububu ....ca te asteapta  cu pula pregatita . Shaorma e din partea casei daca  te simti la final satisfA

esti retardat rau de tot miky77. Inceteaza cu jigniri la adresa mea iti zic pt ultima data.Nu mai vreau sa activez pe acest forum ai vreo problema?Trebuie sa iti dau tie raportul ce fac si ce nu fac?te aia grija daca am sau nu cl ? daia nu dormi tu noaptea esti bantuit de mine?Veziti de viata ta si nu te mai baga cu mine inseama incearca sa eviti numele andreea in comentariile tale fara inteles

• Like 32
  • Minus 6
Link spre comentariu

• Like 4
  • Minus 14
Link spre comentariu

Sa nu-ti sara PI-coiul stang , cu aceleasi replici  de mos oligofren :)

Bai coaie blegi, tu nu mai incetezi cu replocile astea de handocapat? Te-n gura de eandilau, ai atata rautate in tine ca daca te-ar durea te-ai duce pulii de suflet. Esti o nulitate poponare!

• Like 3
  • Minus 9
Link spre comentariu

Banarea mea are legatura cu dialogul asta.

Cine zicea ca nu exista prietenie adevarata?

Iaca aici, dialog intre doua zdrente:

http://nimfomane.com/forum/topic/101193-simona-deplasari/?do=findComment&comment=3143475

Esti chiar bolnav , PARASCHIVE , daca insinuezi ca eu te-am banat pe tine :no2

Oricum nici nu stiam de discutia ta contradictorie cu Simona , probabil ca este una mai veche in care ai incercat sa-i faci rau si sa tot o atati  , dar de pe cu totul alt con , sunt sigur de asta ,

Ai inceput-o din nou bine , tot ca un Troll/Hater obosit , iar cine te-a curatat de aici o va mai face in continuare  :)

• Like 7
  • Minus 15
Link spre comentariu

Esti chiar bolnav , PARASCHIVE , daca insinuezi ca eu te-am banat pe tine

Oricum nici nu stiam de discutia ta contradictorie cu Simona .

Ai inceput-o din nou bine , tot ca un Troll/Hater obosit  :)

Esti handicapat, ti-ti rasa ta de saracie bolnava! Intotdeauna Paraschiv ti-a tras-o la bot si ti-a aratat locul. In pubela iti este loc7l poponare!
  • Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Esti chiar bolnav , PARASCHIVE , daca insinuezi ca eu te-am banat pe tine

Oricum nici nu stiam de discutia ta contradictorie cu Simona .

Ai inceput-o din nou bine , tot ca un Troll/Hater obosit  :)

Vezi-ti de treaba ta, zdreanta!

Pe cuvantul tau de curva masculina, ca nu stiai? 

Am stiut de la bun inceput ca este opera ta si a a ei.

Oricum e inutil ce ai facut, dupa cum vezi, daca am chef, pot sa postez!  

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Esti prea prost/proasta  , daca crezi asta.  Eu imi asum persoanele pe care le-am banat , iar tu nu te  situezi printre acestea

Eu doar te-am avertizat pur si simplu de la ultima discutie dintre noi doi sa-ti vezi de treaba ta si atat.

Pana la momentul ultimei postari (de pe acest cont , nou ) de pe acel Topic aratat  , nu am vazut vreo cearta intre tine si Simona , altfel de ce nu ar exista inca o postare de-a mea in toata aceasta discutie dintre voi  de care nu stiam , am mai spus-o . Pune link cu alta interventie de-a mea  intre mine si voi (dar cu postari de-ale tale de pe contul vechi )

Nu prea te duce creierasul  , ti-am mai spus-o si aplici si  hatereala ieftina de plictiseala :)

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu

Acum vezi ce arata aici si cum sunt lucrati baietii  peste zi sau peste noapte  :laugh2

http://nimfomane.com/forum/user/120339-?%20ec%20ed/

Omul e PA , pana pe seara  ...gata 

rep_down.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngbrucewayne

rep_down.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngselina43

rep_down.pnghttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngjimgordon

Toate SP-urile sunt ale mele...este ? :laugh2

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu

Esti prea prost/proasta  , daca crezi asta.  Eu imi asum persoanele pe care le-am banat , iar tu nu te  situezi printre acestea

Eu doar te-am avertizat pur si simplu de la ultima discutie dintre noi doi sa-ti vezi de treaba ta si atat.

Pana la momentul ultimei postari (de pe acest cont , nou ) de pe acel Topic aratat  , nu am vazut vreo cearta intre tine si Simona , altfel de ce nu ar exista inca o postare de-a mea in toata aceasta discutie dintre voi  de care nu stiam , am mai spus-o . Pune link cu alta interventie de-a mea  intre mine si voi (dar cu postari de-ale tale de pe contul vechi )

Nu prea te duce creierasul  , ti-am mai spus-o si aplici si  hatereala ieftina de plictiseala :)

Besi ba zdreanta, cum poate spune idiotul forumului despre alt user ca 3ste prost!? Handicapatule, esti bolnav psihic. Te iei si banezi userii care iti arata locul,... in cocina este locul tau analfabetule! 

• Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...