kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 5, 2017 Foarte bine.Eu zic sa-l mai pui la punct ca e tare smecher.El e mereu tinut sub control, ca ii este bine si strict necesar pt binele lui sa se maturiseze. Poate ar avea mult potential, dar efectiv se risipeste pe tot felul de nimicuri.Zice de multe ori ca-s eu femeie afurisita ) dar nu e adevarat. eu nu cred sa fii avut el pe cineva atat de iubitor,descchis cald, chiar si rabdator cand mi-am tocat toti nervii si am investit mai multa rabdare decat in toate fostele relatii inmultite intre ele. Am nevoie si eu un relas si sper sa il privesc. Atminteri cred ca de data asta va sfarsi rastignit.
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 5, 2017 am avut o perioada in care am semnat petitii pt animalele casapiteam vazut cum vacile si oile noastre , exportate ,sunt atarnate cu capul in jos si taiata juulara , sa fse scurga sangele si sa fie kuseram vazut pisici jupuite de vii si disecatecaini aruncati de vii in ceaune cu apa clocotita , carora le crapau ochii si le pierea urletul de durere pe cand arau impinsi la fund in ceaunam vazut... pe youtube ...am plans cu sughituri ,urlete si cu vorbe si am purtat durerea animalelor in miijlocul pieptului , ca un pietroi , si in ceakra radacina , ca un cutit rasucitam crezut ca pot sa fiu voluntar in asociatii , dar am inteles ca nu potdin motive cumva asemanatoare , n-am putut nici sa lucrez in spital , ca asistent medicalmasajul , e alta lumenu e vina ta , de la postarea dintai , tot acolo sunt , in filmul horrordu-te naibii, atata pot sa spun acum, simt nevoia sa-mi descarc durerea,maine o sa-mi cer scuzeVai de mine, l-ai certat pe Mort ca sa zici tu nspre chestii mai grave... Eu ultima chestie aiurea de cruzime am vazut-o la stiri cu felul in care sunt sacrificati miei de pasti si nu descriu procedeul, insa e oribil cum fac in pripa sa pregateasca mult mai multi. Eu macar oricand miel de atunci,dar nu de Paste in semn de protest si oricum nu ma uit la asemenea chestii care ma afecteaza. De fapt, am renuntat la tv de aprox 7 ani cred. de tot! Consider ca timpul mi-e prea valoros asa incat daca privesc ceva o fac sa ma relaxez un film care imi place, un documentar, o muzica. Cat despre informare imi pot citi stirile pe net, selectand ceea ce consider curios dupa titlul, etc
gabrogabro Reputație: 2405 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 6, 2017 Candva era normal ca soarele se invarte in jurul pamantului. Ca doar toti vedeau ca e asa. Apoi a aparut unul si a zis invers. Dupa ce l-au ars pe rug au mai aparut si altii de au zis invers.... Deci putem defini normalitatea intr-un domeniu sau altul doar pe baza unui pachet de cunostinte existent. 2
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 6, 2017 Intr-o lume pestrita toti se dau normal si nimeni nu mai stie ce este acel normal. Pun pariu ca multi ar avea o dificultate reala sa defineasca conceptul de normal fara sa dea ingoogle sau in dex si sa fie si pertinent. Deci ce presupune normalitatea? Normalitatea este pentru mine ceva general acceptat ca fiind corect, in ciuda diversitatiilor culturale, sexuale, de educatie elementara, practici si hobbyuri, Adica daca zece sustin acelasi lucru, este complet inutil sa vina gica contra sa sustina altceva si ca creada ca are dreptate, e original, autentic, special, cand orice rahat abereaza el a fost fumat de milioane ca el care simteau nevoia sa fie altfel in trecut. N am citit ce s a scris pana acum, dar am o intrebare : Tu te crezi printre aia 10 sau gica contra ?
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 6, 2017 N am citit ce s a scris pana acum, dar am o intrebare : Tu te crezi printre aia 10 sau gica contra ?As putea spune ca nu. Interesenta, simpla si rea de raspuns intrebare. As dori sa raspund si sincera si corect.Fireste nonconformista si iubind sa gandesc inafra tiparelor adica nuin spirit de turma, totusi mie imi place sa ma mentin cu picioarele pe pamant si sa fii in rand cu ucru. Normalitatea este ceva la care adera cineva natura sa apartina societatii....Dar.. As putea recunosc fii acel gica contra in 2 situatii: acei 10 oameni nu stiu prea bine despre ce este vorba, au o idee, eu sunt foarte implicata si am atat de multe explicatii suplimentare,plus acei zece nu-s persoane aproapite si de in credere pt mine deci parerea lor nuvad de ce ar fi pertinenta, vaida atunci da!2. Am cateva excentricitati ale mele selfmade cum sunt ca adult carenu se incadreaza in standarde generle,dar sunt in gica contra asumat. plus ca eu sunt o persoana care isi modifica nevoie, trairile, experientele, knowhow etc mereu. Sunt flexibila, ma transform,eu chiar pot sa ma schimb (,ma adaptez natural cu o mare viteza) si daca 10 "normali" traiesc bine asa cumva anume,dar eu simt ca nu mi se potriveste,da as putea fi. Dar sunt cazuri extre de rare chiar si pt mine. Ca exemplu concret imi vine acum faptul ca e normal si general acceptat sa te casatoresti, faci copii, faci familia ta. E in rand cu lumea. Siur imi doresc sa fiu in rand cu lumea, imi doresc sa am familia mea, dar nu imi voi compromite libertatea doar ca sa ating acest scop cu o persoana nepotrivita. Care se simte nepotrivita. Si pt ca aproape toti normalii nu se simt bine singuri, lor le trebuie aventuri, relati pseudo relatii sau macar sex , ei bine anormalitatea mea maxima si o raritate este ca eu sunt una din 1 milion sau mai mult care poate trai perfect fericita singura/ in cuplu. DeopotrivaCandva era normal ca soarele se invarte in jurul pamantului. Ca doar toti vedeau ca e asa. Apoi a aparut unul si a zis invers. Dupa ce l-au ars pe rug au mai aparut si altii de au zis invers....Deci putem defini normalitatea intr-un domeniu sau altul doar pe baza unui pachet de cunostinte existent.This is deep. Desigur eu ma refeream la cunostiinte general acceptate si la oameni informati, dar urmand exemplul tau ce stim de fapt pana la urma?Aici te ia amenteala, pt ca e diferenta si mai cu nuante intre ce este adevar si ce nu este
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 6, 2017 Si mai e situatia in care turma saraca tare-i proasta fata de tine. Atunci nu fi gica contra, fugi! ) 1
d e v i s Reputație: 632 Postat Octombrie 6, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 6, 2017 As putea spune ca nu. Interesenta, simpla si rea de raspuns intrebare. As dori sa raspund si sincera si corect.Fireste nonconformista si iubind sa gandesc inafra tiparelor adica nuin spirit de turma, totusi mie imi place sa ma mentin cu picioarele pe pamant si sa fii in rand cu ucru. Normalitatea este ceva la care adera cineva natura sa apartina societatii....Dar.. As putea recunosc fii acel gica contra in 2 situatii: acei 10 oameni nu stiu prea bine despre ce este vorba, au o idee, eu sunt foarte implicata si am atat de multe explicatii suplimentare,plus acei zece nu-s persoane aproapite si de in credere pt mine deci parerea lor nuvad de ce ar fi pertinenta, vaida atunci da!2. Am cateva excentricitati ale mele selfmade cum sunt ca adult carenu se incadreaza in standarde generle,dar sunt in gica contra asumat. plus ca eu sunt o persoana care isi modifica nevoie, trairile, experientele, knowhow etc mereu. Sunt flexibila, ma transform,eu chiar pot sa ma schimb (,ma adaptez natural cu o mare viteza) si daca 10 "normali" traiesc bine asa cumva anume,dar eu simt ca nu mi se potriveste,da as putea fi. Dar sunt cazuri extre de rare chiar si pt mine. Ca exemplu concret imi vine acum faptul ca e normal si general acceptat sa te casatoresti, faci copii, faci familia ta. E in rand cu lumea. Siur imi doresc sa fiu in rand cu lumea, imi doresc sa am familia mea, dar nu imi voi compromite libertatea doar ca sa ating acest scop cu o persoana nepotrivita. Care se simte nepotrivita. Si pt ca aproape toti normalii nu se simt bine singuri, lor le trebuie aventuri, relati pseudo relatii sau macar sex , ei bine anormalitatea mea maxima si o raritate este ca eu sunt una din 1 milion sau mai mult care poate trai perfect fericita singura/ in cuplu. DeopotrivaThis is deep. Desigur eu ma refeream la cunostiinte general acceptate si la oameni informati, dar urmand exemplul tau ce stim de fapt pana la urma?Aici te ia amenteala, pt ca e diferenta si mai cu nuante intre ce este adevar si ce nu esteSa-mi bag pula! M-ai convins, eu te fut😂😂......intelectual vorbind🤣🤣 PS: c-am nefututa in ultimul timp😂😂
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 6, 2017 Sa-mi bag pula! M-ai convins, eu te fut......intelectual vorbind PS: c-am nefututa in ultimul timptu care mai esti mai draga?zi si tu conturi vechi/ alternative ca m-ati zapacit de tot si nu mai stiu care-i care
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 6, 2017 Intr-o lume pestrita toti se dau normal si nimeni nu mai stie ce este acel normal. Pun pariu ca multi ar avea o dificultate reala sa defineasca conceptul de normal fara sa dea ingoogle sau in dex si sa fie si pertinent. Deci ce presupune normalitatea? Normalitatea este pentru mine ceva general acceptat ca fiind corect, in ciuda diversitatiilor culturale, sexuale, de educatie elementara, practici si hobbyuri, Adica daca zece sustin acelasi lucru, este complet inutil sa vina gica contra sa sustina altceva si ca creada ca are dreptate, e original, autentic, special, cand orice rahat abereaza el a fost fumat de milioane ca el care simteau nevoia sa fie altfel in trecut. Hai noroc. Deja incepe sa-mi para rau de timpul pierdut scriind acest post, dar hai sa-mi sacrific cateva minute din weekend. Fraza subliniata de mine e mi se pare ok la suprafata, dar in substanta cred ca reprezinta esenta spiritului de turma si se observa mai ales in schimbarile de mentalitati, care chiar daca sunt daunatoare pentru masa indivizilor, presiunea data de nevoia acceptarii in societate determina individul sa-si suprime notiunea lui particulara de normalitate si sa adopte notiunea generala (mentalitatea generala).Exemple clare se pot gasi in ideologia comunista, care suprima libertatea individului pentru "binele" general. Daca 9 oameni sustin o idee stramba, asta nu inseamna ca al 10-lea care o sustine e drept. Pe topicul cu lumea nebuna in care s-a inceput discutia despre Bucuresti versus orice altceva, da se stie civilizatia in orase mici, medii/ oameni din mediul rural cel putin in a nu deranja spatiul celuilalt estenet mai mare in grupuri de dimensiuni mai mici, mai sudate si unite. Diferenta este si ea intre orase mari provinciale si capitala nu doar in tara, ci in orice tara si este tendinta universala ca cetatenii unei capitale sa devina mai indiferenti decat restul lumii. De acord cu tine aici, la romani indiferenta si individualismul exacerbat sunt metehne vechi . Suntem intr-o comunitate adult si vei gasi n femei jignite care ofera servicii sexuale contracost ca sunt numite curve. Acum tehnic vorbind eu le numesc prostituate ca mi se pare corect asa si iau in calcul ca si iubita sau sotia poate deveni curva. Si mai sunt aici sotii jignite de faptul ca pot fi considerate curve in cazul relatiilor extraconjugale si fac apel la ipocrizia barbatilor de aici cum ca nu au drepturi sa rosteasca asa ceva. Fals! Daca barbatul care treiesc promiscuu cu prostituata/ amanta/ sau multe femei in burlacie este numit curvar permite societatii sa te numeasca curva. Esti la fel de promiscua. Si tu iti necinstesti casnicia etc etc Termenele de "curve" si "prostituate" difera doar prin scopurile urmarite de femei. Curva civila maritata se fute cu altul din cauza ca sotul nu o multumeste ( sau e ea greu de multumit ), din cauza curiozitatii, din cauza unei rani produse de partener, sau pur si simplu e rea de musca. Dar curva civila are un respect de sine mai mare, nu se fute cu 5-10 pe zi, si ii alege ea pe aia cu care se fute.Curvele profesioniste se fut la inceput dintr-o foame combinata cu lene, sau ca le mananca des si de ce nu sa iasa si un ban din asta. Ele isi pierd respectul de sine, si in timp isi atrofiaza constiinta, ca sa poata trai cu ele insusi, si una din tacticile folosite este dispretul fata de barbati si o dorinta subconstienta de razbunare pe ei. Curva civila eu cred ca se poate indrepta mai usor, curva profesionista mai greu. Sutele de barbati trecuti prin pat lasa banii dar iau putin din stima de sine a curvei profesioniste, pana cand nu mai este de unde lua.Eu personal ca sa nu ma incurc in termenii astia, sa nu clasific si sa ierarhizez, le numesc atat pe curvele civile cat si pe cele profesioniste, femei stricate. Si nu o fac in sens peiorativ, ma refer ca ceva in gandirea, experienta, psihicul lor, la un moment dat s-a stricat.La fel exista si barbati stricati. De ce sa nu poti defini clar ce este moral si ce imoral ? E foarte simplu, daca prin actiunile tale ii provoci suferinta cuiva drag, dar nu numai, ce faci tu este imoral.Zona gri in multe cazuri inseamna justificari si auto-amagiri, pentru a nu confrunta adevarul ca ceea ce facem este imoral. **spam editat**ia este imorala din start, reprezinta o deviatie de comportament si psihic, care trebuie ori tratata, ori pedepsita. In nici un caz justificata, sau relativizata doar pentru ca "unii o fac". Cat despre libertatea conjungala care tu si mai toate prostituatele/curvele o pretuiti atat de mult, in aparenta e ok, e dreptul tau. Dar in substrat, daca spui ca pretuiesti libertinajul venit la pachet cu prostitutia pentru ca nu vrei sa legi o relatie stabila cu cineva nepotrivit, eu vad o frica de respingere, o frica de "responsabilitatea" care vine la pachet cu o relatie, cauzate probabil de o sensibiliate mai pronuntata ori experiente neplacute. PS:Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva personal prin cele scrise mai sus, n-a fost intentia mea, doar am facut o analiza a unui text, analiza care este supusa, ca orice, erorii. Dar nu am timp nici chef de raspuns sau polemica, decat daca persoana chiar merita un raspuns.PPS: Muia cu sacaz obisnuita pentru purtatorii de pula care stramba din nas stiind ei mai bine, interlopi de duzina, bosorogi plesuvi strapeziti, cei care adorm dupa 2 randuri, sau fac tot felul de presupuneri despre cine sunt..... sunt doar unul din multime.Until next week, and be nice 'cause you never know who's watching. :byeIDesigur nu poate fi totul alb sau negru, sunt tone de nuante de gri.Cum ar fi nu mai poti defeni universal ce este moral sau imoral, chestiuni seriose pot fi situate astazi in conceptul de amoral. Deci nici , nici. Cum ar fi ceea ce te face sau nu universal acceptat ca ai inclinatii **spam editat** sau nu. In unele tari daca ai tendinta repetata sa copulezi pustoaice sub 18 ani e cam grav pt tine in ochii lumii, in alte tari e perfect ok atat timp cat e consensual si nu profiti de imaturitatea celuilalt dupa vartsa de 15 ani. Dar cam toti daca li se spune un adevar general care contravine cu parerea/ practcile lor spun ca ceilalti sunt incuiati, intolerenta , insensibili. Hai sa moara Bibi! Poate ca unii nu vrem sa traim cu jumatati de adevar si nu ne complacem in minciuna! Dar poate ca aceeasi "intrasigenti" au mai multa sensibilitate in degetul mic decat 3 degenaratii in denial ale tale 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 6, 2017 Hai noroc. Deja incepe sa-mi para rau de timpul pierdut scriind acest post, dar hai sa-mi sacrific cateva minute din weekend. Fraza subliniata de mine e mi se pare ok la suprafata, dar in substanta cred ca reprezinta esenta spiritului de turma si se observa mai ales in schimbarile de mentalitati, care chiar daca sunt daunatoare pentru masa indivizilor, presiunea data de nevoia acceptarii in societate determina individul sa-si suprime notiunea lui particulara de normalitate si sa adopte notiunea generala (mentalitatea generala).Exemple clare se pot gasi in ideologia comunista, care suprima libertatea individului pentru "binele" general. Daca 9 oameni sustin o idee stramba, asta nu inseamna ca al 10-lea care o sustine e drept. De acord cu tine aici, la romani indiferenta si individualismul exacerbat sunt metehne vechi . Termenele de "curve" si "prostituate" difera doar prin scopurile urmarite de femei. Curva civila maritata se fute cu altul din cauza ca sotul nu o multumeste ( sau e ea greu de multumit ), din cauza curiozitatii, din cauza unei rani produse de partener, sau pur si simplu e rea de musca. Dar curva civila are un respect de sine mai mare, nu se fute cu 5-10 pe zi, si ii alege ea pe aia cu care se fute.Curvele profesioniste se fut la inceput dintr-o foame combinata cu lene, sau ca le mananca des si de ce nu sa iasa si un ban din asta. Ele isi pierd respectul de sine, si in timp isi atrofiaza constiinta, ca sa poata trai cu ele insusi, si una din tacticile folosite este dispretul fata de barbati si o dorinta subconstienta de razbunare pe ei. Curva civila eu cred ca se poate indrepta mai usor, curva profesionista mai greu. Sutele de barbati trecuti prin pat lasa banii dar iau putin din stima de sine a curvei profesioniste, pana cand nu mai este de unde lua.Eu personal ca sa nu ma incurc in termenii astia, sa nu clasific si sa ierarhizez, le numesc atat pe curvele civile cat si pe cele profesioniste, femei stricate. Si nu o fac in sens peiorativ, ma refer ca ceva in gandirea, experienta, psihicul lor, la un moment dat s-a stricat.La fel exista si barbati stricati. De ce sa nu poti defini clar ce este moral si ce imoral ? E foarte simplu, daca prin actiunile tale ii provoci suferinta cuiva drag, dar nu numai, ce faci tu este imoral.Zona gri in multe cazuri inseamna justificari si auto-amagiri, pentru a nu confrunta adevarul ca ceea ce facem este imoral. **spam editat**ia este imorala din start, reprezinta o deviatie de comportament si psihic, care trebuie ori tratata, ori pedepsita. In nici un caz justificata, sau relativizata doar pentru ca "unii o fac". Cat despre libertatea conjungala care tu si mai toate prostituatele/curvele o pretuiti atat de mult, in aparenta e ok, e dreptul tau. Dar in substrat, daca spui ca pretuiesti libertinajul venit la pachet cu prostitutia pentru ca nu vrei sa legi o relatie stabila cu cineva nepotrivit, eu vad o frica de respingere, o frica de "responsabilitatea" care vine la pachet cu o relatie, cauzate probabil de o sensibiliate mai pronuntata ori experiente neplacute. PS:Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva personal prin cele scrise mai sus, n-a fost intentia mea, doar am facut o analiza a unui text, analiza care este supusa, ca orice, erorii. Dar nu am timp nici chef de raspuns sau polemica, decat daca persoana chiar merita un raspuns.PPS: Muia cu sacaz obisnuita pentru purtatorii de pula care stramba din nas stiind ei mai bine, interlopi de duzina, bosorogi plesuvi strapeziti, cei care adorm dupa 2 randuri, sau fac tot felul de presupuneri despre cine sunt..... sunt doar unul din multime.Until next week, and be nice 'cause you never know who's watching. :byeBuna, mie nu imi pare rau, ci foarte bine pt ca mereu mi-au placut opiniile tale. LA 1 sa zicem. Nu stiu ce s-a inteles printre randuri sau la suprafata, asta este pt ca imi scriu toate textele din un suflu, niciodata mai mult de cateva minute, nu ajung indiferent de lungime la 5 minute, nu le recitesc,nu le corectez. Asa sa iasa la lumina raw:))) Chiar daca incercand sa construiesc ideea , sfarsesc a scrie contrariul din pripa uneori. Nu cred eu insasi in efectul de turma, dar sa fugi de toti ca sa nu te duci cu prostii pr3esupune a fi un inadaptat, sa te departezi cu bunastiinta si respingere de norme sanatoase doar ca sa fii altfel.Eu asta cu turma o percep sincer ca la topicul cu infinitul mare versus infinitl mic.era unul mai demult pe dg. daca turma mare e prea proasta, vaga pt tine, du-te catre turma mica(o bucatica distincta si bine conturata din turma mare) cu care ai/ impartasesti aceleasi afinitati culturale/ comportamenteale. Dar nu fii outlaw pe viata ca nu e cool, esti un loser inadaptat... LA CURVE si prostituate....Am tinut sa fac precizari ca multe femei de aici se uita cas, in crucis la mine, ba m-ar inura in gand , ba m-ar bate daca nu ar fi aflat ca-s prea rea odata atacata ) Nu numesc o femeie proastuata/ curva pt ca am ceva cu ea, ca sa o atac, sa o jignesc, din un complex de superioritate, din un complex de inferioritate, pe toti draci nu are nimic ostetativ cand spun. Asta este ctivitatea ei si spun prostituatata nu curva tocmai pt acuratele. Cu asta se ocupa. Nu vinde flori! Ca-s si altele curve fara a se prostitua, deci ca sa fiu tocmai corecta politic le zic direct prostituate. Mno nevasta/ iubita care isi cauta amant este curva frate. Daca cei care -s infideli nu se supara cand le zici asa ca este c orect ca terminoloie/ perceptie sociala sa nu se supere nici ea. Nici pe aia n-o jignesc,dar nu pricepe nebuna ) Spre exemplu mie nu-mi place fi curva sau sunt curva monogama ca sa zic asa. A unui singur barbat, cu care impart iubire si viata, pretul curvasariei mele nu poate fi o bacnota sau amintiri /distractii/ shopping/ calatorii / camere de hotel ,ci numai si numai iubirea si traiul impartasite. Asta 3e schimbul meu "valutar " de sex. Dar daca m-ar numi cineva curva si daca asa mi-ar placea sa traiesc viata, asa m-as simti eu bine as fi o curva asumata si nu m-as supara.) Adica daca vad ca aia imi zice repetat curvo!! in sens ostentativ, pe un anume ton i-as spun sec inapoi "asa si? te oftici ca tie nu-ti iese?" evident nu e frumos sa trambitezi public ca iti place sa fii curva/decat aici poate dar asta nu e mediu natural, dar as apostrofa-o inapoi.ma rog aici am un dernaj personal ca-s inteleasa gresit ca intentie si se dau ranite unele cand folosesc cuvantul "prostituata" or "curva". n-am nici pe dracu cu ele, este termenul corect atat si nimic mai mult. 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 6, 2017 Buna, mie nu imi pare rau, ci foarte bine pt ca mereu mi-au placut opiniile tale. LA 1 sa zicem. Nu stiu ce s-a inteles printre randuri sau la suprafata, asta este pt ca imi scriu toate textele din un suflu, niciodata mai mult de cateva minute, nu ajung indiferent de lungime la 5 minute, nu le recitesc,nu le corectez. Asa sa iasa la lumina raw:))) Chiar daca incercand sa construiesc ideea , sfarsesc a scrie contrariul din pripa uneori. Nu cred eu insasi in efectul de turma, dar sa fugi de toti ca sa nu te duci cu prostii pr3esupune a fi un inadaptat, sa te departezi cu bunastiinta si respingere de norme sanatoase doar ca sa fii altfel.Eu asta cu turma o percep sincer ca la topicul cu infinitul mare versus infinitl mic.era unul mai demult pe dg. daca turma mare e prea proasta, vaga pt tine, du-te catre turma mica(o bucatica distincta si bine conturata din turma mare) cu care ai/ impartasesti aceleasi afinitati culturale/ comportamenteale. Dar nu fii outlaw pe viata ca nu e cool, esti un loser inadaptat... LA CURVE si prostituate....Am tinut sa fac precizari ca multe femei de aici se uita cas, in crucis la mine, ba m-ar inura in gand , ba m-ar bate daca nu ar fi aflat ca-s prea rea odata atacata ) Nu numesc o femeie proastuata/ curva pt ca am ceva cu ea, ca sa o atac, sa o jignesc, din un complex de superioritate, din un complex de inferioritate, pe toti draci nu are nimic ostetativ cand spun. Asta este ctivitatea ei si spun prostituatata nu curva tocmai pt acuratele. Cu asta se ocupa. Nu vinde flori! Ca-s si altele curve fara a se prostitua, deci ca sa fiu tocmai corecta politic le zic direct prostituate. Mno nevasta/ iubita care isi cauta amant este curva frate. Daca cei care -s infideli nu se supara cand le zici asa ca este c orect ca terminoloie/ perceptie sociala sa nu se supere nici ea. Nici pe aia n-o jignesc,dar nu pricepe nebuna ) Spre exemplu mie nu-mi place fi curva sau sunt curva monogama ca sa zic asa. A unui singur barbat, cu care impart iubire si viata, pretul curvasariei mele nu poate fi o bacnota sau amintiri /distractii/ shopping/ calatorii / camere de hotel ,ci numai si numai iubirea si traiul impartasite. Asta 3e schimbul meu "valutar " de sex. Dar daca m-ar numi cineva curva si daca asa mi-ar placea sa traiesc viata, asa m-as simti eu bine as fi o curva asumata si nu m-as supara. ) Adica daca vad ca aia imi zice repetat curvo!! in sens ostentativ, pe un anume ton i-as spun sec inapoi "asa si? te oftici ca tie nu-ti iese?" evident nu e frumos sa trambitezi public ca iti place sa fii curva/decat aici poate dar asta nu e mediu natural, dar as apostrofa-o inapoi.ma rog aici am un dernaj personal ca-s inteleasa gresit ca intentie si se dau ranite unele cand folosesc cuvantul "prostituata" or "curva". n-am nici pe dracu cu ele, este termenul corect atat si nimic mai mult.Nu am timp sa-ti raspund, sper ca intelegi engleza cursiv, fiindca ce zice omul asta merita ascultathttps://www.youtube.com/watch?v=qSEPxTvlr7Aweekend fain si vizionare placuta
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 6, 2017 Salvați pârșul!
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 6, 2017 Nu am timp sa-ti raspund, sper ca intelegi engleza cursiv, fiindca ce zice omul asta merita ascultathttps://www.youtube.com/watch?v=qSEPxTvlr7Aweekend fain si vizionare placutaMultam, o sa umresc cand am timp. Dap, cu engleza flawless Salvați pârșul!Vaai mi-ai adus aminte de unul de alun din cj. era domestic, avea o colivie a lui and all, era tare prietenos si afectuos. arata f draut si era o pufosenie micutza, dar ochii aia, eu nu mai puteam. toata ma topea parca cersea din ochi mereu iubire ghemul:)))
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 6, 2017 http://www.profudegeogra.eu/wp-content/uploads/2014/03/parsul-alunar.jpg
miskin sentiment aristocratic Reputație: -1 Postat Octombrie 6, 2017 Postat Octombrie 6, 2017 RK.Normalitatea este un set de idei si concepte sociale, filosofice si mea, universal valabile si acceptate. Orice deviaza poate fi considerat idee paranoida.
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 8, 2017 Vorbind de lucruri deviante. Miski, luminito! Copil facut din miere, chilli si bucati de kobe. Deci cand iti faci cont nou citeaza-l si spune-i ca nu-i mai postezi numele. Si asa sa si faci. Deci nu putem sa ne intelegem si noi ca oamenii , sa mai ne punem in update cu ce am mai facut ca pac! pusti un posting disabled.Uneori nu va mai suport. 99.99 la suta din voi va comportati ca niste copii pana in 4 ani care toata ziua fac numai galagie si sparg tot ce apuc in mers.Si apoi mie nu-mi convine sa observ pasiunea pura dintre tine si Bogdanel, va harjoniti de ma inciudez toata.Sa luati masuri ambii sa nu mai fiu crispata,sa meditati la cat gresiti. N-u v-a m-a-i s-u-p-o-r-t!Astept sa va cumintiti!RK.Normalitatea este un set de idei si concepte sociale, filosofice si mea, universal valabile si acceptate.Orice deviaza poate fi considerat idee paranoida.
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Autor Postat Octombrie 8, 2017 Si tu steluta felina daca o sa iti spuna ca nu mai face spam sa il lasi sa fledure cuminte dupa si impreuna cu picon. Sa socializam cu totii ca oamenii normali sa fie liniste.Parca sunteti tom si jerry. Unu aprinde chibrituri intre degetele de la picior a celuilalt, alalalt pune o felie de gogonea in desertul amicului si il pandeste dupa colt sa ii remarce strambatura. Va legati sireturile unu altuia si va duceti fiecare in parte drept in bot in plina ranjeala. Potoliti-va si break it off u two!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Catania Oras:Catania Postat Octombrie 8, 2017 Eu tocmai asa definesc normalitatea Intr-un cadru bine delimitat geografic si temporal ce este acceptabil la nivel general.Cu alte cuvinte majoritatea defineste normalitatea intr-un context bine definit. care normalitate ? 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Octombrie 8, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 8, 2017 care normalitate ?Aia, anormal de normala! 4 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum