Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu tot cred ca e un troll, indiferent de gen. :)

Mr. p., fuga la doctor! :D

Am spus lacrimă, mr.o, nu altceva! Are suplet sensibil. De ea, zic.
  • Like 1
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Nu e invidie, e frustrare. In loc sa ia unu' de 40 care face cat doi de 20, ea nici nu se uita la noi. Nici nu stie ce pierde... =))

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu e invidie, e frustrare. In loc sa ia unu' de 40 care face cat doi de 20, ea nici nu se uita la noi. Nici nu stie ce pierde... =))

Eu i-am spus, da' nu vrea sa ma creada!  :cool:

• Like 3
Postat

"Treaba" ei (si "treburile lor")! =))

Oricum, din experienta spun, e nasol in invalmaseala creata la o "actiune" de genul asta sa ajungi cu nasul in dreptul unor buci paroase.  :laugh2

• Like 4
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Oricum, din experienta spun, e nasol in invalmaseala creata la o "actiune" de genul asta sa ajungi cu nasul in dreptul unor buci paroase.  :laugh2

asta ar fi cea mai putin periculoasa intamplare! gandeste ca poti fi nimerit tu intre buci......

• Like 5
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Hello all! 

1)Obsedatul -  drept să-ți spun, câinii latră, ursul merge. Dacă simți nevoia să faci pariuri și să îi inciți pe alții la comentarii care nu-și au rostul , cine-s eu să te opresc... ?

2)Cine zice că bărbații sunt interesați numai de sex, nu știe ce spune. După ce m-a stârnit Raffaello să spun ce gătesc, numărul de e-mailuri a crescut considerabil. De precizat că nu vă voi găti, cu toată părerea de rău. 

3)Așa cum am promis, o să vă răspund fiecăruia în parte. Azi am o zi de groază la muncă, răspunsurile or să vină cu întârziere (inclusiv reply-urile pentru cei cărora le-am răspuns și ieri)

4)Din nou, vă rog frumos să păstrăm lucrurile într-o zonă amiabilă. Știu că e un mediu în care vă puteți permite să aruncați orice vorbe față de oricine, dar vă repet că nu-s nici troll, nici bărbat, nici vreun alt utilizator cu care aveți voi nu știu ce confict. 

5)Fără presiune, că nu-i nimeni stăpânul altcuiva. Am de gând să mă bucur de experiența asta și să am grijă de mine, în primul și în primul rând. 

Și un pic de grijă la alegerea partenerilor o să fie un lucru bun și pentru ei. Mă gândesc că nimeni nu vrea să ajungă în aceeași cameră cu un psihopat... 

Mulțumesc tuturor! O zi frumoasă! 

Majoritatea psihopatilor sunt oameni admirabili: ii gasesti printre pompieri, trupe speciale, cei mai buni medici si afaceristi. Psihopatii violenti sunt cei care provin din medii sociale defavorizate si/sau au o inteligenta mult sub medie. Oricum, daca s'tem mai multi oameni OK, un singur psihopupu violent n-are ce sa faca inafara de a strica petrecerea. 

Postat

asta ar fi cea mai putin periculoasa intamplare! gandeste ca poti fi nimerit tu intre buci......

Buey, gata ca ne stricam ziua! =))

Odiosilor!

:laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

E jurnalista cred... sau politista

M-as fi gandit de 100 de ori inaine sa trimit mail. Bine ca nu ma incadrez

• Like 1
  • Oras:Valhalla
Postat

E jurnalista cred... sau politista

M-as fi gandit de 100 de ori inaine sa trimit mail. Bine ca nu ma incadrez

De ce atata paranoia? Si oricum, ce rau ti-ar putea face? 

Postat

Du-te man daca ai curaj!si daca treci in runda finala
Postat

Odiosilor!

:laugh2

Odiosi sau nu ia gandeste-te sa fii fost in toiul actiunii si sa te trezesti cu o pula pe la nas ca deh toate gaurile femeii sunt ocupate.

• Like 1
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Bro, nu este vorba de paranoia, ci de niste riscuri asumate sau neasumate de unii dintre noi.

In lumea virtuala este posibil orice.

• Like 1
  • Oras:....
  • Oras:....
Postat

Imi place topicul asta, dar din pacate datorita limitei de varsta si a conditiei referitoare la starea civila, a exclus categoria cea mai interesanta de barbati de pe acest forum. Sa nu spun si cei mai respectuosi...

Probabil se va lamuri de indata ce va avea access la pm si va vedea reactile multora din indivizi.

Oricum, e placuta cautarea! Greu e sa gasesti o persoana potrivita, dar mai multe!

In alta ordine de idei, pentru o experienta reusita eu as recomanda vizita unui club de swingeri din strainatate.Se creaza mediul propice unui astfel de eveniment, oferta de posibili parteneri e generoasa, nu vei avea parte de pushy people si te vei simti in siguranta. Have fun si nu te grabi in a lua o decizie!

• Like 4
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ma scuzati, nu am citit tot si nici nu intentionez.

Am si eu doar o intrebare : s-a futut ?

• Like 2
Postat

Chosen. Am discutat cu ea, pe langa faptul ca e frumoasa si are niste ochi superbi, ca persoana e interesanta, deschisa, amuzanta, detasata, inteligenta. Nu-mi vine sa cred ca e single.

Good luck everyone :)

• Like 2

Postat

Am citit putin pe sarite. As avea un sfat pentru fata. Decat sa iei patru barbati de 28 de ani, de exemplu, mai bine iei unu de patruzeci, unul de patruzeci si patru ( impliniti) si iei ai unul de 28 sa faca incalzirea.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...