Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă tu nu înțelegi...nu înseamnă că n-are sens. Da, banul e o hârtie...și oricum nu contează ce facem cu el, căci primează condiția fiecăruia la fiecare gest exteriorizat, a fiecăruia dintre noi. Nici eu nu știu cine ești, ești doar un necunoscut...dar nici tu nu cunoști ce stă în spatele unui om, un om numit de tine curvă. M-am răzgândit...nu cred că mai pun textul aici, o să îl delectez eu așa puțin câte puțin, în egoismul meu și să mă inspire doar pe mine.

Te-am numit "prostituată", pentru că asta ești, chiar dacă tu negi și încerci să pari ... nici tu nu știi ce. Nu te judec pentru calea aleasă, nu am acest drept și, nimeni nu îl are, dar asumă-ți.

• Like 4
  • Minus 23
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te-am numit "prostituată", pentru că asta ești, chiar dacă tu negi și încerci să pari ... nici tu nu știi ce. Nu te judec pentru calea aleasă, nu am acest drept și, nimeni nu îl are, dar asumă-ți.

Omule, nu am nici o treaba sa-ti neg tie prostia si frustrarea...freacă cu ele la ochi sa vezi mai bine. Sa asum...ce? Pfff...ma lasi, alte idei mai interesante nu am si eu astazi!?

• Like 11
  • Minus 14
Postat

Omule, nu am nici o treaba sa-ti neg tie prostia si frustrarea...freacă cu ele la ochi sa vezi mai bine. Sa asum...ce? Pfff...ma lasi, alte idei mai interesante nu am si eu astazi!?

Prostie? De ce? Că tu o faci pe ingenua? Frustrare? De ce? Ce motiv aș avea? Că ești tu prostituată? C'mon!

• Like 4
  • Minus 23
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prostie? De ce? Că tu o faci pe ingenua? Frustrare? De ce? Ce motiv aș avea? Că ești tu prostituată? C'mon!

Frustrare pentru ca scoți din contextul unui raspuns emoția si te stergi cu ea la p..ă, iar prostie pentru că negi acest fapt.

• Like 9
  • Minus 14
Postat

Frustrare pentru ca scoți din contextul unui raspuns emoția si te stergi cu ea la p..ă, iar prostie pentru că negi acest fapt.

Emoția cui? Ce legătură e între frustrarea de care faci vorbire și emoția asta? Și ce neg eu? Tu negi, că ești prostituată.

• Like 4
  • Minus 23
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Emoția cui? Ce legătură e între frustrarea de care faci vorbire și emoția asta? Și ce neg eu? Tu negi, că ești prostituată.

De unde iti vine in mod repetitiv gandul ca eu neg ceva? O emotie face asta din tine...cu siguranta! De ce insisti ca eu sa fiu o prostituată, tu nu o ai pe a ta? In primul rand numeste-o p-aia din pantalonii tăi curvă, prostituată, tâmpă si lipsită de emoție...si apoi ai sa înțelegi intru-totul ceea ce-ti zic. Ti-am zis pa...si-acum tot nu te duci întru ale tale dimineți plina de doxa imbibata in purina.

• Like 9
  • Minus 14
Postat

De unde iti vine in mod repetitiv gandul ca eu neg ceva? O emotie face asta din tine...cu siguranta! De ce insisti ca eu sa fiu o prostituată, tu nu o ai pe a ta? In primul rand numeste-o p-aia din pantalonii tăi curvă, prostituată, tâmpă si lipsită de emoție...si apoi ai sa înțelegi intru-totul ceea ce-ti zic. Ti-am zis pa...si-acum tot nu te duci întru ale tale dimineți plina de doxa imbibata in purina.

Nu insist eu, esti. Prostituată.

P.S. numaifumaporcarii

• Like 4
  • Minus 23
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu insist eu, esti. Prostituată.

P.S. numaifumaporcarii

Eu sunt, ca tot omul...un simplu om! Iar tu scoate-ți prostituatele din cap că te îmbolnăvești de-atâta gând murdar si nu-i faci față...si scumpa de mine se simte jignită când vede atâta neputință în tine. Si nu uita, sterge-te la gură după ce ti-o sugi asa de dimineață. Te supără adevarul? Esti un drogat, Picon...nu mai fuma că nu-ti stă bine, esti om bătrân!
  • Like 9
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

O,vai....e 12 și tot asa :))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Eu sunt, ca tot omul...un simplu om! Iar tu scoate-ți prostituatele din cap că te îmbolnăvești de-atâta gând murdar si nu-i faci față...si scumpa de mine se simte jignită când vede atâta neputință în tine. Si nu uita, sterge-te la gură după ce ti-o sugi asa de dimineață. Te supără adevarul? Esti un drogat, Picon...nu mai fuma că nu-ti stă bine, esti om bătrân!

Eh, dacă spune o prostituată ca tine, așa o fi! Cât despre șters la gură... tu vorbești? Sau înghiți?

Eu garantez ca, daca @vistantric, @adinamilf si @martam, il duc pe picon la - 400 si, implicit banare, asta face AVC.

Iar ai apărut, milogule? Prost te-a mai făcut!
  • Like 4
  • Minus 23
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu garantez ca, daca @vistantric, @adinamilf si @martam, il duc pe picon la - 400 si, implicit banare, asta face AVC.

Plătește-i cont lui Vistantric :))

Hai,ca doar ești monger :)))

• Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

Nu este nevoie de nu!  :slap2  Ma apuca nervii deja, te dai om cu carte!  :slap2
"Conturile verzi pot fi banate decat de Pisicuts". Nu este nimic gresit cu propozitia asta, decat daca vrei sa bagi 2 bani care nu-si au locul!

Te-nseli, formularea de mai sus este gresita. "Decat" se foloseste doar in contructii negative (ex: Nu am decat 10 lei. E gresit sa spui: Am decat 10 lei.) si cand construim propozitii comparative de inegalitate (ex: Mai mare decat tine).
De asemenea, e gresit sa incepi o propozitie astfel: Decat sa faci asta, mai bine ...etc. "Decat" in cazul asta se inlocuieste cu "in loc": In loc sa faci asta, mai bine...etc. (varianta corecta).
E o greseala gramaticala foarte frecventa. picon a zis bine. :)
  • Like 3
  • Minus 3

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Te-nseli, formularea de mai sus este gresita. "Decat" se foloseste doar in contructii negative (ex: Nu am decat 10 lei. E gresit sa spui: Am decat 10 lei.) si cand construim propozitii comparative de inegalitate (ex: Mai mare decat tine).
De asemenea, e gresit sa incepi o propozitie astfel: Decat sa faci asta, mai bine ...etc. "Decat" in cazul asta se inlocuieste cu "in loc": In loc sa faci asta, mai bine...etc. (varianta corecta).
E o greseala gramaticala foarte frecventa. picon a zis bine. :)

:slap2  Ok, cuvantul "doar" ar fi sunat mai bine, dar restul scris de tine deja e sf.

"Decat sa faci asta, mai bine .."  Este gresit? De ce? "Decat" se foloseste si la comparatie, nu este obligatoriu sa spui "in loc", sunt sinonime, desi pe net am ramas uimita ca nu apare niciun sinonim pentru acest cuvant.

Nu merg pana in panzele albe, nici nu ma dau experta in limba romana care tot sufera modificari... O limba simpla, care in loc sa fie predata ca atare este adaptata pentru analfabeti. Vre-o - vreo, nici o - nicio, merci - mersi, etc. Eu nu asta am invatat la scoala.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...