Sari la conținut

JOS FAZANUL!

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Ia aruncati, voi, o privire pe imaginea de mai jos.

Ce vedeti voi acolo?

post-70055-0-21884000-1507303199_thumb.jpg

P.S.: cred ca nu trebuia sa incercuiesc "subiectul in discutie.post-70055-0-01970500-1507303385_thumb.jpg

Vizitator gvbolovan
Postat

Fara fazan ce ne facem?

Ascultati muzica postata de mine in timp ce va holbati la gagicile postate de mine  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Si asta doar pentru ca nu puteti citi in acelasi timp si bancurile (evident, postate tot de mine)  :rax2

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Se organizează vreun miting? :)

Da. Iesim in Piata Victoriei, la Guvern si strigam cu totii, Jos Fazan! :laugh2

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Pisi, rogu-te, baga un sub-forum special pentru fazan. Sunt N topice de fazan, cand intra doi sa se joace toata pagina e numai fazan! :(

Merci anticipat!  :*

Peseu: Si unul de muzica. :)

da ..ar merge un subforum care sa se numeasca "Jocuri,entertainment" sau "Discutii lejere" si in care sa se mute "fazanele" si "muzicile" ," cum te simti azi","ce am mai gatit in ultima vreme" ,"fotografie-arta erotica","postati aiurea pt colorare"...si discutiile generale serioase sa ramana serioase

• Like 3
  • Minus 10
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

da ..ar merge un subforum care sa se numeasca "Jocuri,entertainment" sau "Discutii lejere" si in care sa se mute "fazanele" si "muzicile" ," cum te simti azi","ce am mai gatit in ultima vreme" ,"fotografie-arta erotica","postati aiurea pt colorare"...si discutiile generale serioase sa ramana serioase

Și de ce am avea nevoie de discuții serioase pe un asemenea forum? Sunt alte site-uru/forumuri pentru așa ceva, ăsta e un forum frivol, pentru schimb de informații specifice și caterincă. De ceva timp și de războaie virtuale.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 22
Vizitator
Postat

Și de ce am avea nevoie de discuții serioase pe un asemenea forum? Sunt alte site-uru/forumuri pentru așa ceva, ăsta e un forum frivol, pentru schimb de informații specifice și caterincă. De ceva timp și de războaie virtuale.  :laugh2

asta cu caterinca nu o stiam...schimb de informatie specifica am inteles..frivol frivol..dar totusi..cum recenziile sunt un lucru serios..tot asa si unele discutii ..tre" sa fie serioase....de ce crezi ca nu am avea nevoie de discutii serioase??

• Like 3
  • Minus 10
Postat

asta cu caterinca nu o stiam...schimb de informatie specifica am inteles..frivol frivol..dar totusi..cum recenziile sunt un lucru serios..tot asa si unele discutii ..tre" sa fie serioase....de ce crezi ca nu am avea nevoie de discutii serioase??

Nu trebuie să-ți argumentez, mi-am expus doar o opinie. Hai să intrăm pe un site de literatură, sau șah și să vorbim despre futut!

Există un loc pentru orice, zic. Și nu cred că e bine să amestecam marfa cu ambalajul. 

• Like 5
  • Minus 22
Vizitator
Postat

Nu trebuie să-ți argumentez, mi-am expus doar o opinie. Hai să intrăm pe un site de literatură, sau șah și să vorbim despre futut!

Există un loc pentru orice, zic. Și nu cred că e bine să amestecam marfa cu ambalajul. 

de acord cu tine..tocmai de aceea poate ...zic...poate unele subdomenii ar trebui bine delimitate

• Like 3
  • Minus 10
Vizitator
Postat

sa fie la gramada.... ca un sex in grup cu lumina stinsa!  :laugh2

aha..interesanta comparatia...siii..o iau ca vis ..si zic ca imi zboara mintea la prostii...la gramada cu lumina stinsa ..daca un alt mascul nu nimereste pasarica ,ci ..funduletul altui mascul?? :hmmm

• Like 3
  • Minus 10
Postat

de acord cu tine..tocmai de aceea poate ...zic...poate unele subdomenii ar trebui bine delimitate

Adina, sincer, nu cred că trebuie să-ți arogi tu, rolul de moderator informal, sau de miez din pizda forumului!

• Oras:Bucuresti
Postat

aha..interesanta comparatia...siii..o iau ca vis ..si zic ca imi zboara mintea la prostii...la gramada cu lumina stinsa ..daca un alt mascul nu nimereste pasarica ,ci ..funduletul altui mascul?? :hmmm

asta e ... se alege cu "usturimi", vorba aceea... depinde la care capat al "pulii" te afli!  :laugh2

Vizitator
Postat

Adina, sincer, nu cred că trebuie să-ți arogi tu, rolul de moderator informal, sau de miez din pizda forumului!

de unde ai dedus tu asa un rol?..m-ai si vazut miezu din pizda forumului?.. :laugh2  :laugh2  :laugh2 ..eu nu ma vad acolo unde ma vezi tu..dar cine stie ce vezi tu..uite ai uitat ceva ce tocmai tu ai spus..."caterinca"..ai devenit prea serios

• Like 3
  • Minus 10
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

Pisi, rogu-te, baga un sub-forum special pentru fazan. Sunt N topice de fazan, cand intra doi sa se joace toata pagina e numai fazan! :(

Peseu: Si unul de muzica. :)

:iagree

Sau măcar conturile SP ar putea să dea lock la toate topicele cu fazan, mă gândesc.

Căca-m-aș în fazanul lor! 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Discutiile generale rareori sunt serioase, mai ales ca se merge la greu pe  :offtopic

Eu am cerut simplu mutarea fazanului si muzicii, astea nu sunt discutii!  :slap2

Vezi mai jos ce am gasit azi, WHAT THE FUCK?!

post-109659-0-13968900-1507363074_thumb.jpg

Postat

Sa le ia dracii de fazane , ma pis pe ele , cine mai posteaza la fazan ( in afara de caterinca ) , MCTL !!! 

Stiti cum ar fi misto ? Cum postezi la fazan mai putin de 5 cuvinte , sa-ti dea sistemul brusc si automat 1 punct de reputatie minus . 

Sa vezi ce repede dispar din peisaj , de zici ca a inceput sezonul de vanatoare ... 

• Like 2
Postat

un fazan la vremea lui .... face minuni!

Si o laba la vremea ei... te scuteste de femei!  :laugh2

N-ar fi mai fericiti amatorii sa-si gaseasca fazanii in acelasi loc? Eu cred ca ar fi toata lumea multumita. :)

Postat

Si o laba la vremea ei... te scuteste de femei!  :laugh2

N-ar fi mai fericiti amatorii sa-si gaseasca fazanii in acelasi loc? Eu cred ca ar fi toata lumea multumita. :)

fazanul ca si laba ...

te linisteste ... psihic, iti creeaza o stare "de bine", doar ca nu trebuie abuzat. Nu trebuie sa dai in el de 10 - 20 de ori pe zi  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...