Sari la conținut

V-ati casatori cu o mama singura?

nobel

Postări Recomandate

Vizitator beraru
Reputație: 0

Bai nea Bergenbier, nu prea arati ca unul care sta "mult mai prost cu timpul", din moment ce scrii postari de cate o pagina.

Poate-ar fi mai potrivit sa pui la tine-n semnatura: "it hurts my hypocrisy!". Just saying ...

Hmm, deci o persoana care scrie o data la cateva luni unul-doua mesaje lungi, intr-o sambata seara, nu are cum sa stea prost cu timpul - la modul general. ...Plus ditamai straw man-ul.

......................

Cocosila, lasa vrajeala si zi pe sleau: usor retard sau simpla tatonare?

Eu zic sa-ti cari parfumul asta pseudo-misterios de Sherlock Holmes si Caragiale in mizerie pe alte melaguri, cat mai departe de mine. Am alergie!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:the buleni

Pai sa asculti de ea ca-ti vrea binele :)) :*

overall asa drag mi-e cand se apuca barbatii sa imi dea raportul. Beraru zice ca nevasta.sa il mustruluieste, scrat zice ca se cearta cu neamtul plin de draci pe jumatate.asta ca intelege jumatate. Altu2 imi cere parerea daca nu cumva cainele lui are nevoie de o noua plimbare. Ca sa se destinda. El altu2,nu cainele

:))

care.i urmatorul oare?

As avea io...am niste actiuni la fni. Crezi ca pretul hartiei igienice va creste sau va scadea?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Dar îți lasă banii pe noptieră, este? :laugh2

...Și ce treabă ai tu cu mine, îs sor'ta? Dă-le tu, peste mână...și poate se rușinează băieții de gestul lor! Mie îmi place, îi simt...bărbați!
Link spre comentariu
  • Oras:heavens

As avea io...am niste actiuni la fni. Crezi ca pretul hartiei igienice va creste sau va scadea?

In primul rand sa dau un pas inapoi sau sa ne intindem picioarele pe masuta si hai sa facem asa incat sa nu se rastoarne caruta tiganeasca nu de alta dar este plin de balti pe afara.

In al doilea rand nu deveni vular cu mine. O sa te sapunesc in gurita cu atata duritate ca inafara spumicilor o sa fugi de mine ca de Lucifer imediat ce o sa ma vezi logata.

In al treilea rand trebuie sa fii cumva anume, cazuri extrem de rare, sa te dedai la replici spurcate sau cuvinte vulgare fara a deveni tu insuti asa. Accepta-ti firea venusiana si faptul ca atunci cand merge gura fara tine deluzoriu, pqarodie risti sa deveni tu insuti oiectu acelei parodii nu intr-un fel flatat sau funny, efectiv balantele nu pot duce estetica uratului sau ridicolul, grotescul,burlesque-ul la capat fara a pareapenibil. simply accept you cannot et away with it. deal with it embrace it. ceea ce mi-a inspirat mie bagarea ta in seama de curtoazie este banal daca sunt inger cu tine, grosolan daca vreau sa intru in "adevar adevarat". Cum spuneam penibilul si vularitatea nu-s usor de dus la capat, eu insami oricat de vulara as fi, pot injura ca un birar in cadru restrans evident niciodata public niciodata nu am fost considerata vulara de exemplu. Ca pot duce feminitatea la capat si expresiile vulgare sunt atat de detasate. Fireste am un mare plus sa nu imprumut firea de butch de la feministe,fiind oricat de tacanita si nonconformista o traditionalista pur sange. Probabil ajuta.Probabil te-ar auta ca sa intelegi cat de complex este sa duci vulgaritatea ca sarm nu ca o prostitua5ta intr-o cazarma de militari urmarind filme cu mae west. femeia aia putea scoate pe gura cele mai indraznete aluzii sexuale care pe multi barbati iar fi facut la acea vremea sa par5a niste tarani badarani si se pastra i acelasi timp atat de femeie.si in acelasi timp nu se invata niciodata, or ai abilitatea asta natural in tine, or pari ca faci fake si daca nu ca mergi prea departe. daca nu o ai in tine nu se vede ce trebuie.

In rest daca iti place asa mult acest obiect de igiena sterge-te singurel la gurita cand te murdaresti, eu personal estimand ca pretul se va mentine constant.

ps ti.am scris un mini roman ca eu chiar te apreciez asa ca user. pacat de tine sa te perceapa ca si mine ffix si strict acum un grosolan si altii :)

sper ca te-am super mega hiper lamurit cu dilema ta

Nota bene: pastrati-va functiile fiziologice si igienizarea corespunzatoare in toaletele imobilel0or din dotare. este gretos altfel. e a treia oara in o sg luna cand spun mizeria asta care nu-mi face placere sa o precizez / reamintesc. unora nu ne place sa ne vina in gand nevoie voastre elementare

• Minus 1
Link spre comentariu

Tot ce-am inteles e ca hartia igienica e vulgara. Ea saraca fiind pusa intr-un context umoristic alaturi de fni. Bai ce-mi plac glumele mele :)

Ce-or primi oare ceilalti useri, daca eu, care sunt apreciat, am fost dat prin gura si pe la bot cu tot felul de obiecte pentru ca sunt prea criptoc in exprimare? Rozkendra, impartim aceleasi balti...can't we all just get along? :)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

...Și ce treabă ai tu cu mine, îs sor'ta? Dă-le tu, peste mână...și poate se rușinează băieții de gestul lor! Mie îmi place, îi simt...bărbați!

Corect! Sunt bărbați care plătesc o curvă pe care au futut-o în pizdă, cur și gură.  Și îți pace, pentru că ... bani.

• Like 5
  • Minus 23
Link spre comentariu

Tot ce-am inteles e ca hartia igienica e vulgara. Ea saraca fiind pusa intr-un context umoristic alaturi de fni. Bai ce-mi plac glumele mele :)

Ce-or primi oare ceilalti useri, daca eu, care sunt apreciat, am fost dat prin gura si pe la bot cu tot felul de obiecte pentru ca sunt prea criptoc in exprimare? Rozkendra, impartim aceleasi balti...can't we all just get along? :)

Sigur nu te atacam si nu consider ca nicio hartie poate fi vulara, tot ce spun ca atunci cand faci o umita este de dorit ca destinatarul sa se amuze odata cu tine/ si ceilalti eventual. Nu pe seama ta, nu sa rada de rasul tau, nu sa rada pe seama altcuiva etc etc

este un fel elementar de a face glume. in rest sigur ca putem fi amici cu totii. uite eu iti dau pupic de nb :*

• Minus 1
Link spre comentariu

Sigur nu te atacam si nu consider ca nicio hartie poate fi vulara, tot ce spun ca atunci cand faci o umita este de dorit ca destinatarul sa se amuze odata cu tine/ si ceilalti eventual. Nu pe seama ta, nu sa rada de rasul tau, nu sa rada pe seama altcuiva etc etc

este un fel elementar de a face glume. in rest sigur ca putem fi amici cu totii. uite eu iti dau pupic de nb :*

Accepted.

Link spre comentariu

Sunt singurul, oare, care suspecteaza ca @nobel asta s-a amorezat in realitate de o mama singura? Si ca a deschis topicul doar pentru a primi sfaturi sau pentru a-si cauta justificari pentru o decizie deja luata?

fratemeleu ... tu vorbesti serios ? Tu chiar ai putut sa te gandesti la asa ceva ? Sau incerci si tu o metoda creativa de a agita spiritele si asa zburlite ? 

Mie nu-mi pare sa fie indragostit ... mai de graba plictisit , oleaca abtiguit , cu chef de mistocareala ... Da' io stiu ? Poate , doar poate , e posibil 

sa fie oleaca de adevar in spusele tale ? Nobeleee !!! Ia zi , te-a dat in fapt impuscaciosul , sau bate campii ? 

Link spre comentariu

Hmm, deci o persoana care scrie o data la cateva luni unul-doua mesaje lungi, intr-o sambata seara, nu are cum sa stea prost cu timpul - la modul general. ...Plus ditamai straw man-ul.

......................

Cocosila, lasa vrajeala si zi pe sleau: usor retard sau simpla tatonare?

Eu zic sa-ti cari parfumul asta pseudo-misterios de Sherlock Holmes si Caragiale in mizerie pe alte melaguri, cat mai departe de mine. Am alergie!

Domnu ' ... bere Corona troscaiesti ? Dau o lada ... 

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Domnu ' ... bere Corona troscaiesti ? Dau o lada

Cum sa nu?! Daca n-are zahar si caramel e pe lista. Zi-mi numa' cand sa-mi las masina in parcare.

Corona beau doar pitzipoancele masculine.Aia nu e bere.

'Te-n gheaba, ce faci tu aici se numeste "santaj intelectual".

• Like 3
Link spre comentariu

Desi apreciez zona, de unde se afirma ca ar avea originile berea, nu consum aceasta bautura.

Prefer vin sau whiskey, neat.Ocazional vodca.

Usurel cu atitudinea asta, timid afabila, dar incisiva, precum o pitzi, ca nu e locul.Stai bland.

Eu am vrut sa fiu baiat gigea ... matahale ai inceput . Si continui ... Io zic s-o lasam in aer , ca n-are sens ... 

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Lipseste intelectul, asa ca nu vad de ce te-ai simti santajat.

Gizaz miskine, ce șagă si nazuri de cavaler predictibil ai inceput sa ai in tine. Ai indoit evantaiul a trei domnite cochete la faza asta.

Iesi, coae, 6-12 luni de pe forum, sa vezi cum iti revii. Ai sa-mi multumesti necontenit si o sa-mi aprinzi lumanari la biserica, ateu sau nu.

PS: fii consecvent si dezvolt-o p-asta cu lumanarile si biserica; ai o paine de mancat si acolo :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant.

De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!"

Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi.

Bravo! Respectele mele domnule. Nici eu nu vad o problema ca viitoarea mea sotie sa aiba un  copil daca exista intelegere si iubire nu vad de ce ar fii o problema.

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Sunt casatorit cu o femeia care are un copil dintr-o alta casatorie. Fostul sot a parasit-o. Este copilul meu si il voi vedea intotdeauna ca pe copilul meu. Faptul ca nu este biologic este irelevant.

De curand, ajungand la o varsta care ii permite sa inteleaga situatia, i-am zis ca nu sunt tatal lui natural. A fost o tacere de vreo 10 secunde si incepusem sa ma tem de reactie. A zis doar atat: "Te iubesc, tata!"

Marginalizarea si etichetarea femeilor care au deja un copil este reactia barbatilor care se tem responsabilitati, care sunt egoisti si lasi.

Bravo! Tot respectul pentru tine!

Confirm ca as face asa ceva fara dubii. Copilul nu are nici o vina, trebuie iubit! Important este sa te intelegi si sa fii fericit cu mama lui. Copilul va simti ca traieste intr-o familie fericita iar aceasta fericire o va asimila si el foarte usor!

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...