Sari la conținut

V-ati casatori cu o mama singura?

nobel

Postări Recomandate

• Oras:in paradis
  • Oras:in paradis
Postat

Oricum unde nu e violenta fizica si/sau psihica eu nu vad sensul unui divort daca exista deja un copil.Te-a inselat?Asta e stai si rabda.Nu strica viata copilului tau cu divort scandaluri si crize,pentru ca tu nu ai fost in stare sa te uiti ce-ti iei langa tine inainte sa te casatoresti.

Ciocu mic,stai pe curul tau si dupa ce l-ai crescut pe ala micu si l-ai rimis la facultate,....................DA-I UN SUT IN PULA LA PORCU ALA  daca nu ilapreciezi chair deloc pentru tot ce te-a facut sa suferi(desi ar trebui sa te gandesti ca te-a ajutat sa cresteti copii).

Acum e randul copilului tau sa-si aleaga ,si tu esti liber/a .Fa ce vrei.

Pana atunci,repet daca nu e cu violenta fizica/psihica sau horror in casa,sezi blanda.SEZI BLANDAAAAAAAAAA

Nu fa sa plateasca copilu ala ca ai fost prost /proasta.

Mentalitate tipic comunista. Sorry....just my 2 cents

• Like 1
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Mentalitate tipic comunista. Sorry....just my 2 cents

Am fost ironic (si) in acel text.Oare de ce e atat de greu de observat?

• Like 4
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ai dreptate mie insa cel mai rau imi pare cand copii sufera din cauza greselilor unor adulti care nu stiu ce vor sau vor ceva la u moment dat apoi cu lejeritate renunta ca sa poa sa fie ei "fericiti".

Totdeauna copiii sufera. Am crescut fara tata de la 2 ani. Mama s-a recasatorit cand aveam 21 ani.... Nu i-a fost delic usor in perioada dintre !

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am fost ironic (si) in acel text.Oare de ce e atat de greu de observat?

Trebuia să specifici că ești ironic.😄😄😄

• Like 6
  • Minus 22
Postat

Fai tolomacelor ...da' alt subiect mai sucit n-ati gasit ? E cotoibila rau treb'soara asta ... Am stat nitel sa ma chitesc , da' tot cu virgula mi-a dat ... 

Indiferent cum o dai la'ntors , nu iese kosher pentru nimenea . Pacat de copii , ca aia n-au nici o vina , saracii de ei ... 

chiar nu stiu ce sa zic ... cre' ca mai bine e sa stai dracu' pe bucile tale , inghiti galusca , si tragi la jug inainte , pentru copii . Daca tot te-ai " nenorocit " 

de buna voie si nesilit de nimeni , pai asuma-ti problema nenica !!! Daca mai faci si copii , e si mai gros lantul . Aia e ... 

Ne-am luat tarziu , eu si femeia mea ... ne-am hotarat si mai tarziu sa facem pui . O perioada n-a mers , ca e slaba de mijloc , saraca ... si mi-a servit 

o nucleara : Hai sa infiem !!! Mama ... mi-au ajuns hemoroizii in gat !!! Ce pula mea fac , ce spun ... ?  Cum o dau dupa cires sa nu se prinda ca nu-mi place ideea ? 

Noroc ca pana la urma s-a lipit , si-a ramas bortoasa ... Clei m-am facut ...vreo 3 zile am fost mut . 

Concluzia ? Sunt refractar , un morman de piatra ... cred ca n-as lua de nevasta o femeie cu un copil ... N-aveti decat sa ma injurati , asta sunt . 

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Oricum unde nu e violenta fizica si/sau psihica eu nu vad sensul unui divort daca exista deja un copil.Te-a inselat?Asta e stai si rabda.Nu strica viata copilului tau cu divort scandaluri si crize,pentru ca tu nu ai fost in stare sa te uiti ce-ti iei langa tine inainte sa te casatoresti.

Ciocu mic,stai pe curul tau si dupa ce l-ai crescut pe ala micu si l-ai rimis la facultate,....................DA-I UN SUT IN PULA LA PORCU ALA  daca nu ilapreciezi chair deloc pentru tot ce te-a facut sa suferi(desi ar trebui sa te gandesti ca te-a ajutat sa cresteti copii).

Acum e randul copilului tau sa-si aleaga ,si tu esti liber/a .Fa ce vrei.

Pana atunci,repet daca nu e cu violenta fizica/psihica sau horror in casa,sezi blanda.SEZI BLANDAAAAAAAAAA

Nu fa sa plateasca copilu ala ca ai fost prost /proasta.

Dacă tu ai fi cel înșelat, sigur ai gândi diferit. Nu cred că ai aștepta-o acasă de la înghițitul de puli străine, șezând blâd pe canapea.

În orice caz, oamenii se despart din N motive, nu doar înșelat și bătaie. Când te trezești dimineața și nu mai simți nimic, da' nimic pentru cel din fața ta, ce rost are? Când ai în spate ani mulți de căsnicie, se prea poate să evoluezi diferit. În 10-15 ani, de multe ori oamenii nu mai sunt cei de la început. Dacă nu te poți întâlni undeva la mijloc, chiar nu are rost. Un copil crescut într-o casă plină de reproșuri și certuri nu e un copil fericit. Ba mai mult, în viitor chiar asta îți va reproșa, că n-ai plecat.

Noi, mamele, avem câteodată tendința să ne contopim complet cu copiii noștri, e în ADN-ul nostru. Dacă știi să echilibrezi balanța între copil și partenerul de viață(tată biologic sau nu), cred că nu ar apărea nici discuții inutile. Cred că mai degrabă, pentru mulți, e vorba doar de gura lumii. Ori dacă îți trăiești viața după asta, practic ești condamnat la nefericire pentru că, după criteriul ăsta, nicicum nu-i bine.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

si eu cunosc fete tinere cu copii pe care "sotul" le-a lasat ca si-a gasit pe alta. Biata mama nu are timp de alte relatii, de si ar vrea. Prinsa intre job si copii nu mai gasesti timp si pentru tine. Si cand sa-l cheme ce noul iubit ? dupa 10 cand se culca copii ? si daca se trezesc si plang ? Ii explici iubitului sa plece tiptil acasa ?

In privinta mea nu stiu ce as face. pana nu esti exact in situatie degeaba numai vorbesti. Nu am fost in situatie sa am relatii cu femei cu copii asa ca nu ma pot pronunta, desi logica imi spune ca nu conteaza ca are sau nu copil daca o iubesc.

• Like 2
  • Oras:F
Postat

Dacă o iubești într-adevăr pe acea femeie...

Tu te-ai gandit ca sunt foarte multi incapabili de acest sentiment, din diverse motive? 

Totul pleaca de la egoism. E greu sa fii atat de open-minded incat sa accepti sa cresti copilul unui alt barbat. Mai ales ca bulangiul ala e inca in viata, deci vor exista momente enervante de interactiune.

Nu cred ca se mai uita nimeni stramb la astfel de femei, insa eu n-as vrea o asemenea femeie.

Prefer situatiile simple. O femeie divortata care are copii e ca un film care iese direct pe dvd. Pentru cei mai multi, e ca si cum nu exista.

Partea naspa e ca mamele singure sunt o prada usoara pentru jegosi care vor doar sa le futa. 

Totul pleaca de la SARACIE. Si sa fim sinceri: n-o inoportuneaza deloc pe una statutul de "mama singura", daca are un card fara limita la cont... Daca s-ar gandi la necesitatea detinerii unui SISTEM DE AFACERI si a unei averi personale, care sa asigure libertatea financiara personala, inainte de a pune de copii, n-ar fi nici o tragedie. Problema se rezuma la BANI. BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI... 

Postat

Cunosteam o femeie care imi povestea ca si-a dat seama imediat ca sotul o inseala din faptul ca nu o mai imbrancea si o batea macar saptamanal cum o facea odata.Nici injuraturile lui nu mai erau la adresa ei simtea ca nu mai e iubita.Asa s-a exprimat.-Nu ma mai iubeste..Eu stiu ca daca il provoc si trec o limita imi iau cateva peste cap—.Cate femei chiar la modul inconstient”testeaza asa iubirea”

Postat

Tu te-ai gandit ca sunt foarte multi incapabili de acest sentiment, din diverse motive? 

Totul pleaca de la SARACIE. Si sa fim sinceri: n-o inoportuneaza deloc pe una statutul de "mama singura", daca are un card fara limita la cont... Daca s-ar gandi la necesitatea detinerii unui SISTEM DE AFACERI si a unei averi personale, care sa asigure libertatea financiara personala, inainte de a pune de copii, n-ar fi nici o tragedie. Problema se rezuma la BANI. BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI, BANI...

M-am gândit, tocmai de aceea, am zis "dacă ". Și de aceea am zis că sunt oameni și oameni.

Mon cher, teoretizăm prea mult, totuși! Mergem prea departe, pe un subiect guvernat de complexitatea caracterului uman, diferit de la unul la altul. Dar, tot e bine, pentru că, iată, avem printre noi oameni citiți, informați, ale cărora scrieri ne încântă ochiul și ne îmbogățesc spiritul.

• Like 5
  • Minus 22
Postat

Se spune că dragostea și loialitatea unei femei se văd când bărbatul rămâne fără bani, iar iubirea bărbatului se vede când are mulți și n-o ia pe arătură. Vorbe din popor.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Dacă tu ai fi cel înșelat, sigur ai gândi diferit. Nu cred că ai aștepta-o acasă de la înghițitul de puli străine, șezând blâd pe canapea.

În orice caz, oamenii se despart din N motive, nu doar înșelat și bătaie. Când te trezești dimineața și nu mai simți nimic, da' nimic pentru cel din fața ta, ce rost are? Când ai în spate ani mulți de căsnicie, se prea poate să evoluezi diferit. În 10-15 ani, de multe ori oamenii nu mai sunt cei de la început. Dacă nu te poți întâlni undeva la mijloc, chiar nu are rost. Un copil crescut într-o casă plină de reproșuri și certuri nu e un copil fericit. Ba mai mult, în viitor chiar asta îți va reproșa, că n-ai plecat.

Noi, mamele, avem câteodată tendința să ne contopim complet cu copiii noștri, e în ADN-ul nostru. Dacă știi să echilibrezi balanța între copil și partenerul de viață(tată biologic sau nu), cred că nu ar apărea nici discuții inutile. Cred că mai degrabă, pentru mulți, e vorba doar de gura lumii. Ori dacă îți trăiești viața după asta, practic ești condamnat la nefericire pentru că, după criteriul ăsta, nicicum nu-i bine.

Orice ..dar fara cafteala !!! Cum sa dai intr-o femeie ? Ce pizda de barbat e ala care loveste o muiere ? Ptiu !!! 

Gura lumii e spurcata ... n-ai ce sa faci . Nu se egzista sa nu apara niste codosi fatati de tarfe sifilitice care sa nu vomite cacaturi ... 

Deci , pana la urma , tot acolo ai ajuns ...nicicum nu-i bine !!! Stii vorba aia ? Bei , mori . Nu bei , tot mori . Pai hai sa bem 

ca sa stim de ce murim . Poti inlocui verbul " a bea " cu ce vrea muschii matale , axioma rezista . 

• Like 3
Postat

Orice ..dar fara cafteala !!! Cum sa dai intr-o femeie ? Ce pizda de barbat e ala care loveste o muiere ? Ptiu !!! 

Gura lumii e spurcata ... n-ai ce sa faci . Nu se egzista sa nu apara niste codosi fatati de tarfe sifilitice care sa nu vomite cacaturi ... 

Deci , pana la urma , tot acolo ai ajuns ...nicicum nu-i bine !!! Stii vorba aia ? Bei , mori . Nu bei , tot mori . Pai hai sa bem 

ca sa stim de ce murim . Poti inlocui verbul " a bea " cu ce vrea muschii matale , axioma rezista . 

Ai dreptate. Cei care lovesc femeile sunt mai prejos decât animalele. E un obicei grețos, inuman și, din păcate, fără leac.

Postat

Laurentis ...nu merge asa . Puradelu' tre' sa aiba mama si tata . Poate sunt eu de scoala veche , retrograd si refractar la schimbare , da' asa cred eu ca e normal . 

Corect , banii sunt necesari , da' pot proveni din munca cinstita , de bugetar amarat , nu neaparat din afaceri . Educatia e mult mai importanta decat banii , vere ... 

• Like 2
Postat

Eu voi fi sincer.Nu as putea s ma casatoresc cu o mama singura.Aia tot timpul e ocupata copilul va fi intotdeauna inaintea mea si la fel si tatal copilului e in zona .E ca si cum fostul iubit ar vizita periodic femeia cu care ies.Ce sa vorbim despre cea cu care ma casatoresc.Nu ma intereseaza pe mine fratilor ca n-are sentimente.Desi sa fim seriosi cine nu are sentimente aici de barbati vorbim ,fata de una cu care s-a casatorit chiar si daca acum 10 ani.Si omul sa imi viziteze mie nevasta????????????No fucking way.

Si cand ma uit la copilul acela sa ii vad de fiecare data fata la “fostul” care a avut-o pe femeia mea cand era mai tanara mai frumoasa si mai atragatoare

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

Eu doar le fut....."pastea" singure 😂

Postat

Laurentis ...nu merge asa . Puradelu' tre' sa aiba mama si tata . Poate sunt eu de scoala veche , retrograd si refractar la schimbare , da' asa cred eu ca e normal . 

Corect , banii sunt necesari , da' pot proveni din munca cinstita , de bugetar amarat , nu neaparat din afaceri . Educatia e mult mai importanta decat banii , vere ... 

Educatia se face cu bani si se intretine cu bani intrucat este un proces continuu, timpul necesar ei se traduce in bani,  iar ca "bugetar amarat" n-ai acces la bani daca nu cumva "amaraciunea" la care te referi este cea a lui Isaresc, Dragnea, Basescu sa macar un puisor de baron local precum Vladut Cosma  :laugh2 Normalitatea este viata in grupuri restranse, bazate pe cunoasterea pesonala, nu doar "mama si tata" ci o familie extinsa iar asta inseamna oameni cu bani, pentru ca saracii se mananca intre ei pe te miri ce mizerii ("Daca rudele nu si-ar scoate ochii intre ele pe motive tampite, noi am muri de foame." sustinea un avocat). 

• Like 1
  • Minus 6
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum ?Nu-i bine asa?Pfff eu am crezut ca e bine.Mai bati din cand in cand femeia sa nu uite cine e dumnezeu in casa.Dar nu e voie sa o faci cu ura.Educativ.

Daca ti-e frica sa dai in femeie ca te paraseste,iti descarci frustraile masive pe cei si mai slabi : bati copii.

Educativ.

Se numeste :ii pedepsesti.

Apoi ca un adevarat parinte te astepti sa te iubeasca.

Toti.

Ce te faci daca cu mult timp inainte de a ridica tu palma...îți dă ea ceva educativ care-i cu mult mai de efect!? Cred că de fapt...asta-i si frica voastră! Va întrebati daca exista ceva intre sentimentul de a va considera o furnică sau cel de buric al universului...

Vă treziți intr-un impas real, azi...cand lupta pentru putere nu mai poate sa fie asimilată si întrupată în conceptul de familie, iar familia devine un simplu sentiment ca oricare altul.

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ce te faci daca cu mult timp inainte de a ridica tu palma...îți dă ea ceva educativ care-i cu mult mai de efect!? Cred că de fapt...asta-i si frica voastră! Va întrebati daca exista ceva intre sentimentul de a va considera o furnică sau cel de buric al universului...

Vă treziți intr-un impas real, azi...cand lupta pentru putere nu mai poate sa fie asimilată si întrupată în conceptul de familie, iar familia devine un simplu sentiment ca oricare altul.

Vis,posteaza si tu o poza recenta,dar sa zambesti.

• Like 3
  • Minus 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis,posteaza si tu o poza recenta,dar sa zambesti.

Nu ti-ai dat seama inca ca este inutil sa mai faci spam?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...