dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Ai de mea.Maimuta curentata dmx a ras de tine si si-a batut joc de tine, facand referire la postarea cu necrologul, iar acum sunteti pretini. Sunt imens.Unesc destine.Simbioza ceacanai-izmanari. Vanatorul de prosti iti da muie dupa ce va lingeti in cur cu 2 zile inainte pe forum.Ai de pula mea.Nedreptate
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Octombrie 10, 2017 Ai de mea.Maimuta curentata dmx a ras de tine si si-a batut joc de tine, facand referire la postarea cu necrologul, iar acum sunteti pretini. Sunt imens.Unesc destine.Simbioza ceacanai-izmanari. Care postare, buey? D'apoi dați să vadă și aștia mai noi sa ne râdem. 1 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 S-a intors Beraru, poetul izmanarilor! Miskine, hai te rog vorbeste tu cu Vali si roaga-l sa-ti mai calce 2-3 batiste si sa-mi aduca si mie crosa. Tu l-ai luat, tu ti-l educi. Da-i de lucru, ca uite-l ce obraznic devine cand are niscaiva timp liber si da nas-in-nas cu tehnologia. ...Se rasuceste Patriciu in mormant cand vede d-astea.
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Miskine, hai te rog vorbeste tu cu Vali si roaga-l sa-ti mai calce 2-3 batiste si sa-mi aduca si mie crosa. Tu l-ai luat, tu ti-l educi. Da-i de lucru, ca uite-l ce obraznic devine cand are niscaiva timp liber si da nas-in-nas cu tehnologia. ...Se rasuceste Patriciu in mormant cand vede d-astea.Poate vrei sa te transform in menestrelul meu, bai OCD, OPCD sau OECD.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Poate vrei sa te transform in menestrelul meu, bai OCD, OPCD sau OECD.Asa, bravo! Respecta reteta consacrata: intre 10 si 15 cuvinte per postare. Cei-i mai putin e semn de neputinta, ce-i mai mult dezveleste banalitatea. Da' zi baros, ca azi fac dedicatii. Ti-o bag tot p-aia cu groparu' si mormantu'? Versiunea Puceanu. Daca nu, zi ce plm te face si pe tine mai sensibil, mai uman.
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Asa, bravo! Respecta reteta consacrata: intre 10 si 15 cuvinte per postare. Cei-i mai putin e semn de neputinta, ce-i mai mult dezveleste banalitatea. Da' zi baros, ca azi fac dedicatii. Ti-o bag tot p-aia cu groparu' si mormantu'? Versiunea Puceanu. Daca nu, zi ce plm te face si pe tine mai sensibil, mai uman.Bucuria unui copil din flori, cand, din eroare, crede ca postasul este tatal lui si cozile suprarealiste la Iphone. Astea ma sensibilizeaza la infinit. 1
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Bucuria unui copil din flori, cand, din eroare, crede ca postasul este tatal lui si cozile suprarealiste la Iphone.Astea ma sensibilizeaza la infinit.Zero credibilitate. Ambele scene sunt din Game of Thrones. Atata stii! Auzi, da' intre noi fie vorba: nedreptatea asta bicisnica din lume, in special cea de pe forumurile romanesti, nu te misca asa, putin? Eu recunosc: sunt oameni cu care as da efectic de pamant. As lipi postere cu chipul lor peste tabla de darts si as arunca necontenit cu sageti in ele. Tu?
eternul miskin efemer Reputație: 18 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Mergi la somn si nu mai bazai atat.
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Aveam eu o vaga banuiala, katrane, pentru ca eu sunt mereu above the mundane, metaforic vorbind, la FL350. Totusi, zici ca greva aia a voastra a fost indreptatita? La 350 NU esti above the mundane natafleata ... Un cacat de A319 e capabil sa zburataceasca acolo . Peste 410 se cheama ca esti scula ... Da' daca stiai si n-ai trancanit , inseamna ceva ...pentru mine . Prost nu esti , da' ai o gura ... Ti-e dor de un " Hai sictir " ? Nu poti dormi daca nu afli tu de ce am facut greva ? Ete pula ... Stai detensionat , nici n-o sa intelegi vreodata ... Eu n-o sa te injur vreodata de mama , ca mi se pare sub demnitatea unui barbat ... da' mu mai pune intrebari la care nu vrei sa afli raspunsul . Katrane, roaga-i pe boschetarii, de care incerci sa te atasezi, sa-ti dea un link catre cea mai reusita postare de pe forum, de la Geneza lui pana acum, anume necrologul lui Picon...Pentru aceasta postare am fost amenintat cu girofarele, daca cumva ajung prin Bucuresti. Popandaule , nu ma intereseaza razboaiele voastre ... ma doare sub bascheti de troaca asta de laturi in care pierdem timp ca idiotii ... Sa ma atasez ? Man , cred sincer ca esti mai inteligent ... N-ai inteles nimic . Katrane, "traiti-ar familia", pentru care ai nenoroci alta familie, Hai ca vine sarmalagiu' mintenas, da-l in doba de maricon de mierda. Lumineaza-ma, unde e MH370?Zau, de cand cu MH370, am dezvoltat o usoara fobie de a zbura, desi am zburat de peste 300 de ori si absolut toate au fost linistite. Doamne Ajuta Ti-e frica de Bobo , ai ? Te baneaza constant , nu stii cum sa te furisezi sa nu te gaseasca ... Lasa ba , ca gasesti tu alt nick sa te manifesti ...te duce mintea suficient . Malaezianu' e sub apa , ce dracu' e asa de greu de inteles ? N-are nimeni interes sa-l gaseasca . iese cu scantei naspa ... Da' stii la fel de bine ca mine ca frica de zbor este o gogorita ... e mult mai probabil sa mori in timp ce faci o laba , decat intr-o catastrofa aeriana . 9 8
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 ... e mult mai probabil sa mori in timp ce faci o laba , decat intr-o catastrofa aeriana . dar macar mori pe mana ta, ... nu pe mana altuia 4 5
skopelos Reputație: -407 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Iar ai dreptate!Te-a facut Miskin de boala copiilor. Activeaza-ti clonele si treceti la atac.Baragladina paralitica ! 3 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 Te-a facut Miskin de boala copiilor. Activeaza-ti clonele si treceti la atac.Baragladina paralitica !Bă, tu chiar ești prost! Cum p.m. ai supraviețuit până la vârsta asta? 5 23
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 11, 2017 Ce zice Mos Piftie aici ? Ne invita la petrecerea de Halloween de anul acesta sau va fi una exclusivista de batrani gay 50+ ? Pacat ca nu cade Joia ...era cea mai mare bucurie a lui 23 17
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 11, 2017 Buna dimineata @PULEREZ ...mi-am adus aminte si de tine Nea Miky va avea o surpriza. Ce-i cu replica asta ? Incerci sa te joci cu mine ? 23 17
pulesteu Reputație: 10789 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Hai noroc! Nu, nu ma joc. Promit ca vei ramane surprins. 15 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 11, 2017 si tu ...hai du-te si fute ceva , pe 100 de lei , abia te mai racoresti si te detensionezi sau cumpara-ti un cont Premium ca e groasa si ramane Tabelul De Recenzii doar o amintire si singura ta , de altfel 22 17
pulesteu Reputație: 10789 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Saracule, cu chestia asta ai reusit doar sa confirmi ca esti un sarac si un pisat bolnav.Doar nu sta ditamai patronul de hoteluri sa dea zilnic mii de minusuri.Si daca banezi contul asta, imi pot face oricand altul.Ceea ce e scris ramane scris. Chiar daca dai minus, eu tot imi fac viata.Sa fac un cont imi ia 5 minute. Sa dai mii de minusuri o sa-ti ia multe ore. Nu pot decat sa rad si cu curul de prostia ta. 15 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 11, 2017 Am inteles ideea ... esti sarac , dar fudul in prostia ta , restul nu te intereseaza ce si cum . http://www.reactiongifs.com/r/mny2.gif 23 17
vanatorul_de_prosti Reputație: -409 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Autor Postat Octombrie 11, 2017 Pulesteu dixit s-o sugi pe toata, fix asa cum iti place. Si capul si cotorul. Pulesteu-50-de-lei, probabil stai cu ea in gura si atunci cand servesti mancare chinezeasca cu paine. Umorul meu nu deranjeaza , chiar daca e nitel mai colorat ...ma reprezinta ca persoana , caracter , om . N-am vazut pe nimeni sa-mi dea minus pe vreo postare , nu ca m-ar interesa aspectul . Tu insa reusesti cu fiecare interventie sa deprimi , sa infectezi cu amareala , cu acreala ta ... Cu ce te-ajuta modul asta de a relationa ? Iti lipseste complet acel " joie de vivre " ( si ma doare-n floci daca am scris gresit , bine ? ) P.S. N-ai putut sa te abtii , pur si simplu ti-e imposibil ... Predictibil , fara originalitate ... pacat , ma asteptam la mai mult de la o persoana cu un IQ rezonabil ... Da ... ai castigat dreptul la un indesat : Hai sictir !!! Si intr-o nota mai ghidusa : mi-am dat seama cu stupoare ca singurul care a " vazut " ceva in userul @baba-yaga a fost ...Miskin !!! Spunea la un moment dat : atitudine timid afabila , dar incisiva . Asta sunt !!! Un baiat bun , dar dracos daca depasesti o limita !!! Ete... al dracu' pitiponc ... nu e chiar prost . Surpriza !!! In cazul de fata , nu cred ca a fost vorba de vreo limita ... dar mi-a dat o stare de rau , de zadarnicie . mi-a intunecat ziua , mi-a sabotat psihicul ... Contrar aparentelor , nu sunt un insensibil ... evident , nu ma vedeam personal in situatia aia , dar ... e de o cruzime extrema sa gandesti asa ceva la adresa unui necunoscut , la urma urmei . Cred ca asta a fost ... si probabil sticla aia de vin , un Cabernet Sauvignon dobrogean de prin '99 ... Ai niste curiozitati ... ciudate . La urma urmei , ce castigi din a intelege motivatiile unui ...oarecare ? In mod normal, m-as simti flatat daca as vedea ca randurile mele au generat astfel de reactii si sentimente unui cititor. In cazul tau, insa, e usor amuzant sa te urmaresc contrazicandu-te de la o postare la alta, cand ba pretinzi ca te 'doare la bacheti', ba ca ti-am provocat 'o stare de rau, de zadarnicie' si chiar ti-am 'sabotat psihicul'.Esti un ipocrit depresiv care-si cauta minutul de glorie pe forumul asta infect. Miskine, hai te rog vorbeste tu cu Vali si roaga-l sa-ti mai calce 2-3 batiste si sa-mi aduca si mie crosa. Tu l-ai luat, tu ti-l educi. Da-i de lucru, ca uite-l ce obraznic devine cand are niscaiva timp liber si da nas-in-nas cu tehnologia. ...Se rasuceste Patriciu in mormant cand vede d-astea. Nea Bergenbier (pot sa-ti spun si eu asa?), speram ca s-a lamurit confuzia Miskin/Vanatorul. In momentul de fata rationezi exact ca @pipilica & @dmx. Nu te grabi sa o iei ca pe un compliment! 4 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Pulesteu-50-de-lei, probabil stai cu ea in gura si atunci cand servesti mancare chinezeasca cu paine. In mod normal, m-as simti flatat daca as vedea ca randurile mele au generat astfel de reactii si sentimente unui cititor. In cazul tau, insa, e usor amuzant sa te urmaresc contrazicandu-te de la o postare la alta, cand ba pretinzi ca te 'doare la bacheti', ba ca ti-am provocat 'o stare de rau, de zadarnicie' si chiar ti-am 'sabotat psihicul'.Esti un ipocrit depresiv care-si cauta minutul de glorie pe forumul asta infect. Nea Bergenbier (pot sa-ti spun si eu asa?), speram ca s-a lamurit confuzia Miskin/Vanatorul. In momentul de fata rationezi exact ca @pipilica & @dmx. Nu te grabi sa o iei ca pe un compliment!Gras umflat care bazaie suparator pe aici , daca tu esti asa de destept de la natura , de ce nu te-ai dus in satul cu prosti ?Scapam de tine si de obsesiile tale.Forum infect = ce cauti pe aici ? 8 7
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Panarama penala! Nu vrei tu sa stai in patratica ta? Prea esti penala pentru DG. 2 3
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Imi era dor de un ca tine LINGAU DE CURVE! 7 7
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Octombrie 11, 2017 Imi era dor de un ca tine LINGAU DE CURVE! Intoarce-te la ceea ce stii sa faci mai bine. Poate te retinem pe aici. 2 3
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Intoarce-te la ceea ce stii sa faci mai bine. Poate te retinem pe aici. Ca intotdeauna eu fac bani si voi, (fanii mei) baloane! 6 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum