marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 5, 2017 bettyblue, on 01 Oct 2017 - 11:45 AM, said:Ce o sa se intample oare, imi vor da "ban" inca o data ptr ca ma apar in fata lor? sfantu parinte pipilica, on 01 Oct 2017 - 1:19 PM, said: Pentru banarea lui Picon trebuie să te adresezi Consiliului Suprem al Pulimii. Urmează următorii pași: -Se plătește o taxa judiciară de timbru în valoare de 1500 lei -Angajază un avocat,membru am baroului Falastoaca (3000 lei onorariul) -Se introduce o cerere de chemare în judecată (se face de avocat) -Se depune la registratură Consiliului Suprem al Pulimi. Acolo Sfântul Părinte Pipilica vizează cererea și face dosar, după care se va emite o citație pentru proces, pe care o primesc atât reclamantul, cât și pârâtul. Succes! bettyblue, on 01 Oct 2017 - 1:21 PM, said:Eu sunt fata econoama, nu arunc banii pe prostii sfantu parinte pipilica, on 01 Oct 2017 - 2:42 PM, said:Nici Betty nu este proasta,are scoala,il face pe prostul Mikyduta sa spuna tot ce vrea ea.Si cu mine o incearca Betty,imi da puncte,5 stela la profil,m-a bagat in lista de prieteni intimi.......... Stiu ca ma iubesti,dar tot 100 euro te costa o ora de de sex Divin cu Sfantul Parinte ***************ESCROCHERIE , EXTORCARE DE BANI, TAXA DE PROTECTIE, PROXENETISM LA LUMINA ZILEI,NU E O GLUMA ,DESI PARE seria PROXENET , continua aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/99149-proxenet-2-cum-isi-impun-domnia-si-controlulsfantul-parinte-pipilica-si-picon/ DACA NU INTRU O ZI PE FORUM, ANUNTATI PPOLITIA 7 12 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Multora dintre voi,v-a mâncat creierii forumu’ ãsta,mai dați logout din când in când😩😩 20 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Multora dintre voi,v-a mâncat creierii forumu’ ãsta,mai dați logout din când in când ie logati pă viata 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Lăsați-o! Lăsați-o, am spus! 4 22 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Orice om care are un procent de simt al umorului isi da seama ca alea erau niste glume, Marta. O iei pe urmele lui Miky si te faci singura de ras. 9 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Ieftin,bă! )) Io,lu @ nu mai spune, i-am cerut 100.000 de euro sa-i rup picioarele )) 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 bettyblue, on 01 Oct 2017 - 11:45 AM, said: sfantu parinte pipilica, on 01 Oct 2017 - 1:19 PM, said: bettyblue, on 01 Oct 2017 - 1:21 PM, said: ESCROCHERIE , EXTORCARE DE BANI, TAXA DE PROTECTIE, PROXENETISM LA LUMINA ZILEI,NU E O GLUMA Indiferent cat de antipatica iti este o persoana, o acuzatie nefondata nu te pune intr-o lumina mai buna, din contra.Pacat ca nu e o gluma, ala doar a glumit. 2 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Indiferent cat de antipatica iti este o persoana, o acuzatie nefondata nu te pune intr-o lumina mai buna, din contra.Pacat ca nu e o gluma, ala doar a glumit. A glumit, hă, hă, hă, hai să ne râdem...și-apoi, să o lăsăm pe marta și orice femeie care simte că are ceva de spus, să vorbească. Dacă e de râs...trebuie neapărat sa mă gadile și minusurile, m-am prins de ștou! 11 15 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 A glumit, hă, hă, hă, hai să ne râdem...și-apoi, să o lăsăm pe marta și orice femeie care simte că are ceva de spus, să vorbească. Dacă e de râs...trebuie neapărat sa mă gadile și minusurile, m-am prins de ștou! Cam nefututa, Tantrico? Sa vorbeasca, i-am eu sa taca? Ia masuri ca esti cam nervoasa... 2 3 Link spre comentariu
dldandan Reputație: 515 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cam nefututa, Tantrico? Sa vorbeasca, i-am eu sa taca? Ia masuri ca esti cam nervoasa... Nu dragă, ai făcut analogie între râsul isteric al proxenetilor si vorba dulce si suavă a femeilor ce-si caută puli, iar apoi...la răspunsul meu, ti-a venit brusc o proiectie a lipsei tale de pizda in care sa-mi bag eu pixul. 11 15 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Nu dragă, ai făcut analogie între râsul isteric al proxenetilor si vorba dulce si suavă a femeilor ce-si caută puli, iar apoi...la răspunsul meu, ti-a venit brusc o proiectie a lipsei tale de pizda in care sa-mi bag eu pixul. E clar, frustrata rau! Asta da "vorba dulce si suava". Ti-a luat forumul mintile sau nu le aveai nici inainte? 1 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cam nefututa, Tantrico? Sa vorbeasca, i-am eu sa taca? Ia masuri ca esti cam nervoasa... Cine s-o futa pe Tantrica?/ N-ai aflat ca nu mai are dinti in gura?Tu de ce crezi ca face poze cu gura inchisa? 14 12 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 E clar, frustrata rau! Asta da "vorba dulce si suava". Ti-a luat forumul mintile sau nu le aveai nici inainte? Cu ce ocazie ma cauti tu de minți si de frustrări, ai nevoie să-ti confirmi cadrul din care îți manuiesti gândirea!? Fara acordul meu nu poți...recunoaste si te mai împotrivi! Te dai la mine aiurea, in spatiul virtual...de trei luni de zile! Nu ti se pare ciudat, să ai vorba lui @gelu după ce ti-ai pus aici, sufletul pe tava...in cautarea adevărului? Chiar crezi...ca doar atâta poți? Atentie, sunt două întrebări...de la care vei încerca sa te sustragi! 8 15 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cine s-o futa pe Tantrica?/ N-ai aflat ca nu mai are dinti in gura?Tu de ce crezi ca face poze cu gura inchisa? Ooof, scumpete mica...ia aici penseta!... Te mai piși mult pe tine, de ce simti mereu nevoia sa mai bagi și pe alții la mijloc, femeiușcă?!!! 9 15 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cu ce ocazie ma cauti tu de minți si de frustrări, ai nevoie să-ti confirmi cadrul din care îți manuiesti gândirea!? Fara acordul meu nu poți...recunoaste si te mai împotrivi! Te dai la mine aiurea, in spatiul virtual...de trei luni de zile! Nu ti se pare ciudat, să ai vorba lui @gelu după ce ti-ai pus aici, sufletul pe tava...in cautarea adevărului? Chiar crezi...ca doar atâta poți? Atentie, sunt două întrebări...de la care vei încerca sa te sustragi! Eu ma dau la tine aiurea?! Nu tu mi-ai scris prima nebagata in seama? Du-te, femeie, si ia-ti pastilele ca ti-ai prajit creierii complet!Ce am facut eu pe forum sau altfel nu te priveste, m-am schimbat pozitiv in timp, ce nu pot spune despre tine. Cauti scandal, fac misto, apoi te dai victima. Fuguta la tratament si scuteste-ma, o femeie mai plictisitoare disperata mai rar. 1 3 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Cine s-o futa pe Tantrica?/ N-ai aflat ca nu mai are dinti in gura?Tu de ce crezi ca face poze cu gura inchisa? Asta e bine pentru oral. Nu mai exista riscul de a face pula franjuri cu dintii. 4 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Asta e bine pentru oral. Nu mai exista riscul de a face pula franjuri cu dintii. Trebuie sa ceara EXTRA? 8 10 Link spre comentariu
satulcuprosti Reputație: -409 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:c Oras:c Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Trebuie sa ceara EXTRA?Dupa cum vrea clientul. Nu intreaba ca celelalte daca vrea oralul protejat sau neprotejat. Ci daca vrea cu proteza sau fara proteza. 4 3 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Hait !!! Iar a intrat VisNasol la mijloc ... Bai zurliilor , ce-aveti cu fata ? Incepuse oarecum inteligibil , dup-aia ati bagat-o in priza . Normal ca a inceput sa " gripeze " ... Saraca !!! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Eu ma dau la tine aiurea?! Nu tu mi-ai scris prima nebagata in seama? Du-te, femeie, si ia-ti pastilele ca ti-ai prajit creierii complet!Ce am facut eu pe forum sau altfel nu te priveste, m-am schimbat pozitiv in timp, ce nu pot spune despre tine. Cauti scandal, fac misto, apoi te dai victima. Fuguta la tratament si scuteste-ma, o femeie mai plictisitoare disperata mai rar. Asta e bine pentru oral. Nu mai exista riscul de a face pula franjuri cu dintii. Trebuie sa ceara EXTRA?Dupa cum vrea clientul. Nu intreaba ca celelalte daca vrea oralul protejat sau neprotejat. Ci daca vrea cu proteza sau fara proteza. Hait !!! Iar a intrat VisNasol la mijloc ... Bai zurliilor , ce-aveti cu fata ? Incepuse oarecum inteligibil , dup-aia ati bagat-o in priza . Normal ca a inceput sa " gripeze " ... Saraca !!! Bla, bla, bla...toți o apă și-un pământ, roboțeilor setați pe glume de prost gust! Gluma-i glumă, da' până dați cu capul in propria prostie, ca in pereți! Doare?... Intreb și eu, doar atâta fac...restul considerați ca fiiind eseu, literatura, experiment. Hai pa, sa vă pup pe toți la un loc, virtual sau deloc! 9 15 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 S-avem pardon !!! Io n-am glumit . Pe bune si pe cinstite , ma ingrijorezi ... De ce te oftici ? Stai aici si lupta !!! Fii barbata , Zoe !!! 1 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Dupa cum vrea clientul. Nu intreaba ca celelalte daca vrea oralul protejat sau neprotejat. Ci daca vrea cu proteza sau fara proteza. Sa-mi ia si mie mulajul de pe pula cand ii face proteza. 11 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 S-avem pardon !!! Io n-am glumit . Pe bune si pe cinstite , ma ingrijorezi ... De ce te oftici ? Stai aici si lupta !!! Fii barbata , Zoe !!! @ Baba yaga , Vistantric este o nuca greu de spart.Nu recunoaste dar a pierdut clar la puncte disputa cu Deceiver.Apropo de numele tau , esti fan Emerson , Lake & Palmer ?Ei au scos in 1971 albumul " Pictures at an exhibition ".....care contine si piesa " Baba yaga " 7 6 Link spre comentariu
-baba-yaga- Reputație: 109 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 spanac ...greu de spart !!! nu exista muiere care sa nu posede un buton special , cu o functie extrem de naspa pentru ea : cedarea totala . Toata smecheria e sa-l gasesti . Mai greu e sa-l utilizezi , da' nu imposibil ... Aici se face diferenta intre baieti si barbati . Nu stiu ce disputa are cu Aripel , eu credeam ca se tachineaza la misto !!! Destul de ... ciudat , mistoul ala ... Sunt fan Goran Bregovici si Kraftwerk , nu ELP ... sunt suficient de batran sa stiu despre ce vorbesti , da' baietii aia nu sunt de pe ulita mea . Babayaga ? ... ete : https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Yaga 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum