nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Asa-ti trebuie daca bei singur!Cine-a zis ca beau singur Am aici neste domni care nici ei n-au avut chef de rate.Ca daca tot suntem niste vanatori adevarati.Da poate dam noi la ele............mai tarziu 1 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Ce frumoasa e limba romana.Poti sa spui "ada ma pusca aia " si la fel sa spui "cand ti-oi pusca cu aia peste bot".SI ambele suna minunat nu-i asa? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Imi pare rau daca duritatea limbaului te-a socat, dar nu imi plac oamenii eoisti si oamenii care sacriica copii. Cand ai o familie te gandesti si la ea, nu doar la tine si ce este bine pt toata lumea. Nu doar ca te-ai fute, mno...Si de cand fututul este un gest egoist? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Vai,ce urat vorbesti )) 1 3 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2017 ...Si de cand fututul este un gest egoist? dintotdeauna 1 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 4, 2017 ...Si de cand fututul este un gest egoist?Vis pune si tu o poza recenta,dar sa zambesti in ea. 8 11 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 4, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2017 dintotdeauna Prostii! Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Prostii!Vis pune si tu o poza recenta,dar sa zambesti in ea. 3 7 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 4, 2017 dintotdeauna Se vede ca n-ai facut sex cu mine... Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Casatoria este o abjectie. Pe de alta parte, ce are o femeie care are copil?! Daca nu e un rezultat al prostiei si/sau al ratarii personale totale, asa cum sunt in general toti copiii in societatea de astazi, evident. Din punctul meu de vedere, toti copiii de om sunt "ai mei", in sensul ca i-as ingriji daca as putea. Faptul ca am o afinitate fata de ma-sa ar exacerba sentimentul respectiv, nu l-ar diminua. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Pe "hartie" multi viteji s-arata.Dar realitatea e ca exceptie facand f puntine cazuri,mamele singure din Romania tot singure raman. 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 4, 2017 La noi in tara acest subiect este unul ocolit.Mama care -si creste copilul singura este marginalizata, nefiind dorita din cauza copilului "altui" barbat.Nu e o chestiune intalnita doar la noi dar in societatea noastra parca e mai accentuata respingerea acestor femei de catre noi (barbatii).AM intalnit femei tinere ,frumoase cu un copil care dupa 10 ani de zile tot singure erau.Erau folosite doar ca booty call uri si pentru sex de ocazie.Sunt curios de parerea oamenilor de pe forum legat de acest subiect.In teorie nu avem probleme. Dar in teorie nu avem noi multe probleme Tine de momentul evolutiv al societatii. Iar aici suntem clar deficitari fata de cele din vest. Desi s-au mai estompat in ultimii ani, prejudecatile sunt inca acolo. Lucrurile insa vor evolua in directia notmal pe masura ce femeia se elibereaza de babele care o tin captiva intr-o casnicie nefericita, laolalta cu religia si propriile-i preconcepte. 3 2 Link spre comentariu
buze dulci Reputație: 70 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:😈 Oras:😈 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 mama bagaboantâ.. Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Oricum unde nu e violenta fizica si/sau psihica eu nu vad sensul unui divort daca exista deja un copil.Te-a inselat?Asta e stai si rabda.Nu strica viata copilului tau cu divort scandaluri si crize,pentru ca tu nu ai fost in stare sa te uiti ce-ti iei langa tine inainte sa te casatoresti.Ciocu mic,stai pe curul tau si dupa ce l-ai crescut pe ala micu si l-ai rimis la facultate,....................DA-I UN SUT IN PULA LA PORCU ALA daca nu ilapreciezi chair deloc pentru tot ce te-a facut sa suferi(desi ar trebui sa te gandesti ca te-a ajutat sa cresteti copii).Acum e randul copilului tau sa-si aleaga ,si tu esti liber/a .Fa ce vrei.Pana atunci,repet daca nu e cu violenta fizica/psihica sau horror in casa,sezi blanda.SEZI BLANDAAAAAAAAAANu fa sa plateasca copilu ala ca ai fost prost /proasta.Fooooarte periculos sa judeci asa. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Fooooarte periculos sa judeci asa.Cum ?Nu-i bine asa?Pfff eu am crezut ca e bine.Mai bati din cand in cand femeia sa nu uite cine e dumnezeu in casa.Dar nu e voie sa o faci cu ura.Educativ.Daca ti-e frica sa dai in femeie ca te paraseste,iti descarci frustraile masive pe cei si mai slabi : bati copii.Educativ.Se numeste :ii pedepsesti.Apoi ca un adevarat parinte te astepti sa te iubeasca.Toti. Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 4, 2017 mama bagaboantâ..)))) 3 7 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Fooooarte periculos sa judeci asa.Cum ?Nu-i bine asa?Pfff eu am crezut ca e bine.Mai bati din cand in cand femeia sa nu uite cine e dumnezeu in casa.Dar nu e voie sa o faci cu ura.Educativ.Daca ti-e frica sa dai in femeie ca te paraseste,iti descarci frustraile masive pe cei si mai slabi : bati copii.Educativ.Se numeste :ii pedepsesti.Apoi ca un adevarat parinte te astepti sa te iubeasca.Toti. Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Cum ?Nu-i bine asa?Pfff eu am crezut ca e bine.Mai bati din cand in cand femeia sa nu uite cine e dumnezeu in casa.Dar nu e voie sa o faci cu ura.Educativ.Daca ti-e frica sa dai in femeie ca te paraseste,iti descarci frustraile masive pe cei si mai slabi : bati copii.Educativ.Se numeste :ii pedepsesti.Apoi ca un adevarat parinte te astepti sa te iubeasca.Toti.Nu este neaparat nevoie doar de violenta fizica sau verbala ca sa pleci. Vorba canticelului: worst than lonely, it's lonely when you're two.Copilul oricum plateste pentru greselile altora. Dar fiecare individ are o viata si este dreptul lui sa o traiasca egoist. 2 2 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Nu este neaparat nevoie doar de violenta fizica sau verbala ca sa pleci. Vorba canticelului: worst than lonely, it's lonely when you're two.Copilul oricum plateste pentru greselile altora. Dar fiecare individ are o viata si este dreptul lui sa o traiasca egoist.Aici te contrazic.Nu ,nu e dreptul lui.Doar cata vreme nu intra in drepturile elementare ale altora poa sa traiasca cum vrea. Omul cavernelor nu hranea si copii altora.Mancarea era putina si nu risca sa nu-i ajunga la ai lui.In creierul nostru primitiv inca exista aceste cai de gandire.Nu-l hranesc pentru ca nu-i al meu.Evolutia nu-i o treaba usoara....... Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Aici te contrazic.Nu ,nu e dreptul lui.Doar cata vreme nu intra in drepturile elementare ale altora poa sa traiasca cum vrea. Omul cavernelor nu hranea si copii altora.Mancarea era putina si nu risca sa nu-i ajunga la ai lui.In creierul nostru primitiv inca exista aceste cai de gandire.Nu-l hranesc pentru ca nu-i al meu.Evolutia nu-i o treaba usoara.......Tocmai ca evolutia te face egoist. Altfel ai fi fost doar o alta ramurica moarta in tree of life... Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Apropo de mancat...vezi ce faci cu i-ul ala...te pomeni ca vrei sa-i iei locu' lu PLM. Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Tocmai ca evolutia te face egoist. Altfel ai fi fost doar o alta ramurica moarta in tree of life...Nu neaparat.Traitul organizat in societate e o dezvoltare.Acolo trebuia sa invete sa aiba grija si de cei ce nu erau copii lui.SIgur unii au ramas la nivelul de omul cavernelor.Altii au evoluat. Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Se vede ca n-ai facut sex cu mine... atunci este clar ca nu v-ati intersectat cu mine in pat :P Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant.De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!"Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi. 6 22 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Nu neaparat.Traitul organizat in societate e o dezvoltare.Acolo trebuia sa invete sa aiba grija si de cei ce nu erau copii lui.SIgur unii au ramas la nivelul de omul cavernelor.Altii au evoluat.PLM...te trimit la manual sa studiezi problema. Abia apoi putem purta o conversarie pe tema... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum