n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2017 Pisi, rogu-te, baga un sub-forum special pentru fazan. Sunt N topice de fazan, cand intra doi sa se joace toata pagina e numai fazan! Merci anticipat! Peseu: Si unul de muzica. 7 4
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 6, 2017 Pisi, rogu-te, baga un sub-forum special pentru fazan. Sunt N topice de fazan, cand intra doi sa se joace toata pagina e numai fazan! Merci anticipat! Peseu: Si unul de muzica. Amada nu vrea, i-am scris si io la sugestii ! Sau e batut in cap ... deh, Roz il ubeste iar maxim ! ... oare pt cate ore ? 2 5
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Postat Octombrie 6, 2017 Vezi ca o sa intre fazaneii si aici si vor avea dispute aprige incrucisandu-si armele pana limba l-i se imbarliga ... ah, pardon, tastatura l-i se imbarliga. De exemplu:n-am ce face: anticipatX-lescu: atacXX-lescu: accident Woops, XX-lescu a inchis jocul, pare-se
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 6, 2017 Adevărul e că aș mânca un fazan! 5 22
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Postat Octombrie 6, 2017 Adevărul e că aș mânca un fazan! Sau o fazanita?
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 6, 2017 Amada nu vrea, i-am scris si io la sugestii ! Sau e batut in cap ... deh, Roz il ubeste iar maxim ! ... oare pt cate ore ? Alo, alo musiu )Ti-am raspuns acolo deja ce cred eu ca este corect.Nu zburda asa obraznic ca u ines i-ai explicat anticipat ca ai draci, nu mie .))
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 6, 2017 Sau o fazanita?Sau...
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 6, 2017 Alo, alo musiu )Ti-am raspuns acolo deja ce cred eu ca este corect.Nu zburda asa obraznic ca u ines i-ai explicat anticipat ca ai draci, nu mie . )) Roz deaqr ... io nu sint musiu si nici obraznic, faceam o constatare.Si nu neaparat ce crezi tu donsoara este si corect ... avem fiecare dreptul la opinie.Sint nervos cu cei care ma enerveaza ... dar nu pe tine ! 1 5
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 6, 2017 Roz deaqr ... io nu sint musiu si nici obraznic, faceam o constatare.Si nu neaparat ce crezi tu donsoara este si corect ... avem fiecare dreptul la opinie.Sint nervos cu cei care ma enerveaza ... dar nu pe tine !Cine a fost miselul care te-a suparat?
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 6, 2017 Cine a fost miselul care te-a suparat? Un politist neamt ! 1 5
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 6, 2017 Un politist neamt !Ți-a dat amendă, frate?
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 6, 2017 Un politist neamt !Sa ii dai frumos peste ochii. Eu iti dau voie. Si cred ca e si bineSau aruncai un blestem macar in gand sa se impiedice si faca entorsa. Macar atatSa nu-si rupa nimica ca e prea mult pt cineva nataflet sau tare in gura. Dar sa stea umflat , cu o frunza de varza si sa mediteze la ce a facut.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 6, 2017 Ți-a dat amendă, frate? Nope, avertisment verbal, dar mi-a facut capul calendar.Problema este ca am inteles doar jumate din ce mi-a zis ! ... 4 5
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 6, 2017 Sa ii dai frumos peste ochii. Eu iti dau voie. Si cred ca e si bineSau aruncai un blestem macar in gand sa se impiedice si faca entorsa. Macar atatSa nu-si rupa nimica ca e prea mult pt cineva nataflet sau tare in gura. Dar sa stea umflat , cu o frunza de varza si sa mediteze la ce a facut. Roz ... pai vrei sa ma bage la pirnae ? 1 5
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 6, 2017 Nope, avertisment verbal, dar mi-a facut capul calendar.Problema este ca am inteles doar jumate din ce mi-a zis ! ... Greu cu Deutcheschprache, este? 5 22
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 6, 2017 Roz ... pai vrei sa ma bage la pirnae ?Tre sa te invat cum sa arunci blesteme. Intreaba-l pe pisicuts. Imediat dupa ce i-am dat unul teribil a ramas cu masina defecta in plina strada si a trebuit sa o lase acolo. PS nu glumesc:))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 6, 2017 ... 1 14
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 6, 2017 Greu cu Deutcheschprache, este? Nu-i adevarat! E usoara nemteasca, da' te dor mainile dac-o vorbesti mai mult timp... 2 14
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 6, 2017 Tre sa te invat cum sa arunci blesteme. Intreaba-l pe pisicuts. Imediat dupa ce i-am dat unul teribil a ramas cu masina defecta in plina strada si a trebuit sa o lase acolo. PS nu glumesc:)) Roz dear, mama mea este credincioasa, cum sa arunc io blesteme ? Doamne fereste ! 1 5
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 6, 2017 Roz dear, mama mea este credincioasa, cum sa arunc io blesteme ? Doamne fereste !Un bun crestin stie ca daca te caiesti dupa iti este iertat. Glumesc bre, nu e bine deloc sa faci blesteme. raul si binele se intorc.Si eu chiar trebuie sa evit sa o fac ca eu cand blestem si pinde imediat la acea persoana. Cateodata imi mai scapa gandul fara sa vreau. Nu e bine... 1
d e v i s Reputație: 632 Postat Octombrie 6, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Postat Octombrie 6, 2017 Un bun crestin stie ca daca te caiesti dupa iti este iertat. Glumesc bre, nu e bine deloc sa faci blesteme. raul si binele se intorc.Si eu chiar trebuie sa evit sa o fac ca eu cand blestem si pinde imediat la acea persoana. Cateodata imi mai scapa gandul fara sa vreau. Nu e bine...Am vazut! La cat l-ai blestemat pe bobo 🤣🤣 . De aceia s-a lasat de futut....i-ai besltemat tu pula 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Postat Octombrie 6, 2017 Se organizează vreun miting? 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 6, 2017 Am vazut! La cat l-ai blestemat pe bobo . De aceia s-a lasat de futut....i-ai besltemat tu pula LAsa ca nu e el victima perfecta si nu s-a lasat deloc.Pisicuts poate fi considerat un barbat noroc are si sex, este si iubit.Si daca isi joaca cartile cum trebuie si e baiat destept, nu opusul o sa il iubesc eu de cateva ori pe zi, musai zilnicchiar si violat cand motaie.eu nu am nici cvea mai mica problema sa il violez, ba cred ca ii prinde binesi ii las aici in scrie ca as vrea ca si el sa ma violeze.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 6, 2017 LAsa ca nu e el victima perfecta si nu s-a lasat deloc.Pisicuts poate fi considerat un barbat noroc are si sex, este si iubit.Si daca isi joaca cartile cum trebuie si e baiat destept, nu opusul o sa il iubesc eu de cateva ori pe zi, musai zilnicchiar si violat cand motaie.eu nu am nici cvea mai mica problema sa il violez, ba cred ca ii prinde binesi ii las aici in scrie ca as vrea ca si el sa ma violeze. Roz dear, ma faci sa-mi schimb parerea despre tine, parol ! 1 5
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 6, 2017 Roz dear, ma faci sa-mi schimb parerea despre tine, parol !Ma prostesc si eu Scrat, esti tu prea gingas astazi ca te-a iritat copoiul Relaxeaza-te! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum