Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:c
Postat

S-a strans pescaria ! Nu la lincontro, n-ati ghicit ci la cantina saracilor in sect.4. A plouat si n-a fost activitate prin dristor si vitan. Au mancat si acum ataca in haita !

Esti clientul  cantinii saracilor ? Iti ploua in gura saracie ce esti ? Spune-ne ca te rezolvam si ai sa vezi ce-ti mai lasa gura '' apa''

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Au mancat o pula.. Ce dracu' sa mai manance infractorii acestia ? Doar isi  potolesc foamea cu propriul rahat pe care il debiteaza pe aici si gata potolul si pe ziua de azi   :laugh2

• Like 22
  • Minus 17
Postat

Au mancat o pula.. Ce dracu' sa mai manance infractorii acestia ? Doar isi  potolesc foamea cu propriul rahat pe care il debiteaza pe aici si gata potolul si pe ziua de azi   :laugh2

Mikyduta imi aranjezi o programare la Alessandra sa dau si eu o muie? Am inteles ca are clienti pana in Decembrie ,nu are liber nicio ora ,toti vor sa-i dea muie

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Mikyduta imi aranjezi o programare la Alessandra sa dau si eu o muie? Am inteles ca are clienti pana in Decembrie ,nu are liber nicio ora ,toti vor sa-i dea muie

Nene,n-ai inteles? Miky activeaza ca prostituata sub numele de scena Alessandra.

• Like 9
  • Minus 14
Postat

Nene,n-ai inteles? Miky activeaza ca prostituata sub numele de scena Alessandra.

Am inteles foarte bine,are dubla personalitate.Eu vreau sa-i dau muie sub pseudonimul Alessandra ,ca suna mai bine decat Mikiduta

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ba miky ce faci ma fratioare, imi dai cu minus,vrei sa plang aici?  :cry2  :cry2  :cry2

Daca aveam cont verde ii dadeam cu minus, asa ii dau  :atm  :laugh2  muie

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Esti clientul  cantinii saracilor ? Iti ploua in gura saracie ce esti ? Spune-ne ca te rezolvam si ai sa vezi ce-ti mai lasa gura '' apa''

Fomistule, eu stau in baneasa, mars in canal poate mai gasesti ceva de la picon .

• Like 3
  • Minus 4
Postat

41 este tramvai ,crezi ca Mikiduta primeste pe toata lumea in el precum tramvaiul 41 ?

Ce glume de retardat ! Nici la balaceanca nu te primesc. Esti direct de dat la sapun.

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Inca o zi de umilinta pentru Mikyduta.

Cred ca a inceput sa-i placa. :laugh2

Ce face foame din voi ! A plouat 2 zile si sunteti in depresie. La iarma ce-o sa faceti ? Pe cine mai puneti ochii sa santajati ? 

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Până la urmă, Miky-frichi e prostituată, sau curvă?

• Like 6
  • Minus 25
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce face foame din voi ! A plouat 2 zile si sunteti in depresie. La iarma ce-o sa faceti ? Pe cine mai puneti ochii sa santajati ?

La iarma. :)))
  • Like 4
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

este curva masculina. Mai jos de atat nu exista. Curva suprema.
  • Like 4
  • Minus 6
Postat

Daca Miky77 a activat cu contul de prostituata @Alessandra,oare ce este????

Toata lumea stie ca in cuiburi,atunci cand o prostituata pleaca,telefonul si conturile de pe site-urile de promovare sunt predate noilor prostituate.

Adica exact ce a facut Miky77,a preluat contul de prostituata de la Alessandra.

• Like 11
  • Minus 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...