Sari la conținut

PROXENET LIVE 4-TEHNICI DE ELIMINARE A USERILOR INCOMOZI-ATACUL CLONELOR,CONTURI COMUNE

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si tu ai PFA, Adina? 

eu nu fac masaj..asa ca nu e cazul..nu consider ca ofer servicii..consider ca fac intalniri intime si private din placere cu domni manierati si deloc nesimtiti ...pretul afisat sunt valori de referinta la care sa se raporteze domnii...de ce sa-mi cumpere un parfum nestiind ce prefer cand mai bine imi poate lasa banii sa mi-l cumpar singura.?!

• Like 4
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Nu e contul meu huiduma.

daca nu e...atunci e un "enorias"  de al tau..asta e sigur

• Like 4
  • Minus 10
Vizitator
Postat

Te-ai lovit si tu?  :laugh2

Glumesc. Nu despre Marta era vorba? :)

ce sens are?..informatia ramane aceeasi..de masaj in zona..in care este ea..

• Like 4
  • Minus 12
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Zi sa faci bube la cur.Dai si chitanta fiscala dupa ce dai gheare la pula?

bube la cur ai tu , panarama , si la gura de cati clabuci faci

dau gheare la pula gratis , nu  pt  asta vine omul la mine, ti-am mai spus ca masaj fac 90-120-150 minute si ghearele la pula sunt 15 min,maxim, bonus, free, daca vreau eu, cui vrau eu, unii cer, altii , ba , daca n-asi avea asta , ai fi mai linistit?nu cred

cele 30 min, 1 ora lucrate in plus,de obicei  , la fiecare client, ca sa termin treaba ,ar trebui si ele taxate , si asta nu inspira pe nimeni sa ceara  chitanta, plus ca nu lucrez cu casa de asigurari , sa deconteze,mai bine zi daca dai  chitanta tu, cand te duci la futut/ recenzat, eh?

• Like 8
  • Minus 8
Vizitator
Postat

ce sens are?..informatia ramane aceeasi..de masaj in zona..in care este ea..

Ce rusinoasa te-ai facut! :)

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

bube la cur ai tu , panarama , si la gura de cati clabuci faci

dau gheare la pula gratis , nu  pt  asta vine omul la mine, ti-am mai spus ca masaj fac 90-120-150 minute si ghearele la pula sunt 15 min,maxim, bonus, free, daca vreau eu, cui vrau eu, unii cer, altii , ba , daca n-asi avea asta , ai fi mai linistit?nu cred

cele 30 min, 1 ora lucrate in plus,de obicei  , la fiecare client, ca sa termin treaba ,ar trebui si ele taxate , si asta nu inspira pe nimeni sa ceara  chitanta, plus ca nu lucrez cu casa de asigurari , sa deconteze,mai bine zi daca dai  chitanta tu, cand te duci la futut/ recenzat, eh?

Nu pricep. Ce sa deconteze casa de asigurari, chitantele tale?  :hmmm

• Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

i-auzi, ce va mai bese mintea! de PFA, ati auzit voi? ca vad ca nu mai stiti cum sa ma incalecati si sa ma pestiti, va curg balele  si dupa banii din munca mea , da` va puneti pofta in cui, ca nu-i loc

sa va puneti problema banilor negri pe care-i scoateti voi din manariile de pe forum , la vedere, la voi e evaziunea fiscala si banii nemunciti, din proxenetism,recenzii false, banari etc

calomnie ? oricine vede clar ce faceti voi si cum vreti sa mulgeti bani protejand cuiburile de prostituate, sunt plus ca sunt destule pe site care stiu exact cum sta treaba si sunt destule topice cu asta,

patul meu, e facut la comanda, e otel care tine si un elefant,fa o vizita la morga , sa vezi cum arata alea,majoritatea maseuzelor lucreaza pe jos, pe patura, pe pat de masaj  cu picioare de lemn,si spunea una cum i s-a rupt patul, la un client dolofan, cine face masaj , stie ca am dreptate,pipilica, nu-mi pune mie poze cu spa-uri, ca eu sunt maseuza independenta, nu spa cu paturi multe , prost mai essti

Nino-nino...
  • Like 3
  • Minus 23
Vizitator
Postat

M(u)artaaaaaa! Te-am intrebat si eu  cate ceva! Unde ai fugit, rusinoasa mica? 

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Postat

daca bagati batul prin gard..ca va place sa radeti de pe margine ..nu o sa se opreasca totul de la sine. ..  nu iese fum fara foc...poate n-ar trebui sa intretineti focul

• Like 4
  • Minus 10
Postat

Nu pricep. Ce sa deconteze casa de asigurari, chitantele tale?  :hmmm

kinetoterapeutii lucreaza cu casa , oamenii pot deconta tratamentul acolo, asa stiu

• Like 8
  • Minus 8
Vizitator
Postat

kinetoterapeutii lucreaza cu casa , oamenii pot deconta tratamentul acolo, asa stiu

mda..cam asa ceva..

• Like 3
  • Minus 12
Postat

Nu se merita sa lucrezi cu casa ca intarzie platile.

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Nu se merita sa lucrezi cu casa ca intarzie platile.

ohoooo...si inca cat..

• Like 5
  • Minus 13
Postat

M(u)arta, ce faci mamaie, minti? Ce daca ai PFA? Crezi ca ne-am nascut ieri? Ce vorbesti mamaie, ai dat tu bon fiscal? Ai casa de   marcat , ca lucrezi direct cu persoana fizica. Platesti tu chirie pentru un contract inregistrat la ANAF, ai tu punct de lucru in Calea     Mosilor ? Raspunsul la aceste intrebari este: NU!  Eu in locul tau nu as aduce in discutie aspectele astea, mai bine taci, ca te faci de     rahat! 

da tu crezi ca eu am inchiriat de la vreun peste, ca stau aici fara contact , de atatia ani?

in discutie aduceti unii aceste aspecte, ca nu stiu cum sa ma incalece, sa-mi stoarca ceva bani

n-am nici o obligatie sa raspund , clara este intentia de santaj, ca sa-mi inchideti mie gura

nu va roade grija de cele care inchiriaza cu ziua, cu ora , care stau in cuiburi, va curg balele cum sa faceti bani din extorcare

muarta, ai? m-ai omora de nervi

• Like 8
  • Minus 8
Postat

Casa de asigurari deconteaza si masajul, dar persoana in cauza trebuie sa arate ca are nevoie de el in sens terapeutic pentru ca are probleme de sanatate. Nu conteaza daca tu lucrezi cu casa de asigurari daca la tine vine unu' pentru masaj erotic.

• Minus 4
Postat

Clar ca este un enorias de-al meu :pope Unul dintre cei 184 

i84  enoriasi, pai faci legea pe forum,ai? cu Consiliul pulimii , vrei sa tai si spanzuri,

• Like 8
  • Minus 8
Postat

Casa de asigurari deconteaza si masajul, dar persoana in cauza trebuie sa arate ca are nevoie de el in sens terapeutic pentru ca are probleme de sanatate. Nu conteaza daca tu lucrezi cu casa de asigurari daca la tine vine unu' pentru masaj erotic.

e un barem de pret, la care eu nu ma incadrez acolo,mic, si nu ma intereseaza casa , nu sunt kineto

• Like 9
  • Minus 8
Vizitator
Postat

da tu crezi ca eu am inchiriat de la vreun peste, ca stau aici fara contact , de atatia ani?

in discutie aduceti unii aceste aspecte, ca nu stiu cum sa ma incalece, sa-mi stoarca ceva bani

n-am nici o obligatie sa raspund , clara este intentia de santaj, ca sa-mi inchideti mie gura

nu va roade grija de cele care inchiriaza cu ziua, cu ora , care stau in cuiburi, va curg balele cum sa faceti bani din extorcare

Da, eu cred ca stai fara un contract inregistrat la ANAF. Tu te-ai batut cu caramida in piept ca esti corecta, eu ti-am demonstrat ca nu   esti. Acum arata-mi unde este santajul! NU vreau sa-ti inchid gura vreau doar sa-ti arat ca esti si tu o mica gainareasa. Nu proiecta starile pe care le ai( nervii tai) asupra mea. Sunt foarte calm si fac misto de tine. Daca ai starile despre care vorbesti, simti ca vrei sa omori pe careva( de nervi)  te sfatuiesc sa vorbesti repejor cu un terapeut.

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

E o conspiratie mondiala impotriva ta.Poate chiar extrateresti sunt implicati.

• Like 9
  • Minus 11
Postat

Da, eu cred ca stai fara un contract inregistrat la ANAF. Tu te-ai batut cu caramida in piept ca esti corecta, eu ti-am demonstrat ca nu   esti. Acum arata-mi unde este santajul! NU vreau sa-ti inchid gura vreau doar sa-ti arat ca esti si tu o mica gainareasa. Nu proiecta starile pe care le ai( nervii tai) asupra mea. Sunt foarte calm si fac misto de tine. Daca ai starile despre care vorbesti, simti ca vrei sa omori pe careva( de nervi)  te sfatuiesc sa vorbesti repejor cu un terapeut.

poti sa crezi ce vrei, contractul exista , indiferent de ce crezi tu sau altii, n-ai demonstrat nimic , decat ce vrei tu sa crezi

de ce ai scris m(u) arta, asta arata ce? decat ca vrei sa ma vezi moarta,altfel nu scriai asa

• Like 8
  • Minus 8
Postat

si muuuulte clone, de enoriasi , zic, pe langa aia

• Like 8
  • Minus 8

Vizitator
Postat

Categoric. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...