Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Tulburare obsesiv-compulsivă. Mai pe românește, când fac ciorba, număr ardeii, îi tai în bucățele de exact aceeași dimensiune și îi arunc în ciorbă la intervale de timp egale. Și ferească sfântu' să-mi muți tocătorul, că iese urât! pfff...nu vreau sa.mi imaginez cum va fi gangbangul...cred ca trebuie sa gasesti penisuri de aceeasi lungime )))
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 10, 2017 Tulburare obsesiv-compulsivă. Mai pe românește, când fac ciorba, număr ardeii, îi tai în bucățele de exact aceeași dimensiune și îi arunc în ciorbă la intervale de timp egale. Și ferească sfântu' să-mi muți tocătorul, că iese urât! Pai...si-n cazu' ista, la gang-bang ii asezi pa mascului in scara magarului sau dupa dimensiunea madularului? 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 OCD? Ce-i aia? OCD = Obsessive–compulsive disorder Tulburare obsesiv-compulsivă. Mai pe românește, când fac ciorba, număr ardeii, îi tai în bucățele de exact aceeași dimensiune și îi arunc în ciorbă la intervale de timp egale. Și ferească sfântu' să-mi muți tocătorul, că iese urât! Practic, tot un perfectionist, dar mai "evoluat", si denumit mai pretentios pe inglizeste.
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Octombrie 10, 2017 http://s2.quickmeme.com/img/db/dbdad75465dbbdd6285efa80b2014d35bad8be41359c71f46b29ce68d7c65d05.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 va mai fi un gangbang...sau este doar bang!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Pai...si-n cazu' ista, la gang-bang ii asezi pa mascului in scara magarului sau dupa dimensiunea madularului? Cred ca niste propuneri "decente" sunt bine venite.
whateverworks17 Reputație: 138 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:b Oras:b Autor Postat Octombrie 10, 2017 Pai...si-n cazu' ista, la gang-bang ii asezi pa mascului in scara magarului sau dupa dimensiunea madularului?Da' fix pe tărâmurile lui Brâncuși să nu cioplim? Daltă am, material îmi mai trebuie.
desertstorm Reputație: 1 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:VL Oras:VL Postat Octombrie 10, 2017 va fi show la gangbang....va curge multa sperma ))))))
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 10, 2017 va mai fi un gangbang...sau este doar bang!Mai degrabă fâs
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 10, 2017 Da' fix pe tărâmurile lui Brâncuși să nu cioplim? Daltă am, material îmi mai trebuie. Auci... Deja ne arati si latura sado-maso?
desertstorm Reputație: 1 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:VL Oras:VL Postat Octombrie 10, 2017 MANA SUS CINE VREA SA FAC DEZVALUIRI DESPRE FATUKA ASTA. CINE ESTEUNDE LOCUIESTECU CE SE OCUPA FAMILIA EISTIU TOT!
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Perfectionista sau OCD? N-a aruncat unul o maslina fara ca tu sa te-apleci sa o ridici . PS: nu-mi fac griji ca n-o sa-mi raspunzi Așa-i ) Era evident că o să-ți răspund. Nici una, nici alta (bine, un pic din prima), sunt mai mult naivă. Rațional, îmi dau seama că e irelevant ce postează unii oameni, numai că n-aș vrea să se ajungă la un circ. Cu toată sinceritatea, dacă lucrurile ar ieși de sub control, aș lăsa-o baltă. Și pentru că e un lucru pe care mi-l doresc și care vreau să iasă și bine, evit să ajung în punctul ăla. Așa că încerc să mențin, pe cât posibil, o notă decentă (asta nu-nseamnă că-s o pudică și că nu știu în ce mă bag). Ce uit eu de fiecare dată e că-i tare ușor să scrii absolut ce vrei sub protecția anonimatului. În rest, am spus-o de atâtea ori că deja sună patetic, dar n-am deranjat pe nimeni și n-am băgat pe nimeni cu forța în nimic. De fapt OCPD, adica tulburare de personalitate obsesiv-compulsiva.OCD, adica tulburarea obsesiv-compulsiva,este cu totul altceva. Ori suntem compulsivi, ori nu mai suntem. OCD? Ce-i aia? Tu esti prea prost, chiar si pentru clopotarul din sat.
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 10, 2017 De fapt OCPD, adica tulburare de personalitate obsesiv-compulsiva.OCD, adica tulburarea obsesiv-compulsiva,este cu totul altceva. Ori suntem compulsivi, ori nu mai suntem. Tu esti prea prost, chiar si pentru clopotarul din sat.Frustratel, ai aparut? Ia spune, pulica, tu ce manie ai? Sau esti doar idiot? 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Frustratel, ai aparut? Ia spune, pulica, tu ce manie ai? Sau esti doar idiot?El este idiot si senil.Daca isi aminteste bine 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 De fapt OCPD, adica tulburare de personalitate obsesiv-compulsiva.OCD, adica tulburarea obsesiv-compulsiva,este cu totul altceva. Ori suntem compulsivi, ori nu mai suntem. Tu esti prea prost, chiar si pentru clopotarul din sat."Cine a spus?""Ce a spus?""(reactia lui Pizdiskinel cand DMX ii povesteste ce muie a luat Pizdiskinel de la vanator)Ai de pula mea 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 10, 2017 MANA SUS CINE VREA SA FAC DEZVALUIRI DESPRE FATUKA ASTA. CINE ESTEUNDE LOCUIESTECU CE SE OCUPA FAMILIA EISTIU TOT! Castigi ceva facand lucrul asta ? Ti-a gresit fata cu ceva ? 4
ceaica Reputație: 875 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Octombrie 10, 2017 I-o fi dat negatie, sau mai rau...papucii 1
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 "Cine a spus?""Ce a spus?""(reactia lui Pizdiskinel cand DMX ii povesteste ce muie a luat Pizdiskinel de la vanator)Ai de pula mea Nu inteleg.Cine, ce a spus, cand si unde.Da link.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Nu inteleg.Cine, ce a spus, cand si unde.Da link.Nu pot.Ma doare spatele de la ridicat saci cu seminte.Vanatorul ti-a dat muie. ))))) 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 10, 2017 Nu pot.Ma doare spatele de la ridicat saci cu seminte.Vanatorul ti-a dat muie. )))))Hai sa ne jucam cu kinuitu' pe alt topic. Le stricam oamenilor bangul din gang. 2
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Vai, nea Dumitru cu dmx.Sa moara Bibi, nu alta, de OCD! PS.Te-a durut replica cu OCD, altfel nu cautai validare la toti curentatii.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 10, 2017 Lăsați femeia să facă ce vrea 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 10, 2017 Hai sa ne jucam cu kinuitu' pe alt topic. Le stricam oamenilor bangul din gang. Eu cred că vrea să-i ia locul lui@Wateverplm.
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Picon cauta validare la clopotarul satului. 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 10, 2017 Picon cauta validare la clopotarul satului.Mîșkine, tu ești, mă?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum