kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Mie mi-a luat maul !!! Nu mi-am imaginat ca Nea Trotil are si o latura serioasa ... Nu-s de acord cu nimic din ce-a aberat , da' ... aferim. Frumos spus ! Beraru chiar si zdravan matolit iti baga discursuri uneori de'ti da sah mat stai tu linisititSi daca nu incetezi cu vaca aia proasta te ba si pe tine la ignore. Eu nu vb cu handicapate, cu ea personal demult nu vorbesc, se tot baga in seama cu mine singura si neintrebata mereu cum ii este souil de avra cazuta in baltoace pisata toata pe ea si slinoasa si rareori imi bat capul sa o pun la pun ct macar.Daca iti face placerea sa suparti taranca babaciune e fix placerea ta, dar nu mai lungi acea conversatie implicandu-ma si pe mine ca nu am surori mai mari ibidinoase si demente si nu-s impaciutoare cu scarboase de tipul ei.Dac a ma tot amesteci si nu pri cepi de voie buna simpatie sau nu zbori si tu pe lista de ignore,imediat dupa ea.Sper ca am fost destul de explicita si descriptiva. 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Ast5a cu mine personal ca m-ai deranat.Si ca sa vezi ca nu am nimic cu tine in eneral si exceptand astazi sa NU te mai bai in viata ta intre doua femei care au un schimb de replici pe un tion anume ca nu e barbatesteSi sa nu te tot intinzi ca nu faci decat sa intetesti u conflict, odata ce fvezi ca unul/a din particapanti s-au retras. Nu iti permiti tu neam sa lungesti o discutie neplacuta ca nu esti avocatul nimanui din oficiuTi tzuc 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 7, 2017 Greu de tratat subiectul asta la modul general. N-am nici o indoiala ca toti care au scris, negru pe alb, ca nu s-ar casatori cu o mama singura ar face asta in anumite conditii si viceversa. Mi-e greu sa cred ca nu ati acorda nici o sansa unei eventuale casnicii cu Mila Kunis, Kate Middleton sau Kardashian . Intr-o nota ceva mai serioasa, vin cu un exemplu banal. Cred ca altele ar fi datele problemei daca cel care face exercitiul de transpunere e un vaduv care, la randul lui, are copii; e mai usor de acceptat un astfel de scenariu de catre un barbat care are deja copii. E lesne de inteles de ce un barbat care arata deschidere si lipsa de prejudecati intr-un astfel de scenariu e privit cu ochi buni. Fie ca avem sau nu copii, facem invariabil transpunere si in pielea "fostului". Ratiunea ne spune ca n-ar fi deloc rau ca cineva sa ne iubeasca si sa ne creasca copiii ca si cum ar fi ai lui. In esenta, acesta este principalul motiv pentru care suntem capabili sa facem asta la randul nostru. Cred ca e mai degraba o decizie rationala decat una instinctiva, pentru ca in lumea animala lucrurile stau cu totul altfel. De aici si sentimentul de vinovatie pe care il traiesc cei care nu se simt capabili sa faca un astfel de compromis. ...Un sentiment diluat, constient fiind ca multi altii ar proceda asemenea. Pentru unii conteaza mult cine este tatal natural atunci cand isi iau angajamentul de a creste copilul/copiii. Atunci cand te identifici oarecum cu individul respectiv e mai usor sa iei o astfel de decizie. Daca, in schimb, la mijloc este un bulangiu despre care esti sigur ca nu ar face acest lucru pentru tine, e posibil sa conditionezi acest angajament si sa faci acest pas doar daca ai certitudinea ca mama si copilul vor interactiona cat mai putin cu tarlanul. Un gest pozitiv in directia asta este si trebuie vazut mai degraba ca un act de caritate, in sensul ca nu e de datoria nimanui sa faca asta. Cel care refuza sa faca asta nu este condamnabil. Sigur, daca mananca cacat si face promisiuni desarte e alta poveste. In mod cert unul dintre cele mai delicate subiecte cu care un om se poate confrunta. ...Ma refer strict la cresterea unui copil care nu iti apartine, nu la indragostirea de ma-sa . In toata polologhia asta am omis intentionat sa iau in calcul variabile mai mult sau mai putin extreme, gen dragostea fata de mama capabila sa intunece orice forma de rationament, copil "special", situatie materiala etc. .De asemenea, plec de la premisa ca discutam despre situatia in care decizi sa cresti un copil oferindu-i toata dragostea, nu simplul statut de "tolerat", doar ca sa mai stai cu ma-sa. Personal, cred ca sunt mai multe situatiile in care as accepta sa fac un asemenea pas decat cele in care as refuza.In plus, pentru ca nu sunt un zeu cu orgoliul, gelozia si capriciile unui bebelus, mi-as dori sa existe o legatura stransa intre copil si tatal natural, din considerente pur pragmatice. As ramane insa zeu cand vine vorba despre ma-sa si as apela rapid la prima din cele 10 porunci scrise de Moise in timp ce sa caca prin balarii . Numa' bine!Daca tu doresti sa te sacrifici pe altarul familiei altora nu te va opri nimeni.SI peste 20 de ani cand va fi intrebat baiatul acela va spune ël nu a taica-meu el e ....domnul care m-a crescut".Asta in cazul bun.SI nu va minti. Pentru ca TATAL lui/ei nu esti ci esti domnul care l-a crescut.Plus ca ,copilul va cauta permanent explicatie si multe multe scuze pentru lipsa tatalui din viata lui si doamne fereste sa iesi (si) tu vinovat cumva in aceasta ecuatie.Iar mai devreme sau mai tarziu un motiv-doua care sa-l linisteasca va gasi.Si sa nu crezi ca in acelea TATAL lui cu care va vedea si va simti din ce in ce mai multe asemanari cu trecerea timpului(plus ca i se va si spune de catre "mami si buni" chestii gen:"esti exact ca taica-tau"" bineinteles cand va gresi ceva ).Asa ca pana la urma voluntari pentru salvarea familiilor destramate se cauta permanent ,trebuie doar facut un pas in fata cu curaj cu curaj......* *Acest text poate contine urme de nuci si pe alocuri ironie. 3 1
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Ast5a cu mine personal ca m-ai deranat.Si ca sa vezi ca nu am nimic cu tine in eneral si exceptand astazi sa NU te mai bai in viata ta intre doua femei care au un schimb de replici pe un tion anume ca nu e barbatesteSi sa nu te tot intinzi ca nu faci decat sa intetesti u conflict, odata ce fvezi ca unul/a din particapanti s-au retras. Nu iti permiti tu neam sa lungesti o discutie neplacuta ca nu esti avocatul nimanui din oficiuTi tzuc Ok , Ok ... am inteles . Peace out !
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Ok , Ok ... am inteles . Peace out !good )) 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 7, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 7, 2017 .....* *Acest text poate contine urme de nuci si pe alocuri ironie. Tre' sa-mi schimb ochelarii. Eram convins ca te referi la muci si nu la nuci. 3 5
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 7, 2017 Tre' sa-mi schimb ochelarii. Eram convins ca te referi la muci si nu la nuci. M-am hotarat sa scriu ca nu-i mai de saga.
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 7, 2017 Bai copii,da' unde o fugit beraru?Sper ca nu o avut impresia ca-l cert ca mi-e drag de el cand e pe bericele, ba i-as tine companie. Cateodata il vad asa ca-i mai rusinos fata de mine si nu-ntele de ce ca doar nu-s nevasta-sa. poate ii aduc aminte de ea ca si io mai fac morala pe ici, pe colo berare ho bre ca nu esti pe caietul meu, am eu cui sa tin socoteala cand face prostii. hai noroc 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Bai copii,da' unde o fugit beraru?:Sper ca nu o avut impresia ca-l cert ca mi-e drag de el cand e pe bericele, ba i-as tine companie. Cateodata il vad asa ca-i mai rusinos fata de mine si nu-ntele de ce ca doar nu-s nevasta-sa. poate ii aduc aminte de ea ca si io mai fac morala pe ici, pe colo berare ho bre ca nu esti pe caietul meu, am eu cui sa tin socoteala cand face prostii. hai noroc Hai noroc, draga Roz! Apreciez aprecierile si te asigur ca sunt reciproce. Imi amintesc cu mare drag de vremurile in care lejer am fi putut sa stam impreuna la o bere "pa bune", nu doar virtual. Vremuri bune, lipsite de griji si responsabili....Eh, nici chiar asa, da' prin comparatie - paleau. Aflu ca intotdeauna e loc de mai rau la capitolul asta. Ultima data cand am intrat p-aici am reusit performanta de a ma face pulbere si a dormi vreo 12 ore neintors, in timpul zilei. Aveam un proiect care s-a dus pa ... stii tu ce. Ma rog, nu asta e problema, ci faptul ca stau mult mai prost cu timpul decat pana acum. Nu-ti imagina ca muncesc ca un rob, din zori pana-n seara. Ideea este ca in viata personala, fara a oferi prea multe detalii, nu reusesc sa leg mai mult de 10 minute fara intrerupere. In plus nu mai am parte nici de discretia necesara, ca sa zic asa. Nu vreau sa ma trimita nevasta-mea din nou la generalist ca ma duc la baie de 30 de ori pe zi. Stie si ea ca un om nu poate face laba de mai mult de 12-15 ori pe zi. Cand m-a luat la intrebari, intr-o buna zi, a trebuit sa-i zic ca joc poker pe bani. Nasoala, da' nu motiv de divort . Ca sa concluzionez: daca e sa-mi fac timp liber, nu o sa-mi fac pentru "fazan" sau "melodii de ieri si de azi" (in cazurile fericite; astea sunt topic-uri de lux deja). Am cartuse putine si nu am de gand sa le consun tragand in aer. Cu cea mai mare placere sunt dispus sa ma vad cu cineva de aici fata in fata, la una-doua-trei beri, barfe, smenuri susanele. Atunci macar n-as simti ca-mi consum gloantele aiurea. 3
fasole si virgule Reputație: -427 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Octombrie 8, 2017 Hai noroc, draga Roz! Apreciez aprecierile si te asigur ca sunt reciproce.Imi amintesc cu mare drag de vremurile in care lejer am fi putut sa stam impreuna la o bere "pa bune", nu doar virtual. Vremuri bune, lipsite de griji si responsabili....Eh, nici chiar asa, da' prin comparatie - paleau. Aflu ca intotdeauna e loc de mai rau la capitolul asta. Ultima data cand am intrat p-aici am reusit performanta de a ma face pulbere si a dormi vreo 12 ore neintors, in timpul zilei. Aveam un proiect care s-a dus pa ... stii tu ce. Ma rog, nu asta e problema, ci faptul ca stau mult mai prost cu timpul decat pana acum. Nu-ti imagina ca muncesc ca un rob, din zori pana-n seara. Ideea este ca in viata personala, fara a oferi prea multe detalii, nu reusesc sa leg mai mult de 10 minute fara intrerupere. In plus nu mai am parte nici de discretia necesara, ca sa zic asa. Nu vreau sa ma trimita nevasta-mea din nou la generalist ca ma duc la baie de 30 de ori pe zi. Stie si ea ca un om nu poate face laba de mai mult de 12-15 ori pe zi. Cand m-a luat la intrebari, intr-o buna zi, a trebuit sa-i zic ca joc poker pe bani. Nasoala, da' nu motiv de divort . Ca sa concluzionez: daca e sa-mi fac timp liber, nu o sa-mi fac pentru "fazan" sau "melodii de ieri si de azi" (in cazurile fericite; astea sunt topic-uri de lux deja). Am cartuse putine si nu am de gand sa le consun tragand in aer. Cu cea mai mare placere sunt dispus sa ma vad cu cineva de aici fata in fata, la una-doua-trei beri, barfe, smenuri susanele. Atunci macar n-as simti ca-mi consum gloantele aiurea. Bai nea Bergenbier, nu prea arati ca unul care sta "mult mai prost cu timpul", din moment ce scrii postari de cate o pagina. Poate-ar fi mai potrivit sa pui la tine-n semnatura: "it hurts my hypocrisy!". Just saying ... 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 8, 2017 În primul rând...Cred că toate problemele vin de la faptul că omul uită că un copil e și el om.Când vine unul la mine să îmi zică că vrea să îmi crească copilul îi râd în nas, iau un biberon și îi zic că am o fantezie urgentă în care îl văd pe el cu biberonul în gură...Eram cu fostul soț la o plimbare și am văzut o scenă în care un părinte și-a lovit copilul, iar celălalt îl umilea cu vorba. Fostul meu sot a zis că așa o să facă și el dacă copilul o merită...eu eram atunci, în luna a patra de sarcină. Am mai stat o lună cu el pentru să aduc mamei lui proba că nu-s bine cu el și că nu găsesc ceva benefic în relația dintre mine și el, căci ea mă iubea și își dorea mult să rămânem o familie.Eu nu pot să cred oamenii care zic că vor să crească un copil...pentru că eu văd copilul ca un om care are dreptul la propria creștere așa cum avem și noi, cei maturi. Eu chiar cred că omul suferă de o anume involuție la anumite vârste...tocmai din cauza celor care în copilărie si-au format iluzia că l-ar creste ei.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 În primul rând...Cred că toate problemele vin de la faptul că omul uită că un copil e și el om.Când vine unul la mine să îmi zică că vrea să îmi crească copilul îi râd în nas, iau un biberon și îi zic că am o fantezie urgentă în care îl văd pe el cu biberonul în gură...Eram cu fostul soț la o plimbare și am văzut o scenă în care un părinte și-a lovit copilul, iar celălalt îl umilea cu vorba. Fostul meu sot a zis că așa o să facă și el dacă copilul o merită...eu eram atunci, în luna a patra de sarcină. Am mai stat o lună cu el pentru să aduc mamei lui proba că nu-s bine cu el și că nu găsesc ceva benefic în relația dintre mine și el, căci ea mă iubea și își dorea mult să rămânem o familie.Eu nu pot să cred oamenii care zic că vor să crească un copil...pentru că eu văd copilul ca un om care are dreptul la propria creștere așa cum avem și noi, cei maturi. Eu chiar cred că omul suferă de o anume involuție la anumite vârste...tocmai din cauza celor care în copilărie si-au format iluzia că l-ar creste ei. https://i.imgur.com/wDVmxgx.gif tu nu esti o mama singurica?
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 8, 2017 sa ”scriu” si io ceva https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22281716_1931000197149366_7013092617579921347_n.jpg?oh=339bc541ca6c2366f62593fbdb122104&oe=5A79B3BF 8 10
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2017 https://i.imgur.com/wDVmxgx.gif tu nu esti o mama singurica? E o prostituată singurică. Adică, și-n gurică. 4 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 E o prostituată singurică. Adică, și-n gurică. sa ma sune,la #666 ))
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 În primul rând...Cred că toate problemele vin de la faptul că omul uită că un copil e și el om.Când vine unul la mine să îmi zică că vrea să îmi crească copilul îi râd în nas, iau un biberon și îi zic că am o fantezie urgentă în care îl văd pe el cu biberonul în gură...Eram cu fostul soț la o plimbare și am văzut o scenă în care un părinte și-a lovit copilul, iar celălalt îl umilea cu vorba. Fostul meu sot a zis că așa o să facă și el dacă copilul o merită...eu eram atunci, în luna a patra de sarcină. Am mai stat o lună cu el pentru să aduc mamei lui proba că nu-s bine cu el și că nu găsesc ceva benefic în relația dintre mine și el, căci ea mă iubea și își dorea mult să rămânem o familie.Eu nu pot să cred oamenii care zic că vor să crească un copil...pentru că eu văd copilul ca un om care are dreptul la propria creștere așa cum avem și noi, cei maturi. Eu chiar cred că omul suferă de o anume involuție la anumite vârste...tocmai din cauza celor care în copilărie si-au format iluzia că l-ar creste ei. Hopa ... Visu' Periculos poa' sa fie si perfect inteligibila daca vrea flocanul ei ... Bravos !!! Pai schimbam kalimera , tatulici mititele , fara par pe ele !!! Dupa cum situez io , 'mneavoastra sunteti o mamica singura ... OK , Intrebare de baraj : Cam cum ar trebui sa se prezinte " nefericitul " candidat la o lipeala legala cu tine ? Ia uimeste-ne !!! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 8, 2017 Hopa ... Visu' Periculos poa' sa fie si perfect inteligibila daca vrea flocanul ei ... Bravos !!! Pai schimbam kalimera , tatulici mititele , fara par pe ele !!! Dupa cum situez io , 'mneavoastra sunteti o mamica singura ... OK , Intrebare de baraj : Cam cum ar trebui sa se prezinte " nefericitul " candidat la o lipeala legala cu tine ? Ia uimeste-ne !!! Nu sunt interesată, să nu se prezinte, că-l fut și-l las...ca pe-un ciorap. 10 14
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Nu sunt interesată, să nu se prezinte, că-l fut și-l las...ca pe-un ciorap. Speram ... credeam ...da' nu m-asteptam !!! Pai frumos e asa ? Sa-l folosesti pe post de jucarie sexuala ? Da daca e unu d-ala ...mintos , fatos , si la pula / punga gros ? Eh ? 2
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 8, 2017 Pai sa asculti de ea ca-ti vrea binele ) overall asa drag mi-e cand se apuca barbatii sa imi dea raportul. Beraru zice ca nevasta.sa il mustruluieste, scrat zice ca se cearta cu neamtul plin de draci pe jumatate.asta ca intelege jumatate. Altu2 imi cere parerea daca nu cumva cainele lui are nevoie de o noua plimbare. Ca sa se destinda. El altu2,nu cainele)care.i urmatorul oare?Hai noroc, draga Roz! Apreciez aprecierile si te asigur ca sunt reciproce. 1
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 8, 2017 In primul rand de ce nu cumpara nimeni mici si bere plus o punga de cartofi la primele intalniri?
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 8, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 8, 2017 In primul rand de ce nu cumpara nimeni mici si bere plus o punga de cartofi la primele intalniri?Ai vrea sa-i ragai duios o romanta? 5 4
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Octombrie 8, 2017 Restaurant telefoane plimbari in parc flori ciocolata.Atata fas cand oricum acolo se ajunge .La mici si bere. 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 8, 2017 Intrebare de baraj : Cam cum ar trebui sa se prezinte " nefericitul " candidat la o lipeala legala cu tine ? Ca un fel de Pablo Escobar cu priapism? http://cdn.historycollection.co/wp-content/uploads/2017/02/Telegraph-Guns-and-money-recovered-from-the-robbery.jpg
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 8, 2017 Ca un fel de Pablo Escobar cu priapism? http://40.media.tumblr.com/90d1816ddd22a8b0b39fcc48dabc9c4f/tumblr_n911x6RbhU1shb0boo1_1280.jpg
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2017 Nu sunt interesată, să nu se prezinte, că-l fut și-l las...ca pe-un ciorap.Dar îți lasă banii pe noptieră, este? 5 23
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum