Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

Postat

Aparusi  APUCATULE  ? 

Na , ca ti-ai mai luat la muie (aseara) dintr-un loc , ca tot contestai ce spun eu sau altii  

Io cred ca tu esti obsedat sexual , bai Gelule - Regheton , cu serioase probleme psihice  si e pacat sa te  invarti printre noi  :laugh2

PS: Fa-ti numarul SATULCUPROSTI , ca e ultima ta zi in care mai poti apasa pe butoane din lipsa de ocupatie , somerule  . Fa-ti curajul sa spui cine esti (eu stiu de altfel) inainte sa ne parasesti  :laugh2

Ce mai faci desteptule?Unde s lemnele din curte?Vezi te am facut destept

Pula mea

• Like 17
  • Minus 15
  • Oras:c
Postat

@Reghetoane daca vrei ti-i enumar pe  obsedati  , nu sunt zeci  si se citesc de la o posta  fara sa-i dea nimeni pe goarna 

PS: Corect , la 40 de ani nu cer URO de la fete/femei  .

@Cinestie o bucatarie unde lucreaza alt moscalan obsedat , mincinos si cu nasul mare ? :laugh2

31 de voturi. :laugh2

Bineinteles,toate clone.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Doamne, cat de prost e Miky.

Imi tot da minusuri de pe ultimul samurai gay, dar asa forta. Cred ca si-a luat un script pentru ca le da mai repede decat ar putea in mod normal.

Foarte amuzant, sa mor.

Pai, bai bulangiule, crezi ca ma intereseaza pe mine de cacaturile astea? Pot sa-mi fac cate conturi vreau. Pe forumul asta se pare ca e liber la clone.

Doamne, incredibil de prost baiatul asta.

Prost, ratat, frustrat, mitoman, vai de el. Multa muie in orice caz. :)

A vazut ca am dat cateva plusuri celor care fac misto de el zilnic, asa ca a turbat. Doamne, prost esti. E un cacat de forum. N-ai nimic mai pretios in viata? :lol:

P.S: In caz ca n-ai inteles, pot sa iau ban, mi se rupe. Insa, vor exista repercusiuni. Asa, ca sa fie prietenie si pace in lume.

• Like 21
  • Minus 10
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Doamne, cat de prost e Miky.

Imi tot da minusuri de pe ultimul samurai gay, dar asa forta. Cred ca si-a luat un script pentru ca le da mai repede decat ar putea in mod normal.

Foarte amuzant, sa mor.

Pai, bai bulangiule, crezi ca ma intereseaza pe mine de cacaturile astea? Pot sa-mi fac cate conturi vreau. Pe forumul asta se pare ca e liber la clone.

Doamne, incredibil de prost baiatul asta.

Prost, ratat, frustrat, mitoman, vai de el. Multa muie in orice caz. :)

A vazut ca am dat cateva plusuri celor care fac misto de el zilnic, asa ca a turbat. Doamne, prost esti. E un cacat de forum. N-ai nimic mai pretios in viata? :lol:

P.S: In caz ca n-ai inteles, pot sa iau ban, mi se rupe. Insa, vor exista repercusiuni. Asa, ca sa fie prietenie si pace in lume.

De 3 saptamani imparte cate 4600 puncte zilnic.Asta e dovada clara de dementa,fara nicio exagerare. :pope

• Like 11
  • Minus 12
Postat

De 3 saptamani imparte cate 4600 puncte zilnic.Asta e dovada clara de dementa,fara nicio exagerare. :pope

Si de mine este indragostita curva masculina de miki imi da cadouri zi de zi ,dar ce poti sa ceri de la un  '' IOBAG '' :laugh2

• Like 21
  • Minus 21
Postat

Cu totii am observat ca Miky77 a devenit un bun prieten si confident al prostituatelor,in special al celor tepare,mahalagioaice,cele care fac sex total neprotejat,cele care au BTS si cele care sunt dispuse sa-i dea informatii despre clientii lor.Mai mult decat atat,Miky77 s-a folosit de aceste informatii pentru ai umili si santaja pe Gelugun si Henzo.

Intrebarea mea este legitima,Miky77 uraste si se cearta cu toti curvarii.dar este foarte slugarnic cu prostituatele.

Mai asteptam voturi.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Mai asteptam voturi.

Nu o sa mai voteze nimeni. Le este frica sa nu li se arunce cu stiuleti peste ochi .

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

De mine cred că e cel mai îndrăgostit.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

M-a abordat în privat și ne-am întins la vorbă.

Iată ce fantezii ascunse are nebunu'. =))

post-243756-0-65005200-1507649209_thumb.png

• Like 4
  • Minus 4
Postat

De mine cred că e cel mai îndrăgostit.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

M-a abordat în privat și ne-am întins la vorbă.

Iată ce fantezii ascunse are nebunu'. =))

:slap2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  Ar trebui sa fi flatata . In curand urmeaza o invitatie in club :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu ti-a zis si de fantezia lui suprema ?

Sa ai un batic pe cap si sa ti un stiulete in gura in timp ce te arde :laugh2

• Like 9
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

si inca ceva , ca am uitat sa specific ....in decursul timpului m-am certat pe aici cu aproximativ 10-12 useri (cu unii inca ma mai cert si acum) ,dintre care 7 stiu cine sunt , stiu cum arata , stiu ca au votat chiar si pe topicul acela impotriva mea , dintre care unul cu cel putin 10 clone  (ceea ce mi se rupe) , de ce nu le-am defilat poze cu maimuta pe aici (ca altii) sa-i fac de ras , de ce nu  am trimis la altii nici macar prin pm-u identitatile acestora (cu toate ca mi s-a cerut vsv de unii in mod expre) , de ce nu m-am prezentat la usa lor sa le trag un pumn in mufa sau un picior in cur , puteam bineinteles , dar nu am facut-o tot datorita caracterului , ca nu ma cobor la mintea acestora ca sa-mi fac de lucru inutil cu acestia. 

Tu ce ai fi facut in situatia mea ? Cunosc raspunsul deja  ...dar era pur si simplu o intrebare ca ptr. un capsoman ca tine . :)

Boala grava! Internare de urgenta!
  • Like 2
  • Minus 6
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

am votat.DA.

daca plangi ca o pizda(a nu se citi femeie,tot respectul pt.ele),daca faci spume la gura si istericale incercand sa santajezi pe x sau y,daca lingi in pizda in speranta ca vei afla cate un amanunt marunt despre altii.

ATUNCI ESTI TARFA.

numele meu este jack remus,sunt la tiffany's,valea oltului,colt cu doftanei,buc.,s6.(asta sa inteleaga orice taranus adresa).

Eu sunt milionar..(in datorii) si totusi iata cum arata potofelul meu azi:

post-203411-0-93531200-1507813713_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Intrebare din redactie: De ce nu e jerpelit? Credeam ca asta e ultima moda.

Pentru  ca se televizeaza in direct

• Like 19
  • Minus 22
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

am votat.DA.

daca plangi ca o pizda(a nu se citi femeie,tot respectul pt.ele),daca faci spume la gura si istericale incercand sa santajezi pe x sau y,daca lingi in pizda in speranta ca vei afla cate un amanunt marunt despre altii.

ATUNCI ESTI TARFA.

numele meu este jack remus,sunt la tiffany's,valea oltului,colt cu doftanei,buc.,s6.(asta sa inteleaga orice taranus adresa).

Eu sunt milionar..(in datorii) si totusi iata cum arata potofelul meu azi:

I-ai dat-o la temelie!
  • Like 7
  • Minus 25
Postat

Intrebare din redactie: De ce nu e jerpelit? Credeam ca asta e ultima moda.

eu sunt mai de moda veche...daca se strica,arunc. :)
  • Like 5
  • Minus 3
Postat

I-ai dat-o la temelie!

a trebuit sa fac asta.
  • Like 5
  • Minus 3
Postat

a trebuit sa fac asta.

Trebuia, așa e!

• Like 5
  • Minus 25
Postat

eu sunt mai de moda veche...daca se strica,arunc. :)

Stiuletel nu face parte din aceasta categorie.  Si acum are primele lui opinci din clasa intai conservate pe " prispa ".

• Like 8
  • Minus 6

Postat

Pentru  ca se televizeaza in direct

corect :)

post-203411-0-39354500-1507815284_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...